Espanjassa olevat koirat


KOIRAT ESPANJASSA


Nämä kodittomat koirat ovat tällä hetkellä Espanjassa yhteistyötarhoillamme tai kotihoidossa,  ja adoptoitavissa kauttamme (kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle). Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja ja sovitaan kotikäynnistä.


Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari kuukaudessa. Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät Facebook- sivuiltamme oheisen linkin kautta. Liity Facebook-sivuillemme ja näet kaikki kotiaetsivät koiramme, kaikki eivät ole nettisivuilla.

Huomioithan että kauttamme adoptoitavat koirat eivä ole ns rotukoiria joilla rotupaperit mukana. (Saatta olla että jotkin koiristamme sitä ovatkin  ja joillain on ns paperitkin. Adoptioon tulevat koirat ova aina ns sekarotuisia ja mahdollsiet rotupaperit hävitetään.)

 

HUOM! FB-sivuille liittyminen edellyttää että vastaat kaikkiin kysymyksiin joita liittymisvaiheessa kysytään!Muista ystävällisesti noudattaa ohjeita ja soittoaikoja:

  1. Lue ohjeet adoptiosta
  2. Täytä kotiselvitys
  3. Soita SOITTOAIKANA
Misha_4
Misha 3
Misha_2
Misha_1
Misha

Misha


Narttu, n. 4-5 v.


Misha löydettiin uuden vuoden 2023 jälkeen säikähtäneenä ja aliravittuna. Tyttö oli selkeästi pelästynyt ja lähtenyt jonkun ketjun päästä juoksemaan. Omistajaa ei yrityksistä huolimatta löytynyt.


Misha rakastaa ihmisiä ja tulee hyvin toimeen myös kissojen kanssa. Hänellä on entisessä elämässä ollut muista koirista huonoja kokemuksia, mutta on pikkuhiljaa tutustunut myös näihin. Nykyään hänen paras kamu onkin saksanseisoja Luka. Muuten helpon oloinen neiti. Painoa oli tytöllä löydettäessä noin 30 kg. Painoa on tästä tullut jonkin verran lisää, kun alun perin aliravittu tyttö on kotihoitajamme luona Espanjassa saanut kunnolla syödäkseen. Veritestit oli kaikki kunnossa, rokotukset aloitettu ja varmistetaan että steriloitu/steriloidaan.


Mishalle etsitään aktiivista kotia ok talosta aidatulla pihalla, missä saa juoksennella. Hän on sisäsiisti ja kävelee upeasti hihnassa. Suosittelemme tyttöä ainoaksi koiraksi tai kissojen kaveriksi.Africa_1
Africa_2
Africa_3
Africa_5
Africa_4

Afrika

*tulossa Suomeen kotihoitoon*


Narttu, n. 2 v.

 

Afrika löydettiin vilkkaan tien sivulta, jossa tyttö makoili yksinään. Hänellä todettiin parvo, mutta tyttö on taistelija ja hän selvisi tartunnasta. Hän on nuori galgo mix narttu, jolla painoa nyt noin 20 kg.


Tämä kaunis tyttö tulee urosten kanssa hienosti toimeen ja on heidän seurassaan erittäin leikkisä. Nartuista ei tietoa, joten Afrika hakee kotia, josta löytyy hänelle urospuolinen kamu. Afrika käy myös ainokaisena koirana. Hihnassa kävelee nätisti.


Afrikan verikokeet on otettu Espanjassa ja tuloksissa oli rickettsia-punkkitartunta positiivinen. Tähän on tyttö saanut antibioottikuurit Espanjassa.


Afrika laitetaan asianmukaisesti lähtökuntoon, kun koti löytyy.Hector ja Aquiles_1
Hector ja Aquiles_2
Hector ja Aquiles_3
Hector ja Aquiles_4
Hector ja Aquiles_5
Hector ja Aquiles_6
Hector ja Aquiles_7

Hector ja Aquiles


Urokset, n. 2 v.


Nyt arviolta 2,5-vuotiaat veljekset Hector ja Aquiles on löydetty pentuina kaksi vuotta sitten campolta, jonne heidät oli luultavasti dumpattu. Pahoja kokemuksia ei heillä ihmisistä ole, vaan kovasti tykkäävät olla ihmisen lähellä.


