Unkarissa olevat koirat


KOIRAT UNKARISSA


Nämä kodittomat koirat ovat tällä hetkellä Unkarissa yhteistyötarhallamme tai kotihoidossa,  ja adoptoitavissa kauttamme. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja ja sovitaan kotikäynnistä.


Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari kuukaudessa. Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät Facebook-sivuiltamme oheisen linkin kautta. Facebook-sivuillamme on paljon lisää kotia etsiviä, tervetuloa tutustumaan!


Huomioithan että kauttamme adoptoitavat koirat eivät ole n.s. rotukoiria joilla rotupaperit mukana. (Saattaa olla että jotkin koiristamme sitä ovatkin ja joillain on ns.. paperitkin. Adoptioon tulevat koirat ovat aina n.s. sekarotuisia ja mahdolliset rotupaperit hävitetään.)

 


Tämän sivun kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle.


Muista ystävällisesti noudattaa ohjeita ja soittoaikoja:

  1. Lue ohjeet adoptiosta
  2. Täytä kotiselvitys
  3. Soita SOITTOAIKANA
Eco_6
Eco_1
Eco_4
Eco_2
Eco_5

Eco


Uros, n. 6 v.


Kaunis siperian husky mix uros Eco tuotiin Svenjan tarhalle, koska hänestä haluttiin eroon. Tarhalla hän on laumassa pidetty, utelias, ennakkoluuloton ja periaatteessa kaikesta kiinnostunut. Ikää on pojalla nyt noin 6 vuotta.

 

 

Rotunsa mukaisesti rakastaa Eco ulkoilua, joten hän ei etsi kotia sohvaperunana, vaan toivoo aktiivista harrastavaa kotia. Toivomme hänelle hyvää ja lajinmukaista kotia, missä olisi koirakaveri häntä odottelemassa.


Tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy.Zseus_5
Zseus_3
Zseus_1
Zseus_2
Zseus_4

Zseus


Uros, n. 8 v.


Zseus dumpattiin tarhalle, kun hänen omistajansa menehtyi, eivätkä sukulaiset halunneet hänestä huolehtia. Onneksi yhteistyötahomme Unkarissa haki pojan tarhalta ja Zseus sai mahdollisuuden uuteen hyvään elämään Suomessa.

 

Zseus on ystävällinen ihmisiä ja muita koiria kohtaan.Rex_1
Rex_2
Rex_4
Rex_3
Rex_5
REx_7
Rex_6

Rex


Uros


Rex viihtyy hyvin laumassa, mutta kotona se haluaa olla "ainoana koirana", koska se on hyvin ihmisläheinen. Se on hyvin uskollinen ja luotettava omistajalleen.Bogar 9
Bogar 6
Bogar 8
Bogar 7
Bogar 3
Bogar 4
Bogar 5

Bogar


Uros, n. 2 v.


Parivuotias Bogar on isokokoinen uros, joka tuotiin Svenjalle koska ei ollutkaan aikaa näin suuren koiran hoitoon (säkä n. 70 cm). Hänet oli adoptoitu pentuna ja heille tuli varmasti yllätyksenä, että koirasta kasvoikin niin suuri. Niinpä poika heivattiin tarhalle. Svenja maatilalla hän elelee isossa koira laumassa ja on ok kaikkien kanssa.


Bogar tarvitsee aktiivisen kodin, joka ymmärtää, että Bogar arkailee jotain tilanteita. Hänelle etsitään kotia, missä on koirakamu hänelle seuraksi. Poika sopii vain omakotitaloon.


Kastroitu ja rokotettu, joten poika on valmis matkaamaan loppuelämän kotiin.


Aktiivimme kertomaa helmikuun 2024 vierailulta:
”Bogar on mainio tapaus, vieraillessani maatilalla Bogas leimaantui minuun heti. Hän kulki uskollisena vierellä ja odotti aina aitausten ulkopuolella, kun kävin kuvaamassa muita koiria. Tähän koiraan ihastuin kyllä koko sydämestäni, ja tästä saa kyllä joku todella upean ja uskollisen ystävän. Olemukseltaan oli ihmisen kanssa rauhallinen, vaikka välillä innostuikin kavereiden kanssa leikkimään. Upeasti otti myös kaikki uudet koirat vastaan. Todella älykäs poika ❤”


Nemo_2
Nemo
Nemo_3

Nemo


Uros, n. 1 v.


