Suomessa olevat Koirat


SUOMESSA KOTIHOIDOSSA OLEVAT KOIRAT


Nämä koirat ovat jo saapuneet Suomeen kotia etsimään ja ovat adoptoitavissa kauttamme.  Koirat ovat vapaaehtoisten kotihoitajiemme hellässä hoivassa eripuolilla Suomea. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja, sovitaan kotikäynnistä ja koiran kanssa tapaamisesta.

Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari kuukaudessa.

Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta..Kaikki adoptoitavat koirat eivät ole www-sivuillamme, facebook sivuilla lisää kotiaetsiviä.


(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)HUOM! ETSIMME JÄLLEEN UUSIA KOTIHOITAJIA AVUKSI

Lisätietoja kotihoitajuudesta löytyy täältä


Linkki FB-kansioon
Faro
faro7
Faro
faro5
faro2
faro
faro3
faro1

Faro

uros n 5v.

Vantaa


Faro on reipsas glago mutta ei sovellu kissaperheeseen. Myös lapset on Farosta pelottavia , joten emme anna tätä poikaa pienten lasten perheeseen. Farolla täytyy ehdottomasti olla ainakin yksi koirakaveri. Suomessa Faro on ollut maaliskuusta 2021 lähtien.


Faro on sisäsiisti ja kulkee nätisti hihnassa, mutta on melko epävarma lenkillä ja usein haukkuu vastaantuleville koirille. Tässä asiassa on siis vielä vähän työstettävää, mutta uskoisin kotiutumisen ja stressitason laskun myötä ohitustenkin helpottavan. Faro kiintyy vahvasti turvallisena kokemaansa ihmiseen, mm. edellisen perheen äitiin ja on kärsinyt eroahdistuksesta.


Yksinoloa on harjoiteltu rauhallisella tahdilla ja tällä hetkellä pihapuuhissa voi olla pitkäänkin, mutta varsinaista poissaoloa on kokeiltu vasta reilun tunnin mittaisilla jaksoilla.  Vaikuttaa kuitenkin siltä, että todennäköisesti aikaa saisi melko helposti pidennettyä kunhan Faro on ensin saanut vähän aikaa kotiutua. Siksi olisikin hyvä, jos tuleva omistaja / perheenjäsen olisi alkuun etätöissä, sillä monen tunnin yksinolo ei heti onnistu.


Faro kulkee hyvin autossa ja on välillä ollutkin toisen koiran kanssa mukana autossa odottaen perheen hoitaessa asioita. Faro ei puolusta ruokaansa tai reviiriään, eikä pelkää kovia ääniä, esim. ilotulituksia tms. Faro painaa n. 29 kg. Faro kävi marraskuussa kattavassa eläinlääkärin tarkastuksessa Suomessa ja leishmania- sekä sydänmatotestit olivat negatiiviset, samoin MRSP. Verikokeet normaalit.


Tämän koiran adoptiovastaavat ovat:
Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20

Jaana Kärnä 040-7767865

Rocky
rocpox2
rocpox1
rocpox3

Rocky

uros n 6v.

Turun lähellä


Rocky tuli Suomeen syyskuussa 2020 14 kg painavana, ylipainoisena poikana ja saikin pian kodin. Kaikki ei mennyt kuitenkaan suunnitelmien mukaan, kodissa paino nousi reilusti ja pystyi hädin tustkin liikkumaan. 


Välillä linkuttaa toista etujalkaa, jonka vuoksi oltiin lääkärissä,mutta mitään vikaa ei tutkimuksissa löydetty. Runsas ylipaino pitkän ajan toki voi vaikuttaa. Rocky on erittäin mukava koira kun häntä oikein osaa käsitellä. Voi olla toisinaan vähän arvaamaton ja näykkästä kättä jos joku asia ei miellytä. Tästä syystä ei sovi lapsiperheeseen.


Rockylla on myös erittäin kantava ääni ja tykkääkin haukahdella ja ilmoitella jos jotain tapahtuu, joten kerrostalo ei ole hänelle ideaali koti.

Rocky tarvitsee kokeneemman kodin ja rauhallisen ympäristön ok talossa missä voi pihalla patsastella ja haukahdella.

Rockyn hampaat on hoidettu..


Rockylla on suomessa otettu verikokeen uusinta, jossa todettu alhaisen tason. Leishmania ja siihen saa nyt lääkitystä.

Eläinlääkärissä käyty taas leish verikokeissa 17.2.22.

Arvo laskenut huomattavasti aiempaan nähden

Nyt 0,3. Aiempi arvo 21 (29.4.2021)


Ja paino pudonnut taasen nyt on 13.9 kiloa ja pelkkää lihasta.lääkäri kehui kovasti upeaa uljasta muotoa

Nyt ei parane enää paljon painoa pudottaa


Tämän koiran adoptiovastaavat ovat:
Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20

Jaana Kärnä 040-7767865

Ginger
ginger13
ginger11
ginger12

Ginger

uros n 6v.

Karjaa


Ginger on noin kuusi vuotias uros. Painoa n 15 kg

Ginger on ollut kotikoirana mutta iäkkäämpi omistaja lähti takaisin kotimaahansa ja koiran jätti Espanjaan .

Gingeriltä on leikattu yksi sylkirauhanen joka oli tulehtunut

Ginger on tottunut puolustaa ruokaansa joten kotona jos muita koiria on alkuun hyvä olla ruokailutilanteessa paikalla katsomassa että kaikki sujuu.

Ginger on Iloinen vesseli, joka nauttii ihmisen läheisyydestä.

Nukkuu vieressä yöt

Toiset koirat kiinnostaa ja on jopa kerran haastanut tytöt leikkimään. Muuten ei pahemmin välitä muista koirista.

Ei voi sietää sateella ulkoilua.

Inhoaa valjaita, mutta antaa pukea ne päälle.


Tämän koiran adoptiovastaavat ovat:
Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20

Jaana Kärnä 040-7767865

alfie13
alfie14
alfie
alfie
alfie11

Alfie

uros   7v.

Espoo


Alfie n 7 v galgo mix uros. Kastroitu ja rokotukset on pojalla kunnossa, ei todettuja sairauksia.


Alfie ehti olla muutaman viikon omassa kodissa, mutta hän ei pärjännyt ainokaisena koirana ja masentui totaalisesti.
Alfie on nyt palautunut takaisin kotihoitajalle ja etsii kotia vain ja ainoastaan kodista missä on hänelle. leikkikaveri.


