AUTETAAN ELÄIMIÄ RY, Lahti


SUOMESSA KOTIHOIDOSSA OLEVAT KOIRAT


Nämä koirat ovat jo saapuneet Suomeen kotia etsimään ja ovat adoptoitavissa kauttamme.  Koirat ovat vapaaehtoisten kotihoitajiemme hellässä hoivassa eripuolilla Suomea. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja, sovitaan kotikäynnistä ja koiran kanssa tapaamisesta.


Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari viikossa.

 Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.

 


(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)

JADE


Jade on 30.3. 2017 syntynyt alunperin ihan suomalainen neito. Jade etsii yhdistyksemme kautta uutta kotia. Jade on juuri madotettu, rokotettu ja sirutettu ja steriloitu. Eläinlääkärin täällä Suomessa tarkastama tyttö josta ei vikaa löytynyt. Jade on herkkä ja nöyrä koira joka tykkää kovasti kaikista koirakavereista. Tälle tytölle etsitään rauhallista kotia jossa ei ole pieniä lapsia ja jossa on myös koirakaveri. Sisäsiisti, eikä tee tuhoja jäätyään yksin. Rakastaa lenkkeilyä ja kävelee kaupungissa hienosti sivulla seuraten, metsässä tykkää kovasti haistella ja hajut innostavat tyttö välillä vetämään josta pitää muistutella. Nukkuu yöt nätisti omalla paikalla, on alkanut leikkiä pallolla, matkustaa autossa hienosti.
Jade on upeasti sopeutunut normaalin kotikoiran elämään. Yhdistys haluaa tukea pitkään odottaneen mukavan tytön pysyvää kodin saantia joten Jade on erityisadoptio.

 Jade on Haminassa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

DUKE


Duke on noin kaksi vuotias todella karismaattinen upea galgo poika. Kävelee hihnassa hienosti. Rauhallinen ja ystävällinen. Nojautuu lähelle hakemaan hellyyttä.

Duke saapui Suomeen kotihoitoon 14.3.19 ja oli heti lentökentällä hyvin tasapainoisen ja ystävällisen oloinen herra. Duke matkusti rauhallisesti autossa ja kotihoitopaikan kahden muun koiran kanssa ystävystyi heti. Erittäin miellyttävä luonteinen ja helpon oloinen poika joka suhtautuu tyynesti uusiin asioihin turhia stressaamatta. Enää puuttuu se oma koti tälle upealle miehelle. Dukeen pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Lahteen.


Olli
Olli1
Olli2
Olli3

OLLI


Olli on 1,5 urheilullinen nuorimies. Vaatii aikaa hiukan tottuakseen uusiin ihmisiin, mutta kun tämä kynnys on ylitetty, on varsinainen pusupoika joka rakastaa omia ihmisiään koko koiran kokoisella suurella sydämellä. Olli on tullut Suomeen pentuna ja kastroitu Suomessa. Suomessa todettu myös alhaisen tason leishmania joka hoidettu hyvin, pian saa poika jättää tabletit pois. Ollilla on hankittuna kaikki tarvittavat lääkkeet ja kertaalleen jo testitkin olleet negatiiviset. Todella energinen ja älykäs koira. Ei karkaa ja osaa peruskäskyt. Sisäsiisti eikä tuhoa paikkoja. Asunut maalla ja kaupungin lähiössä kerrostalossa sopeutuen aina hyvin. Kulkee hienosti hihnassa. Tulee loistavasti muiden koirien kanssa toimeen. Olli on erityisadoptio. Olliin pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Lahteen.

Ryder
Ryder1
Ryder2

RYDER


Ryder on kaks vuotias griffoni mix uros joka on hieman varautunut alkuun uusia ihmisiä kohtaan. Todella kiinnostunut ja tulee kyllä luokse muttei ole ihan varma miten päin pitäisi olla kun hieman ujostuttaa mutta samalla haluaisi leikkiä. Suomesta jo kodin saanut Sunny on Ryderin isä. Ryder on noin 25kg säkä vajaa 60cm. Karkeakarvainen partasuu. Hyvin aktiivinen ja iloinen avoin luonne. Leikkisä ja huumorintajuinen koira joka hassuttelee kun on niin intona saamastaan huomiosta. Saapui kotihoitoon Haminaan 21.10.2019. 

