Unkarissa olevat koirat


KOIRAT UNKARISSA


Nämä kodittomat koirat ovat tällä hetkellä Unkarissa yhteistyötarhallamme tai kotihoidossa,  ja adoptoitavissa kauttamme. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja ja sovitaan kotikäynnistä.


Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari kuukaudessa. Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät Facebook-sivuiltamme oheisen linkin kautta. Facebook-sivuillamme on paljon lisää kotia etsiviä, tervetuloa tutustumaan!


Huomioithan että kauttamme adoptoitavat koirat eivät ole n.s. rotukoiria joilla rotupaperit mukana. (Saattaa olla että jotkin koiristamme sitä ovatkin ja joillain on ns.. paperitkin. Adoptioon tulevat koirat ovat aina n.s. sekarotuisia ja mahdolliset rotupaperit hävitetään.)

 


Tämän sivun kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle.


Muista ystävällisesti noudattaa ohjeita ja soittoaikoja:

  1. Lue ohjeet adoptiosta
  2. Täytä kotiselvitys
  3. Soita SOITTOAIKANA
Eco_6
Eco_1
Eco_4
Eco_2
Eco_5

Eco


Uros, n. 6 v.


Kaunis siperian husky mix uros Eco tuotiin Svenjan tarhalle, koska hänestä haluttiin eroon. Tarhalla hän on laumassa pidetty, utelias, ennakkoluuloton ja periaatteessa kaikesta kiinnostunut. Ikää on pojalla nyt noin 6 vuotta.

 

 

Rotunsa mukaisesti rakastaa Eco ulkoilua, joten hän ei etsi kotia sohvaperunana, vaan toivoo aktiivista harrastavaa kotia. Toivomme hänelle hyvää ja lajinmukaista kotia, missä olisi koirakaveri häntä odottelemassa.


Tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy.Zseus_5
Zseus_3
Zseus_1
Zseus_2
Zseus_4

Zseus


Uros, n. 8 v.


Zseus dumpattiin tarhalle, kun hänen omistajansa menehtyi, eivätkä sukulaiset halunneet hänestä huolehtia. Onneksi yhteistyötahomme Unkarissa haki pojan tarhalta ja Zseus sai mahdollisuuden uuteen hyvään elämään Suomessa.

 

Zseus on ystävällinen ihmisiä ja muita koiria kohtaan.Rex_1
Rex_2
Rex_4
Rex_3
Rex_5
REx_7
Rex_6

Rex


Uros


Rex viihtyy hyvin laumassa, mutta kotona se haluaa olla "ainoana koirana", koska se on hyvin ihmisläheinen. Se on hyvin uskollinen ja luotettava omistajalleen.Bogar 9
Bogar 6
Bogar 8
Bogar 7
Bogar 3
Bogar 4
Bogar 5

Bogar


Uros, n. 2 v.


Parivuotias Bogar on isokokoinen uros, joka tuotiin Svenjalle koska ei ollutkaan aikaa näin suuren koiran hoitoon (säkä n. 70 cm). Hänet oli adoptoitu pentuna ja heille tuli varmasti yllätyksenä, että koirasta kasvoikin niin suuri. Niinpä poika heivattiin tarhalle. Svenja maatilalla hän elelee isossa koira laumassa ja on ok kaikkien kanssa.


Bogar tarvitsee aktiivisen kodin, joka ymmärtää, että Bogar arkailee jotain tilanteita. Hänelle etsitään kotia, missä on koirakamu hänelle seuraksi. Poika sopii vain omakotitaloon.


Kastroitu ja rokotettu, joten poika on valmis matkaamaan loppuelämän kotiin.


Aktiivimme kertomaa helmikuun 2024 vierailulta:
”Bogar on mainio tapaus, vieraillessani maatilalla Bogas leimaantui minuun heti. Hän kulki uskollisena vierellä ja odotti aina aitausten ulkopuolella, kun kävin kuvaamassa muita koiria. Tähän koiraan ihastuin kyllä koko sydämestäni, ja tästä saa kyllä joku todella upean ja uskollisen ystävän. Olemukseltaan oli ihmisen kanssa rauhallinen, vaikka välillä innostuikin kavereiden kanssa leikkimään. Upeasti otti myös kaikki uudet koirat vastaan. Todella älykäs poika ❤”


Nemo_2
Nemo
Nemo_3

Nemo


Uros, n. 1 v.


