KOIRAT UNKARISSA


Nämä kodittomat koirat ovat tällä hetkellä Unkarissa yhteistyötarhallamme tai kotihoidossa,  ja adoptoitavissa kauttamme. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja ja sovitaan kotikäynnistä.Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari viikossa.

Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.

Facebooksivuillamme on paljon lisää kotiaetsiviä, tervetuloa tutustumaan!

 


(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)


1p
p5
p2
p3
p4

PALKO


Palko on noin 1.5 vuotias komea uros Vizsla
Palko oli pentuajan kotikoirana perheessä, Jossa alle kouluikäiset lapset poikaa kiusasivat aina kun aikuiset eivät olleet paikalla. Palkolle etsitäänkin nyt  rauhallista aikuiskotia mieluusti ok-talo, rivitalo tai  paritalo missä olisi edes vähän pihaa jossa tallustella. Palko on reipas uros ja tulee myös muiden koirien kanssa toimeen. Tästä pojasta on juoksukaveria jo vähän pidemmillekin lenkeille.

as3_n
st67_n
ste26_n
sti

STELLA


Stella on noin vuoden ikäinen pikku rokokoo jalkainen steriloitu tyttö.  Säkäkorkeus  on n  30-35cm  ja painoa alle kymmenen kiloa, eli ei kovin suuri neito kysessä.
Stellasta tuli yhteistyötarhallemme Unkarissa  avunpyyntö kun omistajalla ei ollut varaa enää ruokkia tyttöä. Stella otettiin turvgaan ja hänelle etsitään uutta kotia.
Stella on vielä hieman hämmentyneen oloinen, mutta vaikuttaa että toiset koirat alkavat hänestä jo tuntua ihan kivoilta. Mukava pienehkö koira lenkkiseuraksi ja sohvalla köllöttelyyn.

p9entu_n
po_n
pentu
pentuj_n
pev_n
poev_n
äiti

MUSTA ÄITI ja PENNUT


Avustuskohteemme Unkarissa täytyy pennuista. Tämä suloinen äiti otettu turvaan ja pian hän synnytti 7 pentua. Koko perhe tarvitsee kodit, äiti ja lapsoset. Äiti painaa n 15kg ja säkä hiukan yli 40cm. Pennuista pidetään hyvää huolta, he saavat hyvää hoivaa ja rokotukset sekä madotukset hoidetaan. 

Pennut pääsevät matkustamaan Suomeen noin 5kk ikäisenä kun maahantulovaatimukset täyttyvät.  Pennut tottuvat muihin koiriin ja sosiaalistuvat hyvin. He saavat myös vain hyvoä kokemuksia ihisistä. Näistä pennuista saa varmasti kivan kaverin lenkille ja miksipä ei myös harrastuskaveriksi.

ro
rot2
to

ARTHUR


Arthur rotweiler uros, jolla ikää n 8 vuotta.
Arthur löytyi sidottuna suustaan ohuella köydellä muuriin johon oli jötetty kitumaan. Poika pelastettiin yhteistyötarhallemme etsimään kotia.
Arthur etsii kotia jolla on kokemusta kyseisestä rodusta
Ei sovi ensimmäiseksi koiraksi emmekä adoptoi Arthuria  lapsiperheeseen koska kokemusta ei ole miten käyttäytyy lasten seurassa. Arthur etsii kotia jossa saa olla ainoa koira. Arthur on rokotettu ja steriloitu.

k2
k3
k4
k5
ki

KRISTIJAN


Kristijan on pieni noin 6kg painava pooika
Kristianin omistaja luopui koirasta ja toi  hänet yhteityötatarhallemme.
Kristijan on alkuun ujohko uusia ihmisiä ja paikkoja kohtaan. vaikka mitä ilmeisemmin ollutkin kotikoirana. Poika tarvitsee alkuun ymmärrystä jotta saa luottamusta takaisin ihmisiin. Poika on rokotettu ja kastroitu. Mukava pikkukoira.

Abu
Abu1
Abu2
Abu3

ABU


Abu on reilu puolivuotias tyttö joka oli eränään yönä vaan heitetty aidan yli yhteistyötarhallemme.

Abu ei kanna menneisyydestään taakkoja vaan mennä vihtoo pentumaisella tyylillä iloisesti uusien koirakavereiden kanssa. Abu on pienikokoinen ja ehkä hiukan vielä kasvaa mutta kovin isoa tästä neidosta ei ole odotetavissa. 

Iloinen pikkukoira.

221332645_10159762736598648_6353968864843147094_n
PAPPA

PAPPA


Pikkuinen pappa, jonka arvioitu ikä 10 v. Papan tarina on surullinen, hänen vanha omistaja menehtyi ja kukaan sukulaisista ei vanhaa koiraa halunnut. ,Pappa jäi yksinään tyhjään talon pihalle. Yhteistyöhenkilömme Unkarissa sai tiedon tästä ja kävi hakemassa pojan turvaan.
Pappa ansaitsisi vielä eläkepäivien kodin, missä nauttia pehmeästä pedistä. papparainen selkeästi elellyt oman ihmisen kaverina, joten jospa hänelle sellainen vielä löydettäisi vaikkapa Suomesta. Poika stertiloidaan ja rokotukset päivitetään

hu
hu21_n
hu41_n
hu58_n
hub14_n
huba
huba55_n

HUBA


Huba on 2019 syntynyt mudipoika. Hänet on otettu turvaan yhteistyötarhallemme Unkarissa. Huba on elänyt ilmeisesti koko alkuelämänsä pienessä häkissä joka alkuperäisen omistajan mielestä oli täysin ok. Hänet saatiin puhumalla turvaan ja nyt haussa on loppuelämän oikeasti rakstava koti. Sosiaalisten kontaktien ja ilmeisesti myös aika kovan käden kasvatuksen vuoksi poika on todella ujo aluksi vieraita ihmisiä kohtaan. Jonkin aikaa tutustuttuaan alkaa hiljalleen lämmetä. Huba tarvitsee kärsivällisen ja jonkin verran aroista koirista kokemusta omavaan kodin. Upeasta pojasta kuoriutuu oikeissa käsissä varmasti todellinen helmi uskolliseksi ystäväksi.
Poika kastroidaan pian ja päivitetään rokotukset.