Alfie rakastaa juoksemista vapaana, joten on suotavaa että uuden kodin lähellä on turvallinen koirapuisto jossa poika pääsee irroittelemaan.


Alfie on muuten todella helppo koira ja galgomaiseen tyyliin mielellään lekottelee sohvalla. Kävelee hienosti hihnassa ja on sisäsiisti.


Ei ole tehnyt koirakavereiden kanssa keskenään jäätyään mitään pahojaan


Tämän koiran adoptiovastaavat ovat:
Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20

Jaana Kärnä 040-7767865

BElla34
Bella8
bella87
Bella6
Bella_3
Bella_2
Bella_

Bella

narttu,  n. 1,5v.

Hyvinkäällä


Bella on energinen neiti ja vaikka ikää on vasta vuoden verran, niin kokoa ja voimaa on reilusti. Säkäkorkeus noin 70cm ja painoa 30-40kg. Lenkillä hajut kiinnostaa kovasti ja meininki onkin aikamoista poukkoilua, käsivoimia tarvitaan. Eli tarvitaan omistaja jolla sekä kykyä että halua kouluttaa vielä hyvin pentumaista koiraa. Bella autoilee hienosti ja onkin mukavaa matkaseuraa.


Kotona ollaan ihan kiltisti, toki yksin jäädessä saattaa tossut saada kyytiä. Muutennsisösiisti neiti. Ulkoa tuleville äänille haukutaan. Toisten koirien kanssa menee ihan hyvin, alkumurinoiden jälkeen yleensä ollaan hyvää pataa ja koirapuistossa löytyy nopeasti yhteist leikit. Suosittelen kuitenkin tutustumaan etukäteen, jos perheessä on toinen koira.


Bellassa varmaan laumanvartijaa joten omistajalta vaaditaan myös tässä suhteessa hiukan tieto-taitoa. Bellaa ei anneta alle kouluikäisten lasten kotiin.

Tämän koiran adoptiovastaavat ovat

:
Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20

Jaana Kärnä 040-7767865

treacle34
treacle
Treacle
treacle1n
treacle2

Treacle

narttu,  n. 7v.

VääksyTreacle on n 7 v pikku podenco tyttönen. Hän tuli Suomeen muutama vuosi sitten. Onni ei ole suosinut häntä, sillä tytölle ei ole löytynyt sopivaa kotia. Treackle on taipuvainen käyttämään ääntään jonkin verran ,varsinkin jos on liikaa hälinää ja ilmoiteltavaa ympärillä. Nyt kuitenkin asustelee rauhalliessa ympäristössä kerrostalossa ihan hienosti.

Ei ehkä sovi pikkulapsiperheeseen koska stressaa liiallista hälyä ja voi saada paniikkikohtauksen. Paras koti typylle on siis rauhallinen aikuiskoti. Mikäli kodissa on koirakaveri niin mielellään rauhallista sorttia sekin.

Treacle on ihana,ihmisläheinen ja pusuja jakeleva neito kun saa asettua mukavaan,hänelle sopivaan kotiin.

Hampaat on Treacklella hoidettu. Tyttö on steriloitu ja rokotettu.

Olisi tämän pikku tytön aika saada se loppuelämän koti ja nauttia elämästään.


Tämän koiran adoptiovastaavat ovat:
Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20

Jaana Kärnä 040-7767865

Mutti.
Mutti2
Mutti3
Mutti4

Moon (Mutti)

uros,  7v.

Saarijärvi


Moon on tullut Suomeen n kolmisen vuotta sitten,hän sai oman kodin ja siellä elellyt muutaman vuoden,mutta kodin elämänmuutosten myötä on Moonin stressi ja pelko lisääntynyt joten hänelle parempi uusi koti etsinnässä
ex koti kertoi myös että ongelmaksi muodostui myös se että moon laski alleen kun mies oli lähellä

Moon on n 7 v uros,varauksellinen uusia asioita ihmisiä kohtaa eritoten miehiä oli pelännyt kodissaan
kotihoitajamme haki Moonin 1.10 hänen luokseen kotihoitoon jossa heillä useita erikokoisia ja ikäisiä koiria ja Moon oli suht rennosti kaikki tavannut ja sohvalle hypännyt,sekä kotihoitajan miehen kainaloon tyytyväisen
Oloisena tullut. Aamulla jo leikitti pienempiä kotihoito paikan koiria

Moon etsii kotia vain ja ainoastaan ok talosta rauhalliselta alueelta toisen koiran kaveriksi
Ei ole kaupunkikoira eikä lapsiperheeseen sopiva.


Tämän koiran adoptiovastaavat ovat:
Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20

Jaana Kärnä 040-7767865

Tessa
tessaa21
Tessaa4
tessaa
tessaa1

Tessa

narttu,  6-7v.

Järvelä


Tessa on steriloitu arviolta noin 6-7 v neito. Alunperin Tessa oli jostain syystä joutunut Serbiaan tappotarhalle, josta yhteistyökumppanimme pelasti hänet maatilalleen Unkariin.

Tessa tuli Suomeen syksyllä 2022 ja oli hetken kotihoidossa ennen kuin sai oma kodin. Tessa ei kodin mukaan sopeutunut perheen lapsiin vaan stressasi niistä kovasti.

Tessa palautui kotihoitoon ja kotihoidossa on edelleen sama todella ihmisläheinen tyttö joka oli aiemminkin. Rakastaa heti kaikkia ihmisiä ikään ja sukupuoleen katsomatta ja tulee hakemaan rapsutuksia. Tessa seurailee perheen nuorisoa innokkaana, joten perhe jossa lapset osaavat olla koiran kanssa tulisi myös kyseeseen, ehkä ei ihan pienten lasten kanssa. Tyttö haluaa myös omaa tilaa ja tykkää nukkua rauhassa omalla pedillään. Tessa on ollut kissojen kanssa ja elämä sujui myös niiden kanssa ihan mallikkaasti.

Tyttö on sisäsiisti eikä tuhoa enää paikkoja.

Hihnakävely vaatii hallintaa ja harjoittelua. Tämä neiti on nopea oppimaan, niin hyvässä kuin pahassa. Jos annat neidon riekkua hihnassa hän varmasti, oppii sekunnissa, että se on sallittua. Toisaalta jos maltat ohjata hetken huomaat, että oppiminen tapahtuu myös hyvien tapojen suuntaan nopeasti. Vaatii omistajan, jolla on kärsivällisyyttä ja johdonmukaisuutta sekä koirankokulutuskokemusta.