Robin
Robin1
Robin2
Robin3
Robin4

ROBIN(varattu)


Robin on noin 1 vuotias pikku poika. Painoa pojalla on noin 9kg. Robin on ollut kotikoirana, mutta perhe pisti koiran joka ilta ulos yöksi kadulle...ilmiselvästi oli ei haluttu perheenjäsen joten heille ehdotettiin että koiralle etsitään uusi koti ja sehän heille sopi ilomielin. Tämän jälkeen Robin haettiin kotihoitajalle turvaan. Robin ansaitsee parempaa kuin öitänsä kadulla turvattomana viettää. Robin tulee kastroituna verikoket otetaan passi ja siru on.
Robin saapui Suomeen kotihoitoon 16.1.20. Robin on iloinen ja energinen pieni koira poika joka tarvitsee aktiivisen kodin. Robinin rotutaustassa on jack russelia tai sen tyyppistä koiraa eli ihan pelkäksi sohvaperunaksi tästä pojasta ei ole mutta harrastus kaveriksi Robin olisi enemmän kuin sopiva. Robin on kooltaan ja ulkomuodoltaan hyvin näppärä ja sopusuhtainen koira. Tulee toimeen muiden koirien kanssa ja myös lapset ok. Ihmisrakas pieni mies. Robin on kotihoidossa Turussa jonne siihen pääsee tutustumaan sovistusti.

Donna
Donna1
Donna2

DONNA


Donna on yksi pellolta löytyneistä pennuista. Ikää neidillä on nyt noin 9kk. Painoa noin 13kg ja korkeutta vajaa 50cm eli hyvin solakka kaunotar. Donna on vielä aika arka ja vaatii aikaa sekä kärsivällisyyttä. Lempipuuhaa on sohvalla löhöily mutta iltaisin iskee hiukan iltavillit ja silloin otetaan pikku juoksuhepulit. Erittäin kiltti tyttö joka opettelee kotielämän taitoja kotihoidossa parin koiran rohkaisevassa seurassa.
Rokotettu asianmukaisesti, eikä todettuja sairauksia. Kotihoitajan kertomaa
Donna: todella villi ja energinen tapaus! Aivan mahtava luonne, maailman iloisin koira, joka tykkää tehdä jäynää. Ulkona jännittää edelleen, kun on paljon liikennettä, mutta tosiaan illalla ja aamulla, kun ei juurikaan ole liikennettä, Donna ei pelkää ollenkaan ja kävelee ihan kuin normaali pentu; todella utelias ja kaikki on niin mielenkiintoista ja pitää nuuskia ja tutkia. Vastaantulijat ovat ok, jos niillä on koira, jos ei, niin vähän pitää mennä karkuun 🙂 On innoissaan muista koirista, haukkuu niille, mutta leikkimielisesti. Tyttönen on todella jänisten perään ja vetää hihnassa ihan älyttömästi, kun yrittää niitä löytää. Myös kauhea veto päällä päivällä, kun pitää äkkiä päästä kotiin, kun ulkona on niin kamalaa 😀 Sisälle ei tee tarpeitaan ollenkaan, kun olen kotona.Donna tarvitsee kodin missä on hällä koirakaveri.

Kotihoidossa Espoossa.

Noa1
Noa
Noa2
Noa3
Noa4

NOA


Noa on perreran puolelta haettu noin 2vuotias pointteri mix tyttö.painoa n 20kiloa säkä 55cm vielä on hieman hermostunut mutta Staceyn hyvässä hoidossa päivä päivältä rohkaistuu. On metsästäjän hylkäämä.
11/19 Noa on nykyään reipas ja iloinen tyttö. Juoksee onnessaan vapaana ja leikkii koira kavereiden kanssa iloisesti. Noa olisi valmis omaan kotiin. Tulee sterkattuna, rokotukset ok, verikokeet otetaan, passi ja siru löytyy.
Noa saapui Suomeen kotihoitoon 18.11.2019 ja ensimmäiset päivät on sujuneet hyvin. Tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja sopeutui kotioloihin helposti. Neitiin pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Turun lähelle.