Aina yhdessä eläneistä pojista Hector (enemmän ruskeaa selän päällä) on arempi ja tukeutuu siksi paljon veljeensä. Heille unelma olisi yhteinen koti, mutta jos adoptoidaan erikseen, niin tulee kodissa olla koirakaveri.


Kaksi vuotta on pitkä aika viettää pikku häkissä, josta pääsee silloin tällöin juoksentelemaan ja saamaan ihmisen huomiota. Nyt olisikin heidän aika päästä nauttimaan oikeaa kotikoiran elämää. Haussa koti ok-talosta, missä kunnon aidattu piha, jolla pääsee myös rallattelemaan.

Larios_2
Larios_1
Larios_3

Larios

*tulossa Suomeen kotihoitoon*


Uros, n. 1 v.


Larios on noin vuoden ikäinen, keskikokoinen uros. Hänet on löydetty hylättynä. Poika oli sidottu puuhun ja jätetty siihen. Tarhan työntekijät löysivät hänet ja ottivat luokseen. Ei sirua eikä kukaan perään kysellyt, kun he jakoivat ilmoituksia.


Hylätyksi tulemisesta huolimatta on Larios iloinen ja reipas. Hän tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa. Pojalle etsitään aktiivista kotia jossa, saisi olla monessa mukana.


Tulee kastroituna ja rokotettuna. Verikokeet otetaan.

.

Liberty_7
Liberty_4
Liberty_3
Liberty_2
Liberty 2
Liberty_1

Liberty

*tulossa Suomeen kotihoitoon*


Narttu, n. 4 v.


Liberty on n 4-vuotias keskikokoinen narttu. Hänet on tuotu Tobarran tarhalle sanoin, että hänet haetaan takaisin, mutta koskaan ei omistaja takasin tullut. Rotua hänestä voi vaan arvuutella.


Liberty oli alkuun todella arka eikä ihmisen luo juuri tullut. Nyt on ihan eri koira: reipas, iloinen ja leikkisä. Jokaisen koiran kanssa hienosti on toimeen tullut. 

.

Larios_10
Silvan_1
Silvan_6
Silvan_2
Silvan_7
Silvan_3
Silvan_8
Silvan_4
Silvan_5

Silvan


Uros, n. 3 v.


Silvan on noin 3-vuotias saksanpaimenkoira mix uros. Poika on löytynyt Jaenin kaduilta harhailemasta. Tarhalla vaikuttaa stressaantuneelta. Silvan on erittäin aktiivinen ja tarvitseekin aktiivisen kodin. On erittäin nopea oppimaan ja on ihmisten seuraa rakastava ja leikkisä. Helposti koulutettavissa ruoan avulla.

 

Silvan puolustaa ruokaansa. Poika on myös hermostunut, kun tapaa toisia koiria. eli voi olla reaktiivista käytöstä, johon tarvitsee koulutusta. Espanjassa häntä koitetaan ehtimiseen puitteissa tutustuttaa ja totutella muihin koiriin. Silvanille paras koti löytyy rauhalliselta alueelta. Poika ei ole kaupunkikoiraksi sopiva.

 

Välimeren tautitesti tehty, negatiivinen babesia. erlichia, sydänmato, borrelia, leishamia. Anaplasma arvo oli hiukan koholla ja siihen on jo lääkityksen saanut. Kastroitu rokotettu valmiina omaan kotiin. Etsii kotia vain ainokaisena koirana rauhalliselta alueelta.

.

Äiti ja 7 pentua_3
Äiti ja 7 pentua_2
Äiti ja 7 pentua_4
Äiti ja 7 pentua_8
Äiti ja 7 pentua_1
Äiti ja 7 pentua_6
Äiti ja 7 pentua_5
Äiti ja 7 pentua_7
Äiti ja 7 pentua_9
Äiti ja 7 pentua_10
Äiti ja 7 pentua_11
Äiti ja 7 pentua_14

Emo ja 7 pentua


Narttu + 4 urospentua ja 3 narttupentua


Emo löydetty tiinenä ja saatiin pelastettua. Kotihoitopaikassa Espanjassa emo synnytti 7 pentua 1.10.23. Isästä ei tietoa. Pennuista neljä on uroksia, kolme narttuja. Kolme pojista on brindleja ja yksi ruskea, tytöistä on kaksi brindleja yksi ruskea.


Kaikki pennut ovat erittäin leikkisiä ja sosiaalisia. Alussa voivat ujostella uusiin ihmisiin tutustuessaan. Pennuilla rokotukset aloitettu. Omat kodit etsinnässä. Pennut tulee kastroida /steriloida iän salliessa.