Äärimmäisen reipas lenkkeilijä, joka lähtee mukaan reippaana joka säähän. Kova metsästysvietti, joten mikäli irti pääsee niin varmasti häviää takuu varmasti hajujen perään.

Mukava kotikoira ulkoilevaan perheeseen. Rokotukset ajan tasalla. Ei todettuja tauteja. Hampaat kertaalleen hoidettu Suomessa ja kaksi hammasta vielä pitää poistaa niin sekin on sitten kunnossa.


Tämän koiran adoptiovastaavat ovat:
Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20

Jaana Kärnä 040-7767865

Star
Star2
Star4
Star5

Star

narttu,  3-4v.

Lohja


Star pikkuinen bodeguero tyttönen ikää n 3-4 vuotta, painoa 12 kg (huhtikuussa2023)
Löydetty kadulta täynnä kirppuja ja matoja,mutta nyt on hoidettu kuntoon ja hän olisi valmiina omaan kotiin.

Starilla on Espanjassa otetuissa verikokeissa todettu leishmania arvo koholla, johon saa nyt lääkitystä päivittäin. Leishmania verikokeita tulee säännöllisesti käydä ottamassa.

Star tuli kotihoitoon Suomeen 4.1.23

Neiti on iloinen hännänheiluttaja, joka tykkää peuhata muiden koirien kanssa kotihoitopaikassa.


Star on ollut sisäsiisti ja kulkee hihnassa nätisti. Erittäin ihmisrakas ja tykkää olla lähellä.


Tämän koiran adoptiovastaavat ovat:
Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20

Jaana Kärnä 040-7767865

Boni
Boni
Boni
Boni
Boni
Boni4

Boni

narttu,  4v.

Hyvinkää


Boni on mastiffimix, syntynyt 25.9.2019 ja muuttanut Espanjasta nykyiseen kotiinsa 5 kk iässä.
Boni on steriloitu narttu. Terve, alussa oli närästysvaivaa ja anaalirauhasvaivaa. Nyt syö gastro+ kuituruokaa, eikä oireita ole enää yli vuoteen ollut.

Iso tyttönen kyseessä, Boni on noin 70 cm korkea, painaa vajaa 40 kg.

Boni etsii uutta kotia itsestään riippumattomiata syistä, nykyinen perhe hajoaa ja muuttaa kaupunkiin. Boni on tällä hetkellä koirahoitolassa ja etsii omaa kotia tai hoitopaikkaa.

Hoitolan kuvaus Bonista:
Boni on simppeli koira. Ei mikään syli kyöhäri, iloinen, erinomainen lenkkikaveri. Ei ryysää niskaan tai halua olla iholla mutta kokoajan mukana hyvällä fiiliksellä.

Helppo, täysin sisäsiisti, ei riko mitään. Syö ja kakkii normaalisti. Super helppo käsitellä ja ulkoiluttaa.

Vahtii kyllä haukkumalla mutta siitä nyt ei voi sanoa varmasti kun kyseessä hoitola.

Ei ehkä kerrostaloon kun haukkuu mut ei kyl turhia louskuta.


Tämän koiran adoptiovastaavat ovat:
Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20

Marjaana Heinonen puh. 040 680 7724
Soittoaika: ma-to klo 10-18 sekä la klo 15-18

Skippy_
Skippy2
Skippy3

Skippy

uros,  6v.

Laukaa


Skippy on leikattu uros, lääkärin arvion ja passin mukaan nyt 6v. tullut Suomeen 2019 Espanjasta. Rokotukset ok, sirutettu, täysin terve.
Asustellut toisen koiran kaverina, joka myöskin leikattu uros eikä ole ollut ongelmaa.

Luonteeltaan rauhallinen, tykkää makoilla sängyllä ja seurata menoa. Välillä saa hepuleita ja innostuu leikkimään ja painimaan "veljensä" kanssa.  Tykkää ihmisen huomiosta ja tuleekin usein rapsutettavaksi tai viereen sohvalle.

Tykkää selkeistä rutiineista: Työpäivien ajan selviää yksin mutta kaikki "ylimääräinen" yksin jääminen tuottaa ongelmia, osaa avata kaappeja, levittää tavaroita ja pureskelee niitä. Syö kaiken mikä vähänkin vaikuttaa syömäkelpoiselta. Tarvitsee turvallisen tilan mihin hänet voisi rajata yksin ollessaan.

Mielellään koti jossa iso aidattu piha, jotta saisi olla vapaana sillä siitä nauttii. Kulkee nätisti hihnassa mutta toisen koiran nähdessään alkaa haukkumaan ja vetämään. Ottaa myös vainun kaikista muistakin eläimistä ja ilmoittaa sen ulinalla/vetämisellä. Kun on skippyn kanssa yksin lenkillä niin kuuntelee hienosti ja toimii herkku palkalla mutta kahden koiran kanssa hallinta on haastavampaa.
Suositellaan kotia jossa on koirakokemuata ja osataan ohjata koiraa oikein ja positiivisin koulutusmenetelmin. Mielellään myös koti jolla oma jakaa koiralle eikä enää työpäivien lisäksi joutuisi olemaan paljon yksin.


Tämän koiran adoptiovastaavat ovat:
Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20

Jaana Kärnä 040-7767865

Brenda
brenda
Brenda
Brenda
Brenda
Brenda
Brenda_

Brenda

narttu,  n. 8 kk.

Espoo


Brenda on arviolta noin 8kk ikäinen tyttö. Hänet on löydetty ja oli alussa hyvin arka. Sosiaalistui nopeasti ja on todella seurallinen ja leikkisä pentu nyt. Eleli Espanjassa  kotihoidossa toisen koirakaverin kanssa ja saa hyvän mahdollisuudennoppia kotikoiran taitoja. Osannut olla jopa hienosti työpäiviä koirakaverin kanssa, hienosti opettelee myös hihnakävelyä ja ensimmäisiä käskyjä.Kokoa täysikasvuisena on vaikea arvioida, mutta varmasti n. 20-30kg hänestä voisi tulla.Vanhemmista ei ole mitään tietoa.


