KOIRAT UNKARISSA


Nämä kodittomat koirat ovat tällä hetkellä Unkarissa yhteistyötarhallamme tai kotihoidossa,  ja adoptoitavissa kauttamme. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja ja sovitaan kotikäynnistä.Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari kuukaudessa.

Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.

Facebooksivuillamme on paljon lisää kotiaetsiviä, tervetuloa tutustumaan!

 


(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)


Eco 1
Eco 7
Eco 5
Eco 10
Eco 2
Eco 3
Eco 4
Eco 6
Eco 8
Eco 9

ECO


Eco on noin 4-vuotias siperian husky mix uros. Poika tuotiin Svenjan tarhalle koska hänestä haluttiin eroon. Eco rotunsa mukaisesti rakastaa ulkoilla, joten hän ei etsi kotia sohvaperunana, vaan toivoo aktiivista harrastavaa kotia. Tarhalla hän on laumassa pidetty, utelias, ennakkoluuloton ja periaatteessa kaikesta kiinnostunut. Toivomme hänelle hyvää ja lajinmukaista kotia, missä koirakaveri häntä odottelee. Tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy.

Lepi
Lepi2

LEPI


Lepi on n.2 vuotias ranskanbulla tyttönen,joka yhdessä monen muun rotunsa edustajan kanssa haettu turvaan todella kurjista oloista likaisesta kellarista,jossa koirat elivät ilman valoa ja ulkoilumahdollisuutta.

Chokom saattaa olla hieman arka ja tarvitsee aikaa sopeutuakseen normaaliin kotikoiran elämään. 

Ei adoptoida lapsiperheeseen ja olisi hyvä,jos kodissa oli koirakaveri josta saisi tukea ja turvaa.

Kedves 1
Kedves¨6
Kedves 2
Kedves 5
Kedves 3
Kedves 4

KEDVES


Kedves on noin 3-vuotias tappotarhalta pelastettu narttu. Hän on hyvin ujo, jopa hyvin pidättyväinen. Tytön nimi Kedves tarkoittaa suomeksi mukava/ystävällinen. Kun hän tuli Svenjan luokse, hän seisoi niin eksyksissä, eikä tiennyt mitä tehdä. Koirat, jotka ovat olleet tarhalla pitkään, toivottivat Kedvesin tervetulleeksi ja saivat hänet ymmärtämään, ettei hänen tarvitse enää pelätä. Rauhallisessa kodissa, jossa tyttö saa paljon huomiota, tulee hänestä varmasti loistava kumppani. Tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy.

Dugo

DUGO


Dugo on n. 3 vuotias beagle uros,joka pelastettiin tappotarhalta. 

Lisätietoa tulossa.

Vili 9

VILIVili on n 10 kk ikäinen mudi mix poika

Lisätietoa hänestä tulossa

Angie
Angie2

ANGIE


Angie on n.vuoden ikäinen vizslamix tyttö,joka on pelastettu tappotarhalta.

Iloinen ja energinen pakkaus.

Laky
Laky2
Laky4
Laky5

LAKYLaky on n. 2 vuotias uros,joka  on löytynyt tien vierestä pahoin loukkaantuneena, muuten ei ole tietoa hänen menneisyydestään. Kenties ollut kotikoira ja sitten hänet on hylätty.
Lakylla oli löydettäessä murtunut kolme jalkaa ja hänet vietiin heti sairaalaan hoitoon ja leikkaukseen. Laky kuntoutettiin asianmukaisesti eläinlääkäreiden valvonnassa.

Nyt on Laky kuntoutunut ja valmiina omaan kotiin.
Kaikesta kokemastaan huolimatta aivan ihana poika, joka ansaitsee kodin, joka osaa antaa arvoa upealle ystävälle.


Lola_
Lola.2
Lola.3

LOLA


Lola on n 4-5 vuotias keskikokoinen narttu.
Lola on reipas ja leikkisä koira, jonka paras kamu tarhalla on Tahvo. Tahvon kanssa heillä on päivittäin monen tunnin leikkisessiot, joten mukava olisi jos tulevassa kodissa olisi Lolalle leikkikamu tai jos Lola pääsisi useasti puistoon muiden kanssa leikkimään.

James_
James!
James2

JAMES


James on n. vuoden ikäinen reipas, leikkisä ja iloinen uros.
James tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa ja elelee sopuisasti usean muun kanssa isossa tilassa tarhalla.