Nemo on noin vuoden ikäinen uros.


Lisätietoa tulossa.


Oscar_2
Oscar_1
Oscar_3
Oscar_4

Oscar


Uros, n. 2 v.


Komea Oscar on parivuotias saksanseisoja. Hän oli hetken kotikoirana, mutta perheellä ei ollut aikaa aktiiviselle koiralle.


Poika on nopeasti oppiva. Hän etsiikin aktiivista, harrastavaa, koirakokenutta kotia.Max_2
Max_3
Max_1
Max_4

Max


Uros, n. 3 v.


Max on upea, arviolta 3-vuotias, leikkisä ja ihmisläheinen poika. Hän on selkeästi mielellään oman ihmisen tekemisessä mukana ja kernaasti myös haastaa omistajan mukaan vaikka pallopeliin.


Sopuisasti elelee isossa laumassa muiden kanssa. Kastroitu ja rokotukset kunnossa, täysin valmiina omaan kotiin.Stacey_2
Stacey_5
Stacey_6
Stacey_1
Stacey_4'
Stacey_3

Stacey


Narttu, n. 2 v.


Stacey on 2 v upea tyttö, joka todella rakastaa kaikkia ihmisiä koko olemuksellaan. Vauhdikas neito, joka tarvitsee rotutyyppiä ymmärtävän ihmisen ja paljon liikuntaa.


Tyttö on valmiina omaan kotiin, sillä hänet on steriloitu ja rokotukset ovat kunnossa. Elelee yhden ison pojan kanssa ja päivät kuluvat leikkiessä ja juostessa. Kropasta näkee, että kesäkunnossa ollaan.Mina ja Malu_3
Mina ja Malu_1
Mina ja Malu_5
Mina ja Malu_2
Mina ja Malu_4
Mina ja Malu

Mina (varattu Saksaan) ja Malu vielä vapaana


Narttu ja uros, n. 1 v.


Upeat ja vauhdikkaat vuoden ikäiset sisarukset, jotka on pelastettu turvakotiin Unkarissa. He ovat todella ihmisrakkaita ja energisiä nuoria koiria. Menevät siis mainiosti omiin erillisiin koteihin, vaikka nyt asuvatkin yhdessä yhden aran koiran kanssa.


Steriloitu/kastroitu ja rokotukset kunnossa, joten nämä nuoret karvakamut ovat valmiina lähtöön omiin rakastaviin koteihin. Kotien tulisi olla liikunnallisia ja aktiivisa.


Reka_5
Reka_1
Reka_2
Reka_3
Reka_4
Reka_6

Reka


Narttu, n. 5-6 v.


Reka on todella sosiaalinen ja ihmisrakas tyttö, jolla on ikää noin 5–6 v. Hän tulee hyvin toimeen kaikkien koirien kanssa. On leikkisä ja aktiivinen.

 

Reipas ja rohkea koira, joka sopii vilkkaaseenkin ympäristöön. Urheilulliseen perheeseen loistava lenkkikaveri. Saattanut olla ihan perhekoiranakin, koska suurempia traumoja ei tytöllä ole, vaikka hänet olikin sitten tappotarhalle hylätty. Steriloitu ja rokotukset kunnossa. Valmiina omaan kotiin, joka ei enää tyttöä hylkää.Egon_5
Egon_3
Egon_1
Egon_4
Egon_2

Egon


Uros, n. 5 v.


Egon on vuonna 2019 syntynyt poika, joka tuli yhteistyökumppanimme luo omistajan kuoltua. Tämä herra on siis asunut koko elämänsä kotikoirana. Komea poika tästä saadaan pesun ja trimmin jälkeen.


Egon on ymmärrettävästi hieman hämmentynyt uudesta tilanteesta, mutta sopeutunut maatilalle hyvin muiden koirien kanssa. Kastroidaan ja kaikki rokotukset päivitetään.


Tämä poika olisi valmiina löytämään uuden kodin itselleen ja siellä jatkamaan kotikoiran elämää.

