KOIRAT ESPANJASSA


Nämä kodittomat koirat ovat tällä hetkellä Espanjassa yhteistyötarhoillamme tai kotihoidossa,  ja adoptoitavissa kauttamme. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja ja sovitaan kotikäynnistä.Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari kuukaudessa.

Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.Liity facebook sivuillemme ja näet kaikki kotiaetsivät koiramme, kaikki eivät ole nettisivuilla.

 


(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)


Ete
ete1
ete2
ete3

ETE


Ete on noin 8 v bodeguero uros.
Ete on rauhallinen,hiukan ujohko pieni mies. Etellä kestää hetken että rentoutuu uusien ihmisten kanssa.
Etelle olisi mukava jos kotona olisi koirakaveri odottamassa. Ete kaipaa kuitenkin ennenkaikkea rohkaisevaa ja rauhallista kotia jossa hänelle olisi paljon aikaa ja rakkautta.


Tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna kun koti löytyy, kastroidaan ja rokotetaan. Veritestit myös uusitaan ennen lähtöä, tällä hetkellä ei tiedossa olevia sairauksia


Veera 1
Veera 4
Veera 2
Veera 3

 VEERA


Veera on n. 1.5-vuotias saksanpaimenkoira mix(?). Kasvattaja oli vienyt sisarukset tarhalle, jättänyt sinne ja sieltä oli otettu yhteyttä Lesleyyn joka haki heidät turvaan. Miksi kasvattaja heistä luopui ei ole tietoa. Reippaat, iloiset sisarukset. Laitetaan asianmukaisesti lähtökuntoon, kun oma koti löytyy

Venla 1
Venla 2
Venla 3

VENLA


Venla on n. 1.5-vuotias saksanpaimenkoira mix(?). Kasvattaja oli vienyt sisarukset tarhalle, jättänyt sinne ja sieltä oli otettu yhteyttä Lesleyyn, joka haki heidät turvaan. Miksi kasvattaja heistä luopui ei ole tietoa. Reippaat, iloiset sisarukset Laitetaan asianmukaisesti lähtökuntoon, kun oma koti löytyy.

Pipa
Pipa2

PIPA


Pipa on pikkuinen yorkki mix? Tyttönen painoa 5.4 kg ja ikää 7 v

Pipa on tullut kasvattajalta.ei varmasti ollut enää hyötyä on riittävän monet pennut jo pyöräyttänyt

Pipa ei pidä pikkukoirista hän ei siis sovi muitten pikku koirien kanssa samaan kotiin.Isot koirat on pipan mieleen tai hän voi myös olla ainokaisena.

Pampam
Pampam2

PAMPAM


Pampam on n kaksi v pikku podenco (7kg) uros

On tullut metsästäjältä joka ei häntä enää halunnut pitää. 

Pam oli todella hermostunut kun tuli hoitopaikkaan, nyt on hiukan rauhoittunut

Podenco rotuun kannattaa tutustua, jos ei ole tuttu entuudestaan.

Luna 2
Luna 1
Luna 3

LUNA, VARATTU


Luna on n 12-vuotias pienikokoinen narttu. Tyttö on tottunut lapsiin ja tulee hienosti toimeen muitten koirien kanssa. Luna toivoisi saavansa vielä eläkepäiviksi mukavan sohvapaikan emännän/ isännän vierestä. Tyttö on yhdistyksen erityisadoptio ikänsä vuoksi. Tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy.

Harry 2 5
Harry 2 1
Harry 2 2
Harry 2 6
Harry 2 4
Harry 2 7

HARRY 2


Harry on n 13-v pienikokoinen uros. Hän on elänyt kotikoirana, on tottunut lapsiin ja tykkää kaikista ihmisistä. Herra toivoisi vielä loppuelämän kotia, jossa saisi rauhassa elää nauttien pikku köpöttelyistä ulkona, maukkaista aterioista ja oman ihmisen/ihmisten rakkaudesta.


Harry tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy. Harry on yhdistyksen erityisadoptio ikänsä vuoksi.

Faith.
Faith2
faith3
faith4
faith5
faith6
faith7
faith8
faith9


FAITH

Faith on 8 v akita mix? narttu.

Hän on tullut kasvattajalta, jossa on pidetty vain pentukoneena ja hän onkin synnyttänyt useat pennut.

Verikokeissa ilmennyt leishmania johon on saanut lääkitystä ja allopurinol tabletti on käytössä päivittäin. Leishmania on hyvin hallinnassa ja selkeästi karvapeite kohentunut lääkityksen aloittamisen jälkeen. muutenkin tyttö tosi pirteä ja aktiivinen neito. Nauttisi varmasti Suomen viileämmästä ilmastosta.

Verikokeita tulee kuitenkin vielä säännöllisesti 1-2 kertaa vuodessa ottaa eläinlääkärin ohjeen mukaisesti ja tablettilääkitystä jatkaa.