Areatha
20191223_172951
20191223_172955
20191223_173108

AREATHA


Areatha on yksi kahdeksasta podepennuista jotka löytyivät tienposkesta hylättyinä ja kerättiin sieltä turvaan. Areatha on noin 16kiloa ja säkä 50cm. Areatha on kiltti ja lempeä hieman ujo tyttö. Tulee toimeen kaikkien koirien kanssa. Areatha tulee sterkattuna verikokeet otetaan, passi ja siru on.
Areatha saapui vielä juuri jouluksi suomeen kotihoitoon. Kentällä neitiä jännitti kovasti mutta oli silti tarkkaavaisen kiinnostunut ympäristöstään. Antoi jännityksestä huolimatta käsitellä nätisti itseään.
Kotihoitajan kertomaa
Areatha on äärimmäisen kiltti ja rauhallinen ja todella reipas! Tykkää selkeästi ulkoilla ja tulee ihan itse eteiseen (ja yrittää livahtaa ulos, jos ei ole lenkkiaika ja ovi käy) eikä sitä tarvitse kantaa (toisin kuin siskonsa, Donna pitää hakea sohvalta ja kantaa eteiseen ja sitten vielä rapussa. Ei tule edes rappuun itse… ) Areatha myös kävelee tosi nätisti hihnassa. Jännittää vastaantulijoita ja liikennettä vähän, reaktiona jähmettyy paikoilleen. Meri oli todella mielenkiintoinen ja pitikin pitkän aikaa ihmetellä aaltoja. Antaa käsitellä hienosti En ole vielä kertaakaan kuullut haukkuvan. Nukkuu nätisti koko yön, sisäsiisteys vielä vaiheessa, mutta tekee kuitenkin paperille, onneksi sen verran harvoin, niin tietää, että sisäsiisteys on ihan kulman takana!
Hankala sanoa, miten tulee toimeen vieraiden koirien kanssa, ei olla vielä moikattu muita, mutta kun kylässä oli 9kk vanha dobermanni herrasmies (leikattu), niin Areatha murisi sille, kun se tuli lähelle haistelemaan (ei ole missään vaiheessa tehnyt sitä minun koirilleni). Toki voi olla ihan vaan sen takia, että Pontus on todella villi tornado, jopa samojedillani menee hermot siihen :D
Areatha haluaa olla koko ajan lähellä, uskon, että se soveltuu hyvin ainoaksi koiraksi, ei ole näyttänyt merkkejä, että olisi niin kiintynyt/riippuvainen muista koirista, kuten Donna. Areatha tykkää myös tehdä tihutöitä, kun on poissa kotoa, lemppareina sukat ja johdot. Pelkää vielä vieraita ihmisiä…

Areathaan pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitajan luo Espooseen.

Honey_
Honey1
Honey2
Honey3

HONEY


Honey on todella ihana nöyrä tyttökoira, joka on syntynyt 8/16. Painoa noin 30-35kg. Sopii hyvin ainoaksi koiraksi, sillä on ihmisistä hieman mustasukkainen. Tulee todella hyvin urosten kanssa toimeen, mutta myös narttujen muttei välttämättä ihan kaikkien kanssa. Honey saapuu suomeen steriloituna, rokotettuna, sirutettuna passin kera ja verikokeet otettuna.
Honey tuli kotihoitoon Suomeen 17.1.20. Kaikki koirakaverit hoitopaikassa heti ok vaikka seassa on isoja ja pieniä uroksia ja narttuja. Rakastaa lapsia. Lentokentälläkin olisi halunnut kaikkia lapsia tervehtimään. Lempeä iso tyttö. Antoi pestä itsensä nätisti ja suhtautuu lempeän ystävällisesti kaikkeen. Avoin ja sopeutuvainen koira. Tähän lempeään jättiin pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Lahteen.

Red

RED


Red on pieni solakka podengo tyttö jolla painoa noin 10kg. Erittäin ystävällinen ja kiltti koira. Tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa. Reipas ja iloinen kaunis neiti. Steriloitu, rokotettu, sirutettu ja saapuu suomeen passin kera verikokeet otettuna. Red saapui kotihoitoon Suomeen 19.1. Neitiin pääsee tutustumaan kotihoitoon Lahteen.