.

Nick ja Cris_1
Nick ja Cris_6
Nick ja Cris_2
Nick ja Cris_3
Nick ja Cris_4
Nick ja Cris_5
Nick ja Cris_7
Nick ja Cris_8
Nick ja Cris_9

Nick ja Cris


Urokset, alle 1 v.


Urospennut Nick ja Cris on tuotu muutaman kuukauden ikäisinä kotihoitajamme luokse Espanjassa. Pojat ovat nyt noin puolen vuoden ikäisiä (synt. 1.11.23).


Emo pienikokoinen mastinmix, isästä ei tietoa. Sosiaalisia leikkisiä pentuja.

Rokotukset aloitettu. Tulee kastroida iän salliessa.

.

.

Pennut 2 poikaa ja tyttö_1
Pennut 2 poikaa ja tyttö_2

Pennut 2 poikaa ja tyttö


Urokset ja narttu, alle 1 v.


Kolme pentua oli yön aikana heitetty kotihoitajan portin yli. Eläinlääkärin arvion mukaan pennut olivat silloin muutaman viikon ikäisiä. Passiin on syntymäajaksi merkitty 11.10.23. Pentujen vanhemmista ei ole tietoa ja rotuja voi vaan arvailla. Pennut eivät ole kovin isokokoisia


Erittäin sosiaalisia muiden koirien kanssa, mutta keskenään eivät sisarukset tule kovin hyvin toimeen. Rokotukset aloitettu. Omat kodit etsinnässä. Tulee kastroida /sterilisoida iän salliessa.

.

Nena_6
Nena_5
Nena_1
Nena_2
Nena_3

Nena

*tulossa Suomeen kotihoitoon*


Narttu, n. 1 v.


Nena on reilu vuoden ikäinen narttu. Hänet on löydetty syyskuussa -23 huonossa kunnossa ja otettu turvaan. Useita lääkärikäyntejä on tehty ja epäillään, että tyttö on jossain kohtaa tullut auton töytäisemäksi ja siitä on jäänyt pienoinen pään epätasapaino. Myös tytön korva on lurpallaan. Nena tulee todennäköisesti lisäksi tarvitsemaan silmätippoja loppuelämänsä ajan.


Kaikesta kokemastaan huolimatta Nena on iloinen ja rakastettava pikku höseltäjä, jolle kaikki koirat on kivoja ja kissat myös ok. Tyttö toivookin löytävänsä kodin, joka olisi valmis hänestä huolehtimaan ja antamaan hänelle elämän kotikoirana koko loppuelämänsä ajan.

.

Sasha_4
Sasha_5
Sasha_1
Sasha_3
Sasha_2

Sasha


Narttu, n. 3 v.


Sasha on 3-vuotias pittbulmix narttu. Poliisit olivat saaneett ilmoituksen, että hänet oli sidottu puuhun ja että häntä oli ilmeisesti myös kivitetty. Poliisit hakivat nälkiintyneen, riutuneen ja huonokuntoisen Sashan ja veivät Noelin tarhalle.

Sasha on kovasti kuntoutunut ja rakastaa kaikkia ihmisiä. Muiden koirien kanssa ei tule toimeen, joten Sashalle haetaan kotia ainoastaan ainokaisena. Ei ole koirapuisto koira, eikä sovellu myöskään kissakotiin.

.

Candau_3
Candau_4
Candau_2
Candau_1

Candau


Uros, n. 3 v.


Candau on elokuussa 3 vuotta täyttävä bokseri mix uros. Poika on löydetty pentuna kadulta harhailemasta ja tuotu tarhalle, jossa on nyt ollut siitä asti. Erittäin energinen, koska ei saa tarhalla riittämiin aktivointia. Lenkkeilyä kun saa kerran viikossa, niin on meno aika vauhdikasta lenkille päästyään.


Candau etsiikin aktiivista kotia. Käy ainokaiseksi koiraksi, taikka kotiin, missä ei dominoiva narttukoiraa. Urosten kanssa vielä testaillaan. Kissoista ei tietoa.


.

.

Oso_4
Oso_2
Oso_3
Oso_5
Oso_1

Oso


Uros, n. 1 v.