Faith asustelee sopuistasti koirakavereidensa kanssa. Tyttö vaatii kuitenkin kodin jossa ymmärretään rotua ja tiedetään rodun vaatimukset.

Steriloitu ja rokotukset kunnossa. Sopivan kodin löydyttyä yhdistys tukee Faithin kulukorvausta, tyttö on yhdistyksen erityisadoptio.


Harry 2
Harry 3
Harry 1

HARRY


Harry on n 13-v pienikokoinen uros. Hän on elänyt kotikoirana, on tottunut lapsiin ja tykkää kaikista ihmisistä. Herra toivoisi vielä loppuelämän kotia, jossa saisi rauhassa elää nauttien pikku köpöttelyistä ulkona, maukkaista aterioista ja oman ihmisen/ihmisten rakkaudesta.


Harry tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy. Harry on yhdistyksen erityisadoptio ikänsä vuoksi.

China 1
China 4
China 2
China 5
China 3

CHINA


China on arviolta 8-v, pienikokoinen uros. Painoa pojalla on noin 7 kg. China on tullut kasvattajalta, jolla ilmeisesti ei hänelle enää ollut käyttöä. Poika on kiltti ja käytökseltään ystävällinen. Tulee toimeen muiden koirien kanssa. Asianmukaisesti kuntoon laitetaan, kun koti löytyy.

Vicki
Vicki1
Vicki2
Vicki3
Vicki4


VICKI 


Vicki n 7 v pienikokoinen husky mix tyttönen, jolla painoa n 18 kg
Erittäin kiltti mutta ainakin uusia ihmisiä kohtaan aluksi vetäytyvä ja ujo.
Vicki on leishmania positiivinen ja lääkitys on aloitettu Espanjassa ja tauti on hyvin hallinnassa nyt.
Ei sovi pikkulapsi perheeseen.
Hänelle paras on rauhallinen koti ja joku kiva koirakaveri seurana sekä oma ihminen jolla on kärsivällisyyttä antaa aikaa tälle herkälle ja ujolle tytölle kasvattaa luottamus ihmiseen takaisin
Vicki etsii kokenutta koirakokemusta omaavaa kotia
Vicki on steriloitu ja kaikki rokotukset on kunnossa, veritesteissä ei ole löytynyt mitään poikkeavaa.

marco4
marco3.
marco1a
marco

MARCO


Marco on yksi kahdeksasta  pennuista, jonka Tasha äiti synnytti kotihoitajan luona Espanjassa
Marco on pentumaisen vauhdikas ja energinen.  Kesken leikin välillä otetaan Espanjalaiseen tyyliin siestat.
Aktiivinen koti tälle nuorelle miehelle siis etsinnässä. Marco varmasti tykkäisi harrastaa myös jotain älyä sekä fysiikaa vatiivaa lajia. Marco on saanut syntymästään asti elää turvassa ja hyvässä hoidossa tottuen sekä ihmisiin että muihin koiriin.

Pentueen äiti, Tasha löytyi campolta josta hänet otettiin turvaan. Tasha oli viimeisillään raskaana ja kaksi päivää kiinnioton jälkeen hän synnytti kahdeksan pentua: 4 tyttöä ja 4 poikaa.
pennut ovat syntyneet 20.4.22.
Lasten isästä ei ole tietoa, mutta vaikuttaa että pennuissa voisi olla rotuina mm huskya.
Äiti ja lapset voivat hyvin, pennut syövät hyvin ja ovat terveen pulleita palleroita
Kun pennuilla pn ikää 16 vkoa on mahdollista alkaa valmistella heitä matkalle omiin koteihin.
Kun ikää on riittävästi tulee Marco kastroida.
#espanjassa#uro

tasha
tasha1
tasha2
tasha4

TASHA


Tasha äiti ( mm Maisyn, Maurin ja Marcon emo) löytyi vuorilta viimeisillään tiineenä. Pian turvaan pääsyn jälkeen tyttö synnytti 8 suloista pentua, jotka kaikki on hoitanut mallikkaasti ja erittäin tunnollisesti. Tashan ikä arvio on n 2 vuotta. Säkä 45-50 cm painoa n 20 kg eli keskikokoinen tyttö.
Tasha on muiden koirien seurassa ystävällinen ja kiltti. Kävelee hienosti hihnassa
Tasha on myös kissojen kanssa ok, mutta kanalan hoitajaksi hänestä ei ole sillä  jahtaa kanoja.

Upea nuori koira josta saa kivan koiran lenkkeilyyn, vaeltamiseen, harrastuksiin. Tasha steriloidaan pian ja rokotukset laitetaan kuntoon. Hän olisi pian valmis omaan kotiin.

sw
swe445
swee
swee2
sweep
sweep44

SWEEP


Nyt olisi tarjolla todellista herramies seuraa! Arvokkaasti käyttäytyvä Sweep etsii omaa ihmistä ja loppuelämän kotia kaikilla herkuilla.