Nemo on noin vuoden ikäinen uros.


Lisätietoa tulossa.


Oscar_2
Oscar_1
Oscar_3
Oscar_4

Oscar


Uros, n. 2 v.


Komea Oscar on parivuotias saksanseisoja. Hän oli hetken kotikoirana, mutta perheellä ei ollut aikaa aktiiviselle koiralle.


Poika on nopeasti oppiva. Hän etsiikin aktiivista, harrastavaa, koirakokenutta kotia.Max_2
Max_3
Max_1
Max_4

Max


Uros, n. 3 v.


Max on upea, arviolta 3-vuotias, leikkisä ja ihmisläheinen poika. Hän on selkeästi mielellään oman ihmisen tekemisessä mukana ja kernaasti myös haastaa omistajan mukaan vaikka pallopeliin.


Sopuisasti elelee isossa laumassa muiden kanssa. Kastroitu ja rokotukset kunnossa, täysin valmiina omaan kotiin.Stacey_2
Stacey_5
Stacey_6
Stacey_1
Stacey_4'
Stacey_3

Stacey


Narttu, n. 2 v.


Stacey on 2 v upea tyttö, joka todella rakastaa kaikkia ihmisiä koko olemuksellaan. Vauhdikas neito, joka tarvitsee rotutyyppiä ymmärtävän ihmisen ja paljon liikuntaa.


Tyttö on valmiina omaan kotiin, sillä hänet on steriloitu ja rokotukset ovat kunnossa. Elelee yhden ison pojan kanssa ja päivät kuluvat leikkiessä ja juostessa. Kropasta näkee, että kesäkunnossa ollaan.Mina ja Malu_3
Mina ja Malu_1
Mina ja Malu_5
Mina ja Malu_2
Mina ja Malu_4
Mina ja Malu

Mina (varattu Saksaan) ja Malu vielä vapaana


Narttu ja uros, n. 1 v.


Upeat ja vauhdikkaat vuoden ikäiset sisarukset, jotka on pelastettu turvakotiin Unkarissa. He ovat todella ihmisrakkaita ja energisiä nuoria koiria. Menevät siis mainiosti omiin erillisiin koteihin, vaikka nyt asuvatkin yhdessä yhden aran koiran kanssa.


Steriloitu/kastroitu ja rokotukset kunnossa, joten nämä nuoret karvakamut ovat valmiina lähtöön omiin rakastaviin koteihin. Kotien tulisi olla liikunnallisia ja aktiivisa.


Reka_5
Reka_1
Reka_2
Reka_3
Reka_4
Reka_6

Reka


Narttu, n. 5-6 v.


Reka on todella sosiaalinen ja ihmisrakas tyttö, jolla on ikää noin 5–6 v. Hän tulee hyvin toimeen kaikkien koirien kanssa. On leikkisä ja aktiivinen.

 

Reipas ja rohkea koira, joka sopii vilkkaaseenkin ympäristöön. Urheilulliseen perheeseen loistava lenkkikaveri. Saattanut olla ihan perhekoiranakin, koska suurempia traumoja ei tytöllä ole, vaikka hänet olikin sitten tappotarhalle hylätty. Steriloitu ja rokotukset kunnossa. Valmiina omaan kotiin, joka ei enää tyttöä hylkää.Jackie ja Boni_2
Jackie ja Boni_3
Jackie ja Boni_5
Jackie ja Boni_4
Jackie ja Boni_1

Jackie ja Boni


Urokset, alle 1 v.


Ihanat, monikokoiset ehkä australianpaimenkoiramix pojat. Iloisia ja pentumaisen leikkisiä ja uteliaita kavereita.


