KOIRAT ESPANJASSA


Nämä kodittomat koirat ovat tällä hetkellä Espanjassa yhteistyötarhoillamme tai kotihoidossa,  ja adoptoitavissa kauttamme. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja ja sovitaan kotikäynnistä.Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari kuukaudessa.

Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.Liity facebook sivuillemme ja näet kaikki kotiaetsivät koiramme, kaikki eivät ole nettisivuilla.

 


(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)


Ete
ete1
ete2
ete3

ETE


Ete on noin 8 v bodeguero uros.
Ete on rauhallinen,hiukan ujohko pieni mies. Etellä kestää hetken että rentoutuu uusien ihmisten kanssa.
Etelle olisi mukava jos kotona olisi koirakaveri odottamassa. Ete kaipaa kuitenkin ennenkaikkea rohkaisevaa ja rauhallista kotia jossa hänelle olisi paljon aikaa ja rakkautta.


Tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna kun koti löytyy, kastroidaan ja rokotetaan. Veritestit myös uusitaan ennen lähtöä, tällä hetkellä ei tiedossa olevia sairauksia


Milo ja Chelsea 3
Milo ja Chelsea 2
Milo ja Chelsea 1
Milo ja Chelsea 5
Milo ja Chelsea 6

MILO JA CHELSEA (Milo saanut kodin Espanjasta, Chelsea etsii vielä omaa kotia)


Milo ja Chelsea on noin 9-vuotias koirakaksikko, joka on aina elänyt yhdessä kotikoirina Espanjassa. Koirien omistaja joutui sairaalaan eikä hän enää pysty koiriaan hoitamaan.


Hienoa olisi, jos Milolle ja Chelsealle löytyisi yhteinen koti, mutta voivat etsiä kotia myös erikseen. Molemmat hoidetaan matkustuskuntoon oman kodin löydyttyä. Kiltti kaksikko, joka on tottunut kotikoiran elämään ja jotka todella ansaitsivat vielä yhteisen hyvän loppuelämän.

Veera 1
Veera 4
Veera 2
Veera 3

 VEERA


Veera on n. 1.5-vuotias saksanpaimenkoira mix(?). Kasvattaja oli vienyt sisarukset tarhalle, jättänyt sinne ja sieltä oli otettu yhteyttä Lesleyyn joka haki heidät turvaan. Miksi kasvattaja heistä luopui ei ole tietoa. Reippaat, iloiset sisarukset. Laitetaan asianmukaisesti lähtökuntoon, kun oma koti löytyy

Venla 1
Venla 2
Venla 3

VENLA


Venla on n. 1.5-vuotias saksanpaimenkoira mix(?). Kasvattaja oli vienyt sisarukset tarhalle, jättänyt sinne ja sieltä oli otettu yhteyttä Lesleyyn, joka haki heidät turvaan. Miksi kasvattaja heistä luopui ei ole tietoa. Reippaat, iloiset sisarukset Laitetaan asianmukaisesti lähtökuntoon, kun oma koti löytyy.

Loulou 4
Loulou 1
Loulou 3
Loulou 2
Loulou8
Loulou 5
Loulou 6
Loulou 7

LOULOU JA PENNUT *Loulou tulossa kotihoitoon Suomeen*


Suloinen tyttö, joka kaipaisi omaa ymmärtäväistä ja herkälle koiran sopivaa kotia. Ikää niin 2 vuotta. Painoa tytöllä on alle 8 kg, joten kovin isosta ladystä ei ole kyse. Tämä tyttö on todella kiltti ja ystävällinen, hiukan ehkä epävarma aluksi mutta pahaa hän ei halua kenellekään. Tästä tulee kuoriutumaan varmasti todella sydänkäpynen ja kiva lenkkikaveri, kunhan saa lisää luottamusta meihin kaksijalkaisiin. Steriloidaan pian ja rokotukset kunnossa.


Loulou löydettiin tiineenä ja hän synnytti kotihoidossa 3 pentua, 2 tyttö ja yhden pojan. Pennut ovat nyt noin 3 viikon ikäisiä ja ovat myös adoptoitavissa ja matkustavat Suomeen, kun ikä sallii (n. 5-6 kk). Isän epäillään olevan samassa yhteydessä pelastettu uros, joka on suunnilleen samankokoinen Louloun kanssa. Varmuutta ei ole, joten se minkä kokoisiksi ja minkä luonteisiksi pennut kasvavat on aina rescuekoirapentujen tapaan arvoitus. 

