KOIRAT ESPANJASSA


Nämä kodittomat koirat ovat tällä hetkellä Espanjassa yhteistyötarhoillamme tai kotihoidossa,  ja adoptoitavissa kauttamme. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja ja sovitaan kotikäynnistä.Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari viikossa.

Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.Liity facebook sivuillemme ja näet kaikki kotiaetsivät koiramme, kaikki eivät ole nettisivuilla.

 


(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)


123922305_10157522582972056_8444619786266171221_n
123954536_10157522583137056_7935083927668276803_n
124166149_10157522583247056_8838119411577248157_n

LECKIE

Todella herttainen n 3-4 v labbis (mix) poika. Tulee kaikkien koirakavereiden kanssa toimeen ja tykkää ihmisistäkin vaikka pojalla on ollut rankka historia. Kotihoitajamme pelasti hänet läheisestä pikkukylästä missä lapset kivittivät häntä. Tullut kotihoitajamme hoiviin pienenä n 6kk:n ikäisenä. Leckiellä on leishmania jota on hoidettu hyvin eikä hänellä olekaan siitä mitään ulkoisia merkkejä. Lääkitys vielä ainakin jonkin aikaa päällä. Tabletit aamuin illoin. Tästä pojasta saa kivan ja uskollisen kaverin. Rokotukset kunnossa ja kastroitu.

toby524_n
12toby_n
toby

TOBY

Toby pieni  n 8 vuotias yorkki-poika. Painoa pojalla on noin 3 kg: Toby on tullut kotihoitajallemme suoraan kasvattajalta ja odottelee nyt Espanjassa omaa rakastavaaa kotia täältä Suomesta.


Toby on mitä luultavammin ollut jonkinlaisessa onnettomuudessa tai hän on jäänyt kiinni ansaan
Toinen etujalka oli kääntynyt taaksepäin ja jänteet olivat menneet poikki. Toby jalka leikattiin 8.6 ja lääkäri on toiveikas että jalka tulee paranemaan hyvin. Mitään erityistä suurta jatkohoitoa jalalle ei tarvitse tulevaisuudessa enää  tämän vamman hoitamiseksi tehdä  


Toby on kastroitu ja veristesti on kunnossa sekä rokotukset ajan tasalla. Pian jalkakin on kunnossa ja poika voisi matkata kotiin.

h2
h3_n
hi

HEIDI

Heidi on mastiffimixpentueesta jonak pelastimme jokin aika sitten. Suurin osa pennuista sai kodit Suomesta ja muutama vielä kotihoidossa odottelee omaa kotiaan. 

Heidikin sai alunperin rakstavan kodin Espanjasta mutta omistaja kuoli ja tyttö palautui yhteistyötarhalle odottamaan uutta kotia.

Heidi on todella upea luonteinen ja kiltti tyttö, toki rodun ominaisuuksiin ja vaatimuksiin kannattaa tustua, onhan kyse isosta laumanvartijakoirasta.

Heidin toisessa silmässä on hiukan huonompi näkö mutta se ei tyttöä haittaa. Heidi on vielä pentu ja ikää n 8kk.

M1
M2
M3
m4
m5

MOLLY ja pennut


Pieni Molly tyttönen löydettiin 6 pentunsa kanssa ja otettiin turvaan kotihoitajallemme Espanjassa. Molly on  nuori vielä itsekin ja ilmeisesti otettu koronan aikana seuraksi, jätetty steriloimatta ja sitten hyljätty.

Mollyllä on painoa noin 4 kg ja rotuna varmaan mukana yorkkia. Pentujen isää ei tiedä kukaan muu kuin ehkä Molly itse. 

Pennut voivat nyt hyvin ja saavat hyvää hoitoa, kunnollista ruokaa ja madotetaan säännöllisesti. Kaikille aloitetaan myös rokotusohjelma heti kun se on mahdollista. Molly pääsee omaan kotiin heti kun pennut on vieroitettu ja tyttö steriloitu, pennut pääsevät matkustamaan noin 5kk ikäisinä kunhan tarvittavat rokotukset on annettu.

Kotihoidossa on paljon muita koiria joten pennut tulevat tottumaan myös muihin lajitovereihin. Mollykin näyttää pitävän koiraseurasta. Ruskea pennuista varattu.

fr
fr2
fr3

FRAZIER


Etsitkö nuorta ja aktiivista lenkkikaveria, metsäjuoksuun tai kaupunkiin? Kaveria, jonka kanssa voisi osallistua vaikka johonkin harrastukseen ja illalla katsella yhdessä telkkaria ja syödä vähän herkkuja?  Tässä se olisi, komea Frazier poika!