Syntyneet syyskuussa 2023. Kastroitu ja rokotukset kunnossa. Tässä olisi kaksi ihanaa kaveria monenlaiseen harrastukseen ja yhdessä tekemiseen.

Egon_5
Egon_3
Egon_1
Egon_4
Egon_2

Egon


Uros, n. 5 v.


Egon on vuonna 2019 syntynyt poika, joka tuli yhteistyökumppanimme luo omistajan kuoltua. Tämä herra on siis asunut koko elämänsä kotikoirana. Komea poika tästä saadaan pesun ja trimmin jälkeen.


Egon on ymmärrettävästi hieman hämmentynyt uudesta tilanteesta, mutta sopeutunut maatilalle hyvin muiden koirien kanssa. Kastroidaan ja kaikki rokotukset päivitetään.


Tämä poika olisi valmiina löytämään uuden kodin itselleen ja siellä jatkamaan kotikoiran elämää.

Louis_15
Louis_16
Louis_11
Louis_12
Louis_13
Louis_14

Louis


Uros, n. 4 v.


Louis on vuonna 2020 syntynyt, todella ihmisrakas poika. Omistaja hylkäsi tämän pojan tappotarhalle. Syynä ilmeisemmin jälleen se, että koira tuli vanhaksi/kasvoi isoksi.


Lisää tietoja tulossa

Marlo_1
Marlo_4
Marlo_2
Marlo_3

Marlo


Uros, n. 1-2 v.


Arviolta 1-2-vuotias siro Marlo-poika etsii kotia.


Lisää tietoja tulossa

Beali_3
Beali_2
Beali_5
Beali_7
Beali_1
Beali_6
Beali_4

Beali


Uros, 12 v.


Pikkuinen Beali on suloinen ja kiltti kaveri. Eipä sillä, että olet ollut uskollinen kaveri olekaan sitten merkitystä, kun tulet vanhaksi. Oletkin yhtäkkiä taakka, jonka voi vaan jättää taakseen. Tämä poika on syntynyt 21.2.2012 ja elänyt elämänsä kotikoirana. Ainoa syy hylkäämiselle oli se, että koira tuli vanhaksi.


Yhteistyökumppanimme otti koiran huomaansa suoraan omistajalta. Hiukan hämmentynyt poika on joutuessaan isoon laumaan, mikä on täysin ymmärrettävää.


Tämä suloinen poika ansaitsee eläkekodin, jossa häntä rakastetaan eikä enää hylätä. Beali on yhdistyksen erityisadoptio.

Zeus_3
Zeus_2
Zeus_1

Zeus


Uros, 11 v.


Täällä olisi tällainen herrasmiespappa omaa kotia vailla!


15.11.2012 syntynyt Zeus on elänyt koko elämänsä kotikoirana ja hänen yhteistyökumppanillemme päätymisen takana onkin tyypillinen tarina: koira tulee vanhaksi, niin siitä halutaan päästä eroon. Omistaja toi Zeuksen lopetettavaksi mutta eläinlääkäri ei suostunut tervettä, iloista ja ystävällistä poikaa tappamaan. Yhteistyökumppanimme otti hänet turviinsa ja haluaisimmekin antaa tälle todella ystävälliselle ja sympaattiselle pojalle vielä iloiset eläkepäivät rakastavassa kodissa.


Zeus sopeutui hienosti maatilan isoon laumaan. Ainoa miinuspuoli on vaan liian pienet uima-altaat: Tämä poika nauttisi varmasti järvi-Suomen kesästä! Zeus on yhdistyksen erityisadoptio ikänsä puolesta. Kastroidaan ja rokotukset kunnossa.

Nolan_1
Nolan_4
Nolan_3
Nolan_2
Nolan_5

Nolan


Uros, n. 8 v.


Tässä olisi tällainen mäykkymallinen pojan pötkylä, jolla ikää arviolta 8 vuotta. Poika on pelastettu tappotarhalta. Ilmeisesti ollut kotikoirana alkuelämänsä.


