Espanjassa olevat koirat


KOIRAT ESPANJASSA


Nämä kodittomat koirat ovat tällä hetkellä Espanjassa yhteistyötarhoillamme tai kotihoidossa,  ja adoptoitavissa kauttamme (kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle). Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja ja sovitaan kotikäynnistä.


Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari kuukaudessa. Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät Facebook- sivuiltamme oheisen linkin kautta. Liity Facebook-sivuillemme ja näet kaikki kotiaetsivät koiramme, kaikki eivät ole nettisivuilla.

Huomioithan että kauttamme adoptoitavat koirat eivä ole ns rotukoiria joilla rotupaperit mukana. (Saatta olla että jotkin koiristamme sitä ovatkin  ja joillain on ns paperitkin. Adoptioon tulevat koirat ova aina ns sekarotuisia ja mahdollsiet rotupaperit hävitetään.)

 

HUOM! FB-sivuille liittyminen edellyttää että vastaat kaikkiin kysymyksiin joita liittymisvaiheessa kysytään!Muista ystävällisesti noudattaa ohjeita ja soittoaikoja:

  1. Lue ohjeet adoptiosta
  2. Täytä kotiselvitys
  3. Soita SOITTOAIKANA
Misha_4
Misha 3
Misha_2
Misha_1
Misha

Misha


Narttu, n. 4-5 v.


Misha löydettiin uuden vuoden 2023 jälkeen säikähtäneenä ja aliravittuna. Tyttö oli selkeästi pelästynyt ja lähtenyt jonkun ketjun päästä juoksemaan. Omistajaa ei yrityksistä huolimatta löytynyt.


Misha rakastaa ihmisiä ja tulee hyvin toimeen myös kissojen kanssa. Hänellä on entisessä elämässä ollut muista koirista huonoja kokemuksia, mutta on pikkuhiljaa tutustunut myös näihin. Nykyään hänen paras kamu onkin saksanseisoja Luka. Muuten helpon oloinen neiti. Painoa oli tytöllä löydettäessä noin 30 kg. Painoa on tästä tullut jonkin verran lisää, kun alun perin aliravittu tyttö on kotihoitajamme luona Espanjassa saanut kunnolla syödäkseen. Veritestit oli kaikki kunnossa, rokotukset aloitettu ja varmistetaan että steriloitu/steriloidaan.


Mishalle etsitään aktiivista kotia ok talosta aidatulla pihalla, missä saa juoksennella. Hän on sisäsiisti ja kävelee upeasti hihnassa. Suosittelemme tyttöä ainoaksi koiraksi tai kissojen kaveriksi.Africa_1
Africa_2
Africa_3
Africa_5
Africa_4

Afrika

*tulossa Suomeen kotihoitoon*


Narttu, n. 2 v.

 

Afrika löydettiin vilkkaan tien sivulta, jossa tyttö makoili yksinään. Hänellä todettiin parvo, mutta tyttö on taistelija ja hän selvisi tartunnasta. Hän on nuori galgo mix narttu, jolla painoa nyt noin 20 kg.


Tämä kaunis tyttö tulee urosten kanssa hienosti toimeen ja on heidän seurassaan erittäin leikkisä. Nartuista ei tietoa, joten Afrika hakee kotia, josta löytyy hänelle urospuolinen kamu. Afrika käy myös ainokaisena koirana. Hihnassa kävelee nätisti.


Afrikan verikokeet on otettu Espanjassa ja tuloksissa oli rickettsia-punkkitartunta positiivinen. Tähän on tyttö saanut antibioottikuurit Espanjassa.


Afrika laitetaan asianmukaisesti lähtökuntoon, kun koti löytyy.Hector ja Aquiles_1
Hector ja Aquiles_2
Hector ja Aquiles_3
Hector ja Aquiles_4
Hector ja Aquiles_5
Hector ja Aquiles_6
Hector ja Aquiles_7

Hector ja Aquiles


Urokset, n. 2 v.


Nyt arviolta 2,5-vuotiaat veljekset Hector ja Aquiles on löydetty pentuina kaksi vuotta sitten campolta, jonne heidät oli luultavasti dumpattu. Pahoja kokemuksia ei heillä ihmisistä ole, vaan kovasti tykkäävät olla ihmisen lähellä.


Aina yhdessä eläneistä pojista Hector (enemmän ruskeaa selän päällä) on arempi ja tukeutuu siksi paljon veljeensä. Heille unelma olisi yhteinen koti, mutta jos adoptoidaan erikseen, niin tulee kodissa olla koirakaveri.


Kaksi vuotta on pitkä aika viettää pikku häkissä, josta pääsee silloin tällöin juoksentelemaan ja saamaan ihmisen huomiota. Nyt olisikin heidän aika päästä nauttimaan oikeaa kotikoiran elämää. Haussa koti ok-talosta, missä kunnon aidattu piha, jolla pääsee myös rallattelemaan.

Roma_1
Roma_3
Roma_2

Roma

*tulossa Suomeen kotihoitoon*


Narttu, n. 1 v.


Roma on noin vuoden ikäinen narttu, joka on mahdollisesti podenco pittbul mix. Hän on kiltti ja leikkisä tyttö, joka tulee hienosti toimeen monen kokoisen koirulin kanssa. Romalle olisi hienoa löytää koti, jossa tyttö saisi harrastaa jotain, koska hän on aktiivinen koira

.