Suomeen Brenda saapui kesäkuussa. Painoa toukokuun lopulla on oli kertynyt jo 15 kg. Brenda on tällähetkellä hoidossa kerrostalossa ainoana koirana. Hän ei reagoi rappukäytävän ääniin. Kaipaa selvästikin leikkikaveria, ja olisi mukava jos tulevassa perheessä olisi toinen koira näyttämässä mallia ja rohkaisemassa tätä ujohkoa neitiä kotikoiran elämään. Brenda tulee Steriloita sopimuksemme mukaisesti heti iän salliessa.


Tämän koiran adoptiovastaavat ovat:
Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20

Marjaana Heinonen puh. 040 680 7724
Soittoaika: ma-to klo 10-18 sekä la klo 15-18

almaa2
Alma
almaa1
almaa3
alma5

Alma

narttu,  n. 8 v.

Pirkkala


Alma on löydetty Espanjan kadulta.
Almalla on vain yksi silmä,eikä ole tietoa mitä on tapahtunut. Silmän puuttuminen ei häiritse tyttöä mitenkään eikä aiheuta nyt lisätoimenpiteitä.

Alma tykkää kovasti lenkkeillä ja tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa ja olisikin hyvä, jos tulevassa kodissa olisi hänelle reipas koirakaveri tuomassa rohkeutta.

Alma tuli Pirkkalaan kotihoitoon paikkaan jossa on useita koirakavereita. Kaikki meni alusta asti todella hyvin ja kotihoitaja kehuu tyttöä todella helpoksi koiraksi. Almasta on nopesti muodostunut ikoinen kotioloista nauttiva seurakoira. Alma soveltuisi varmasti myös perheeseen jossa vanhempia lapsia, jotka osaavat olla koirien kanssa. Hän nauttisi varmasti kaikesta saamastaan huomiosta. 


Tämän koiran adoptiovastaavat ovat:
Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20

Jaana Kärnä 040-7767865

Sinka
Sinka7
Sinka 4
Sinka 5
Sinka9
Sinka
Sinka1
Sinka

Sinka

uros, .n. 1v

Mäntsälä


Sinka on kaksi vuotias uros.
Sinka on aktiivinen iloinen reipas nuorimies
Hän etsiikin aktiivista kotia jossa pääsee juoksentelemaan ja harrastamaan jotain.ei sohvaperunaksi .muut koirat on ok.
Sinka on ollut erittäin vanhan mummon koira.jossa ei liikuntaa riittämiin ole saanut

Sinka tuli suomeen kotihoitoon 1.7
Kotihoitajan kertomaa
Sinka on erittäin sosiaalinen
Hihnassa kulkee todella nätisti eikä hätkähdä ohi meneviä pyöriä, autoja tai toisia koiria.
Sinka on aika välinpitämätön ulkona muita koiria kohtaan ja varmasti jatkossa kun sitä ylläpitää niin vitsit miten helppoa
Sinka on ollut sisäsiisti
Sade ei menoa hidasta! Ukkosesta ei välittänyt yhtään. Ruoka maistuu hyvin, mutta Sinkan vieressä seisottava, että malttaa syödä koska haluaisi perään tulla.
Eli Sinkan tulevan kodin tarvitsee todennäköisesti pitää huoli yksinolojen harjoittelusta heti alussa ettei tule ongelmia. Vaikuttaa muutenkin todella nauttivan kaikesta huomiosta ja kun jää portin toiselle puolelle niin vähän piippaa kunnes rauhoittuu makoilemaan.
. Eilen oli 2x 30 min pätkää yksin ja katselin kamerasta mitä tekivät. Nukkuivat molemmat.
Sinka on samassa hoitopaikassa kuin Tiki
Sisällä ovat todella rauhallisia. Vielä myös ulkona näkyy rauhallisuus, mutta luulen että "villivaihe" varmasti löytyy kunhan ehtivät olla pidempää. Molemmat tykkäävät kyllä lenkkeillä.

Nakertelivat nahkaluut aamupalan yhteydessä. Vatsat toimii niin kuin pitää ja yön nukkuivat todella hyvin. Aika hienoja tyyppejä!


Tämän koiran adoptiovastaavat ovat:
Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20

Jaana Kärnä 040-7767865

Lelu
Lelu
Lelu
Lelu
Lelu
Lelu
Lelu

Lelu

uros, n 1,5v

Klaukkala


Lelu on tullut suomeen pentuna noin  vuosi sitten.

Lelu etsii nyt uutta kotia nykyisen omistajan muuttuneen elämäntilanteen takia.


Lelu on nyt n. 1.5v (syntynyt helmikuussa -22),  leikattu uros.painoa on mallikkaat  15 kg.


Lelu on aktiivinen ja mielellään mukana kaikessa tekemisessä.

Hieman arastaa muita koiria aluksi, mutta lähtee mielellään leikkiin mukaan.

Rakastaa ihmisiä ja tulee hyvin myös lasten kanssa toimeen.

Lelu on todella kiltti ja rakastettava koira, ja tulee mielellään lähelle rapsuteltavaksi.

Asustaa tällähetkellä kerrostalossa on haukkuherkkä. Kotona olo vaatii siis harjoittelua varsinkin kerross- tai rivitalokotiin harkittaessa. Hän on vielä pentu, ja oppii kun koulutusta tehdään säännöllisesti ja määrätietoisesti.


Tämän koiran adoptiovastaavat ovat:
Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20

Jaana Kärnä 040-7767865

Daisy
Daisy
Daisy

Daisy *Varattu*

Narttu,  n. 8v

Lahti


Daisy on arviolta n. 8 vuotias labrador narttu, josta kasvattaja on luopunut. Painoa kaunokaisella on n. 24.5 kg.

Daisy on yhteistyökumppanimme tarhalla ja tullaan steriloimaan ja rokotukset hoidetaan asianmukaisesti kuntoon, ennenkun kaunotar on valmis matkustamaan uuteen kotiin passi kainalossa.

Daisy saapui Suomeen hoitoon ja odottelee perhettään neljän muun koiran seurana Karkkilassa.
Hän ei kamalasti välitä muiden touhuista mutta lepopaikka toisen kyljessä kelpas kuitenkin.


Kissoista ei välittänyt, mutta televisio ihmetytti neitiä kummasti.
Hoitajan mukaan melko riehakas noin vanhaksi koiraksi. Kulmahampaat on melkoisen kuluneet.
Tarpeensa on tehnyt suoriltaan ulos. Omakotitaloon, toisen koiran kaveriksi. 