Jackson
Jackson1
Jackson3
Jackson2

JACKSON


Jackson on yksi kahdeksasta podepennuista jotka löytyivät tienposkesta hylättyinä ja kerättiin sieltä turvaan. Jackson on noin 16kiloa ja säkä 50cm. Ikää pojalla on nyt noin 9kk. Jackson saapui Espanjasta Suomeen juuri ennen joulua.

Poika on vielä melkoisen arka ja ujo mutta erittäin kiltti.  Tottunut muihin koiriin ja olisikin hyvä jos kotona olisi kiltti ja reipas kaveri. Tulee hienosti toimeen kaikkien kanssa ja rakastaa leikkiä koirakavereiden seurassa. Kastroitu, veritestit otettu. Energinen ja leikkisä. Ei pelkäksi sohvaperunaksi. Hihnakävelyt onnistuu hyvin, jää hiukan ihmettelemään ohi ajavia autoja mutta ei panikoi. Aidatulla pihalla tykkää juosta ja leikkiä ja sinne on tullut myös tarpeet. Yön nukkui omalla paikalla kiltisti. Sopii perheeseen jossa ymmärretään pentua ja osataan rohkaista kärsivällisyydellä vielä pientä arkuutta. Nuoreen mieheen pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Mäntsälään.

Jilly
Jilly1
Jilly2

JILLY


Poliisi oli löytänyt campolta Espanjasta kaksi tiineenä olevaa narttua joilla ei ollut sirua ja joiden omistajaa ei löydetty. He eivät halunneet viedä pikkuisia tappotarhalle ja ottivat yhteyttä kotihoitajalle joka heltyi heidät pelastamaan vaikka joka ainut kolo talossa ja puutarhassa on jo täynnä avun tarvitsijoita. Jilly synnyttikin pian (2.6) yhden todella pienen poikapennun. Molemmat ovat adoptoitavissa kunhan saadaan valmiiksi lähtöön. Jillyn ikäarvio on noin 2v, ilmeisesti ensimmäisen juoksun tuloksia. Äiti siro koipeliini painoa n 12 kiloa ja pentu vielä tosi pieni. Pennun aikuiskoko ei ole tiedossa. Pentu on jo adoptoitu Suomeen.
Jilly tuli Suomeen kotihoitoon 15.1.2020 ja neitiin pääsee tutustumaan sovitusti Espooseen.

Tommychi
Tommychi1

TOMMYCHI


Tommychi on n 4vuotias pieni poika joka on löytynyt Sevillan kaduilta. Kotihoitaja haki pienen turvaan luoksensa. Ystävällinen kiltti poika joka tulee toimeen muiden koirien kanssa ja pitää ihmisistä. Tommychi tulee kastroituna rokotukset kunnossa passi ja siru löytyy. Tommychi saapui kotihoitoon 2.1.20. Kotihoitajan kertomaa "Tommychillä oli hiukan matkastressiä kun kone laskeutui mikä on tietysti ymmärrettävää, muutaman kerran näytti hampaita mutta jo junamatkalla kotiin oli oikein reipas ja kiinnostunut tervehtimään muita junan matkustajia. Oli kotona kiinnostunut kotihoitajan lapsesta ja vartio hiukan, parempi koti pojulle missä ei alle koulukäisiä lapsia. Käy ainokaisena koirana tai koirakaverin seuraksi. Kissoihin suhtautumisesta ei tietoa. Merkkailee jonkin verran ainakin alussa eli kannattaa käyttää urosvyötä alkuun sisällä."

Poikaan pääsee tutustumaan sovitusti Helsinkiin kotihoitajan luo.

Sophie
Sophie1
Sophie3
Sophie4
Sophie2

SOPHIE 


Sophie löytyi kadulta ja otettiin turvaan kotihoitajalle. Sophie on n 3v suloinen tyttö joka olikin raskaana ja synnytti 8 pentua pian löytymisensä jälkeen. Pennuista oma albumi erikseen. Sophie painaa noin 17kg, sirohko sopusuhtainen tyttö. Kiltti ja lempeä luonteinen nuori neiti joka tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa.
Sophie saapui kotihoitoon Suomeen 15.1.20. Alkuun neiti tarkkaili nätisti sivummalta uutta ympäristöään mutta nopeasti rentoutui ja on käyttäytynyt hyvin kotioloissa.

