KOIRAT UNKARISSA


Nämä kodittomat koirat ovat tällä hetkellä Unkarissa yhteistyötarhallamme tai kotihoidossa,  ja adoptoitavissa kauttamme. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja ja sovitaan kotikäynnistä.Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari kuukaudessa.

Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.

Facebooksivuillamme on paljon lisää kotiaetsiviä, tervetuloa tutustumaan!

 


(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)


Eco 1
Eco 7
Eco 5
Eco 10
Eco 2
Eco 3
Eco 4
Eco 6
Eco 8
Eco 9

ECO


Eco on noin 4-vuotias siperian husky mix uros. Poika tuotiin Svenjan tarhalle koska hänestä haluttiin eroon. Eco rotunsa mukaisesti rakastaa ulkoilla, joten hän ei etsi kotia sohvaperunana, vaan toivoo aktiivista harrastavaa kotia. Tarhalla hän on laumassa pidetty, utelias, ennakkoluuloton ja periaatteessa kaikesta kiinnostunut. Toivomme hänelle hyvää ja lajinmukaista kotia, missä koirakaveri häntä odottelee. Tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy.

Brownie.

BROWNI


Browni on n 1-2 v uros, joka on pelastettu tappotarhalta.
Ystävällinen ja sosiaalinen poika tuntuu rakastavan ihmisiä eikä ole lainkaan arka. Browni tulee myös hyvin kaikkien koirakavereiden kanssa toimeen.
Komea nuori poika , josta saat ihanan kaverin lenkkeilyyn ja vaikka vaellukseen. Sopii sporttiselle perheelle tai harrastavaan kotiin.

Kedves 1
Kedves¨6
Kedves 2
Kedves 5
Kedves 3
Kedves 4

KEDVES


Kedves on noin 3-vuotias tappotarhalta pelastettu narttu. Hän on hyvin ujo, jopa hyvin pidättyväinen. Tytön nimi Kedves tarkoittaa suomeksi mukava/ystävällinen. Kun hän tuli Svenjan luokse, hän seisoi niin eksyksissä, eikä tiennyt mitä tehdä. Koirat, jotka ovat olleet tarhalla pitkään, toivottivat Kedvesin tervetulleeksi ja saivat hänet ymmärtämään, ettei hänen tarvitse enää pelätä. Rauhallisessa kodissa, jossa tyttö saa paljon huomiota, tulee hänestä varmasti loistava kumppani. Tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy.

roka
roka1
roka3

ROKA


Roka on n 1-2 v pieni tyttönen, joka on löydetty huonoista oloista ja pelastettu maatilalle Unkariin odottamaan omaan kotiin pääsyä.

Roka on ujo ja alkuun varauksellinen kaikkia uusia ihmisiä kohtaan, tämä neiti tarvitsee siis aikaa ja kärsivällisyyttä

Ei sovi arkuutensa eikä pienen kokonsa  vuoksi lapsiperheeseen vaan etsii rauhallista aikuisperhettä. Roka steriloidaan pian ja rokotukset aloitettu, olisi valmiina matkustamaan omaan huolehtivaan kotiin.


Alisa_
Alisa2
Alisa3

ALISA


Alisa on n vuoden vanha keskikokoinen narttu(painoa n 14 kg)
Alisa on haettu paikasta, jossa tytöstä ei  enää pystytty huolehtimaan.
Neiti on alkuun arka eikä uskalla heti tulla vieraan ihmisen luokse Alisa tarvii aikaa ja kärsivällisyyttä ja ymmärrystä aremman koiran kanssa elosta.
Alisalle olisi varmasti mukava jos kotona olisi reipas koirakaveri.

Laky
Laky2
Laky4
Laky5

LAKYLaky on n. 2 vuotias uros,joka  on löytynyt tien vierestä pahoin loukkaantuneena, muuten ei ole tietoa hänen menneisyydestään. Kenties ollut kotikoira ja sitten hänet on hylätty.
Lakylla oli löydettäessä murtunut kolme jalkaa ja hänet vietiin heti sairaalaan hoitoon ja leikkaukseen. Laky kuntoutettiin asianmukaisesti eläinlääkäreiden valvonnassa.