James toivoo aktiivista kotia, jossa pääsee lenkkeilemään paljon ja mahdollisesti  joku harrastus voisi olla myös mukavaa puuhaa Jamesin mielestä.

ZIzi.
Zizi2
Zizi3
Zizi4

ZIZI


Zizi on n.5 vuotias narttu. Hän on sokea ja etsiikin kotia paikasta jossa on kokemusta sokeista koirista

ja jotka osaavat opastaa ja ohjeistaa koiraa ja kotona tulee olla myös ainakin yksi koirakaveri.
Kotia etsitään ok talosta aidatulla pihalla missä voi alkuunsa olla turvallisinta ulkoilla.

Andrei.
Andrei2
Andrei4

ANDREI


Andrei on n.6 vuotias uros. painoa n.13kiloa.
Andreilla oli koti mutta eron myötä Andrei hylättiin tarhalle koska kumpikaan ei koiraa halunnut ottaa mukaansa.
Hyvin käyttäytyvä koira kärsii kovasti uudesta tilanteesta ja toivoo nopeasti paikkaa uusien omien ihmisten luota. Andrei on reipas ja iloinen ja  aina valmis leikkeihin ja uusiin seikkailuihin.

Mokus.
Mokus2
Mokus3

MOKUS


Mokus on herttainen papparainen, jolla ikää noin 11v. Mokus on selkeästi ollut jonkun kotikoira ja jostain syystä hylätty tappotarhalle. Yhteistyökumppanimme pelasti hänet ja papalle etsitään nyt eläkekotia, jossa voisi nauttia eläkepäivistä. Todella suloinen pieni herra joka kaikista tilannemuutokaista huolimatta mennä töpöttää reippaana ja iloisena.

Mazli
MAzsli2
Mazsli3
MAzsli4

MAZSLI


Mazsli on n 2-3 vuotias pienikokoinen uros.

Poika on ollut kotikoirana, mutta omistaja menehtyi ja Mazsli vietiin tarhalle. Mazsli kastroidaan ja rokotukset on aloitettu. Poika on kiltti ja reipas, totuttelee nyt elämään isossa koiralaumassa yhteistyökumppanimme maatilalla ja olisi pian valmis kotiutumaan omaan rakastavaan kotiin ja opettelemaan Suomalaisia elämän tapoja. Hauska pikkukoira josta saa varmasti kivan ja reipaan lenkkeilijän ja uskollisen kainalokaverin.

Brownie.

BROWNI


Browni on n 1-2 v uros, joka on pelastettu tappotarhalta.
Ystävällinen ja sosiaalinen poika tuntuu rakastavan ihmisiä eikä ole lainkaan arka. Browni tulee myös hyvin kaikkien koirakavereiden kanssa toimeen.
Komea nuori poika , josta saat ihanan kaverin lenkkeilyyn ja vaikka vaellukseen. Sopii sporttiselle perheelle tai harrastavaan kotiin.

Lisa3
Liza..
Lisa2

LISA


Lisa on pienikokoinen 1-2 vuotias tyttönen,säkäkorkeus n.35-40cm.

Lisa on haettu paikasta jossa hänestä ei ole pystytty huolehtimaan ja etsii nyt rakastavaa kotia jossa voisi mahdollisesti olla koirakaveri tuomassa tukea ja turvaa.

KArl..
Karl_2..
Karl3...
Karl4..

KARL 


Karl n.1-2 vuotias nuori uros.  Komea poika muistuttaa paljon griffonia/noutajaa. Hänet on pelastettu tappotarhalta,joten menneisyydestä ei ole tietoa,mutta hän on todella ystävällinen ja rakastaa ihmisiä sekä muita koiria. Hän on touhukas ja energinen nuori uros, josta saa kivaa seuraa lenkille ja harrastuksiin.

Pumuckl
Pumuckl2
Pumuckl3

PUMUCKL


Pumuckl on arviolta 4v ranskanbulla mix narttu, jolla hauskasti toinen silmä sininen. Herttainen tyttö joka hakee kovasti ihmisen rakkautta.