Tämän koiran adoptiovastaavat ovat:
Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20


Jaana Kärnä 040-7767865

Odin
Odin
Odin
Odin
Odin
Odin

Odin 

Uros,  n. 8v

Tarvasjoki


Odin on n. 8 vuotias, säkä n. 50cm, paino n. 28kg. Alunperin Unkarista Suomeen tuotu sekarotuinen uros. Hän on viettänyt kotikoiran elämää Suomessa jo pidemmän aikaa, mutta perhe joutuu nyt luopumaan Odinista koirasta riippumattomista syistä.

Odin on älyttömän ihmis- ja lapsirakas koira, eivätkä kissatkaan ole koskaan olleet hänelle ongelma. Ollaan alusta asti käyty tiheästi koirapuistossa ja Odin tuleekin hyvin toimeen monenlaisten koirien kanssa, nuoret leikkaamattomat poikakoirat käyvät hänellä joskus hermoille, mutta kaiken ikäisten narttujen, ja vanhempien/leikattujen urosten kanssa hän tulee yleensä melko moitteettomasti toimeen.

Odin oppi uimaan 2022 kesällä ja on siitä asti pitänyt siitä hirveästi, frisbeen jahtaaminen ja pallon perässä juokseminen ovat hänestä myös aivan ihanaa puuhaa (hän voi olla hieman omistushaluinen leluista muiden koirien läsnäollessa, kissoilta tai lapselta ei kuitenkaan ole puolustanut lelujaan)!

Luonteeltaan Odin on iso, hölmö, rakkautta täynnä oleva karvapallo, hän rakastaa käpertyä sohvalla viereen, ja meidän keittiön pöydän ääressä ollessa on Odin usein pöydän alla pötköttelemässä. Hän on mielellään kaikissa perheen menoissa mukana, on sitten kyse rauhallisesta leffaillasta tai vauhdikkaasta päivästä ulkona
Odinin vatsa ei kestä kana herkkuja tai ruokia, meillä on ollut ruokana pitkän kokeilun jälkeen hau hau champions lammasta ja riisiä, joka on sopinut hänelle oikein hyvin!

On pääasiassa hienosti valjaissa, mutta toisten koirien ohitus lenkillä vaatii kyllä yhä treenaamista.

Ei hauku normaaleja kerrostalon ääniä, jos naapuri on pamauttanut oven hirveän kovaa niin Odin saattaa haukkua, mutta muuten ei välitä! Odin on niin sanotusti valmis pakkaus uuteen kotiin.


Tämän koiran adoptiovastaavat ovat:
Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20


Jaana Kärnä 040-7767865

Jillie
Jillie
Jillie
Jillie
Jillie
jillie u1

Jillie

Narttu,  n. 6v

Oulainen


Jillie on n. 6 vuotias Jackrusselinterrieri narttu, joka haettiin pois kasvattajalta hiljattain. Painoa neitosella on n. 6kg.
.
Jillie on yhteistyökumppanimme tarhalla ja on jo steriloitu ja käynyt kertaalleen tarkastuttamassa hampaansa.
Passi ja rokotukset hoidettu asianmukaisesti kuntoon. Välimerentaudit tarkastettu ja kaikki näytti negatiivista. Tämä ihanuus matkusti Suomeen kotihoitoon etsimään omaa loppuelämän kotia.

Hän on saanut muutaman päivän ajan tutustua kotihoitopaikkaan ja siellä oleviin koirakavereihin.


Sisäsiistejä ei olla ihan vielä mutta sitä harjoitellaan kovasti. Ulkoilu valjaissa alkaa pikkuhiljaa sujua, se oli aluksi ihmeellistä ja jännää. Tykkää haistella uusia paikkoja ja on selvästikin kiinnostunut uudesta ympäristöstä. Hoitaja kuvailee minua mukavaksi ja rauhalliseksi kaveriksi


Tämän koiran adoptiovastaavat ovat:
Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20

Marjaana Heinonen puh. 040 680 7724
Soittoaika: ma-to klo 10-18 sekä la klo 15-18


Tully
Tully
Tully
Tully
Tully
Tully
Tully
Tully
Tully
Tully

Tully *Varattu*

Narttu, n. 7v.

KlaukkalaTully, on n. 6kg painava jackrusselmix (?) narttu.
Ikää hänelle on kertynyt 7 vuotta. Passissa syntymäpäiväksi merkitty 12.5.2016.

Tully on luonteeltaan kiltti, rauhallinen sohvaperuna. Sopii hyvin ainoaksikin koiraksi tai kaveriksi toiselle. 

Välimerentautitestit tehty ja ne olivat puhtaat. Siru löytyy, rokotukset kunnossa ja passi valmiina. Hampaat puhdistettu. Tully odottelee passi kainalossa mahdollisuuttaan omasta rakastavasta kodista


Tully on kotihoidossa useamman koiran laumassa. 


Ennen tiedusteluja ole ystävällinen ja tutustu adoptiokäytäntöömme ja toimi siellä annettujen ohjeiden mukaisesti.


Tämän koiran adoptiovastaavat ovat:
Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 la 12-20

Marjaana Heinonen puh. 040 680 7724
Soittoaika: ma-to klo 10-18 sekä la klo 15-18

Nana
Nana
Nana
Nana

Nana

Narttu, n. 3v

Sipo0


Nana on energinen ja leikkisä kohta 3 vuotta täyttävä tyttö, joka myös osaa rauhoittua lepäämään. Nauttii vapaana juoksemisesta aidatulla pihalla koirakavereiden kanssa. Hihnakävely vaatii määrätietoista ohjaamista ja treeniä, varsinkin alkulenkin Nana on todella kiireinen ja vetää, pidemmällä lenkillä hieman rauhoittuu. Nanalla painoa lähes 33kg, joten ei sovellu kokemattoman tai heiveröisen talutettavaksi.

Nana on ihmisrakas ja tulee hienosti toimeen myös lasten kanssa. Ylipäätään erittäin kiltti ja miellyttämishaluinen, hoitotoimenpiteet onnistuu ongelmitta.

Kotihoidossa usean koiran sekalaumassa tullut hyvin toimeen tutustumisen jälkeen kaikkien koirien kanssa ja löytänyt oman paikkansa laumasta.

Nana ollut alipainoinen, massaa saanut jo lisää, mutta vielä saisi paino muutaman kilon nousta.