Neiti on nyt ollut noin viikon kotihoidossa ja on kovin herttainen ja hellä, pusuttelee hienovaraisesti ja vähän nostaa tassua saadakseen lisää hellyyttä. Ei ole yrittänytkään tehdä mitään kiellettyä sisällä ja ollut kovin kiltti. On herkkä koira, joka kaipaa yhtä hellää palautetta ja ahdistuu liian kovasta menosta. Etenkin ulkona ihmiset, autot ja muut liikkuvat pelottavat vielä kovasti, ja nykyinen hoitopaikka keskellä Helsinkiä onkin sille liian stressaava. Sophie tarvitsisikin pian oman kodin vähän rauhallisemmalta alueelta, jotta sen olisi helpompi päästä rauhassa totuttelemaan uusiin asioihin. Ei ole toistaiseksi innostunut leikkimään, mutta puistossa jo vähän innostuu juoksuun. Ahdistuu myös hoitopaikan koirakaverin rauisuista otteista ja on pääosin saanut olla siitä portilla erotettuna sisällä. Ulkona on ollut ok sen kanssa ja myös muiden tapaamiensa koirien, mutta tarvitsee tilaa tutustua rauhassa. Saisi varmaati tukea rauhallisesta kaverista, mutta pärjäisi varmaan hyvin ainoanakin koirana. Ei pikkulapsiperhekoira herkkyytensä vuoksi. Ollut sisäsiisti, rauhallinen kotiin yksin jäädessään ja kerrostalossa täysin hiljainen.

Sophieen pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitajan luokse Helsinkiin.

Ruby1.
Ruby3
Ruby2.
Ruby4

RUBY


Ruby on kaunis noin 4vuotias pode mix tyttö. Neidin säkä n 50cm ja paino noin 12kiloa. Ruby on pentuna tullut kotihoitajallemme Espanjaan. Ruby oli hylätty Campolle josta hänet haettiin turvaan. Ruby on suht reipas mutta jotain uusia tilanteita voi säikkyä. Rokotettu, steriloitu ja veritestit kunnossa. Tottunut muihin koiriin ja tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa. Saapui kotihoitoon 18.11.19. Ruby on kiltti tyttö joka pitää ihmisistä ja on ollut kotioloissa hienosti. Ruby on kotihoidossa Lohjalla ja tyttöön pääsee tutustumaan sovitusti.

Jakey1
Jakey3
Jakey2

JAKEY


Jakey on noin 7v kymmenen kiloa painava pikkusen tanakka poika. On haettu kunnalliselta tarhalta turvaan. Jakey tulee kastroituna verikokeet otetaan ja passi ja siru löytyy. Jakey on saapunut Suomeen kotihoitoon 26.10.19
Kotihoitajan kertomaa: Jakey on todella ystävällinen, rento, isoon koirapoppooseeni ongelmitta sujahtanut pappa, joka heiluttaa häntää koko ajan. Suhtautuu kissaamme mutkattoman mukavasti. On niin sopeutuvaisen ja rennon oloinen, että voisin hyvinkin kuvitella pojan pärjäävän myös ainoana koirana. Ei hauku kerrostalossa. Kulkee nätisti remmissä. Tähän hurmaavaan herraan pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Helsinkiin

Dolly1
Dolly2
Dolly3

DOLLY (varattu)


Dolly on 7 vuotias galgo kaunokainen. Tyttö on entinen metsästäjän koira. Metsästäjä hylkäsi Dollyn kun neidistä ei enää ollut hänelle hyötyä metsästykseen, joten tyttö jäi "tarpeettomaksi". Dolly on reipas ja iloinen, tykkää muista koirista ja ihmiset on myös Dollyn mielestä kivoja. Dolly etsii omaa kotia tositarkoituksella, hän tulee sterkattuna rokotettuna passi ja siru on. Veritestit ok. Dolly asustelee kotihoitajan luona Espanjassa. Dollylla on toisessa silmässä heikompi näkö jonka vuoksi Dolly on erityisadoptio, ei kuitenkaan vaikuta normaali arjessa.
Dolly saapui Suomeen kotihoitoon 6.11.2019 ja neitiin pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitajan luo Viitasaarelle.