Oso on noin vuoden vanha mastiffi mix uros. Painoa on pojalla noin 45 kg. Oson toi tarhalle poliisi. Pojan menneisyydestä ei ole tietoa.


Isokokoinen Oso on kiltti ja rauhallinen. Hän tulee kaikkien koirien kanssa toimeen. Osolle etsinnässä koti maalta, missä piha, jossa poika voi patsastella. Kastroitu ja rokotukset kunnossa.


.

.

Keka_1
Keka_2

Keka


Narttu, n. 1 v.


Keka on n 1,5-vuotias narttu. Rotuja voi vain arvuutella. Tyttö on elellyt kodittoman kulkijan kanssa kadulla, mutta hänestä on kyllä huolehdittu niin hyvin, kuin kadun kulkija kykenee. Nyt on Keka tuotu tarhalle jokunen kuukausi sitten. Luonteesta voi sanoa, että on rakastettava, avoin ja energinen.


Nuoren ikänsä vuoksi vielä hieman pentu maista käytöstä. Kävelee hyvin hihnassa. Tarhalla kun ei päivittäin saa aktiviteettia. niin sitten kun saa, on ollut hyperaktiivinen. Ja kun energiaa riittää, on ollut hieman stressiä. Mutta kun päivittäin on aktiviteettia, liikuntaa ja puuhaa, niin varmasti käytös tasaantuu.


On ollut urosten sekä narttujen kanssa ok. Ei ole omistushaluinen leluistaan. Kissoista ei tietoa. Rokotettu. Sterkattu.


.

.

Rubio_1
Rubio_2

Rubio


Uros, n. 1 v.


Rubio on 1.5 v mastiffi mix? uros. Painoa pojalla on noin 33 kg. Erittäin lempeä, ystävällinen ja rauhallinen. Tulee toimeen mainiosti kaikkien koirien kanssa. Rakastaa ihmisiä.


Rubiolla on Espanjassa ollut koti, mutta hänet on päästetty vain ulos kadulle yksinään ja hänestä tuli useita ilmoituksia karkurit-sivuille, jolloin hänet otettiin huostaan. Sirua ei ollut ja kesti tovin, ennen kuin omistaja tavoitettiin. Omistaja ei koiraa takaisin halunnut. Joulukuussa -23 tuli Rubio tarhalle.

Alkuun lenkillä oli menohaluja ja veti tovin, mutta se on ymmärrettävää, kun ei tarhalla hihnakävelyjä paljon ehditä tehdä. Kun oltiin hetki kävelty, Rubio jolkotteli rauhallisesti vieressä. Autoon ei halunnut kovin helposti tulla, houkutella sai aika kauan. Autossa oli alkuun hiukan hermostunut, mutta hetken päästä makoili rauhassa.

Kastroidaan. Verikokeet otetaan.

.

.

Boka_1
Boka_7
Boka_8
Boka_9
Boka_10
Boka_3
Boka_4
Boka_6
Boka_5
Boka_2

Boka


Narttu, n. 3 v.


Boka on 3-vuotias staffi mix? narttu. Hän on tullut Tobarra-tarhalle 2 vuotta sitten. Hollantilainen yhdistys oli pelastanut useamman koiran, mutta usea heistä on tarhalla ollut pitkään.


Erittäin ystävällinen. Rakastaa ihmisiä. Tykkää tunkea syliin ja jaella pusuja. Leikkii pallolla ja juoksee vauhdilla. Muiden koirien seurasta ei ole tietoa, joten paras koti hänelle on ainoana koirana. Aktiiviseen, rodun tuntevaa kotiin.

.

.

Larry_1
Larry_2
Larry_3
Larry_4
Larry_5
Larry_6

Larry


Uros, alle 1 v.


Larry on noin 6 kk ikäinen pitbull mix? uros. Hänet on tuotu siskonsa kanssa Tobarra-tarhalle noin 2 kk ikäisenä. Heidän tarkoituksensa oli hakea molemmat koirat, kun ikää on, mutta kun saapuivat koiria hakemaan, ottivat vain siskon, koska Larryn etujalat ovat ilmeisesti jo syntymästä asti olleet hiukan väärät – asia, jonka huomasivat vasta nyt ja minkä vuoksi jättivät Larryn ja sanoivat, että hänet voitte lopettaa, sillä he eivät aio poikaa ottaa. Tarhan pitäjä ei kuitenkaan halunnut tervettä koiraa lopettaa, sillä Larry pystyy varmasti elämään hyvän elämän, koska jalat eivät mitenkään tällä hetkellä haittaa pojan liikkumista. Toki myöhemmällä iällä saattaa vaivoja tulla.