Nana osaa avata ovet joten niissä pitää olla tarkkana
Nanalle paras koti ok talossa jossa suht samankokoinen leikkisä kaveri olisi odottamassa Nanaa ei ole vielä steriloituTämän koiran adoptiovastaavat ovat:
Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20

Jaana Kärnä 040-7767865

Lego
LEGO
lego
Lego
Lego

Lego 

Uros, n. 2v

Jyväskylä


Lego on n kaksivuotias ranskanbulla mix poika
Lego on tullut pentutehtaasta joten elänyt todella vaatimatonta elämää ensimmäiset vuodet häkkikoirana.
Lego tarvitsee kodin missä on aikaa ja kärsivällisyyttä opettaa Legolle kaikki kotikoiran tavat.
Lego saapui Suomeen Unkarista hiukan hämmentyneenä ja arkana. Ruoka maistui kuitenkin hyvin ja tarpeetkin tuli ulos. Ensimmäinen yö nukuttiin kuorsaten. Lego arkailee uusia asioita mutta on kuitenkin utelias ja ihanasti hakeutuu viereen läheisyyttä hakien. Todella herttainen poika ja vaikka pelottaa kaikki nin ei puolustaudu mitenkään vaan painautuu hiljaa alas. Arkaa koiraa emme anna pikkulapsiperheeseen.
Lego on kastroitu ja rokotukset kunnossa.

Tämän koiran adoptiovastaavat ovat:
Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20

Jaana Kärnä 040-7767865

4b209e52-3fe2-492e-88bb-06e0876715ae
Indie4
Indie
Indie3
Indie1
Indie2

Indie

Uros, n. 3v

Kuusankoski


Indie on n 3v hyvin persoonallinen poika joka etsii ymmärtäväistä, rauhallista ja koirakokenutta kotia. Indietä ei anneta lapsiperheeseen. Tulee kaikkien muiden koirien kanssa toimeen ja varmasti sopisi myös kissaperheeseen ja ainoaksi koiraksi. Indie ei juurikaan välitä muista koirakavereista, ne on ok mutta omat palloleikit on parasta mitä poika tietää. Autoille hienosti, on sisäsiisti, kävelee hihnassa hienosti. Indiellä on huonoja kokemuksia ihmisistä, joten välillä säpsähtää kosketusta. Indie ei pidä siitä että häntä paineistetaan ja halutaan väkisin pidellä tai liian rajusti koskea. Indie on rauhallinen ja haluaa itse tehdä aloitteen. Indiellä ei ole kotihoidossa ollut minkäänlaisia ongelmia vieraiden ihmisten eikä koirien kanssa. Indie on erityisadoptio, koska yhdistys haluaa olla ensimmäisten kotiutumiskuukausien aikana tiiviissä yhteistyössä Indien uuden kodin kanssa

.

Tämän koiran adoptiovastaavat ovat:


Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20

Jaana Kärnä 040-7767865

Mickey-u
Mickey2
Mickey3

Mickey

Uros, n. 5v

Klaukkala


Micky, suuri persoona pienessä koossa. Ikää Mickyllä on noin 5-vuotta.
Micky ehti saamaan kodin, mutta palautui takaisin yhdistykselle.
Hän on valloittanut hoitoperheen sydämet.
Hän on ihana pieni kainaloinen, mutta tarpeen vaatiessa osaa pitää myös puolensa. Micky tykkää lenkkeillä, mutta himoliikkujan koira hän ei ole.
Alkumatkasta mennään hyvin vauhdikkaasti, mutta loppumatkasta tahti jo hiipuu. Micky tarvitsee kodin, jossa osataan lukea koiraa.
Mickyllä on ikäviä kokemuksia entisessä elämässä.
Hoitoperheen pienten narttukoirien kanssa hän tulee loistavasti juttuun, mutta isommat koirat pelottavat häntä.


Micky ei sovellu perheeseen, jossa on pieniä lapsia, koska hän saattaa olla tarkka esimerkiksi leluistaan.


Painoa Mickyllä on alle 6kg ja säkä on noin 25cm.

.

Tämän koiran adoptiovastaavat ovat:


Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20

Jaana Kärnä 040-7767865

Rina
Rina
Rina
Rina
Rina

Rina

Narttu, n.6v

Klaukkala


Pikkuinen Rina tyttönen pinseri mix? ikää n 6v painoa n 6-7 kg. Passiin merkitty syntymäaika 5.5.2017

Alunperin tullut Serbiasta. Pelastettu paikasta missä useita kymmeniä koiria huonoissa oloissa
Rina on tällä hetkellä kotihoidossa.
Riina on aluksi arka tyttönen varsinkin uusia ihmisiä ja paikkoja kohtaan, mutta reipas muiden koirien seurassa. Hänen kansaan tarvitaan aikaa ja kärsivällisyyttä saada luottamus hänen ja ihmisen välille.. Kokemusta aroista koirista hyvä olla

Rokotettu sterkattu siru on. Vain oma koti puuttuu.

.

Tämän koiran adoptiovastaavat ovat:


Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20

Jaana Kärnä 040-7767865

Diesel_
DIesel_3
Diesel_2
Diesel_1

Diesel

Uros, n.4v

Turun lähellä


Diesel, on jo neljävuotias poitsu . Diesel on asunut kerrostalossa eli sopi myös kaupunkikotiin ja aktiiviseen lapsiperheeseenkin.

Tulee muiden koirien kanssa toimeen ja tykkää käydä koirapuistoissa peuhaamassa muiden koirien kanssa.

Raasu on joutunut itsestään riippumattomista syistä vaihtamaan kotia jo kolmesti ja etsii nyt neljännen kerran kotia. Diesel ei anna näiden ikävien kokemuksien käytöksessään tai olemuksessaan näkyä!