Tyttö on pelastettu huonoista oloista, jossa oli paljon koiria. Poliisi tyhjensi ja lopetti paikan toiminnan. Eläinsuojelijat ottivat koirat hoiviinsa ja osa koirista tuli yhteistyökumppanimme maatilalle. Täällä ne saavat hyvää hoitoa, koirat steriloidaan ja kastroidaan heti, eläinkääkäri tarkastaa kaikki huostaanotetut, rokotusohjelma aloitetaan ja koirat saavat myös hyviä kokemuksia ihmisistä. Myös tämä neiti on nyt hyvin jo sosiaalistunut ja kotiutuskunnossa oleva reipas tyttö.
Rescuekoira tarvitsee aikaa oppiakseen kaikki mitä me täällä Suomessa koiralta vaadimme, hihnakävelyn, sisäsiisteyden, yksinolon jne. Tämä neiti on elänyt koiralaumassa ja tottunut muiden koirien laumaan ja ulkoillut aidatulla alueella muiden kanssa leikkien. Kovasti tämäkin neito on jo hyvässsä hoidossa reipastunut
Ei pienten lasten perheeseen.yli 10 v lapset ok.

Jokev__
Jokev2
Joev3

JOKEV Varattu


Jokev on arviolta 2v ranskanbulla mix narttu.
Tyttö on pelastettu huonoista oloista, jossa oli paljon koiria. Poliisi tyhjensi ja lopetti paikan toiminnan. Eläinsuojelijat ottivat koirat hoiviinsa ja osa koirista tuli yhteistyökumppanimme maatilalle. Täällä ne saavat hyvää hoitoa, koirat steriloidaan ja kastroidaan heti, eläinkääkäri tarkastaa kaikki huostaanotetut, rokotusohjelma aloitetaan ja koirat saavat myös hyviä kokemuksia ihmisistä. Myös tämä neiti on nyt hyvin jo sosiaalistunut ja kotiutuskunnossa oleva reipas tyttö.
Rescuekoira tarvitsee aikaa oppiakseen kaikki mitä me täällä Suomessa koiralta vaadimme, hihnakävelyn, sisäsiisteyden, yksinolon jne. Tämä neiti on elänyt koiralaumassa ja tottunut muiden koirien laumaan ja ulkoillut aidatulla alueella muiden kanssa leikkien. Kovasti tämäkin neito on jo hyvässsä hoidossa reipastunut
Ei pienten lasten perheeseen.yli 10 v lapset ok.

Cotton_
Cotton3
Cotton4
Cotton5

COTTON


Cotton on arviolta 2v ranskanbulla mix narttu.
Tyttö on pelastettu huonoista oloista, jossa oli paljon koiria. Poliisi tyhjensi ja lopetti paikan toiminnan. Eläinsuojelijat ottivat koirat hoiviinsa ja osa koirista tuli yhteistyökumppanimme maatilalle. Täällä ne saavat hyvää hoitoa, koirat steriloidaan ja kastroidaan heti, eläinkääkäri tarkastaa kaikki huostaanotetut, rokotusohjelma aloitetaan ja koirat saavat myös hyviä kokemuksia ihmisistä. Myös on ntämä neiti on nyt hyvin jo sosiaalistunut ja kotiutuskunnossa oleva reipas tyttö. Nauttii kovin ihmisen huomiosta.
Rescuekoira kuten Cotton tarvitsee aikaa oppiakseen kaikki mitä me täällä Suomessa koiralta vaadimme, hihnakävelyn, sisäsiisteyden, yksinolon jne. Tämä neiti on elänyt koiralaumassa ja tottunut muiden koirien laumaan ja ulkoillut aidatulla alueella muiden kanssa leikkien.
Ei pienten lasten perheeseen.yli 10 v lapset ok


Lana__
Lana2
Lana3

LANA


Lana on n 2v ranskanbulla mix narttu.
Lana on pelastettu huonoista oloista, jossa oli paljon koiria. Poliisi tyhjensi ja lopetti paikan toiminnan. Eläinsuojelijat ottivat koirat hoiviinsa ja osa koirista tuli yhteistyökumppanimme maatilalle. Täällä ne saavat hyvää hoitoa, koirat steriloidaan ja kastroidaan heti, eläinkääkäri tarkastaa kaikki huostaanotetut, rokotusohjelma aloitetaan ja koirat saavat myös hyviä kokemuksia ihmisistä. Myös Lana on nyt hyvin jo sosiaalistunut ja kotiutuskunnossa oleva reipas tyttö.
Rescuekoira kuten Lana tarvitsee aikaa oppiakseen kaikki mitä me täällä Suomessa koiralta vaadimme, hihnakävelyn, sisäsiisteyden, yksinolon jne. Lana on elänyt koiralaumassa ja tottunut muiden koirien laumaan ja ulkoillut aidatulla alueella muiden kanssa leikkien.
Ei pienten lasten perheeseen yli 10 v lapset ok

coco..
coco2
coco3
coco4

COCO


Coco on n. 2 vuotias pikkuinen tyttö,joka on pelastettu tappotarhalta.
Menneisyydestä ei ole tietoa,mutta mahdollisesti ollut kotikoirana. Coco on iloinen,leikkisä ja tykkää peuhata ja juosta muiden koirien kanssa.
Luonteeltaan aktiivisena ja energisenä tarvitsee kodin jossa on paljon erilaista puuhaa tarjolla ja sopisikin hienosti johonkin harrastukseen kaveriksi.

gabor__
gabor56

GABOR


Gabor on pikkuinen 2-3 vuotias poika jonka menneisyydestä ei ole tietoa.

