KOIRAT UNKARISSA


Nämä kodittomat koirat ovat tällä hetkellä Unkarissa yhteistyötarhallamme tai kotihoidossa,  ja adoptoitavissa kauttamme. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja ja sovitaan kotikäynnistä.Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari kuukaudessa.

Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.

Facebooksivuillamme on paljon lisää kotiaetsiviä, tervetuloa tutustumaan!

 


(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)


Tom 1
Tom 4
Tom 2
Tom 3

TOM


Tom on noin 2-vuotias uros. Erittäin komea kaveri, joka asui erittäin huonoissa olosuhteissa ketjukoirina, eikä hänellä ollut edes suojaa sateelta. Vapaaehtoiset kuulivat Tomin surullisesta kohtalosta ja menivät omistajan puheille ja saivat puhuttua niin että omistaja luopui Tomista. Nyt Tom nauttii täysin rinnoin vapaudesta ja rakastaa juoksennella ympäri tiluksia ja leikkiä.  Ei ole tottunut hihnassa kävelyyn, joten tarvitsee toki paljon koulutusta. Ei ensikoiraksi. Tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy.

Eco 1
Eco 7
Eco 5
Eco 10
Eco 2
Eco 3
Eco 4
Eco 6
Eco 8
Eco 9

ECO


Eco on noin 4-vuotias siperian husky mix uros. Poika tuotiin Svenjan tarhalle koska hänestä haluttiin eroon. Eco rotunsa mukaisesti rakastaa ulkoilla, joten hän ei etsi kotia sohvaperunana, vaan toivoo aktiivista harrastavaa kotia. Tarhalla hän on laumassa pidetty, utelias, ennakkoluuloton ja periaatteessa kaikesta kiinnostunut. Toivomme hänelle hyvää ja lajinmukaista kotia, missä koirakaveri häntä odottelee. Tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy.

Georgie 1
Georgie 2
Georgie 6
Georgie 7
Georgie 8
Georgie 3
Georgie 4
Georgie 5

GEORGIE


George on noin 2–3-vuotias, isokokoinen uros, Hän on rauhallinen ja rento, mutta epäluuloinen alkuun tuntemattomia kohtaan. Georgie tarvitsee koulutusta, johdonmukaisuutta ja kärsivällisyyttä, jotta ei ota kodissa johtajan paikkaa. Georgelle etsitään koirakokemusta omaavaa omistajaa.


Georgie etsii kotia ainoastaan maalta, missä on pihaa missä tallustella, hän ei ole kerrostalo koira, eikä ole myöskään aitauksessa pihalla pidettävä. Georgie tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun oikea koti löytyy.

Vicky 2
Vicky 1
Vicky 3
Vicky 4

VICKY


Vicky on noin 2-3-vuotias narttu. Hänet on pelastettu tappotarhalta, jonne tyttö oli dumpattu syystä, josta ei ole tietoa. Vicky on seurallinen, vilkas ja iloinen. Hänen lempipuuhaansa on keppien heittely. Vicky rakastaa olla ihmisen lähellä ja hänelle paras on koti, jossa ei tule kovin pitkiä yksinoloja. Vicky tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun oma koti löytyy.

Kedves 1
Kedves¨6
Kedves 2
Kedves 5
Kedves 3
Kedves 4

KEDVES


Kedves on noin 3-vuotias tappotarhalta pelastettu narttu. Hän on hyvin ujo, jopa hyvin pidättyväinen. Tytön nimi Kedves tarkoittaa suomeksi mukava/ystävällinen. Kun hän tuli Svenjan luokse, hän seisoi niin eksyksissä, eikä tiennyt mitä tehdä. Koirat, jotka ovat olleet tarhalla pitkään, toivottivat Kedvesin tervetulleeksi ja saivat hänet ymmärtämään, ettei hänen tarvitse enää pelätä. Rauhallisessa kodissa, jossa tyttö saa paljon huomiota, tulee hänestä varmasti loistava kumppani. Tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy.