Larry on erittäin ystävällinen ja leikkisä. Pennun lailla rakastaa ihmisiä ja hän tunkikin syliin ja pusuja sateli. Muiden koirien kanssa ei ole ollut sen jälkeen, kun sisko lähti, joten etsinnässä vain koti ainokaisena. Kodin tulee olla aktiivisen rodun tuntevaa. Poika ei sovellu pikkulapsiperheeseen riehakkuutensa vuoksi.

Ei ole vielä kastroitu. Kastrointi tehdään, jos pojalla on ikää tarpeeksi ennen, kun koti löytyy.

.

Dama_1
Dama_4
Dama_5
Dama_2
Dama_3

Dama


Narttu, 12 v.


12 v dobermanni mix? narttu Dama on tuotu tarhalle noin 2 vuotta sitten, kun omistaja menehtyi. Dama mukana oli hänen 7-vuotias aikuinen pentunsa. Koirat olivat siis eläneet yhdessä koko ajan. alkukeväästä 2024 Daman *pentu* kuoli, koska se sairastui pahasti. Lähes 10 vuotta kotikoirana olleella Damalla ei nyt 2 vuoden tarhalla asumisen jälkeen ole enää ketään ”vanhasta laumastaan” elämässään. Dama on ollut yksin häkissään ja on kovin suruinen. Tytöllä on tuskin kovin monia mahdollisuuksia löytää Espanjasta kotia.

 

Aktiivimme kertomaa Damasta tarhavierailulta kesäkuussa 2024: Otettiin Dama isolle tarhalle ulkoilemaan. Takapää selkeästi heikko, lihakseton. Pestiin hänet ja pidettiin seuraa. Erittäin seurallinen. Rakasti ihmisen lähellä olla ja kun hetkeksi jätettiin hänet yksin, itki hän voimakkaasti ja haukkui. Kun menin takaisin hänen luokseen painoi hän päänsä mun syliin ja siinä oli. Kumpa Dama vielä saisi nauttia omasta kodista loppuelämän, olipa aika kuinka lyhyt tai pitkä tahansa. Saada nauttia omasta ihmisestä, maittavasta ruoasta ja pehmeästä pedistä. Hälle myös  tullut pahat kovettumat betonilattialla makaamisesta.”


Dama etsii rauhallista kotia, missä ei paljon tarvitse aikaa viettää yksin. Pihallinen omakotitalo paras. Dama kyllä tykkää kävellä myös lenkillä.

Damalla on verikokeissa todettu leishmania, johon saa nyt allopurinol tabletin päivittäin.

.

Kimi_2
Kimi_1

Kimi


Uros, 3 v.


Pari vuotta tarhalla ollut Kimi on iältään 3-vuotias uros. Kimistä oli tullut ilmoitus, että häntä pidetään sidottuna lyhyessä narussa campolla  kaatopaikan näköisellä alueella. Täältä oli hänet haettu tarhalle.


Kimi on reipas iloinen ystävällinen koira. Hänelle paras koti on aktiivinen. Alussa pojalla on voimaa kovasti, kun häntä käytettiin pienellä lenkillä, mutta varmasti lenkit saa sujumaan paremmin, kun joka päivä saa liikuntaa.


Kimi on ok narttujen kanssa. Urosten kanssa ei ole ollut.

.

Tequila_1
Tequila_4
Tequila_2
Tequila_5
Tequila_3

Tequila


Uros, n. 7-8 v.


Tequila on n 7–8 v uros. Kooltaan poika on keskikokoinen. Tequila on löydetty moottoritieltä harhailemasta ja hänet on sieltä pelastettu. Ei ollut mikrosirua ja omistaja ei ole kysellyt perään, kun ilmoituksia laitettiin.

 

Tequilalla on toisessa takajalassa luoti, joka on röntgenkuvissa todettu ja tullaan Espanjassa hoitamaan. On ollut tarhalla n 8–9 kk. Tequila on narttujen kanssa ok, uroksista ei ole tietoa. Kastroidaan ja verikokeet otetaan.

.

Maya_1
Maya_3
Maya_2

Maya


Narttu, n. 4 v.