Faith 2
Faith 1
Faith 5
Faith 3
Faith 4

FAITH

 

Faith on 8-vuotias akita mix? narttu. Hän on tullut kasvattajalta, jossa on pidetty vain pentukoneena ja hän onkin synnyttänyt useat pennut. Verikokeissa ilmennyt leishmania, johon on saanut lääkitystä ja allopurinol tabletti on käytössä päivittäin. Verikokeita tulee säännöllisesti ottaa. Tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy. Vain rodun tuntevaan kotiin.

Luna 2
Luna 1
Luna 3

LUNA


Luna on n 12-vuotias pienikokoinen narttu. Tyttö on tottunut lapsiin ja tulee hienosti toimeen muitten koirien kanssa. Luna toivoisi saavansa vielä eläkepäiviksi mukavan sohvapaikan emännän/ isännän vierestä. Tyttö on yhdistyksen erityisadoptio ikänsä vuoksi. Tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy.

Harry 2 5
Harry 2 1
Harry 2 2
Harry 2 6
Harry 2 4
Harry 2 7

HARRY 2


Harry on n 13-v pienikokoinen uros. Hän on elänyt kotikoirana, on tottunut lapsiin ja tykkää kaikista ihmisistä. Herra toivoisi vielä loppuelämän kotia, jossa saisi rauhassa elää nauttien pikku köpöttelyistä ulkona, maukkaista aterioista ja oman ihmisen/ihmisten rakkaudesta.


Harry tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy. Harry on yhdistyksen erityisadoptio ikänsä vuoksi.

ga
gala
gala2
gala3
gala22
gala33

GALA


Gala on todella kaunis 2v podeco tyttönen. Saatu pitkän työn tuloksena lopulta kiinni liikuttamalla kun ei antanut ottaa itseään muuten kiinni. Tytöllä ollut ilmeisen kova menneisyys ja onkknnollut aika arka. Galan kanssa on nyt kuitenkin tehty paljon töitä, hän on oppinut kävelemään hihnassa , luottamaan tuttuihin ihmisiin, kulkemaan mukana autossa ja kahviloissa. Helppo neiti joka omaksuu asioita pian. Steriloitu ja samalla korjattu myös tyrä. Rokotukset voimassa ja veritestit ok

Harry 2
Harry 3
Harry 1

HARRY


Harry on n 13-v pienikokoinen uros. Hän on elänyt kotikoirana, on tottunut lapsiin ja tykkää kaikista ihmisistä. Herra toivoisi vielä loppuelämän kotia, jossa saisi rauhassa elää nauttien pikku köpöttelyistä ulkona, maukkaista aterioista ja oman ihmisen/ihmisten rakkaudesta.


Harry tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy. Harry on yhdistyksen erityisadoptio ikänsä vuoksi.

Lisbeth ja pennut 12
Lisbeth ja pennut 5
Lisbeth ja pennut 6
Lisbeth ja pennut 7
Lisbeth ja pennut 8
Lisbeth ja pennut 9
Lisbeth ja pennut 10
Lisbeth ja pennut 11
Lisbeth ja pennut 1
Lisbeth ja pennut 2
Lisbeth ja pennut 3
Lisbeth ja pennut 4

LISBETH JA 7 PENTUA, Lisbeth varattu, muutama pentu vielä vapaana

Lisbethin löysi eläinlääkäri viimeisillään tiineenä. Koirasta ei löytynyt sirua eikä mitään tietoja omistajasta saatu. Eläinlääkäri otti yhteyttä yhteistyökumppaniimme ja pyysi pian synnyttävälle tytölle paikkaa. Lisbeth synnyttikin 3 päivää turvaan pääsyn jälkeen 7 suloista pentua. Lisbeth on ratonero ja ehkä jostain pentutehtaasta hylätty koska pennutkin vaikuttavat ratoneroilta.


Todella herttainen, nuori tyttö, joka tulee heti hakemaan huomiota ja hellyyttä. Todella hyvä äiti pennuilleen ja kova huolehtimaan vauvoistaan.

