AUTETAAN ELÄIMIÄ RY, Lahti


SUOMESSA KOTIHOIDOSSA OLEVAT KOIRAT


Nämä koirat ovat jo saapuneet Suomeen kotia etsimään ja ovat adoptoitavissa kauttamme.  Koirat ovat vapaaehtoisten kotihoitajiemme hellässä hoivassa eripuolilla Suomea. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja, sovitaan kotikäynnistä ja koiran kanssa tapaamisesta.


Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari viikossa.

 Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.

 


(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)

DUKE


Duke on noin kaksi vuotias todella karismaattinen upea galgo poika. Kävelee hihnassa hienosti. Rauhallinen ja ystävällinen. Nojautuu lähelle hakemaan hellyyttä.

Duke saapui Suomeen kotihoitoon 14.3.19 ja oli heti lentökentällä hyvin tasapainoisen ja ystävällisen oloinen herra. Duke matkusti rauhallisesti autossa ja kotihoitopaikan kahden muun koiran kanssa ystävystyi heti. Erittäin miellyttävä luonteinen ja helpon oloinen poika joka suhtautuu tyynesti uusiin asioihin turhia stressaamatta. Enää puuttuu se oma koti tälle upealle miehelle. Dukeen pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Lahteen.


Olli
Olli1
Olli2
Olli3

OLLI


Olli on 1,5 urheilullinen nuorimies. Vaatii aikaa hiukan tottuakseen uusiin ihmisiin, mutta kun tämä kynnys on ylitetty, on varsinainen pusupoika joka rakastaa omia ihmisiään koko koiran kokoisella suurella sydämellä. Olli on tullut Suomeen pentuna ja kastroitu Suomessa. Suomessa todettu myös alhaisen tason leishmania joka hoidettu hyvin, pian saa poika jättää tabletit pois. Ollilla on hankittuna kaikki tarvittavat lääkkeet ja kertaalleen jo testitkin olleet negatiiviset. Todella energinen ja älykäs koira. Ei karkaa ja osaa peruskäskyt. Sisäsiisti eikä tuhoa paikkoja. Asunut maalla ja kaupungin lähiössä kerrostalossa sopeutuen aina hyvin. Kulkee hienosti hihnassa. Tulee loistavasti muiden koirien kanssa toimeen. Olli on erityisadoptio. Olliin pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Lahteen.

Ryder
Ryder1
Ryder2

RYDER


Ryder on kaks vuotias griffoni mix uros joka on hieman varautunut alkuun uusia ihmisiä kohtaan. Todella kiinnostunut ja tulee kyllä luokse muttei ole ihan varma miten päin pitäisi olla kun hieman ujostuttaa mutta samalla haluaisi leikkiä. Suomesta jo kodin saanut Sunny on Ryderin isä. Ryder on noin 25kg säkä vajaa 60cm. Karkeakarvainen partasuu. Hyvin aktiivinen ja iloinen avoin luonne. Leikkisä ja huumorintajuinen koira joka hassuttelee kun on niin intona saamastaan huomiosta. Saapui kotihoitoon Haminaan 21.10.2019. 

Menni
Menni1
Menni2

MENNI(varattu)


Menni on 5v vesikoira (mix) joka tullut Suomeen reilu 3v sitten Espanjasta. Menni löydettiin alkujaan Espanjasta pentunsa kanssa hylättynä ja molemmat matkasivat Suomeen saatuaan kodit. Menni on ihana perhekoira ja varsinainen sylivauva. Todella kiltti kaikille ihmisille. Ei reagoi kerrostalon ääniin, sisäsiisti ja osa olla yksin kotona työpäivät. Mennin ongelma on arkuus ulkona joka ilmenee remmiräyhäämisenä, joten hänelle etsitään kotia tai kotihoitopaikkaa maalta tai rauhalliselta asuinalueita jossa stressitaso saadaan laskemaan ja rohkeus lisääntymää. Rokotukset kunnossa, steriloitu eikä todettuja sairauksia.