Hän on luonteeltaan iloinen ja leikkisä.

Edy_2
Edy_5

EDY


Edy on n.5 vuotias ranskanpullamix poika.

Hän on reipas, ystävällinen ja pitää muista koirista.

Oiva..
Oiva2
oiva3

OIVA (Öcsi)


Oiva on vajaan vuoden ikäinen pikkuinen uros, painoa 3.5 kg.
Oiva on elänyt lyhyen elämänsä ketjun päässä pihan perällä. Onneksi huolestuneet naapurit tekivät ilmoituksen ja omistaja luovutti Oivan yhteistyötarhan pitäjällemme Unkarissa.
Nyt Oiva toivoisikin kotia, jossa saa köllötellä sohvalla ja muutakin murkinaa kuin kuivia leivänkannikoita.

Messi2
Messi3

MESSI


Messi on 1.5 vuotias ranskanpullamix uros.

Messi on alkuun hieman arka,mutta rohkaistuu nopeasti tutustuttuaan.

Bernd5
Bernd7

BERND


Tämä poika on lokakuussa syntynyt Bordeaux pentu. Pojasta tulee iso poika ja kannattaa tutustua rotuun lähemmin netissä.
Bernd on turvassa yhteistyökumppanimme luona ja saa hyvää hoitoa sekä sosiaalistumista sekä ihmisiin että muihin koiriin. Rokotusohjelma aloitettu ja mikäli poika tulee Suomeen pentuna, sitoutuu omistaja kastroimaan pojan ennen yhtä ikävuotta.

Milo9
Milo56
Milo54

MILO


Milo on 10/2022 syntynyt visla poika. Reipas ja aktiivinen pentu, joka rakastaa ihmisen huomiota ja asustelee nyt isossa koiralaumassa sopuisasti.
Visla rodun ominaisuuksista löytyy tietoa netistä ja kannattaakin tutustua rodun vaatimuksiin etukäteen. Milo on hyvässä hoidossa yhteistyökumppanimme luona Unkarissa, rokotukset on aloitettu ja mikäli Niko saapuu pentuna Suomeen on omistajan kastroitava se sopimuksemme mukaisesti ennen yhden vuoden ikää. Lähtömaassa Milo kastroidaan mikäli ehtii 9kk ikäiseksi. Mukava ja aktiivinen pentu jossa paljon potentiaalia vaikka harrastuskoiraksi.

Domino..
Domino2
Domino3

DOMINO


Domino on arviolta 5v ranskanbulla mix narttu.

Tyttö on pelastettu huonoista oloista, jossa oli paljon koiria. Poliisi tyhjensi ja lopetti paikan toiminnan. Eläinsuojelijat ottivat koirat hoiviinsa ja osa koirista tuli yhteistyökumppanimme maatilalle. Täällä ne saavat hyvää hoitoa, koirat steriloidaan ja kastroidaan heti, eläinkääkäri tarkastaa kaikki huostaanotetut, rokotusohjelma aloitetaan ja koirat saavat myös hyviä kokemuksia ihmisistä. Myös tämä neiti on nyt hyvin jo sosiaalistunut ja kotiutuskunnossa oleva reipas tyttö. Nauttii kovin ihmisen huomiosta.
Rescuekoira tarvitsee aikaa oppiakseen kaikki mitä me täällä Suomessa koiralta vaadimme, hihnakävelyn, sisäsiisteyden, yksinolon jne. Tämä neiti on elänyt koiralaumassa ja tottunut muiden koirien laumaan ja ulkoillut aidatulla alueella muiden kanssa leikkien. Kovasti tämäkin neito on jo hyvässsä hoidossa reipastunut .


KOIRAT UNKARISSA


Nämä kodittomat koirat ovat tällä hetkellä Unkarissa yhteistyötarhallamme tai kotihoidossa,  ja adoptoitavissa kauttamme. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja ja sovitaan kotikäynnistä.Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari kuukaudessa.

Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.

Facebooksivuillamme on paljon lisää kotiaetsiviä, tervetuloa tutustumaan!

 


(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)


Eco 1
Eco 7
Eco 5
Eco 10
Eco 2
Eco 3
Eco 4
Eco 6
Eco 8
Eco 9

ECO


Eco on noin 4-vuotias siperian husky mix uros. Poika tuotiin Svenjan tarhalle koska hänestä haluttiin eroon. Eco rotunsa mukaisesti rakastaa ulkoilla, joten hän ei etsi kotia sohvaperunana, vaan toivoo aktiivista harrastavaa kotia. Tarhalla hän on laumassa pidetty, utelias, ennakkoluuloton ja periaatteessa kaikesta kiinnostunut. Toivomme hänelle hyvää ja lajinmukaista kotia, missä koirakaveri häntä odottelee. Tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy.

Lepi
Lepi2

LEPI


Lepi on n.2 vuotias ranskanbulla tyttönen,joka yhdessä monen muun rotunsa edustajan kanssa haettu turvaan todella kurjista oloista likaisesta kellarista,jossa koirat elivät ilman valoa ja ulkoilumahdollisuutta.

Chokom saattaa olla hieman arka ja tarvitsee aikaa sopeutuakseen normaaliin kotikoiran elämään. 

Ei adoptoida lapsiperheeseen ja olisi hyvä,jos kodissa oli koirakaveri josta saisi tukea ja turvaa.

Kedves 1
Kedves¨6
Kedves 2
Kedves 5
Kedves 3
Kedves 4

KEDVES


Kedves on noin 3-vuotias tappotarhalta pelastettu narttu. Hän on hyvin ujo, jopa hyvin pidättyväinen. Tytön nimi Kedves tarkoittaa suomeksi mukava/ystävällinen. Kun hän tuli Svenjan luokse, hän seisoi niin eksyksissä, eikä tiennyt mitä tehdä. Koirat, jotka ovat olleet tarhalla pitkään, toivottivat Kedvesin tervetulleeksi ja saivat hänet ymmärtämään, ettei hänen tarvitse enää pelätä. Rauhallisessa kodissa, jossa tyttö saa paljon huomiota, tulee hänestä varmasti loistava kumppani. Tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy.

Dugo

DUGO


Dugo on n. 3 vuotias beagle uros,joka pelastettiin tappotarhalta. 

Lisätietoa tulossa.

Vili 9

VILIVili on n 10 kk ikäinen mudi mix poika

Lisätietoa hänestä tulossa

Angie
Angie2

ANGIE


Angie on n.vuoden ikäinen vizslamix tyttö,joka on pelastettu tappotarhalta.

Iloinen ja energinen pakkaus.

Laky
Laky2
Laky4
Laky5

LAKYLaky on n. 2 vuotias uros,joka  on löytynyt tien vierestä pahoin loukkaantuneena, muuten ei ole tietoa hänen menneisyydestään. Kenties ollut kotikoira ja sitten hänet on hylätty.
Lakylla oli löydettäessä murtunut kolme jalkaa ja hänet vietiin heti sairaalaan hoitoon ja leikkaukseen. Laky kuntoutettiin asianmukaisesti eläinlääkäreiden valvonnassa.

Nyt on Laky kuntoutunut ja valmiina omaan kotiin.
Kaikesta kokemastaan huolimatta aivan ihana poika, joka ansaitsee kodin, joka osaa antaa arvoa upealle ystävälle.


Vili 9

VILIVili on n 10 kk ikäinen mudi mix poika

Lisätietoa hänestä tulossa

James_
James!
James2

JAMES


James on n. vuoden ikäinen reipas, leikkisä ja iloinen uros.
James tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa ja elelee sopuisasti usean muun kanssa isossa tilassa tarhalla.

James toivoo aktiivista kotia, jossa pääsee lenkkeilemään paljon ja mahdollisesti  joku harrastus voisi olla myös mukavaa puuhaa Jamesin mielestä.

Lola_
Lola.2
Lola.3

LOLA


Lola on n 4-5 vuotias keskikokoinen narttu.
Lola on reipas ja leikkisä koira, jonka paras kamu tarhalla on Tahvo. Tahvon kanssa heillä on päivittäin monen tunnin leikkisessiot, joten mukava olisi jos tulevassa kodissa olisi Lolalle leikkikamu tai jos Lola pääsisi useasti puistoon muiden kanssa leikkimään.