China 1
China 4
China 2
China 5
China 3

CHINA


China on arviolta 8-v, pienikokoinen uros. Painoa pojalla on noin 7 kg. China on tullut kasvattajalta, jolla ilmeisesti ei hänelle enää ollut käyttöä. Poika on kiltti ja käytökseltään ystävällinen. Tulee toimeen muiden koirien kanssa. Asianmukaisesti kuntoon laitetaan, kun koti löytyy.

Coco 1
Coco 2
Coco 3

COCO


Coco on 11-vuotias westie uros. Herra on ollut perhekoirana koko elämänsä, mutta sai lähtöpassit, kun oli näykkäissyt perheen pientä lasta (näin kerrotaan, mikä sitten on totuus, on ihan eri asia).


Cocolle etsitään rauhallista aikuiskotia, missä saa nauttia elämänsä senioripäivät. Tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy. Coco on yhdistyksen erityisadoptio.

tno33
tano7
tano6
tano5
tano4
tano1
tano

TANO

Tano on pieni 9 v uros jolla painoa n. 6-7kg.
Tano on ollut kotikoirana. mutta pojan omistaja kuoli.
Sukulaiset eivät halua Tanoa ottaa, joten
kotihoitajammane Espanjassa otti Tanon hoiviinsa.
Kastrointi ja rokotukset hoidetaan kuntoon pian
Hampaat saattavat tarvita hoitoa.
Tano etsii rauhallista kotia missä voi viettää onnellisena loppuelämänsä. Tano ei ole pikkulapsiperheen koira.
Tano käy parhaiten kotiin missä saa olla ainokaisena hellitettävänä, on kovin omsitushaluinen omast ihmisestä. Eli tästä saa todella uskollisen ystävän.

Tano on pian tulossa Suomeen kotihoitoon.#espanjassa#uros

marco4
marco3.
marco1a
marco

MARCO


Marco on yksi kahdeksasta  pennuista, jonka Tasha äiti synnytti kotihoitajan luona Espanjassa
Marco on pentumaisen vauhdikas ja energinen.  Kesken leikin välillä otetaan Espanjalaiseen tyyliin siestat.
Aktiivinen koti tälle nuorelle miehelle siis etsinnässä. Marco varmasti tykkäisi harrastaa myös jotain älyä sekä fysiikaa vatiivaa lajia. Marco on saanut syntymästään asti elää turvassa ja hyvässä hoidossa tottuen sekä ihmisiin että muihin koiriin.

Pentueen äiti, Tasha löytyi campolta josta hänet otettiin turvaan. Tasha oli viimeisillään raskaana ja kaksi päivää kiinnioton jälkeen hän synnytti kahdeksan pentua: 4 tyttöä ja 4 poikaa.
pennut ovat syntyneet 20.4.22.
Lasten isästä ei ole tietoa, mutta vaikuttaa että pennuissa voisi olla rotuina mm huskya.
Äiti ja lapset voivat hyvin, pennut syövät hyvin ja ovat terveen pulleita palleroita
Kun pennuilla pn ikää 16 vkoa on mahdollista alkaa valmistella heitä matkalle omiin koteihin.
Kun ikää on riittävästi tulee Marco kastroida.
#espanjassa#uro

mauri
mauri3
mauri5
mauri55

MAURI,  ADOPTOITU


Mauri on iloinen vauhdikas pentumaisen riehakas joka leluilla voisi leikkiä tuntikausia ja retuutella niitä.
Painoa Maurilla nyt noin viisi kiloa

Pentueen äiti, Tasha löytyi campolta josta hänet otettiin turvaan. Tasha oli viimeisillään raskaana ja kaksi päivää kiinnioton jälkeen hän synnytti kahdeksan pentua: 4 tyttöä ja 4poikaa.
pennut ovat syntyneet 20.4.22
Lasten isästä ei ole tietoa, mutta vaikuttaa että pennuissa voisi olla rotuina mm huskya.
Äiti ja lapset voivat hyvin, pennut syövät hyvin ja ovat terveen pulleita palleroita
Kun pennuilla pn ikää 16 vkoa on mahdollista alkaa valmistella heitä matkalle omiin koteihin.
Mauri tulee kastroida kun ikä sen sallii.


Maisy1
maisy2
maisy3
maisy4
maisy7
maisy8
maisy11
maisy55

MAISY


Maisy on pienin pentueesta mutta pitää kyllä puolensa jos veljet koittaa ottaa Maisyn leluja.