Louis_15
Louis_16
Louis_11
Louis_12
Louis_13
Louis_14

Louis


Uros, n. 4 v.


Louis on vuonna 2020 syntynyt, todella ihmisrakas poika. Omistaja hylkäsi tämän pojan tappotarhalle. Syynä ilmeisemmin jälleen se, että koira tuli vanhaksi/kasvoi isoksi.


Lisää tietoja tulossa

Marlo_1
Marlo_4
Marlo_2
Marlo_3

Marlo


Uros, n. 1-2 v.


Arviolta 1-2-vuotias siro Marlo-poika etsii kotia.


Lisää tietoja tulossa

Zeus_3
Zeus_2
Zeus_1

Zeus


Uros, 11 v.


Täällä olisi tällainen herrasmiespappa omaa kotia vailla!


15.11.2012 syntynyt Zeus on elänyt koko elämänsä kotikoirana ja hänen yhteistyökumppanillemme päätymisen takana onkin tyypillinen tarina: koira tulee vanhaksi, niin siitä halutaan päästä eroon. Omistaja toi Zeuksen lopetettavaksi mutta eläinlääkäri ei suostunut tervettä, iloista ja ystävällistä poikaa tappamaan. Yhteistyökumppanimme otti hänet turviinsa ja haluaisimmekin antaa tälle todella ystävälliselle ja sympaattiselle pojalle vielä iloiset eläkepäivät rakastavassa kodissa.


Zeus sopeutui hienosti maatilan isoon laumaan. Ainoa miinuspuoli on vaan liian pienet uima-altaat: Tämä poika nauttisi varmasti järvi-Suomen kesästä! Zeus on yhdistyksen erityisadoptio ikänsä puolesta. Kastroidaan ja rokotukset kunnossa.

Nolan_1
Nolan_4
Nolan_3
Nolan_2
Nolan_5

Nolan


Uros, n. 8 v.


Tässä olisi tällainen mäykkymallinen pojan pötkylä, jolla ikää arviolta 8 vuotta. Poika on pelastettu tappotarhalta. Ilmeisesti ollut kotikoirana alkuelämänsä.


Hauska poika, joka kaipaisi hiukan kuntokuuria. Ehkä nyt kun on päässyt turvaan, ja on tilaa temmeltää muiden kanssa ja ruokavalio järkevöityy, niin kilotkin karisevat. Kastroitu ja rokotukset valmiina. Omaa ikiomaa kotia vain kaipaa tämä ihana herra.

Emilia_4
Emilia_1
Emilia_2
Emilia_5
Emilia_6
Emilia_3

Emilia

Tulossa Suomeen kotihoitoon


Narttu, n. 5 v.


Emilia on supersuloinen pieni tyttö, joka on päässyt turvaan yhteistyökumppanimme maatilalle. Ehkä ollut kotikoirana, pelastettu tappotarhalta.


Vaikka elämä on pienelle tytölle ollut kaikkea muuta kuin tavallista koiranelämää, on tämä neito todella ihmisrakas kaikkia, vieraitakin, ihmisiä kohtaan. Tyttö tulee hyvin toimeen myös maatilan muiden koirien kanssa ja onkin selkeästi tottunut elämään muiden koirien kanssa sovussa. Ikää neidolla on arviolta 5 vuotta. Rokotukset aloitettu ja steriloidaan pian. Piakkoin valmiina omaan pysyvään kotiin.

Emilio_2
Emilio_3
Emilio_1

Emilio

Tulossa Suomeen kotihoitoon


Uros, n. 8 v.


Emilio on 8-vuotias pikkuinen poika. Tämänkin pojan on omistaja tuonut tappotarhalle, josta hänet on pelastettu yhteistyökumppanimme maatilalle. Kastroidaan pian ja rokotuksia aletaan päivittämään.


Lisää tietoa tästä suloisesta maastokiitäjästä tulossa pian.

Curly_3
Curly_4
Curly_2
Curly_1

Curly


Narttu, n. 2 v.


Curly on nimensä mukaisesti todellakin kiharaturkkinen tyttö. Tämä arviolta parivuotias tyttö on juuri pelastettu yhteistyökumppanimme luo maatilalle ja rokotukset aloitettu. Tappotarhalle päätynyt neito sai nyt toisen mahdollisuuden elämälleen.