Tämä kaveri on kerrassaan hurmaava, täydellinen kotikoira, luottavainen ystävä, innokas ulkoilija ja rapsutuksista sekä läheisyydestä nauttiva koirakaveri.
Diesel on elänyt koko elämänsä kotikoirana.
Hän on sisäsiisti, tietää mitä valjaat tarkoittaa, osaa käskyjä ja kuuntelee, on avoin ja utelias muita koiria kohtaan sekä on rauhallinen sisällä.
Ihan huippu tyyppi

Olisi jo vihdoin aika löytää hänelle sellainen koti joka ymmärtää koiraperheen arkea, osaa tulkita koiran tarpeita ja ymmärtää että koira tarvitsee säännöllistä liikuntaa ja sosiaalista kanssakäymistä muiden koirien kanssa

Tämän koiran adoptiovastaavat ovat:


Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20

Jaana Kärnä 040-7767865

Millie
Millie
Millie

Milli

Narttu , n.3v

Lahti


Milli on n 3 v ranskanbulla (mix?) tyttö.
Milli on pelastettu monen muun bullan kanssa pentutehtailijalta. Olot tämän koiran alkuajoilta eivät ole olleet hyvät ja sen vuoksi tarvitsee ymmärtäväisen kodin. Suurin työ rohkaistumisen osalta on jo tehty ennen Suomeen tuloa ja koirat on opetettu perus käsittelyyn, siihen että ihminen voi olla myös hyvä ja elinympäristökin muuta kuin pelkkä häkki. SIlti tulevan omistajan tulee ymmärtää että valmista pakettia ei ole saamassa vaan ystävän johon pitää panostaa rakkaudella ja kärsivällisyydellä.
Millin tulevalla kodilla tuleekin olla ymmärrystä ja aikaa opettaa tyttönen kotikoiran tavoille. Hihnassa käveleminen, sisäsiisteys ja kaikki Suomalaisen kotikoiran tavat on opeteltava.


Milliä ei adoptoida pienten lasten perheeseen.
Milli on suht kova tyttö haukkumaan on nyt krstalossa ja haukkuu yölläkin ääniä joten luultavasti hälle paras koti on rivi tai oktalossa
Milli tulee parhaiten juttuun rauhallisten koirien kanssa liian vilkkaat koirat käy Millin hermoille


Tämän koiran adoptiovastaavat ovat:


Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20

Jaana Kärnä 040-7767865

Viola
Viola_
Viola
Viola

Viola

Narttu , n. 1v.

Espoo


Viola on reilu vuoden ikäinen pikkuinen ranskanbulla mix neitokainen
Viola on pentutehtailijalta haettu turvaan
Olot tämän koiran alkuajoilta eivät ole olleet hyvät ja sen vuoksi tarvitsee ymmärtäväisen kodin. Suurin työ rohkaistumisen osalta on jo tehty ennen Suomeen tuloa ja koirat on opetettu perus käsittelyyn, siihen että ihminen voi olla myös hyvä ja elinympäristökin muuta kuin pelkkä häkki. SIlti tulevan omistajan tulee ymmärtää että valmista pakettia ei ole saamassa vaan ystävän johon pitää panostaa rakkaudella ja kärsivällisyydellä.
Lenkkeily, sisäsiisteys ovat kaikki ihan uusia asioita jotka pitää opetella
Viola etsiikin kotia jossa on ymmärrystä ja aikaa.
Ei pikkulapsi perheeseen
Sopii kotiin jossa on hälle reipas koirakamu tai useampi.
Koti hoitopaikan koirien kanssa on jo pikku leikkiä tullut

Viola saapui Suomeen kotihoitoon 28.10.23


Tämän koiran adoptiovastaavat ovat:


Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20

Jaana Kärnä 040-7767865

Bruno
bruno
Bruno
Bruno

Bruno

Uros , n. 2v.

Klaukkala


Bruno on n 2 v pikkuinen uros
Bruno on pelastettu kunnalliselta tarhalta veljensä Billy kanssa.
Bruno oli alkuhämmennyksen jälkeen innokkaana jo tutkimassa paikkoja.
Saapui Suomeen kotihoitoon 28.10.23.
Bruno on reipas pieni koiruus. Viihtyy ihimsen lähellä ja kainalossa, kulkee reippaasti lenkillä mukana. Autossa matkustaminen sujuu moitteetta. Brunolla hoidetaan parhaillaan korvatulehdusta ja hänellä on erikoisruokavalio mahdollisten ruoka-aine allergioiden vuoksi.

Yksinolo koirakavereiden kanssa sujuu hienosti. Ei turhia käytä ääntään, on utelias, ystävällinen ja kaikinpuolin mukava ja helppo koira. 


Tämän koiran adoptiovastaavat ovat:


Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20

Jaana Kärnä 040-7767865

Pamse
Pamse
Pamse

Pamse

Uros , n. 10v.

Tampere


Pikkuinen Papa on n 10 v tällä hetkellä painoa n 5 kg mutta hän on kovin laiheliini eli tarvitsee saada hiukan painoa lisää.
Pamse haettiin turvaan Unkarista kunnallisesta tarhalta jonne hänet oli viety 9 kotivuoden jälkeen. Omistaja oli hänet samaisesta tarhalta pentuna hakenut ja päätti sitten palauttaa koiran takaisin sen tultua vanhaksi. Myös kastrointi oli jätetty tekemättä ja pappa kastroitiin juuri ennen Suomeen tuloa.
Papa on iloinen hännänheiluttaja joka asustellut lähes koko elämänsä kotikoirana Unkarissa.
Kotihoitoon saapui 28.10.23 usean muun koiran joukkoon sujahti hienosti.
Tykkää kovasti muista koirista ja hänelle käykin koti missä olisi toisia koiria. Sopii myös ainokaisena jos ei tule paljon yksinoloa.
Ei adoptoida pikku lapsiperheeseen


Tämän koiran adoptiovastaavat ovat:


Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20

Jaana Kärnä 040-7767865

Henry
Henry
Henry
Henry

Henry

Uros , reilu 1v.

Riihimäki


Henry on 01.06.2022 syntynyt Labradori uros.
Henry saapui Suomeen 30.8. Hän oli kotihoidossa useamman koiran laumassa jossa sekä uroksia että narttuja. Henry on energinen nuori koira, joka tarvitsee paljon aktiivista tekemistä. Osaa myös rauhoittua ja tulee mielellään kainaloon lepäämään. Nauttii leluilla leikkimisestä ja kaverin kanssa peuhaamisesta varsinkin koirapuistossa on mukana juosta kilpaa. Menneisyydestä tiedetään että kasvattaja ei häntä enää halunnut, Henryn toinen silmä on sokea. (Tutkittu Espanjassa silmäspecialistin toimesta)


Henryllä oli jo koti, mutta yhteiselo perheen 10 vuotiaan lapsen kanssa ei alkanut luonnistua joten hänelle etsitään nyt uutta kotia.
Henry on kastoroitu, välimerentautitestit puhtaat, sirutettu, rokotukset ajantasalla ja passi olemassa.


Tämän koiran adoptiovastaavat ovat:


Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20

Marjaana Heinonen 040 680 7724

Soittoaika: ma-t0 16-20 sekä la 12-20


Bobo
Bobo
Bobo
Bobo
Bobo

Bobo

Uros , n.3-4v.