Nyt on Laky kuntoutunut ja valmiina omaan kotiin.
Kaikesta kokemastaan huolimatta aivan ihana poika, joka ansaitsee kodin, joka osaa antaa arvoa upealle ystävälle.


Lola_
Lola.2
Lola.3

LOLA


Lola on n 4-5 vuotias keskikokoinen narttu.
Lola on reipas ja leikkisä koira, jonka paras kamu tarhalla on Tahvo. Tahvon kanssa heillä on päivittäin monen tunnin leikkisessiot, joten mukava olisi jos tulevassa kodissa olisi Lolalle leikkikamu tai jos Lola pääsisi useasti puistoon muiden kanssa leikkimään.

James_
James!
James2

JAMES


James on n. vuoden ikäinen reipas, leikkisä ja iloinen uros.
James tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa ja elelee sopuisasti usean muun kanssa isossa tilassa tarhalla.

James toivoo aktiivista kotia, jossa pääsee lenkkeilemään paljon ja mahdollisesti  joku harrastus voisi olla myös mukavaa puuhaa Jamesin mielestä.

Saci_
Saci2

SACI


Saci on arviolta parin v ikäinen ranskanbulla mix narttu
Saci on pelastettu huonoista oloista, jossa oli paljon koiria. Poliisi tyhjensi ja lopetti paikan toiminnan.
Eläinsuojelijat ottivat koirat hoiviinsa ja osa koirista tuli yhteistyökumppanimme maatilalle. Täällä ne saavat hyvää hoitoa, koirat steriloidaan ja kastroidaan heti, eläinkääkäri tarkastaa kaikki huostaanotetut, rokotusohjelma aloitetaan ja koirat saavat myös hyviä kokemuksia ihmisistä.
Saci nauttii kovin ihmisen huomiosta.
Ranskanbulla rotuun kannattaa tutustua ja heidän yleisimpiin sairauksiin mitä voi tulla
Rescuekoira tarvitsee aikaa oppiakseen kaikki mitä me täällä Suomessa koiralta vaadimme, hihnakävelyn, sisäsiisteyden, yksinolon jne.
Saci on elänyt koiralaumassa ja tottunut muiden koirien laumaan ja ulkoillut aidatulla alueella muiden kanssa leikkien.
ei adoptoida pienten lasten perheeseen.

Bounty3
Bounty2
Bounty_

BOUNTY


Bounty on n 7 v englannin bulldoggi narttu.
Bounty on ollut kotikoirana, mutta nyt hänestä luovuttiin muuttuneen elämäntilanteen vuoksi.

Bounty on ihmisrakas ja hyvin tyypillinen rotunsa edustaja, kannattaa tutustua rodun ominaisuuksiin ennenkuin miettii adoptiota.

Bounty on stertiloitu ja rokotukset on kunnossa, hän olisi valmiina matkustamaan oman ihmisen luokse.

gabor__
gabor56

GABOR


Gabor on pikkuinen 2-3 vuotias poika jonka menneisyydestä ei ole tietoa.

Hän on luonteeltaan iloinen ja leikkisä.

Gabor on tottunut koirakaverihin. Poika on kastroitu, rokotukset on kunnossa ja hän olisi valmiina matkustamaan suomeen omaan kotiin.

KArl..
Karl_2..
Karl3...
Karl4..

KARL 


Karl n.1-2 vuotias nuori uros.  Komea poika muistuttaa paljon griffonia/noutajaa. Hänet on pelastettu tappotarhalta,joten menneisyydestä ei ole tietoa,mutta hän on todella ystävällinen ja rakastaa ihmisiä sekä muita koiria. Hän on touhukas ja energinen nuori uros, josta saa kivaa seuraa lenkille ja harrastuksiin.