Steriloidaan pian ja pöyheä pehko lyhennetään varmasti myös kesämalliin. Lisää tietoja tulossa.

Beni_1
Beni_3
Beni_6
Beni_4
Beni_5

Beni


Uros, n. 8 v.


Beni on arviolta 8-vuotias poika, jonka yhteistyökumppanimme on pelastanut Unkarissa tappotarhalta. Ilmeisesti omistajansa sinne hylkäämä. Kastroitu ja rokotuksia on alettu päivittämään. Pikkuinen maastomallinen poika.


Lisätietoja tulossa.

Clark_5
Clark_1
Clark_3
Clark_6
Clark_2
Clark_7
Clark_4
Clark_8

Clark


Uros, n. 2-3 v.


Clark on noin 2–3-vuotias poika, joka on pelastettu yhteistyökumppanimme maatilalle tappotarhalta. Pojan taustasta ei tietoa, mutta oletus on, että poika on ollut jonkun kotikoira. Clark on ystävällinen, ja elämän suurista muutoksista huolimatta reipas mies.


Kastroidaan pian ja rokotukset aloitettu. Pian valmiina omaan rakastavaan kotiin.

Fufu_2
Fufu_1

*VARATTU Fufu*


Uros, n. 6 v.


Fufu on vuonna 2018 syntynyt mopsimallinen uros, joka on todennäköisesti kodista hylätty. Herttainen pikkuinen poika. Kastroitu ja rokotukset kunnossa, valmiina omaan rakastavaan kotiin.

Blue_6
Blue_1
Blue_3
Blue_5
Blue_10
Blue_9
Blue_2
Blue_4
Blue_8
Blue_7

Blue


Uros, n. 3 v.


Blue on todella komea, arviolta 3-vuotias vizslamix poika, joka on pelastettu tappotarhalta. Upea luonne: tulee muiden koirien kanssa hyvin toimeen ja rakastaa ihmisiä, jotka häntä hoitavat. Tästä saa upean lenkkeily- ja retkeilykaverin.


Kastroitu ja rokotukset kunnossa.

Lilly_3
Lilly_1
Lilly_4
Lilly_7
Lilly_2
Lilly_6
Lilly_5
Lily_1
Lily_8
Lily_2
Lily_3
Lily_4

Lily


Narttu, n. 2-3 v.


Lily on kaunis pointterityttö, jolla ikää noin 2–3 vuotta. Pelastettu Kreikasta Heran ja Samiran kanssa yhdessä ja odottivat turvakotiin pääsyä Saksassa kotihoidossa. Hiukan ujo neiti alussa, hiljainen ja vaatimaton.


Elelee nyt yhteistyökumppanimme maatilalla isossa koiralaumassa sopuisasti. Vieraita ihmisiä tervehtii kauempaa. Tarvitsee arka koiraa ymmärtävän kodin, jossa osataan tukea rohkaistumista. Steriloitu ja rokotukset kunnossa. Ihana kaveri lenkkeilyyn ja päästessään kotielämään varmasti tästä kuoriutuu oikea kainaloinen

Budi_1
Budi_10
Budi_11
Budi_3
Budi_2
Budi_7
Budi_8
Budi_9
Budi_4

Budi


Uros, n. 6 v.


Budi on noin 6-vuotias irlanninsusikoira mix? uros. Hän on lempeä poika, ja eleleekin isossa laumassa maatilalla sopuisasti muiden kanssa. Kastroitu ja rokotukset kunnossa.

Rodun mukaisesti irlanninsusikoira on lojaali omistajalleen. Rotu sopii myös erinomaisesti perhekoiraksi. Ystävällinen ja erittäin viisas.

Lili_2
Lili_1
Lili_3

Lili


Narttu, n. 6 v.


Barbie on noin 6-vuotias tyttönen, joka on pelastettu pentutehtaasta. Herttainen, vielä alistuva tyttö, joka varmasti reipastuu päästessään omaan, huolehtivaan kotiin. Tulee muiden koirien kanssa toimeen. Steriloitu ja rokotukset kunnossa.

.