Pippo
Pippo1
Pippo2
Pippo4
Pippo5

PIPPO


Pikkuinen Pippo poika noin 7 vuotias ja painoa 8kiloa. Hänet haettiin turvaan paikalliselta tarhalta minne hänet oli jätetty. Ollut olemuksensa perusteella kotikoirana ja selvästi tottunut olemaan ihmisten kanssa. Pippo on kiltti ja ystävällinen koira. Tulee kastroituna, rokotettuna, verikokeet otetaan, siru ja passi löytyy.
Pippo iloinen poika saapui kotihoitoon 2.1. Kotihoitajan kertomaa "Pippo kulkee hyvin hihnassa, rakastaa lenkkeilyä ja saa juoksuhepuleita. Tykkää ihmisistä. Alkuun hiukan arastelee uusia asioita, mutta pikku hiljaa rohkaistuu. Ei ole siis mikään arka vain hieman harkitseva. Ei ole ainakaan vielä haukkunut ollenkaan. Merkkailee jonkun verran eli urosvyö kannattaa alkuun olla ainakin käytössä."
Pippo käy koirakaverin seuraksi tai ainokaisena. Kissoihin suhtautumisesta ei tiedetä. Pippoon pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Lahteen.

Paloma0
Paloma1
Paloma2
Paloma3

PALOMA


Paloma on noin 7 vuotias keskikokoinen podenco mix tyttö. Palomalla on alhaisen tason leishmania, johon saa nyt lääkitystä ja hyvin mahdollista että arvo laskee pian ja lääkitys voidaan jossain vaiheessa lopettaa kokonaan. Palomalla on useamman kuukauden lääkkeet jo hankittuna joten kustannukset taudin hoidossa jäävät todella pieniksi. Palomalla säkäkorkeus 50 cm ja painoa n 14 kiloa. Paloma on iloinen ja rauhallinen tyttö. Tulee kaikkien muiden koirien kanssa hyvin toimeen. Hiukan ujo uusille ihmisille aluksi, mutta tutustuu pian eikä ole vihainen kenellekään vaan väistää hiukan ja katselee kauempaa. Leimaantuu nopeasti omaan ihmiseen. Sisäsiisti, matkustaa upeasti autossa, eikä tee pahojaan jäädessään yksin. Rokotukset kunnossa. ihana karkea karva. Äärimmäisen kiltti ja helppo tyttö. Palomaa pääsee näkemään kotihoitopaikkaan Lahteen.

Seppo
Seppo1
Seppo2

SEPPO


Seppo on noin 6 -vuotias n 18kiloinen herttanen rauhallinen poika.hänet on haettu paikallisesta kunnan tarhalta jonne oli hylätty kuka tietää miksi.Seppo tulee kastroituna verikoket otetaan siru ja passi löytyy.Seppo on päässyt hieman pulskistumaan kun ei ole kunnon lenkkejä tehty niin Sepolle on hyvä kuntokuuri aloittaa kun hän saapuu Suomeen.Seppo saapui Suomeen kotihoitoon 17.1
Kotihoitajan kertomaa
Ensimmäiset kuulumiset kotihoidosta: Seppo on ollut kotihoidossa nyt pari päivää. Se on kiltti ja rauhallinen poika. Tykkää rapsutuksista ja antaa hienosti pestä turkin ja pyyhkiä tassut ulkoilun jälkeen. Seppo lähtee mielellään lenkille ja kävelee hihnassa hienosti. Muutamia koiria on jo ulkona tullut vastaan ja ohitukset ovat menneet hyvin. Kotihoitoperheen kolmen tyttökoiran kanssa Sepolla sujuu mukavasti. Seppo on luottavainen ja reipas. Se pitää kotihoitoperheen 6-vuotiaasta lapsesta ja käy välillä häntä hellästi kuonolla moikkaamassa ja heiluttelee häntää. Vähän on jo kanniskellut pehmoleluja petiinsä, varmaan lisääkin leikkisyyttä löytyy kun kotiutuu. Seppo on kotihoidossa Pornaisissa.