Sweep on n. 9 kiloinen komea uros jolla ikää arviolta noin 9v.
Sweep on rauhallinen, kiltti ja ystävällinen. Sweep tykkää muista koirista ja onkin koko elämänsa asusellut koirakaverin kanssa. Olsipa kiva, jos tulevassa kodissa olisi joku kiva kaveri tälle hurmurille. Sweep on kastroitu ja rokotukset on pojalla voimassa, passi siis ajan tasalla ja valmis matkustamaan oman ihmisen luo.

saphie
sop
sophie2

SOPHIEPienehkö, ujo mutta äärimmäisen kiltti tyttö. Ikää tytöllä 4v ja ilmeisesti samasta pentueesta Whoopyn, Blackyn ja Tomin kanssa ( löytyvät facebook sivuiltamme). Vaikka pelottaa niin ei puolusta itseään mitenkään. Sopisi perheeseen, jossa annetaan aikaa ja kärsivällisyyttä sekä rohkaistaan tätä tyttöä nauttimaan elämästä. Asustellut aina muiden koirien kanssa joten olisipa kiva jos olisi tytölle lajitoveri joka näyttäisi esimerkkiä rohkeasta elämästä. Ollut jo jonkin aikaan turvassa yhteistyötahomme luona ja alunperin haettu pois koirakeröilijän liian suuresta laumasta. Steriloitu ja rokotettu, ei todettuja tauteja. Painoa tytöllä noin 6 kg ja säkä ja alle 40cm. Turkki on paksu ja pörheä joten näyttää isommalta. Kuvat eivät anna oikeutta tmän tytön suloisuudelle. Steriloitu ja rokotettu, veritestit kunnossa.

tom1
tom2
tom3
tom4

TOMHiukan ujo nuorimies jolla 4v ja ilmeisesti samasta pentueesta Whoopyn, Blackyn ja Sophien kanssa. Todella kiltti ihmisille ja tottunut elämään isossakin koiralaumassa sopuisasti. Painoa pojalla noin 7kg. Kastroitu ja rokotettu, veritestit ok. Mielellään toisen koiran tai koirien kaveriksi ja kärsivällisen kotiin, jossa annetaan aikaa ja rakkautta sopeutua rauhassa kotielämään. Suloinen poika syliin ja lenkille.

whoopy
Whoopy2
Whoopy

WHOOPY


Pienehkö ja ujo mutta äärimmäisen kiltti tyttö. Ikää tytöllä 4v ja ilmeisesti samasta pentueesta Sophien, Blackyn ja Tomin kanssa. Whoopy on sisaruksista varautunein ja vaatii kodin jossa osataan ohjata arkaa koiraa. Vaikka pelottaa niin ei puolusta itseään mitenkään. Sopisi perheeseen, jossa annetaan aikaa ja kärsivällisyyttä sekä rohkaistaan tätä tyttöä nauttimaan elämästä. Asustellut aina muiden koirien kanssa, joten olisi kiva, jos olisi tytölle lajitoveri, joka rohkaisisi ja näyttäisi esimerkkiä. Ollut jo jonkin aikaan turvassa yhteistyötahomme luona ja alunperin haettu pois koirakeräilijän liian suuresta laumasta. Steriloitu ja rokotettu, ei todettuja tauteja. Painoa tytöllä noin 6-7 kg ja säkä alle 40cm. Turkki on paksu ja pörheä, joten näyttää isommalta kuin on.

Elsa 3
Elsa 4
elsa..
Elsa1
Elsa2


ELSA

Elsa n 1.5 v saksanpaimenkoira.
Kasvattaja oli vienyt sisarukset tarhalle, jättänyt sinne ja sieltä oli otettu yhteyttä Lesleyyn joka haki heidät turvaan.
Miksi kasvattaja heistä luopui ei ole tietoa.
Elsa on reipas ja rohkea neiti ja heti tekemässä tuttavuutta ja hakemassa rapsutuksia ja huomiota. Aktiivinen ja iloinen tyttö josta saa hienon seuralaisen lenkille ja harrastamiseen.
Laitetaan asianmukaisesti lähtökuntoon kun oma koti löytyy. Steriloitu ja rokotukset kunnossa. Kaikki veritesti olleet kunnossa.

Coco 1
Coco 2
Coco 3

COCO


Coco on 11-vuotias westie uros. Herra on ollut perhekoirana koko elämänsä, mutta sai lähtöpassit, kun oli näykkäissyt perheen pientä lasta (näin kerrotaan, mikä sitten on totuus, on ihan eri asia).


Cocolle etsitään rauhallista aikuiskotia, missä saa nauttia elämänsä senioripäivät. Tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy. Coco on yhdistyksen erityisadoptio.