Tina_8
Tina_10
Tina_9
Tina_7

Tina


Narttu, n. 5 v.


Tina on todella herttainen steriloitu tyttö. Elämä on selkeästi ollut aika kovaa ja tyttö onkin kovin alistuvainen ainakin vieraille ihmisille. Kunhan saa hetken tutustua, alkaa hän jo iloisesti haastamaan leikkiin.


Ikää on tytöllä noin 5 vuotta. Rokotukset kunnossa ja valmiina omaan rakastavaan kotiin. Asustelee Talpin kanssa sovussa samassa tarhassa. Tarhailla vieraillut edustajamme ei kuullut Tinan haukkuvan, vaikka muut haukkuivat ympärillä.

.

Ruskeat pennut_12
Ruskeat pennut_1
Ruskeat pennut_2
Ruskeat pennut_10
Ruskeat pennut_13
Ruskeat pennut_8
Ruskeat pennut_4
Ruskeat pennut_5
Ruskeat pennut_6
Ruskeat pennut_11
Ruskeat pennut_7
Ruskeat pennut_9
Ruskeat pennut_14

Ruskeat pennut

2 chihumix (tulossa Suomeen kotihoitoon)

2 terrierimix


Neljä narttupentua, alle 1 v.


Pienemmät ruskeat chihumix tytöt sekä vähän isommat ruskeat terrieri mix tytöt. Alle vuoden ikäisiä kaikki. Kokoa tulee tuskin enää paljon lisää.


Iloa, leikkiä, riemua, juoksua... siltä näiden neitojen elämä ainakin tässä porukassa näyttää. Ihania reippaita ja ihmisläheisiä pikkuisia. Facebookin puolelta löytyy videoita tytöistä.


Tulee steriloida iän salliessa, rokotukset kunnossa.

.

Mazsli_1
Mazsli_5
Mazsli_3
Mazsli_2
Mazsli_6
Mazsli_4

Mazsli


Uros, noin 1 v.


Todella hienon näköinen, erikoisen värinen poika. Arviolta noin vuoden ikäinen. Herttainen luonne. Ujohko aluksi, mutta könyää pian vierelle hakemaan hellyyttä.


Asunut kissojen kanssa, joten sopii kissakotiin, jossa kissat tottuneet koiriin. Sopuisa myös muiden koirien kanssa. Elänyt pienessä asunnossa kymmenien koirien laumassa.


Painoa ehkä kymmenisen kiloa, ei iso eikä kovin pieni, vaan kompaktin kokoinen lenkkikaveri. Kastroitu ja rokotukset kunnossa.

.

Merlin_16
Merlin_13
Merlin_14
Merlin_11
Merlin_12
Merlin_17
Merlin_15
Merlin_10

Merlin


Uros, alle 1 v.


Terrierimäinen, karkeakarvainen pojan pötkylä. Ikää noin puoli vuotta, mutta sukukalleudet jo viety. Rokotukset myös valmiina.


Asustellut pienessä tilassa usean koiran seurassa, joten tulee kaikkien kanssa toimeen, kuten tietysti normi pennut tekevätkin.Hiukan alistuvaisen aran oloinen aluksi, kun ympärillä pyörii isoja koiria, mutta ihanasti hakee turvaa ihmisestä.


Tästä kuoriutuu varmaan leikkisä ilopilleri ja takuuvarma lenkkikaveri. Turkki vaikuttaa tosi hyvältä myös Suomen sääoloihin. Ihana poika. 

.

Äiti ja pennut_15
Äiti ja pennut_19
Äiti ja pennut_2
Äiti ja pennut_6
Äiti ja pennut_4
Äiti ja pennut_13
Äiti ja pennut_8
Äiti ja pennut_7
Äiti ja pennut_9
Äiti ja pennut_11
Äiti ja pennut_10
Äiti ja pennut_16
Äiti ja pennut_3
Äiti ja pennut_12
Äiti ja pennut_18
Äiti ja pennut_14
Äiti ja pennut_17
Äiti ja pennut_1
Äiti ja pennut_5
Äiti ja pennut_20

Äiti ja pennut


Narttu sekä pennut 4 urosta ja 2 narttua


Äiti on noin 5 kg painoinen ja isä shitsu joten nämä pennut jäävät pieniksi. 4 poikaa ja 2 tyttöä. Reippaita ja päässeet hyvään hoitoon, joten ovat saaneet parhaan mahdollisen alun elämälleen, mitä kahden hylätyn (emä ja isä) koiran pennut vaan voivat saada.