Castiel.
Castiel1.
Castiel2.
Castiel3.

CASTIEL


Castiel on pieni bodeguero poika ikää vajaa vuoden ja painoa alle 9kiloa .Castielilla oli koti, mutta koska pojalla todettiin leishmania ei koti poikaa enää halunnut vaan vei lääkäriin lopetettavaksi. Lääkäri ei halunut lopettaa nuorta muuten tervettä koiraa vaan otti yhteyttä Tobarran tarhalle mistä hänet tultiin hakemaan. Castiel on pirteä iloinen sosiaalinen vauhdikas pentu tällä hetkellä saa hoitona yhden tabletin päivässä. Leishmania kontrolli verikoket otetaan pian. Castiel siirtyy piakkoin 4paws adoption hoiviin eli Staceylle ja sitten hän valmistautuu oman kodin etsintään. Poika saapuu Suomeen rokotettuna, kastroituna, sirutettuna passin kera ja verikokeet otettuna. Hyväluontoinen ja kiltti koiran alku. Saapui Suomeen kotihoitoon 18.12.19 Turun lähelle jonne poikaan pääsee tutustumaan sovitusti.

Nelson
Nelson1
Nelson2

NELSON


Nelson on noin 2-3vuotias upea galgo poika. Nelson on ollut metsästäjän omistama mutta syystä tai toisesta se on hylätty. Nelson on alkuun hieman varovainen ja tavatessamme pojan arasteli ensin mutta uteliaisuus voitti ja haki rohkeasti namut kädestä. Tarvitsee kuitenkin kotona rohkean koirakaverin, jotta Nelsonkin oppii jälleen luottamaan ihmiseen ja saamaan muutenkin tukea. Nelson tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja on perus luonteeltaan kiltti ja rauhallinen. Neldon hakee siis kotia missä on koirakaveri tai useampi odottamassa. Saapui Suomeen kotihoitoon 18.12.19. Poikaan pääsee tutustumaan sovitusti Lohjalle.

Bow

BOW


Bow on pikkuinen noin 2v tyttö, painoa alle 5kg. Steriloitu ja veritestit ok. Asustellut isossa koiralaumassa sopuisasti. Iloinen ja erittäin ihmisrakas. Saapui kotihoitoon lapsiperheeseen toisen koiran kaveriksi. Iloinen ja seurallinen neito joka opettelee nyt kotielämää. Ensimmäisen yön jälkeiset tunnelmat kotihoidosta:
”Huomenta, nukuin yön kiltisti kotihoitajien vieressä sängyssä! Mentiin aamulla kylmään ulkoilmaan, ei sinne pissaa voinut tehdä. Uskalsin jo liikkua enemmän ulkona kun yöllä. Sain jo aamupalaa ja sen söin isolla ruokahalulla. Pissa tuli sen jälkeen sisälle, mutta se ei kuulemma haittaa. Olen erittäin utelias mutta hieman varuillani vielä kaikesta uudesta.” Bow on reipas nuori koira joka sopeutuu varmasti nopeasti avoimen ja ystävällisen luonteensa vuoksi. Bow on kotihoidossa Turun lähellä jonne neitiin pääsee tutustumaan sovitusti.

Sadie
Sadie1

SADIE


Sadie on noin 6 -vuotias noin 35 kiloinen tyttö joka on löydetty kadulta vaeltamasta. Sadie on reipas, iloinen ja tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa. Ystävällinen ihmisille ja luonteeltaan hyvin kiltti.
Sadie tulee Suomeen steriloituna, rokotettuna ja sirutettuna sekä verikokeet otettuna passin kera.
Sadie saapuu kotihoitoon Suomeen 21.11.2019

Linkki FB-kansioon

Copyright  ©  All Rights Reserved

Autetaan Eläimiä ry. Lahti / Adoptiokoirat Suomeen

Yhdistyksen rekisteröintipäivä 28.3.2014. Rekisteröintinumero 212.337. Traces-lupa FI15241