Hauska poika, joka kaipaisi hiukan kuntokuuria. Ehkä nyt kun on päässyt turvaan, ja on tilaa temmeltää muiden kanssa ja ruokavalio järkevöityy, niin kilotkin karisevat. Kastroitu ja rokotukset valmiina. Omaa ikiomaa kotia vain kaipaa tämä ihana herra.

Emilia_4
Emilia_1
Emilia_2
Emilia_5
Emilia_6
Emilia_3

Emilia


Narttu, n. 5 v.


Emilia on supersuloinen pieni tyttö, joka on päässyt turvaan yhteistyökumppanimme maatilalle. Ehkä ollut kotikoirana, pelastettu tappotarhalta.


Vaikka elämä on pienelle tytölle ollut kaikkea muuta kuin tavallista koiranelämää, on tämä neito todella ihmisrakas kaikkia, vieraitakin, ihmisiä kohtaan. Tyttö tulee hyvin toimeen myös maatilan muiden koirien kanssa ja onkin selkeästi tottunut elämään muiden koirien kanssa sovussa. Ikää neidolla on arviolta 5 vuotta. Rokotukset aloitettu ja steriloidaan pian. Piakkoin valmiina omaan pysyvään kotiin.

Emilio_2
Emilio_3
Emilio_1

Emilio


Uros, n. 8 v.


Emilio on 8-vuotias pikkuinen poika. Tämänkin pojan on omistaja tuonut tappotarhalle, josta hänet on pelastettu yhteistyökumppanimme maatilalle. Kastroidaan pian ja rokotuksia aletaan päivittämään.


Lisää tietoa tästä suloisesta maastokiitäjästä tulossa pian.

Curly_3
Curly_4
Curly_2
Curly_1

Curly


Narttu, n. 2 v.


Curly on nimensä mukaisesti todellakin kiharaturkkinen tyttö. Tämä arviolta parivuotias tyttö on juuri pelastettu yhteistyökumppanimme luo maatilalle ja rokotukset aloitettu. Tappotarhalle päätynyt neito sai nyt toisen mahdollisuuden elämälleen.


Steriloidaan pian ja pöyheä pehko lyhennetään varmasti myös kesämalliin. Lisää tietoja tulossa.

Merlin_5
Merlin_1
Merlin_3
Merlin_4
Merlin_2

Merlin


Uros, n. 8 v.


Kovasti cockerspanielia muistuttava Merlin on juuri pelastettu Unkariin yhteistyökumppanimme luo tappotarhalta. Pojan syntymäaika on 14.3.2016. Suloinen Merlin tulee muiden koirakavereiden kanssa toimeen. Poika on kastroitu ja rokotukset ovat kunnossa.

Benji_2
Benji_1
Benji_3

*VARATTU Benji*


Uros, n. 1 v.


Benji on nuori, noin vuoden vanha poika, jonka yhteistyökumppanimme on pelastanut maatilalleen uutta loppuelämän kotia etsimään. Omistaja hänet sinne toi kertoen, että koirassa on aika paljon ylimääräistä työtä ja hänen elämäänsä sellainen ei oikein sovi. Herttainen pikkuinen, jolle alettu päivittämään rokotuksia ja joka kastroidaan pian.

Beni_1
Beni_3
Beni_6
Beni_4
Beni_5

Beni


Uros, n. 8 v.


Beni on arviolta 8-vuotias poika, jonka yhteistyökumppanimme on pelastanut Unkarissa tappotarhalta. Ilmeisesti omistajansa sinne hylkäämä. Kastroitu ja rokotuksia on alettu päivittämään. Pikkuinen maastomallinen poika.


Lisätietoja tulossa.

Merlin_8
Merlin_9
Merlin_4
Merlin_7
Merlin_6

Merlin


Uros, n. 8 v.


Kovasti cockerspanielia muistuttava Merlin on juuri pelastettu Unkariin yhteistyökumppanimme luo tappotarhalta. Pojan syntymäaika on 14.3.2016. Suloinen Merlin tulee muiden koirakavereiden kanssa toimeen. Poika on kastroitu ja rokotukset ovat kunnossa.