Donna
Donna1
Donna2

DONNA


Donna on yksi pellolta löytyneistä pennuista. Ikää neidillä on nyt noin 9kk. Painoa noin 13kg ja korkeutta vajaa 50cm eli hyvin solakka kaunotar. Donna on vielä aika arka ja vaatii aikaa sekä kärsivällisyyttä. Lempipuuhaa on sohvalla löhöily mutta iltaisin iskee hiukan iltavillit ja silloin otetaan pikku juoksuhepulit. Erittäin kiltti tyttö joka opettelee kotielämän taitoja kotihoidossa parin koiran rohkaisevassa seurassa.
Rokotettu asianmukaisesti, eikä todettuja sairauksia. Kotihoitajan kertomaa
Donna: todella villi ja energinen tapaus! Aivan mahtava luonne, maailman iloisin koira, joka tykkää tehdä jäynää. Ulkona jännittää edelleen, kun on paljon liikennettä, mutta tosiaan illalla ja aamulla, kun ei juurikaan ole liikennettä, Donna ei pelkää ollenkaan ja kävelee ihan kuin normaali pentu; todella utelias ja kaikki on niin mielenkiintoista ja pitää nuuskia ja tutkia. Vastaantulijat ovat ok, jos niillä on koira, jos ei, niin vähän pitää mennä karkuun 🙂 On innoissaan muista koirista, haukkuu niille, mutta leikkimielisesti. Tyttönen on todella jänisten perään ja vetää hihnassa ihan älyttömästi, kun yrittää niitä löytää. Myös kauhea veto päällä päivällä, kun pitää äkkiä päästä kotiin, kun ulkona on niin kamalaa 😀 Sisälle ei tee tarpeitaan ollenkaan, kun olen kotona.Donna tarvitsee kodin missä on hällä koirakaveri.

Kotihoidossa Espoossa.

Noa1
Noa
Noa2
Noa3
Noa4

NOA


Noa on perreran puolelta haettu noin 2vuotias pointteri mix tyttö.painoa n 20kiloa säkä 55cm vielä on hieman hermostunut mutta Staceyn hyvässä hoidossa päivä päivältä rohkaistuu. On metsästäjän hylkäämä.
11/19 Noa on nykyään reipas ja iloinen tyttö. Juoksee onnessaan vapaana ja leikkii koira kavereiden kanssa iloisesti. Noa olisi valmis omaan kotiin. Tulee sterkattuna, rokotukset ok, verikokeet otetaan, passi ja siru löytyy.
Noa saapui Suomeen kotihoitoon 18.11.2019 ja ensimmäiset päivät on sujuneet hyvin. Tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja sopeutui kotioloihin helposti. Neitiin pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Turun lähelle.

Jack jones
Jack jones1

JACK JONES


Jack Jones on noin 8v Jack russel mix poika. Tämä poika on iloinen, sosiaalinen ja erittäin reipas. Jack on löydetty kadulta vaeltamasta, eikä kukaan häntä kaivannut. Taustoista ei siis ole muita tietoja. Poika on myös niiden onnekkaiden joukossa jotka ovat päässeet Espanjassa kotihoitajamme siipien suojaan etsimään omaa parempaa tulevaisuutta. Jack tulee kastroituna, verikokeet otetaan. Rokotukset kunnossa passi ja siru on. Tässä kiva paketti jollekin kaveriksi. Jack on erityisadoptio ikänsä vuoksi.
Jack saapui Suomeen kotihoitoon 14.2.20. Poika oli heti reipas ja iloinen oma itsensä ja käveli kentältä itse uteliaasti ulos. Matkustaa autossa hienosti ja matkaseuraksi päätynyt vieras koirakaan ei herraa haitannut. Kissoista ei välitä eli voisi sopia myös kissatalouteen. Tehnyt heti hädät kiltisti ulos ja remmissä kävelee kuin vanha tekijä. Jackiin pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Lahteen.

Jilly
Jilly1
Jilly2

JILLY


Poliisi oli löytänyt campolta Espanjasta kaksi tiineenä olevaa narttua joilla ei ollut sirua ja joiden omistajaa ei löydetty. He eivät halunneet viedä pikkuisia tappotarhalle ja ottivat yhteyttä kotihoitajalle joka heltyi heidät pelastamaan vaikka joka ainut kolo talossa ja puutarhassa on jo täynnä avun tarvitsijoita. Jilly synnyttikin pian (2.6) yhden todella pienen poikapennun. Molemmat ovat adoptoitavissa kunhan saadaan valmiiksi lähtöön. Jillyn ikäarvio on noin 2v, ilmeisesti ensimmäisen juoksun tuloksia. Äiti siro koipeliini painoa n 15 kiloa ja pentu vielä tosi pieni. Pennun aikuiskoko ei ole tiedossa. Pentu on jo adoptoitu Suomeen.
Jilly tuli Suomeen kotihoitoon 15.1.2020 ja neitiin pääsee tutustumaan sovitusti Espooseen.

