Tarhat joita tuemme

YHTEISTYÖTAHOT JOITA TUEMME


Autetaan Eläimiä ry. tilittää eteenpäin keräämiään varoja sekä lahjoituksina saamiaan summia. Lahjoittajat määräävät maksutapahtumassa viitenumerolla, haluavatko he antaa rahaa yleiseen eläinten hyväksi tehtävään työhön vai johonkin tiettyyn kohteeseen. Maksetuista avustuksista ilmoitamme facebook-sivuillamme.LAHJOITUSKOHTEET

Autetaan Eläimiä ry. Lahti järjestää tapahtumia, tilaisuuksia ja tempauksia sekä voi vastaanottaa raha- ja tarvikelahjoituksia. Varat ja tarvikkeet lahjoitetaan apua tarvitseville koirille. Yhdistys on keräämillään varoilla tukenut eläintyötä mm. alla mainituissa kohteissa.VOIT HALUTESSASI TEHDÄ LAHJOITUKSEN


Yhdityksen tilinumero Op pankki   IBAN FI5456121120439838


Maksaessasi tilille käytäthän oikeaa viitenumeroa

Kannatusjäsenmaksu 20€/ hlö tai vapaa valintainen summa viite 2040

Hätä- ja Kriisiapurahasto:                                                          viite: 2024

Tapahtumien tilitykset, lahjoitukset:                                         viite: 2053

Espanjan tarhojen hyväksi:                                                       viite: 2082

Unkarin tarhan hyväksi:                                                             viite: 2079


Autetaan eläimiä ry:lle on myönnetty rahankeräyslupa. Luvan numero on RA/2017/372.

Voimme järjestää kampanjoita sterilointeihin, eläinten lääkintäkuluihin ja ruokahankintoihin, hädänalaisten eläinten auttamiseen ja yhteistyötarhojemme toiminnan tukemiseen.


ESITTELY YHTEISTYÖTAHOISTAMME

Lyhyt esittely yhteistyötahoistamme/kotihoitopaikoista, joista kauttamme tulevat koirat tulevat. Yhdistys tukee näitä tarhoja parhaan kykynsä mukaan ja rahallisen tuen lisäksi pyrimme etsimään näille asukeille niitä ikiomia koteja. Jokainen adoptoitu tai kotihoitoon otettu koira vapauttaa paikan seuraavalle onnekkaalle, joka pääsee turvaan ja hoivaan etsimään sitä omaa kotiaan.

Koiramme eivät tule siis suoraan mistään tarhoilta vaan asustavat kohdemaassa aina yhteistyötahomme kotona, vaikkakin jossain paikoissa on kymenniä koiria.

NPLH No Place Like Home Rescue

No Place Like Home Rescue on Lesley ja hänen miehensä perustama hyväntekeväisyysjärjestö. Lesley on tehnyt uraa sairaanhoitajana ja kätilönä mutta kahdeksan vuotta sitten hän muutti miehensä Andyn ja poikansa Tobiaksen kanssa Cordoban kylään Espanjaan, missä he perustivat hyväntekeväisyysjärjestön. Heidän tavoitteensa oli alkuun hoitaa vanhoja ja erityistarpeisia koiria ja ottaa niitä turvaan tarjotakseen niille lämpimän, välittävän ja rakastavan elinympäristön.

He muuttivat pikkuhiljaa kotinsa turvalliseksi turvapaikaksi koirille joita rupesi nopeasti kertymään runsaasti ihmisten hylätessä niitä ilman syytä. Huomatessaan tilanteen laajuuden he kuitenkin laajensivat toimintaansa niin, että myös muut apua kaipaavatniin pienet kuin suuretkin koirat olivat tervetulleita pennusta senioriin.


Tätä nykyä koiria tuleekin kaikenlaisista lähtökohdista, niin suoraan kodeista hylättyinä, kaduilta löydettyinä kuin myös lopetusuhan alta esimerkiksi kunnallisilta tarhoilta. Lesley perheineen tekee jatkuvasti töitä tarjotakseen luonaan oleville koirille niiden arvoisen elämän sekä auttaakseen niitä uuden elämän alkuun.

Autetaan Eläimiä ry:n kummikoirat

No Place Like Home Rescue ylläpitää myös koirien vanhainkotia, paikkaa jossa hoidetaan sellaisia rescuekoiria jotka eivät ikänsä tai sairautensa vuoksi ole adoptiokelpoisia. 

Näitä koiria on mahdollisuus auttaa ryhtymällä niiden kummeiksi.

Olemme perustaneet oman facebook-ryhmän, jossa Lesley aika ajoin päivittää näiden kummikoirien kuulumisia.

Voit ryhtyä kuukausilahjoittajaksi tai tehdä aika ajoin oman tilanteesi mukaan vapaamuotoisen lahjoituksen. 


Ryhmään liittyminen vaatii ylläpitäjän hyväksymisen ja ryhmään pääset klikkaamalla oheista kuvaa.


PAWSAWHILE DOG RESCUE

PAWSAWHILE DOG RESCUE on yksityisten henkilöiden, herttaisten Hoopereiden pariskunnan, perustama yhdistys joka pyörii vain lahjoitusrahalla ja pariskunnan omalla työllä. Hooperit pelastavat koiria kunnallisesta tarhalta ja ovat rakentaneet erittäin viihtyisät tilat pennuille ja huostaanotetuille koirille omaan pihapiiriin. Päivisin kaikki juoksevat aidatulla valtavalla pihalla, uivat pariskunnan uimaaltaassa ja ravaavat talossa siään ja ulos. Kodin omainen paikka johon ei oteta kuin max 10 koiraa kerralla.

Svenjas Hundehilfe

SVENJAS HUNDEHILFE

on yksityisten henkilöiden,perustama yhdistys. Toiminta pyörii lahjoitusvaroilla.

Pariskunta muutti Saksast Unkariin noin 20 vuotta sitten, hankkivat ison maatilan ja halusivat alkaa tekemään pelkää hyväntekeväisyystyötä eläinten hyväksi.

He pelastavat kulkukoiria, tappotarhalla olevia koiria sekä muuten huonoissa oloissa olevia koiria, auttavat eläinambulanssilla pikkukylien köyhien ihmisten sairaita koiria ja steriloivat kissoja sekä koiria.

Huostaanotetut koirat hoidetaan kuntoon ja niille etsitään uusia koteja Saksasta ja Suomesta.


Pariskunnana maatila sijaitsee noin 200km Ukrainan rajasta ja nyt sota-aikana he ovat vieneet paljon avustusta rajan yli ja paluumatkalla ottaneet kyytiin kodittomia koiria.

Pariskunta omistaa myös Traces hyväksytyn kuljetusauton koirille , joilla Unkarista tulevat ja aina välillä myös Espanjan maakuljetukset hodetaan yhdistyksellemme.