Isä on saanut kodin jo Saksasta, äiti ja pennut vielä vailla koteja. Pennut pääsevät Suomeen noin 16 viikon jälkeen, kunhan rokotukset ovat voimassa. Pennut tulee steriloida sopimuksemme mukaisesti ennen 1 vuoden ikää.


Facebookin puolella videoita näistä pienokaisista.


.

Hera_5
Hera_2
Hera_3
Hera_4
Hera_1
Hera_6

Hera

Tulossa Suomeen kotihoitoon


Narttu, noin 5 v.


Niin ihmisrakas tyttö ja oikea sylivauva. Hera on alun perin Kreikasta pelastettu kahden muun saman tyylisen koiran kanssa, jotka nyt myös maatilalla etsimässä koteja. Ikää 5 vuotta. Ollut matkalla kotihoidossa pari viikkoa Saksassa ja tyttö on kuulemma ihan valmis kotikoira. Sterkattu ja rokotukset kunnossa, valmiina omaan kotiin.

.

Wilma ja Maya_1
Wilma ja Maya_2
Wilma ja Maya_3
Wilma ja Maya_4

Wilma

(Maya Paraisilla kotihoidossa)


Narttu, mummokoira


Wilma-mummo ja noin 4-vuotias Maya-neito. Todella herttaiset tytöt, joiden historia ei ole ollut kaikista helpointa. Pikkuhiljaa alkavat kasvattamaan luottamusta ihmiseen.


Mayan ihoa hoidetaan vielä kuntoon. Hellyydenkipeät, ihmisläheiset neidot. Facebookin puolella videoita tytöistä.

.

Nilo_4
Nilo_1
Nilo_3
Nilo_2

Nilo

Tulossa Suomeen kotihoitoon


Uros, noin 3 v.


Nilo on noin 2,5 poju, joka oli aika räjähtänyt heavy-malli. Hänet hylättiin kunnalliselle tarhalle, kun häntä ei ilmeisesti jaksettu hoitaa, kuten turkista voi nähdä.


Poika on reipas nuori mies ja onneksensa hän pääsi mukavan pariskunnan kotiin odottamaan omaa uutta kotia. Siellä oli paljon muitakin kavereita, joiden sekaan poika käppäili kuin kotiinsa. Hoitopaikassa asuu myös kissoja, mutta niidenkin kanssa selvitään.

Ensitöikseen heitti poika järkyttävän talviturkkinsa. Oli trimmauksessa mallikelpoisesti, mitäpä siinä turhia vouhkaamaan.


Lääkärireissu edessä parin päivän päästä, minkä jälkeen poika olisi taas valmis reissaamaan. Hän on reipas ja tykkää kaikista ihmisistä kovasti.

Olga_2
Olga_1
Olga_3

Olga


Narttu


Tässä on niin ihana englantilaistyylinen rouva. Niin touhukas neito, että ei mitään rajaa. Pentutehtaasta juuri pelastettu. Elämän ilo on rajaton, koska kurjuus on takana ja uusi elämä voi alkaa! Aluksi oli hiukan arka, mutta pian lämpeni ja seuraavana päivänä muisti meidät vierailijat jo ja tervehdittiin ns. vanhoina tuttuina.


Sterilointiin menossa ja rokotukset aloitetaan. Tässä olisi kiva tyyppi jollekin, joka ymmärtää tämän tyyppisen rodun tarpeet. Videoita Facebookin puolella.

Mäyrispoika_3
Mäyrispoika_1
Mäyrispoika_2
Mäyrispoika_5
Mäyrispoika_4

Mäyrispoika

Tulossa Suomeen kotihoitoon


Uros, noin 7 v.


Vuonna 2017 syntynyt, todella ystävällinen herra. Asustelee kahden hyvin aktiivisen nuoren koiran kanssa, mutta näyttää viihtyvän hyvin ja pysyvän vauhdissa mukana. Hellyydenkipeä kainaloinen.