Blecki 1
Blecki 6
Blecki 3
Blecki 4
Blecki 5
Blecki 2

BLECKI

 

Blecki on n 2–3 v mudi uros. Bleckillä on toinen etujalka amputoitu onnettomuudessa loukkaantumisen vuoksi. Se ei kuitenkaan ole hänen menoaan haitannut. Hyvin kulkee kolmella jalalla ja on iloinen ja leikkisä. Blecki on yksi Ukrainasta pelastetuista. Tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy.

Hattyli 1
Hattyli 2
Hattyli 3
Hattyli 4

HATTYLI


Hattyli on noin 5-vuotias uros. Tykkää kuljetella palloja, keppejä ym. pihalla.
On reipas ja ystävällinen. Etsii kotia omakotitalosta, missä olisi pihaa tallusteluun ja keppien heittelyyn. Tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy.

robbi
robbi1
robbi2
robbi3

ROBBIRobbi on n. 2-3 v uro joka on pelastettu tappotarhalta. Pojan menneisyydestä ei voi paljon kertoa, mutta eipä menneisyys tätä poikaa harmita, vaan vaikuttaa äärimmäisen optimistiselta nuorelta mieheltä. 
Robbi on reipas, iloinen ja suht vauhdikas ilopilleri, joka haluaisi varmasti samanhenkiseen kotiin
Robbi tulee hienosti toimeen kaikkien koirien kanssa, eikä ihmisiäkään aristele. Sopisi varmasti myös lapsiperheeseen, mikäli lapset osaavat olla koiran kanssa.
Kastroitu ja rokotukset kunnossa. Robbi on hurmannut Unkarissa kotihoidossa kaikki kauniilla silmillään

lina22
ll7
lle
ll222
ll334
ll4
ll555
ll6

LINA JA LOLA


Lina ja Lola ovat 1-2 v sisarukset.
Säkäkorkeus molemmilla on vajaa 50 cm ja painoa n 15-17 kg
Molemmat ovat iloisia ja reippaita koiria. Sopeutuneet myös muiden koirien kanssa elelyyn hyvin. Näille etsitään kotia joko yhdessä tai erikseen. Mikäli haluat kivan lenkkeilykaverin säähän kuin säähän tässä voisi sellainen olla. Rokotukset voimassa ja steriloinnit tehty, valmiina matkustamaan

Coyon
Coyon2
Coyon3

COYIN


Coyin on n. 3.v saksanseisoja mix? Elelee sopuisasti Unkarissa maatilalla muiden koirien kanssa. rakastaa juoksemista ja leikkimistä. Rokotukset kunnossa ja valmiina omana kotiin.

Hänet on pelastettu tappotarhalta, joten menneisuudestä ei pysty paljon kertomaan.


Kedves 1
Kedves¨6
Kedves 2
Kedves 5
Kedves 3
Kedves 4

KEDVES


Kedves on noin 3-vuotias tappotarhalta pelastettu narttu. Hän on hyvin ujo, jopa hyvin pidättyväinen. Tytön nimi Kedves tarkoittaa suomeksi mukava/ystävällinen. Kun hän tuli Svenjan luokse, hän seisoi niin eksyksissä, eikä tiennyt mitä tehdä. Koirat, jotka ovat olleet tarhalla pitkään, toivottivat Kedvesin tervetulleeksi ja saivat hänet ymmärtämään, ettei hänen tarvitse enää pelätä. Rauhallisessa kodissa, jossa tyttö saa paljon huomiota, tulee hänestä varmasti loistava kumppani. Tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy.

toni
Toni2
Toni3
Toni4

TONI


Toni on n 2v pointteri poika.

Aktiivinen seurallinen koira, jolle etsitäänkin aktiivista kotia, jossa saa tarpeeksi touhuta.

Mukava koira vaikka erilaisiin harrastuksiin. Kastroitu ja rokotukset kunnossa.