86732010_1271898533007757_2445267195354152960_n
86411822_1271898529674424_3961402659570712576_n
86190947_1272549519609325_793794721775353856_o
86277092_1272549612942649_601697872760537088_o

BOBBIE

Bobbie on yksi 13 mastiffi pentukatraasta jotka syntyneet ja kasvaneet Espanjassa tarhalla hyvän ja turvatun alun elämälleen. Pienet syntyivät syys-lokakuun vaihteessa ja ovat saaneet opetella koiran elämää valvotusti ja rakkauden täyteisessä ympäristössä. Pentueen muut pennut ovat matkanneet omiin koteihinsa ja Bobbie neiti on ainut jolta se ikioma koti vielä uupuu. Sosiaalinen, kiltti ja lempeä luonteinen pentu. Ei turhia hötkyile ja pitää ihmisistä erittäin paljon. Sosiaalinen muiden koirien kanssa ja lentokentän hälinässäkin rauhoittui lepäilemään boksiinsa, eli todella hyvä hermoinen koiran alku. Bobbie tulee kasvamaan suureksi mutta tarkempaa kokoa ei osata arvioida. Hurmaava tyttö saapuu Suomeen kotihoitoon 15.2.20. Neiti on rokotettu, sirutettu, passi hankittu ja verikokeet otettu. Iän sälliessä Bobbie tulee steriloida.
Ensimmäiset päivät kotihoidossa takana ja kaikki lähtenyt sujumaan mallikkaasti. Neiti matkustaa autossa hienosti, remmissä kulkemisessa vielä hieman harjoittelua. Kynnet antanut leikata nätisti kun saa nameja samalla ja muutkin hoitotoimet sujuu. Muihin koiriin ja kissoihin suhtautuu melko välinpitämättömästi. Osaa touhuta ja leikkiä itsekseen ja rauhoittua omiin oloihinsa. Perso ruualle ja herkuille mikä auttaa motivoinnissa kun opetellaan uusia asioita. Itsekseen ollessa lähti namin kanssa petiinsä ja jäi kiltisti kotiin. Ei ole tehnyt tuhojaan eikä edes hätiä sisälle. Rento ja tasainen luonne. Hyvin miellyttävä nuori neiti joka sopeutuu nopeasti uuteen paikkaan. Tyttöön pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Kirkkonummelle.

Seppo
Seppo1
Seppo2

SEPPO(varattu)


Seppo on noin 6 -vuotias n 18kiloinen herttanen rauhallinen poika.hänet on haettu paikallisesta kunnan tarhalta jonne oli hylätty kuka tietää miksi.Seppo tulee kastroituna verikoket otetaan siru ja passi löytyy.Seppo on päässyt hieman pulskistumaan kun ei ole kunnon lenkkejä tehty niin Sepolle on hyvä kuntokuuri aloittaa kun hän saapuu Suomeen.Seppo saapui Suomeen kotihoitoon 17.1
Kotihoitajan kertomaa
Ensimmäiset kuulumiset kotihoidosta: Seppo on ollut kotihoidossa nyt pari päivää. Se on kiltti ja rauhallinen poika. Tykkää rapsutuksista ja antaa hienosti pestä turkin ja pyyhkiä tassut ulkoilun jälkeen. Seppo lähtee mielellään lenkille ja kävelee hihnassa hienosti. Muutamia koiria on jo ulkona tullut vastaan ja ohitukset ovat menneet hyvin. Kotihoitoperheen kolmen tyttökoiran kanssa Sepolla sujuu mukavasti. Seppo on luottavainen ja reipas. Se pitää kotihoitoperheen 6-vuotiaasta lapsesta ja käy välillä häntä hellästi kuonolla moikkaamassa ja heiluttelee häntää. Vähän on jo kanniskellut pehmoleluja petiinsä, varmaan lisääkin leikkisyyttä löytyy kun kotiutuu. Seppo on kotihoidossa Pornaisissa.