Larios_2
Larios_1
Larios_3

Larios

*tulossa Suomeen kotihoitoon*


Uros, n. 1 v.


Larios on noin vuoden ikäinen, keskikokoinen uros. Hänet on löydetty hylättynä. Poika oli sidottu puuhun ja jätetty siihen. Tarhan työntekijät löysivät hänet ja ottivat luokseen. Ei sirua eikä kukaan perään kysellyt, kun he jakoivat ilmoituksia.


Hylätyksi tulemisesta huolimatta on Larios iloinen ja reipas. Hän tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa. Pojalle etsitään aktiivista kotia jossa, saisi olla monessa mukana.


Tulee kastroituna ja rokotettuna. Verikokeet otetaan.

.

Liberty_7
Liberty_4
Liberty_3
Liberty_2
Liberty 2
Liberty_1

Liberty

*tulossa Suomeen kotihoitoon*


Narttu, n. 4 v.


Liberty on n 4-vuotias keskikokoinen narttu. Hänet on tuotu Tobarran tarhalle sanoin, että hänet haetaan takaisin, mutta koskaan ei omistaja takasin tullut. Rotua hänestä voi vaan arvuutella.


Liberty oli alkuun todella arka eikä ihmisen luo juuri tullut. Nyt on ihan eri koira: reipas, iloinen ja leikkisä. Jokaisen koiran kanssa hienosti on toimeen tullut. 

.

Larios_10
Silvan_1
Silvan_6
Silvan_2
Silvan_7
Silvan_3
Silvan_8
Silvan_4
Silvan_5

Silvan


Uros, n. 3 v.


Silvan on noin 3-vuotias saksanpaimenkoira mix uros. Poika on löytynyt Jaenin kaduilta harhailemasta. Tarhalla vaikuttaa stressaantuneelta. Silvan on erittäin aktiivinen ja tarvitseekin aktiivisen kodin. On erittäin nopea oppimaan ja on ihmisten seuraa rakastava ja leikkisä. Helposti koulutettavissa ruoan avulla.

 

Silvan puolustaa ruokaansa. Poika on myös hermostunut, kun tapaa toisia koiria. eli voi olla reaktiivista käytöstä, johon tarvitsee koulutusta. Espanjassa häntä koitetaan ehtimiseen puitteissa tutustuttaa ja totutella muihin koiriin. Silvanille paras koti löytyy rauhalliselta alueelta. Poika ei ole kaupunkikoiraksi sopiva.

 

Välimeren tautitesti tehty, negatiivinen babesia. erlichia, sydänmato, borrelia, leishamia. Anaplasma arvo oli hiukan koholla ja siihen on jo lääkityksen saanut. Kastroitu rokotettu valmiina omaan kotiin. Etsii kotia vain ainokaisena koirana rauhalliselta alueelta.

.

Äiti ja 7 pentua_3
Äiti ja 7 pentua_2
Äiti ja 7 pentua_4
Äiti ja 7 pentua_8
Äiti ja 7 pentua_1
Äiti ja 7 pentua_6
Äiti ja 7 pentua_5
Äiti ja 7 pentua_7
Äiti ja 7 pentua_9
Äiti ja 7 pentua_10
Äiti ja 7 pentua_11
Äiti ja 7 pentua_14

Emo ja 7 pentua


Narttu + 4 urospentua ja 3 narttupentua


Emo löydetty tiinenä ja saatiin pelastettua. Kotihoitopaikassa Espanjassa emo synnytti 7 pentua 1.10.23. Isästä ei tietoa. Pennuista neljä on uroksia, kolme narttuja. Kolme pojista on brindleja ja yksi ruskea, tytöistä on kaksi brindleja yksi ruskea.


Kaikki pennut ovat erittäin leikkisiä ja sosiaalisia. Alussa voivat ujostella uusiin ihmisiin tutustuessaan. Pennuilla rokotukset aloitettu. Omat kodit etsinnässä. Pennut tulee kastroida /steriloida iän salliessa.

.

Nick ja Cris_1
Nick ja Cris_6
Nick ja Cris_2
Nick ja Cris_3
Nick ja Cris_4
Nick ja Cris_5
Nick ja Cris_7
Nick ja Cris_8
Nick ja Cris_9

Nick ja Cris


Urokset, alle 1 v.


Urospennut Nick ja Cris on tuotu muutaman kuukauden ikäisinä kotihoitajamme luokse Espanjassa. Pojat ovat nyt noin puolen vuoden ikäisiä (synt. 1.11.23).


Emo pienikokoinen mastinmix, isästä ei tietoa. Sosiaalisia leikkisiä pentuja.

Rokotukset aloitettu. Tulee kastroida iän salliessa.

.

.

Pennut 2 poikaa ja tyttö_1
Pennut 2 poikaa ja tyttö_2

Pennut 2 poikaa ja tyttö


Urokset ja narttu, alle 1 v.


Kolme pentua oli yön aikana heitetty kotihoitajan portin yli. Eläinlääkärin arvion mukaan pennut olivat silloin muutaman viikon ikäisiä. Passiin on syntymäajaksi merkitty 11.10.23. Pentujen vanhemmista ei ole tietoa ja rotuja voi vaan arvailla. Pennut eivät ole kovin isokokoisia


Erittäin sosiaalisia muiden koirien kanssa, mutta keskenään eivät sisarukset tule kovin hyvin toimeen. Rokotukset aloitettu. Omat kodit etsinnässä. Tulee kastroida /sterilisoida iän salliessa.

.