Ihana ystävä olisi tässä tarjolla kotiin, joka ei enää koskaan hylkää. Kastroitu ja rokotukset kunnossa. Videoita Facebookin puolella.

Poika 4v ja tyttö 7kk_4
Poika 4v ja tyttö 7kk_5
Poika 4v ja tyttö 7kk_2
Poika 4v ja tyttö 7kk_1
Poika 4v ja tyttö 7kk_3
Poika 4v ja tyttö 7kk_6

Poika 4 v ja tyttö 7 kk

Poika tulossa Suomeen kotihoitoon

*Tyttö VARATTU*


Uros, noin 4 v., narttu alle 1 v.


Mukavia ja sosiaalisia söpöliinejä. Iloisesti ottavat vierailijat vastaan. Poika on kastroitu, tyttö steriloidaan noin 9 kk ikäisenä. Rokotukset kunnossa. Facebookin puolella video kaksikosta.

Mini_2
Minnie_6
Mini_5
Minnie_8
Mini_4
Minnie_9
Mini_1
Mini_3
Minnie_7
Minnie_10
Minnie_11

Minnie


Narttu n. 1-2 v.


Ihana 1–2 v tyttönen. Hienosti tulee muiden kanssa toimeen ja on ihmisrakas tapaus. Kiva, reipas ja todella ystävällinen koira. Sopii varmasti myös lapsiperheeseen, jos vain lapset osaavat olla nätisti koiran kanssa. Ikäisekseen mukavan rauhallinen tapaus. Korkeutta noin 40 cm.

Bluffy_3
Bluffy_2
Bluffy_1
Bluffy_4
Bluffy_5

*VARATTU Bluffy*


Narttu n. 3 v.


Ihana ja vauhdikas neitonen. Pentutehtailijalta tämäkin. Arviolta 3-vuotias tyttö. Turvakodissa tehty nyt hengitysteiden laajennusoperaatio. Steriloitu ja rokotukset kunnossa. Sydänmato todettu ja saa siihen vielä hetken hoitoa.


Hienosti tulee yleensä muiden kanssa juttuun ja tykkää vauhdikkaista koirista, joten onkin sijoitettu pentujen kanssa samaan aitaukseen. Facebookista löytyviltä videolta voit ihailla tytön koreografiaa.

Collie mix tyttö_4
Collie mix tyttö_2
Collie mix tyttö_1
Collie mix tyttö_3
Collie mix tyttö_5
Collie mix tyttö_6

Collie mix tyttö

Tulossa Suomeen kotihoitoon


Narttu n. 2-4 v.


Todella herttainen neiti, joka tulee vieraitakin tervehtimään rauhallisesti ja nöyrän oloisesti. Ikää varmaan 2–4 v välillä. Selkeästi taustalta ollut jossain rauhallisemmassa paikassa. On ystävällinen muille koirille, mutta liian riehakas koirien meno pelottaa ja tyttö vetäytyy syrjemmälle. Menisi jonkun rauhallisen koiran kaverina, mutta viihtyy todennäköisesti todella hyvin myös ainokaisena.

 

Pää näyttää lyhytkarvaisen collien päältä, mutta väritys ja pienempi koko tulee jostain muualta. Tämän tytön voi niin nähdä upeana, omaa ihmistään koko sydämestään rakastavana lenkkikaverina ja jopa harrastuskoirana. Erittäin älykkään oloinen tapaus. Steriloitu ja rokotukset kunnossa.

Rudi_3
Rudi_4
Rudi_1
Rudi_6
Rudi_2
Rudi_5
Poju_2
Poju_1

Rudy


Uros n. 9-10 v.


Pikkuinen, noin 9–10 v. maastomallinen mäyrismixpappa, joka elellyt koko elämänsä kotikoirana, rakastettuna lemmikkinä. Omistaja kuoli ja nyt poika jäi orvoksi. Olisiko jossain vielä sohvapaikka ja lenkkikaveri tälle herttaiselle, kiltille ja reippaalle pojalle?