Maya on noin 4-vuotias, keskikokoinen narttu. Tarhalla on tyttö ollut 3 vuoden ajan. Maya on itsenäinen, eikä niin kiinnostunut heti ihmisistä. Tarvitsee aikaa ja kärsivällisyyttä. Kun otettiin hänet isolle juoksu alueelle, juoksi ja liikkui alkuun, mutta tuli myös välillä luokse hakemaan herkkuja ja silitettäväksi. Vaikuttaa aluksi hermostuneelta luultavasti johtuen siitä, että energiaa on, ja hän on kuitenkin suurimman osan päivästä pienessä häkissä.

Mayaa ei voi jättää matalalle aidatulle alueella yksin, koska saattaa haluta hypätä aitojen yli. Tyttö etsii aktiivista kotia. Urosten kanssa Maya on ok. Steriloitu.

.

Andy_4
Andy_2
Andy_1
Andy_3

Andy


Uros, n. 3 v.


Andy on keskikokoinen, arviolta 3-vuotias uros. Tarhalla on Andy ollut noin 2 vuotta. Andy oli ollut illalla kävelyllä nuoren henkilön kanssa, kun vastaan oli tullut kaksi nuorta, jotka olivat alkaneet kiusaamaan Andyä taluttanutta ihmistä, joka oli tällöin päästänyt Andyn karkuun. Tarhan eräs työntekijä oli tämä nähnyt, sai Andyn kiinni ja toi tarhalle. Ilmoituksia Andystä jaettiin joka puolelle, koska pojalla ei ollut mikrosirua. Kukaan ei kuitenkaan tullut Andyä hakemaan.

Andy tarvitsee kokeneen kodin, jolla on kokemusta ja varmuutta käsitellä koiraa. Poika on kiinnostunut ihmisistä, mutta ei välttämättä heti tule luokse. Tarvitsee siis aikaa ja kärsivällisyyttä. Andy on ok muitten koirien kanssa. Pongo oli hänen paras kaveri tarhalla. Ei lapsiperheeseen eikä kaupunkikoiraksi.

.

Benji 2
Benji1
Benji 3
Benji4

Benji (Barbuja)


Uros, n. 2 v.


Benji on arviolta 2-vuotias keskikokoinen uros. Poika on ollut tarhalla noin vuoden. Benjistä oli soitettu tarhalle, että on koira löytynyt kadulta harhailemasta eikä omistajaa näkynyt. Tarha haki koiran. Ei mikrosirua. Lisäksi koiralla todettiin parvo. Eläinsairaalassa oli päiviä ja oli lähellä menehtyä, mutta poika saatiin kuntoon

Benji on vauhdikas iloinen ystävällinen koira. Hänelle etsitäänkin aktiivista kotia. Tulee hienosti toimeen sekä urosten että narttujen kanssa.

.

Cova_1
Cova_4
Cova_5
Cova_8
Cova_7
Cova_6
Cova_2
Cova_3

Cova


Narttu, n. 4-5 v.


Cova on noin 4–5 v pittbull mix? narttu. Tyttö on ollut tarhalla joitain kuukausia, eikä hänen menneisyydestään ole juuri tietoa.

Leikkisä ja energinen Cova on erittäin ystävällinen ihmisille. Hänestä saa kivan koiran moneen menoon ja harrastukseen. Ei ole tietoa, miten suhtautuu muihin koiriin, sillä tyttö asustaa yksin häkissään, eikä häntä ole testattu muiden koirien kanssa.

.

Moro_3
Moro_1
Moro_2

Moro


Uros, n. 1 v.


Moro on 1,5-vuotias uros. Hänestä tuli soitto perheestä, jonka pojalla Moro oli. Poika ei pystynyt koiraa pitämään tai hoitamaan ja ajuntamiento maksoi heille 50 e, ja koira haettiin kunnalliselle tarhalle, jossa ollut nyt 5 kk.


Moro on iloinen, ystävällinen, vauhdikas ja leikkisä poika. Hänelle paras koti on aktiivinen ja harrastava. Ei pikkulapsiperheeseen. Moro käy ainokaiseksi koiraksi. On kyllä ok muiden koirien kanssa, mutta ihmisen huomiosta saattaa olla alkuun mustasukkainen.

.

Malibu_1
Malibu_2

Malibu


Uros, n. 1 v.