Diamond
Diamond2
Diamond3

DIAMOND


Diamond on n. 6 vuoden ikäinen englannin bulldoggi mix narttu.
Lisätietoa tulossa,

Heiko_
Heiko2
Heiko3

HEIKO


Heiko on noin vuoden ikäinen uros, joka on pelastettu tappotarhalta.hänen menneisyydestä ei ole tietoa.
Heiko on leikkisä ja  pentumaisen touhukas  ja hän etsiikin aktiivista,harrastavaa kotia.

Heiko tykkää koirakavereista ja on tottunut muiden koirien seuraan.

Hardy_
HArdy2
Hardy3

HARDY


Hardy on noin vuoden ikäinen uros.
Hardy on veljensä Heikon kanssa pelastettu tappotarhalta ja menneisyydestä ei ole tietoa.
Hardy on pikkasen veljeänsä ujompi alkuun eikä ihan heti tule vieraan ihmisen luokse,mutta hetken rauhassa haisteltuaan pääsee kyllä kaveriksi.

Hardy varmasti pitäisi myös monenlaisesta harrastuksesta.On tottunut koiraseuraan.

sabina_
Sabrina2
Sabrina3

SABRINA Varattu


Sabrina on pikkuinen tyttö jolla ikää arviolta 5-6 vuotta. Sabrinan omistaja kuoli joten tyttö tarvitsee nyt uuden rakastavan ihmisen/ perheen. Hiukan hämmentynyt pieni neito tilanteen muutoksesta, mutta tästä kuoriutuu varmasti ihana ilopilleri oikeissa käsissä. Kampaajareissun jos vielä vaikka heittäisi, niin olisi todellinen kaunokainen. Laitetaan rokotukset ajantasalle ja steriloidaan sitten valmiina seuraavaan kuljetukseen Suomeen. Sabrinalla on ystävä Scarlet, josta oma albumi.

Scarlet
Scarlet2

SCARLET


Noin 2v kaunokainen joka vailla pientä föönausta ja latvojen tasailua. Löydetty hiukan huonoista oloista (kuten kampauksesta voi jokainen päätellä). Scarletin omistaja kuoli ja ilmeisesti voimavarat on olleet vähissä loppuaikoina. Muuten tyttö varmasti saanut turvaa ja rakkautta elämänsä alkuajan.
Scarletissä rotuna jotain blondia: bishon/havanneese tai mitä kukakin haluaa nähdä. Reipas pikkuinen joka tarvii rakkautta ja huolenpitoa, kärsivällisyyttä ja lempeää positiivista ohjausta. Steriloidaan pian ja rokotukset aloitettu. On hyvässä hoidossa nyt yhteistyökumppanimme luona Unkarissa ja valmistellaan seuraavaan kuljetukseen kohti Suomea. Pienen kokonsa vuoksi, turvallisuussyistä ei sovi pikkulapsiperheeseen. Sabrina, josta oma albumi on samasta paikasta löydetty.

Macko2
Macko1

MACKO


Macko on pieni n 1.5 v tyttönen,säkä n 35 cm.
Macko on samasta kodista Scutyin kanssa.
Heidän omistaja menehtyi eikä kukaan sukulaisista halunnut koiria ottaa
Vielä on tytöt hämmentyneitä uudesta paikasta.

Csörike_
Csörike2
Csörike3

CSÖRIKE


Noin 5v tyttö, joka pelastettu pentutehtaasta yhteistyökumppanimme turviin Unkarissa. Elelllyt todella vaatimattomissa oloissa ja jäänyt paljon elämästä vielä kokematta. Tytölle on koko maailma ihan uutta. Kaikki mitä me pidämme itsestään selvyytenä on asioita joihin tulee tottua. Autot, ihmiset, kukat, tuuli, uudet tuoksut ja äänet. Hihnakävely ja sisäsiisteys, tämä neito ei ole koskaan nähnyt hienoa villamattoasi vaan se saattaa tuntua kovin kivalta tassujen alla ja rentouttaa pidätyslihakset.
Myös kuntoutuminen ja lihakset kaipaavat kärsivällisyyttä ja vähitelle etenemistä.
Neito steriloidaan, ura pentutehtaana on ohi ja elämä rakastettuna kotikoirana alkakoon. Rokotukset aloitettu. Rakastava koti puuttuu.