Muut eläimet


MUUT ELÄIMET


Autetaan Eläimiä ry. Lahti / Adoptiokoirat Suomeen noudattaa Eviran säännöksiä. Evira on rekisteröinyt Autetaan eläimiä ry:n eläinten maahantuojaksi, rekisterinro. 2352/0521/2017.


Kaikille yhdistyksen kautta adoptoitaville eläimille tehdään lähtömaassa lääkärintarkastus, laboratoriotestaus, sterilointi/kastrointi, mikrosirutus, loishäätö ja annetaan tarvittavat rokotukset. Ennen Suomeen tuloa eläin on lisäksi ollut kohdemaassa tarvittavan ajan kotihoidossa tai tarhalla erillisissä tiloissa mm. rokotuskaranteeniajoista johtuen. Eläimellä on tullessaan passi ja todistus tehdyistä toimenpiteistä.


Eläimen lentäessä Suomeen on lennolla mukana lentokummi. Suomessa lentokentällä vastassa on yhdistyksen edustaja, joka ottaa eläimen vastaan ja auttaa uusia omistajia käytännön asioissa.


Tuomme eläimiä yhteistyökumppanitarhojen kautta.


Eläimen adoptoimista harkitsevan kannattaa miettiä ja huomioida seuraavat asiat:


  • Nämä eläimet eivät ole rotueläimiä ja me emme pysty määrittämään tarkasti rotuja tai ominaisuuksia
  • Eläimistä lähtee karvaa (paitsi karvattomista), ne tuovat sisään myös hiekkaa ym. likaa
  • Emme pysty takaamaan että eläin on täysin sisäsiisti
  • Eläimistä tulee kuluja, joten varmista että sinulla on varaa pitää se ja kustantaa yllättävätkin eläinlääkärikulut
  • Eläimistä on olemassa alustavat luonnekuvaukset, jotka perustuvat hoitajien havaintoihin lähtömaassa ja/tai kotihoidossa. Ne eivät kuitenkaan ole kovin selkeitä tai lopullisia. Eläimen luonne voi myös muuttua sen päästyä pois tarhan erittäin stressaavista oloista. Valitettavasti kotihoitajilla ei ole mahdollisuutta kuvata ja videoida eläintäsi.Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari viikossa. Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat adoptoitavista eläimistä löytyvät Facebook-sivuiltamme. Löydät Facebook-sivumme yläkulmassa olevan linkin kautta.
Kissa_2
Kissa_1

*VARATTU Kissa*


Naaras, n. 2 v.


Tämä noin 2-vuotias tyttökissa on tällä hetkellä Unkarissa kotihoidossa. Samassa paikassa on koiria ja kissa on ok niiden kanssa. Koti, josta löytyy kissakaveri, olisi kiva hänelle. Käy myös koirakotiin, jos koirat tottuneita kissaan.