Ikää pojalla on arviolta 3-4v. Poika on alun perin löydetty yksin maaseudulta vaeltamasta eksyneenä. Lähistöllä osattiin kertoa että on ilmeisesti ollut metsästäjän koira, mutta tämä ei poikaa enää halua ja hylkäsi hänet. Ilmeisesti Frazier ei halua metsästää.Frazieriä ei suositella pienten lasten perheeseen koska on hiukan arka vielä. 

Poika on rokotettu ja kastroitu.

momo912_n
poi400_n
poika
poika75_n
t1
t2
mom72_n
t2b
t16_n
mom677_n
momtt
mom

CASSIE ja 3 pentua


Cassie tyttönen on noin viisi vuotias neito, joka on pelastettu pentutehtailijalta Espanjasta. Cassie saatiin turvaan kolmen pentunsa kanssa ja kaikki voivat nyt hyvin.
Varmaan useamman pentueen joutunut tämä neiti jo tekemään, mutta tämä jää nyt viimeiseksi ja tytön urakka on näiltä osin ohi.
Cassien on kooltaan pieni painaen vain noin 5kg. Tyttö vaikuttaa reippaalta iloiselta hännän heiluttajalta.
Cassie laitetaan lähtömaassa kuntoon, steriloidaan ja veritestit uusitaan, sitten hän on valmiina omaan kotiin. Myös pennuille etsitään omat rakastavat kodit.
Päivitys 8.8
Pennut ovat nyt noin 6 viikon ikäsisiä ja muistuttavat kotihoitajan mukaan "spanieli-tyyppiä". Tricolor on poika ja kaksi mustaa ovat tyttöjä. Poika painaa nyt 1,5kg, tyttö1. 1,2kg ja tyttö 2 painaa 1,4kg.

lilly
luilly_n

LILLY


Lilly on arviolta noin 1v iloinen tyttö, jota menneisyys ei tassuissa juurikaan paina.
Hänet on paikallinen poliisi pelastanut kurjista oloista Espanjassa ja on nyt turvassa kotihoitajallamme. Tosin hetken vielä joutuu viettämään erityisissä muista kuten kaikki uudet tulokkaat. Elämäniloa ja virtaa löytyy ja pian pääsee muiden pienten kanssa tätä jakamaan. Painoa neidillä 3,1kg eli ei suuren suuri pihavahti kyseessä. Mikäli rakastava ja juuri tälle neidillä sopiva koti löytyy Suomesta (aika todennäköistä) laitamme neidon matkustuskuntoon

Carina
Carina 2
Carina 3
Carina 4

CARINA


Carina on noin 6-vuotias pikku chihu-mix tyttö. Carina tulee toimeen muiden koirien kanssa ja elänyt muiden koirien keskellä. Carinaa ei ole opetettu kulkemaan hihnassa ja siksi valjaiden pukeminen toistaiseksi hieman hankalaa ja tyttö hermostuu. Käsittelyn kanssa vaatii siis harjoittelua tulevassa kodissa.


Carina tarvitsee kodin, jolla kokemusta aroista koirista ja kärsivällisyyttä totuttaa tyttö normaaliin kotikoiran arkeen ja toimenpiteisiin. Carina tulee Suomeen steriloituna, rokotettuna, sirutettuna ja verikokeet otettuina passin kera.

Vida
Vida 2
Vida 3
Vida 4
Vida 5
Vida 6
7
Vida 8
Vida 9
Vida 10
Vida 11
Vida 12
Vida 13

VIDA


Vida on 4-vuotias pitbull-mix tyttö. Luonteeltaan iloinen, rakastettava ja leikkisä. Hän etsii kotia Suomesta Espanjasta käsin, jossa hän asustaa kotihoitajalla ja opettelee siellä kotikoiran tavoille.


Vida etsii kotia, jossa on rodun tuntemusta. Käy uroksen kaveriksi tai ainoana koirana. Vida tykkää kovasti pentukoirista, mutta ei esimerkiksi husky näköisistä koirista. Tulee Suomeen steriloituna, verikokeet otetaan, passi ja siru löytyvät myös.