Maisy on vauhdikas iloinen pentumaiseen tapaan ja hälle etsitäänkin aktiivista kotia

Pentueen äiti, Tasha löytyi campolta josta hänet otettiin turvaan. Tasha oli viimeisillään raskaana ja kaksi päivää kiinnioton jälkeen hän synnytti kahdeksan pentua: 4 tyttöä ja 4poikaa.

pennut ovat syntyneet 20.4.22

Lasten isästä ei ole tietoa, mutta vaikuttaa että pennuissa voisi olla rotuina mm huskya.

Äiti ja lapset voivat hyvin, pennut syövät hyvin ja ovat terveen pulleita palleroita

Kun pennuilla pn ikää 16 vkoa on mahdollista alkaa valmistella heitä matkalle omiin koteihin.

Maisy tulee sterilisoida iän salliessa

tasha
tasha1
tasha2
tasha4

TASHA


Tasha äiti ( mm Maisyn, Maurin ja Marcon emo) löytyi vuorilta viimeisillään tiineenä. Pian turvaan pääsyn jälkeen tyttö synnytti 8 suloista pentua, jotka kaikki on hoitanut mallikkaasti ja erittäin tunnollisesti. Tashan ikä arvio on n 2 vuotta. Säkä 45-50 cm painoa n 20 kg eli keskikokoinen tyttö.
Tasha on muiden koirien seurassa ystävällinen ja kiltti. Kävelee hienosti hihnassa
Tasha on myös kissojen kanssa ok, mutta kanalan hoitajaksi hänestä ei ole sillä  jahtaa kanoja.

Upea nuori koira josta saa kivan koiran lenkkeilyyn, vaeltamiseen, harrastuksiin. Tasha steriloidaan pian ja rokotukset laitetaan kuntoon. Hän olisi pian valmis omaan kotiin.

sw
swe445
swee
swee2
sweep
sweep44

SWEEP


Nyt olisi tarjolla todellista herramies seuraa! Arvokkaasti käyttäytyvä Sweep etsii omaa ihmistä ja loppuelämän kotia kaikilla herkuilla.

Sweep on n. 9 kiloinen komea uros jolla ikää arviolta noin 9v.
Sweep on rauhallinen, kiltti ja ystävällinen. Sweep tykkää muista koirista ja onkin koko elämänsa asusellut koirakaverin kanssa. Olsipa kiva, jos tulevassa kodissa olisi joku kiva kaveri tälle hurmurille. Sweep on kastroitu ja rokotukset on pojalla voimassa, passi siis ajan tasalla ja valmis matkustamaan oman ihmisen luo.

saphie
sop
sophie2

SOPHIEPienehkö, ujo mutta äärimmäisen kiltti tyttö. Ikää tytöllä 4v ja ilmeisesti samasta pentueesta Whoopyn, Blackyn ja Tomin kanssa ( löytyvät facebook sivuiltamme). Vaikka pelottaa niin ei puolusta itseään mitenkään. Sopisi perheeseen, jossa annetaan aikaa ja kärsivällisyyttä sekä rohkaistaan tätä tyttöä nauttimaan elämästä. Asustellut aina muiden koirien kanssa joten olisipa kiva jos olisi tytölle lajitoveri joka näyttäisi esimerkkiä rohkeasta elämästä. Ollut jo jonkin aikaan turvassa yhteistyötahomme luona ja alunperin haettu pois koirakeröilijän liian suuresta laumasta. Steriloitu ja rokotettu, ei todettuja tauteja. Painoa tytöllä noin 6 kg ja säkä ja alle 40cm. Turkki on paksu ja pörheä joten näyttää isommalta. Kuvat eivät anna oikeutta tmän tytön suloisuudelle. Steriloitu ja rokotettu, veritestit kunnossa.

tom1
tom2
tom3
tom4

TOMHiukan ujo nuorimies jolla 4v ja ilmeisesti samasta pentueesta Whoopyn, Blackyn ja Sophien kanssa. Todella kiltti ihmisille ja tottunut elämään isossakin koiralaumassa sopuisasti. Painoa pojalla noin 7kg. Kastroitu ja rokotettu, veritestit ok. Mielellään toisen koiran tai koirien kaveriksi ja kärsivällisen kotiin, jossa annetaan aikaa ja rakkautta sopeutua rauhassa kotielämään. Suloinen poika syliin ja lenkille.