Vaikka elämäntilanne radikaalisti nyt muuttui, niin reippaana poika katselee uusia maisemia ja uusia kavereita. Äärimmäisen ystävällinen kaikille. Tästä saa todella mukavan kaverin nauttimaan yhteisestä elämästä ja reippaasta ulkoilusta.


Ollut ainoana koirana, joten varmasti menisi jatkossakin niin, mutta varmasti myös sopeutuu toisen koiran kaveriksi. Syntynyt 2015. Kastroitu ja rokotukset kunnossa. Herra on siis täysi valmiina omaan kotiin!

Samira_11
Samira_2
Samira_14
Samira_12
Samira_8
Samira_16
Samira_15
Samira_10
Samira_9
Samira_6
Samira_13
Samira_5
Samira_7
Samira_3
Samira_1
Samira_4

Samira


Narttu n. 2 v.


Samira on todella herttainen pointterityttö, jolla ikää noin 2 vuotta. Ihmisrakas. Tuli myös loistavasti isossa koiralaumassa kaikkien kanssa toimeen.


Samira on alun perin pelastettu Kreikasta ja oli hetken Saksassa kotihoidossa odottamassa pääsyä turvakotiin. Kuulemma loistava kotikoira myös. Ihana lenkkikaveri ja varmasti käpertyy iltaisin sohvalle lähelle lämmittämään ja jakamaan hellyyttä. Steriloitu ja rokotukset kunnossa. Valmiina omaan kotiin.

Goofy_1
Goofy_3
Goofy_2
Goofy_6
Goofy_5
Goofy_4

Goofy


Uros n. 4 v.


Tässäpä varsin leppoisa pojan pötikkä, jolla ikää noin 4 vuotta. Aito kreikkalainen herrasmies, joka jostain syystä joutunut siellä kadun kasvatiksi mutta nyt pelastettu turvakotiin Unkariin. Sieltä poika etsii uutta mahdollisuutta kotikoiraksi.


Ihana luonne ja sopuisasti elelee isossa koiralaumassa. Ihmisläheinen ja sopii monenlaiseen perheeseen ja lenkkiseuraksi vaikka pidemmällekin vaelluksille. Suloinen herra kaiken kaikkiaan. Kastroitu ja rokotukset voimassa. Valmiina omaan rakastavaan kotiin.

Wilma_1
Wilma_2
Wilma_3
Wilma_4
Wilma_6
Wilma_5

Wilma


Narttu n. 7 v.


Tällä vuonna 2017 syntyneellä neidolla on elämänkokemus ollut ilmeisen kovaa. Wilma on alussa arka ja tarvitsisikin pian kodin/kotihoitopaikan, jossa olisi aikaa, ymmärrystä ja kärsivällisyyttä antaa uutta uskoa aralle koiralla ja palauttaa elämän ilo takaisin. Pelostaan huolimatta ei puolustaudu mitenkään.


Kaipaa rauhalliseen kotiin. Tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Korkeutta 48 cm, steriloitu ja rokotukset kunnossa. Valmiina matkustamaan.

Troy_2
Troy_3
Troy_1
Troy_4

Troy


Uros n. 2 v.


Troy on komea 2,5 v poika, joka haluaa kovasti omaan rakastavaan kotiin, jossa ymmärretään juuri hänen rotutyyppistä (vaikka olisikin mixeri) kaveria. Troy on kastroitu ja rokotukset kunnossa - poika on siis valmiina matkustamaan. Troy on tottunut muihin koiriin mutta menee varmasti myös ainoana koirana. Kiva kaveri lenkkeilyyn ja löhöilyyn.

Anabell_1
Anabell_2

Anabell


Narttu n. 7 v.


Anabell tyttönen on asunut koko elämänsä kotikoirana, kunnes perheeseen syntyi vauva ja Anabell joutuu lähtemään. Aika ei kuulemma riitä molemmille. Tyttönen on tilanteesta kovasti järkyttynyt. Löytyisikö neidolle vielä kotia, jossa voisi jatkaa kotikoiran elämää elämänsä loppuun asti?


Yhdistys tukee Anabellin kotiutumista ja hän on yhdistyksen erityisadoptio. Steriloitu ja rokotukset kunnossa, heti valmiina omaan kotiin. Anabell on syntynyt 15.12 2016.