Nelson
Nelson1
Nelson2

NELSON


Nelson on noin 2-3vuotias upea galgo poika. Nelson on ollut metsästäjän omistama mutta syystä tai toisesta se on hylätty. Nelson on alkuun hieman varovainen ja tavatessamme pojan arasteli ensin mutta uteliaisuus voitti ja haki rohkeasti namut kädestä. Tarvitsee kuitenkin kotona rohkean koirakaverin, jotta Nelsonkin oppii jälleen luottamaan ihmiseen ja saamaan muutenkin tukea. Nelson tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja on perus luonteeltaan kiltti ja rauhallinen. Neldon hakee siis kotia missä on koirakaveri tai useampi odottamassa. Saapui Suomeen kotihoitoon 18.12.19. Poikaan pääsee tutustumaan sovitusti Lohjalle.

Adele
Adele1
Adele2
Adele4

ADELE


Todella leikkisä, kultanen ja iloinen tyttö joka nautti rapsutuksista ja otti ilo loikkia kun hälle jutteli. Ikää n 6v, säkä 45cm ja painoa n 12kg. Tuli hyvin toimeen hevosen kanssa jonka kanssa asustelee samassa pihassa. Samoin seurana muita koiria joiden kanssa tulee hyvin juttuun. Ottaa vieraatkin ihmiset ilolla vastaan, erittäin kiltti ja miellyttävä koira. Tulee sterkattuna verikokeet otettuna, passin ja sirun kanssa.
Adele saapui Suomeen kotihoitoon 12.2.2020. Tyttö oli heti lentokentällä oma iloinen, sosiaalinen itsensä ja moikkasi kaikki häntä heiluen.
Kotihoitopaikkaan päästyään tutki paikat läpi, moikkasi kaikki läpi iloisesti. Lenkillä kulki kuin vanha tekijä eikä ollut moksiskaan liikenteestä ja ohikulkijoista. Kynsien leikkuu meni mallikkaasti ja ruoka maistui alusta saakka.
Kotioloissa nukkuminen, rapsuttelu ja ihmisen läheisyys on parhaita asioita. Lenkeillä haluisi moikkailla kaikkia ja hurmannut jo useita ihmisiä upealla luonteellaan. Hyvin helpon oloinen kiltti tyttö jolta uupuu enää se ikioma koti.

51492968_10155831960657056_8781246213618925568_n
64334549_10156104984047056_7131625833017376768_n
67375171_10156189592337056_8061375476804878336_n
67501816_10156189592377056_7663526471423492096_n
51640737_10155832394827056_5278740172307955712_o

BELLA


Bella tyttö (synt 10.2.2018) Bella on pelastettu Cordobasta ja ilmeisen huonoista oloista. Bella tyttönen on vielä arka mutta rohkaistuu koko ajan. Ei kuitenkaan puolustaudu mitenkään vaan käpertyy pienelle pelätessään. Veritestit kunnossa mennossa sterilointiin pian. Bellan kanssa on opeteltu hihnakävelyä ja muita kotikoiran tapoja. Tykkää kovasti muista koirista.
Nyt Espanjassa kotihoidossa rohkaistumasaa lisää ja oppii koko ajan uutta ja selvästi fiksu tyttö joka omaksuu asioita nopeasti. Tulossa suomeen kotihoitoon Lohjalle 25.2.2020

Sadie
Sadie1

SADIE


Sadie on noin 6 -vuotias noin 35 kiloinen tyttö joka on löydetty kadulta vaeltamasta. Sadie on reipas, iloinen ja tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa. Ystävällinen ihmisille ja luonteeltaan hyvin kiltti.
Sadie tulee Suomeen steriloituna, rokotettuna ja sirutettuna sekä verikokeet otettuna passin kera.
Sadie saapuu kotihoitoon Suomeen 21.11.2019

Linkki FB-kansioon

Copyright  ©  All Rights Reserved

Autetaan Eläimiä ry. Lahti / Adoptiokoirat Suomeen

Yhdistyksen rekisteröintipäivä 28.3.2014. Rekisteröintinumero 212.337. Traces-lupa FI15241