Noin 1,5-vuotias Malibu on ollut tarhalla yli vuoden. Poika on haettu paikalliselta hautausmaalta, josta löydettiin siskon ja heidän emon kanssa. Pennut olivat löydettäessä noin 3 kk ikäisiä. Emo on kodin jo löytänyt ja sisko on varattu ja lähtee pian omaan kotiin. Malibu vielä odottaa oman kodin löytymistä.


Malibu on ok narttujen ja urosten kanssa. Poika on aktiivinen. Aktiivimme ollessa hänen kanssaan Espanjassa ulkoilualueella saattoi Malibu alkuun juosta edestakaisin, ennen kuin rauhoittui ja tuli luokse silitettäväksi. Tämä kaikki on ymmärrettävää, sillä koirat eivät saa päivän mittaan paljon ulkoilua, joten kun ulos pääsee, on siitä otettava kaikki irti.

.

Farruk_2
Farruk_3
Farruk_4
Farruk_1

Farruk


Uros, n. 5-6 v.


Farruk on arviolta 5–6 v uros. Pojasta löytyviä rotuja voi vaan arvuutella. Painoa on pojalla noin 25 kg, säkä noin 55-60 cm.
Tarhalla on ollut vuodesta 2021.


Farruk on erittäin ystävällinen, aktiivinen ja leikkisä. Tämä poika sopiikin aktiivisen kotiin. Ei pikkulapsiperheeseen eikä kerrostaloon. Muiden koirien seurasta ei ole tietoa, sillä Farruk on asustellut häkissään yksinään.

Lotus_1
Lotus_2
Lotus_6
Lotus_4
Lotus_5
Lotus_3

Lotus


Narttu, n. 2 v.


Lotus on parivuotias narttu. Pikkuinen, painoa 4,3 kg. Säkä noin 30 cm. Lotuksesta tuli soitto paikalliseen eläinsuojaan, että koira on kadulla ja ollut siellä koko yön. Paikan päälle lähdettiin ja naapuri tiesi kertoa, että koiran omistaja oli lähtenyt matkoille ja lahjoittanut koiran toiselle naapurille, joka ei ilmeisemmin ollut niin tarkka koiran hoidosta. Koiraa ei heti saatu kiinni, mutta vihdoin naapurin mies, joka ilmoituksen tekikin, sai pienen koiran kiinni. Siru oli ja koiran lahjoittanut omistaja tavoitettiin. Hänellä ei kuitenkaan ollut mitään intressiä koiraa kohtaan, vaan sanoi, ettei hän koiraa ota enää takaisin. Hän päättikin luovuttaa koiran eläinsuojaan. Koira vietiin eläinlääkärille. Kuunneltiin sydän - se oli ok. Mutta Lotuksella oli korkea kuume, joten hän jäi tiputukseen klinikalle. Onneksi jo muutaman tunnin päästä tuli soitto, että kuume laskenut ja tytön voi hakea.

 

Lotus on nyt turvassa ja hänelle etsitään kotia, joka ei pikkusta enää hylkää. Tyttö oli todella peloissaan, kun hänet saatiin kiinni. Mutta todella kultainen pikkunen. Ei pikkulapsiperheeseen pienen kokoon vuoksi.

Juuso_4
Juuso_1
Juuso_3
Juuso_8
Juuso_2
Juuso_5
Juuso_9
Juuso_6
Juuso_7
Juuso_10

Juuso (Huesos)


Uros, n. 2 v.


Juuso on nuori uros, jolla ikää arviolta 2 vuotta. Painoa on pojalla noin 23 kg. Juuso on löydetty tienposkesta pahoin loukkaantuneena. Pojan molemmat takajalat olivat poikki ja luut törröttivät ulkona. Hänet vietiin saan tien lääkäriin ja leikkaukseen. Molempiin takajalkoihin laitettiin raudat.


Nyt on noin vuosi mennyt ja Juuso ei muistele menneitä. Poika on erittäin iloinen, leikkisä ja ystävällinen. Takajalat ovat hyvin kuntoutuneet ja niihin on tullut jo hieman lihasta. Pitkä on ollut toipilaan tie, mutta onneksi Juuso on saanut olla kotihoitopaikassa koko ajan ja saanut täällä hyvää hoitoa.

Kaiken kokemansa jälkeen on Juuso nyt valmis oman kodin etsintään. Aktiivinen koti, jossa olisi leikkisä koirakaveri olisi Juuson toiveissa. Juuso tulee toimeen niin urosten kuin narttujenkin kanssa.