Sipoo


Bobo oli aluksi hyvin arka ja pelokas, mutta on reipastunut huomattavasti kotihoidossa koirakavereiden ja osaavien hoitajien toimesta. Painoa pojalla on nyt noin 18 kg. 

Hän on alkanut leikkimään muiden koirien kanssa, hakee rapsutuksia mielellään muilta ihmisiltä.


Etsii siis kotia joka ymmärtää hieman arempaa koiraa
Ei alle kouluikäisten lasten perheeseen, tarvitsee rauhallisen kodin missä yksi tai useampi koirakaveri. Bobon kuono on täynnä arpia ja hällä on kevyt alapurenta


Bobo saapui Suomeen kotihoitoon 28.10.23


Tämän koiran adoptiovastaavat ovat:


Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20

Jaana Kärnä 040-7767865


Könik
Könik
Könik
Könik
Könik

Könik

Uros, n.6-7v.

Helsinki


Könik on touhukas poika jota menneisyys ei paljon paina vaan elämästä nautitaan koirakavereiden kanssa. Ikää pojalla 6-7v.

Ihmisläheinen eikä ole yhtään arka. Leikkii kahden muun kaverinsa kanssa.

Kastroitu ja rokotukset kunnossa.

Könik tuli Suomeen kotihoitoon 28.10.23


Tämän koiran adoptiovastaavat ovat:


Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20

Jaana Kärnä 040-7767865


Biscuit
Biscuit
Biscuit
Biscuit
Biscuit

Biscuit

Narttu, n.2 v.

Pori


Biscuit on noin kaksi vuotias ranskanbulla mix narttu
Hänet on haettu usean muun samanrotuisen koiran kanssa paikasta jossa heitä oli useita eikä siellä pystytty koirista huolehtimaan
Nyt on Biscuit turvassa ja hänestä huolehditaan
Oma koti vain puuttuu

Biscuit tuli Suomeen kotihoitoon 28.10.23


Osaa kävellä hihnassa (pimeälläkin, ainakin koirakaverin kanssa), ei reagoinut ohikulkevaan koirakkoon, antaa hyvin käsitellä ja viihtyisi vaikka koko ajan sylissä. Tarpeet on tehty hienosti kaikki ulos, on käyty tiuhaan pihassa piipahtamassa (myös yöllä).

Jo lyhyen tuttavuuden pohjalta vaikuttaa reippaalta, luottavaiselta, sopeutuvaiselta, sopuisalta ja leikkisältä, kenties vähän töpäkältäkin tytöltä. Kotihoidossa toisen koiran kaverina.


Säkäkorkeus n. 30 cm, paino 12,6 kg


Tämän koiran adoptiovastaavat ovat:


Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20

Jaana Kärnä 040-7767865


Sarah
Sarah

Sarah

Narttu, n.2 v.

Lahti


Sarah on n 1-2 v narttu säkä n 50 ja painoa n 15 kg
Sarah on haettu paikasta joka ei ollut kykenevä koiraa hoitamaan
Koiran turkki täysin huopaantunut.mahdollisesti pentuja teetetty.nisistä päätellen
Sarah alkuun arkailee mutta rohkaistuu kyllä kun saa rauhassa tutustua

Sarah tuli Suomeen kotihoitoon 28.10.23


Vallan ihana tyttö omaa kotia vailla täysin sisäsiisti,,tulee kissan kanssa hyvin toimeen, rauhallinen tyttö.. Ei sovellu pienten lasten kanssa


Tämän koiran adoptiovastaavat ovat:


Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20

Jaana Kärnä 040-7767865


Csörike
Csörike
Csörike

Csörike

Narttu, n.5 v.

Vihti


Noin 5v tyttö, joka pelastettu pentutehtaasta yhteistyökumppanimme turviin Unkarissa. Elelllyt todella vaatimattomissa oloissa ja jäänyt paljon elämästä vielä kokematta. Tytölle on koko maailma ihan uutta. Kaikki mitä me pidämme itsestään selvyytenä on asioita joihin tulee tottua. Autot, ihmiset, kukat, tuuli, uudet tuoksut ja äänet. Hihnakävely ja sisäsiisteys, tämä neito ei ole koskaan nähnyt hienoa villamattoasi vaan se saattaa tuntua kovin kivalta tassujen alla ja rentouttaa pidätyslihakset.
Myös kuntoutuminen ja lihakset kaipaavat kärsivällisyyttä ja vähitelle etenemistä.
Neito steriloitu , ura pentutehtaana on ohi ja elämä rakastettuna kotikoirana alkakoon. Rokotukset akunnossa. Rakastava koti puuttuu.


Tämän koiran adoptiovastaavat ovat:


Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20

Jaana Kärnä 040-7767865


Bine
Bine
Bine
Bine
Bine

Bine

Narttu, n 2,5 v.

Parainen


Bine on pieni Ranskanbulla mix joka saapui Suomeen Unkarista 28.10.

Bine on noin kaksi ja puoli vuotias narttu joka on pelastettu pentutehtaasta. Hiukan arka mutta todella kiltti tyttö, joka varmasti rohkaistuu kun huomaa että häntä kohdellaan nätisti. Tottunut muihin koiriin. Steriloitu ja rokotukset kunnossa.

Kotihoidossa muita koirakavereita jotka häntä isompia. Kissasta ei välitä lainkaan.


Tämän koiran adoptiovastaavat ovat:


Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20

Jaana Kärnä 040-7767865


Manu
Manu
Manu
Manu
Manu

Manu

Uros, n 7v.

Espoo


Manu (passi nimi Spike) n 7 v podenco uros

Painoa reilu 20 kg säkä n 60


Manu saapui suomeen kotihoitoon 2018 ja saikin sitten oman kodin

Nyt on perheeseen syntynyt lapsi ja Manu stressaa siitä kovasti mikä sitten aiheuttaa luultavammin Manulle veriripulia oksentelua ym jota on kyllä lääkärissä tutkittu ja lääkäri myös sitä mitä että stressi aiheuttaa mitään muuta ei ole siis löydetty


Manu on kiltti sosiaalinen reipas poika joka rakastaa olla ihmisen lähellä


Myös kissoihin on Manu tottunut

Manulle etsitään aikuiskotia taikka kotia jossa on jo isompia lapsiaTämän koiran adoptiovastaavat ovat:


Tuula Liukko puh. 0400-392211.
Soittoaika: ma-to klo 13-17 sekä la 12-20

Jaana Kärnä 040-7767865