AUTETAAN ELÄIMIÄ RY, Lahti


KOIRAT ESPANJASSA


Nämä kodittomat koirat ovat tällä hetkellä Espanjassa yhteistyötarhoillamme tai kotihoidossa,  ja adoptoitavissa kauttamme. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja ja sovitaan kotikäynnistä.Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari viikossa.

 Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.

 


(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)


Indira
Indira1
Indira2

INDIRA


Indira on yksi Tobarra tarhalla vuosia olleista koirista. Neljä pitkää vuotta on vierähtänyt eikä kukaan ole ollut tästä ihanuudesta kiinnostunut.
Indira on nyt n 6vuotias. Tyttö on ylipainoinen koska liikuntaa Ei juuri ole ja hällä on todettu molemmin puolin lonkan dysplasia. Indira tarvitsisi päästä kuntokuurille ja lämpimälle pedille makoilemaan. Indira hakee kotia ainokaisena koirana, rakastaa ihmisiä mutta myös suojeluhalua on omaa ihmistä kohtaan. Tyttö tarvitsee siis kokeneen kodin. Indira tulee kotiinsa steriloituna, rokotettuna, sirutettuna passin kera ja verikokeet otettuna.

VERONICA


Veronica on kaunis n 2,5v tyttö joka on otettu huonoista oloista turvaan kotihoitajallemme. Veronican elämä on selkeästi ollut kovaa ja tyttö on kovin alistuvainen. Tulee hakemaan ryömien huomiota. Rohkaistuu nyt kokoajan ja varmasti rauhallinen ja rakastava kotielämä sekä ehkä myös reipas koirakaveri auttaisi tyttöä oikean kooranelämän alkuun. Painoa noin 35-40 kg. Steriloitu ja rokotettu. Veritestit ok. Valmiina lähtöön!

PONGO


Pongo on Veronican (yllä) reipas poika. Äiti Veronica on noutajan kokoinen ja tästä pojasta tulee vähintään äitinsä kokoinen. Pentue syntyi syntyi kotihoidossa joten saanut hyvää hoitoa alustavasti. Hienosti menee poika isossa koiralaumassa. Sosiaalinen nuorimies joka valmiina omaan kotiin.

JAGGER


Jagger on todella suloinen poika sekä ulkonäöltään että luonteeltaan. Syntynyt 10.2.2018. Poika on jo nyt hyvän kokoinen ja kasvaa isoksi pojaksi. Jagger odottaa kotiaan Espanjassa kotihoitajamme luona ja on tottunut alusta asti ihmisiin ja muihin koiriin. Sosiaalinen poika jolta saa ison suukon. Hellyyden kipeä ja rakastava. Ei hypi päin vaikka onkin Pentikäinen. Hauska nuorimies isoine tassuineen. Rokotettu ja säännöllisesti madotettu. Ei todettuja sairauksia veritesteissä.

GIGI


Nuori noin 1v mastiffityttö. Ollut arka mutta rohkaistunut nyt kovasti. Lempeä joka hienosti kokonsa tiedostaen tulee lähelle hakemaan hellyyttä. Ei hypi lapsiakaan vasten ja pitää lapsista. Hienosti elää isossa koiralaumassa. Hiljainen ja nöyrä. Upea äärimmäisen lempeä tyttö. Steriloitu, rokotettu, veritestit ok, passi valmiina ja kaikki kunnossa vain oma rakastava koti uupuu!

MOCCA


Mocca on noin 1,5vuotias narttu koira (synt. 26.5.2017). Mocca on hylätty tarhalle siskonsa ja kolmannen pentukoiran kanssa niiden ollessa vielä pieniä pentuja. Mocca on siis kasvanut tarhalla pikkupennusta saakka. Neiti on kiltti, hyvin sosiaalinen ja kiltti nuori koiran alku. Mocca on äärettömän energinen ja hoitajiensa mukaan sopisikin loistavasti agility, juoksu tai vaikka vaellus kaveriksi aktiiviseen paljon liikkuvaan kotiin. Neiti on myös hyvin älykäs ja rakastaa huomioita joten sille on helppo opettaa uusia asioita ja myös tämän vuoksi siitä saisi loistavan harrastus kaverin. Mocca selkeästi kaipaa virikkeitä ja toimintaa ja pelkkänä sohvaperunana se varmasti tylsistyy eli tytölle olisi hyvä löytyä koti jossa sen kanssa jaksetaan touhuta. Oikein näppärän kokoinen sutjakka tyttö kyseessä jolla painoa on noin 14kg ja korkeutta 50cm. Enää tältä upealta ilopilleriltä puuttuu se oma koti.


FETA


Mastiffimix narttu, syntynyt 6/18. Itsevarma ja kiva pentu. Perus nuori koiran alku joka viihtyy hienosti niin muiden koirien kuin ihmistenkin kanssa. Leikkisä ja iloinen neiti. Uskoo hienosti kun pyydetään rauhottumaan tai jos koittaa hyppiä vasten. Hyvä luonteinen neiti joka on valmis lentämään Suomeen omaan kotiin.


GEORGIE


Noin 6 vuotias narttu koira (synt 4.3.2013. Georgie on adoptoitu tarhalta sen ollessa pieni pentu mutta juuri ennen 1 vuotias päiviään se tuotiin takaisin sillä se oli alkanut jahtaamaan kodin kissaa. Eli kissatalous ei ole tälle neidolle se sopivin paikka. Vuodesta 2014 Georgie on elänyt tarhalla ja odotellut omaa kotiaan. Luonteeltaan neiti on aktiivinen, iloinen ja kiltti. Se on hyvin miellyttämisen haluinen ja siksi helppo koulutettava. Georgie kulkee hienosti hihnassa ja osaa joitakin käskyjä. Erittäin sosiaalinen ja tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa. Valmis omaan kotiinsa.


GOMEZ


21.09.2015 syntynyt komea Gomez poika on pelastettu lyhyen kettingin päästä eräältä autokorjaamolta. Vapaaehtoinen oli käynyt ruokkimassa Gomezia jo pitkään. Gomez satutti jalkansa ja tarvitsi lääkärin apua jolloin poika saatiin puhuttua pois entiseltä "omistajalta" . Vapaaehtoinen kustansi koko pojan hoidon ja ruokinnan hyväkuntoiseksi, myös rokotukset ja kastrointi hoidettiin. Gomez on tanskandoggi mix, isokokoinen ja vahva. Poika tarvitsee paljon liikuntaa , hän on hiukan riehakas joten ei suositella pikkulapsiperheeseen. Gomez sopii nartun kaveriksi mutta ei ihan pienten koirien kanssa suuren koon vuoksi. Ystävällinen ja todella ihmisrakas, ei oikein tiennyt miten päin olisi ollut kun sai huomiotamme. Iloisena loikki ja olisi mielellään lähtenyt pidemmällekin lenkille.


Copyright  ©  All Rights Reserved

Autetaan Eläimiä ry. Lahti / Adoptiokoirat Suomeen

Yhdistyksen rekisteröintipäivä 28.3.2014. Rekisteröintinumero 212.337. Traces-lupa FI15241