Copyright © All Rights Reserved

Autetaan Eläimiä ry. Lahti / Adoptiokoirat Suomeen

Yhdistyksen rekisteröintipäivä 28.3.2014. Rekisteröintinumero 212.337. Traces-lupa FI15241

AUTETAAN ELÄIMIÄ RY, Lahti

 

SUOMESSA KOTIHOIDOSSA OLEVAT KOIRAT

 

Nämä koirat ovat jo saapuneet Suomeen kotia etsimään ja ovat adoptoitavissa kauttamme. Koirat ovat vapaaehtoisten kotihoitajiemme hellässä hoivassa eripuolilla Suomea. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja, sovitaan kotikäynnistä ja koiran kanssa tapaamisesta.

 

Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari viikossa.

Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.

 

(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)

OSKU

 

Osku on 7kk:n ikäinen poika. Kiltti, hiukan arka vielä mutta tulee rohkaistumaan pian. Osku tykkää koirakavereista eikä kissatkaan ole ongelma. Osku on otettu ihan pentuna turvaan Espanjassa ja saanut sisarustensa kansa todella hyvän alun elämälleen. Kaikki neljä sisarusta ovat saaneet kodit Suomesta. Osku sopii myös kerrostaloon. Kiva lenkki- ja harrastuskaveri joka nyt kotihoidossa lapsiperheessä. Oskulla on taipumus virtsakiviin joten hänelle annetaan erikoisruokaa ja C-vitamiinilisää ruokaan. Sisäsiisti, osaa olla hienosti kotona yksinkin, sopii myös ainoaksi koiraksi. Rokotukset kunnossa, Osku tulee steriloida piakkoin.

Osku on Kouvolassa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti. Erityisadoptio, yhdistys tukee adoptiokuluissa.

MATTI

 

Matti on noin 1v pinserimix poika joka saapui muutama viikko sitten Espanjasta. Leikkisä, iloinen ja erittäin ihmis-ja lapsirakas poika. Matti tykkää lenkkeillä, matkustaa hyvin autossa ja on kaikialla mielellään mukana. Tykkää kovasti kaikista koirakavereista. Ei karkaa vapaana ollessaan. Matti ei ole vielä oppinut ihan sisäsiistiksi mutta varmasti oppii kyllä. Matin ongelmana on se että yksin jäädessään haukkuu ja ulvoo ihmisten perään joten se ei sovellu kerrostaloon tai asuntoon jossa voisi häiritä naapureita. Paikkoja Matti ei ole tuhonnut vain ulvonut. Pojalle etsitään omakotitaloa jossa äänet ei haittaa. Matti on Helsingissä kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

LOTTIE

 

Lottie on todella suloinen noin 5kk ikäinen pentu. Ihmisläheinen tyttö joka mielellään painaa pään kainaloon ja nauttii olostaan jos pääsee syliin. Tottunut elämään muiden koirien kanssa joten tulee loistavasti kaikenkokoisten kavereiden kanssa toimeen. Painaa nyt 5kg ja varmaan kasvaa jonkin verran. Äiti noin 8kg, isästä ei tietoa. Aluksi vähän ujo mutta pian alkaa rohkeasti tutustua uusiin ihmiisiin ja ympäristöön. Tottuu asumaan kerrostalossa perheessä jossa lapsia, kissoja, pupuja, muita koira. Tulee myös tottumaan hevosiin.Lasten kanssa leikkiminen on Lottiesta ihan superkivaa joten sopisi hyvin lapsiperheeseen tai ainakin lapsenmieliseen perheeseen. Lottie on Lahdessa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

BUFFY

 

Buffy on todella kaunis ja jotenkin arvokkaan oloinen nuori podeco neito. Ikää 2v korkeutta 50cm ja painoa 16kg. Tulee loistavasti toimeen kaikenkokoisten koirien kanssa ja myös kissojen kanssa mikäli kissat ovat koiriin tottuneet. Ihmisille ystävällinen , vierailta silmäili hetken ja sitten tuli vierelle hakemaan huomiota. Buffy on Lahdessa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

DAISY

 

Daisy on mukava tyttö joka rakastaa syliä ja koirakavereita ja innostui kovasti heit leikkimään hoitokodin leluilla. Ikää tytöllä noin 5kk ja painoa noin 5kg, hiukan tulee tyttö vielä kasvamaan ja vahvistumaan. Mukava pentu. Yksi Willown pennuista. Opettelee nyt suomalaista elämää kotihoidsssa jossa koirakavereita sekä lapsia. Daisy on Vantaalla kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

ELSA

 

Elsa on arviolta kesäkuussa 2017 syntynyt pikkuinen pentu, jolla painoa tällähetkellä n 2,5 kg. Elsa oli työnnetty ohikulkijan syliin n 8vkon vanhana Espanjassa ja juostu karkuun. Elsan onneksi tämä sattui olemaan suomalainen nainen joka soitti minulle. Olimme juuri Espanjassa silloin ja haimme tytön kotihoitoon turvaan, nyt tyttö on päässyt Suomeen etsimään omaa kotiaan.

Elsa ei tule kasvamaan isoksi. Leikkisä, todella energinen ja iloinen pentu, joka yksinkertaisesti rakastaa kaikkia ihmisiä ja muita koiria. Kävelee hienosti jo hihnassa vaikka ohiajavat autot vähän pelottaakin. Ensimmäisen yön nukkui hienosti omalla pedillään, syö hyvin, sisäsiisteyttä opetellaan. Rokotettu ja madotettu asianmukaisesti. Elsa on Lahdessa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

LUIGI

 

Luigi on 5kk:n ikäinen reipas miehenalku joka tuli Suomeen kotihoitoon etsimään omaa rakastavaa kotia loppuelämäksi. Luigi on emonsa kanssa päsäsyt hyvään hoitoon heti syntymästään asti ja elänyt hyvän lapsuuden sisarusparvessa. Mukava, ihmisläheinen poika, joka nyt opettelee normaalia suomalasita perhe-elämää koirakaverin kanssa. Luigi on Espoossa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

GREER

 

Greer on suloinen ja kiltti 6kk mastiffi (mix) tyttö joka on ihan pienenä emonsa ja sisarustensa kanssa pelastettu turvaan yhteistyötarhallemme.Tytöllä on aivan mielettömän kaunis brindle väritys ihanan luonteen lisäksi. Tämä tyttö on saanut hyvän lähtökohdan elämälleen saadeen alusta asiti rakkautta, sosíaalistumista muihin koiriin, hyvää ravintoa ja erittäin hyvän hoidon. Tytölläon rokoukset kunnossa ja hänet on terveeksi todettu. Greer tulee steriloida kun ikä sen sallii. Tulossa pian Suomeen kotihoitoon.

WULFI

 

Wulfi on arvioitu olevan noin 2v poika joka on pelastettu ankeista oloista, Historiastaan huolimatta tämä vaatimaton poika rakastaa kaikkia ihmisiä. Todella uskollinen omistajalleen. Wulfi on tällä hetkellä hoidossa Espanjassa kotihoidossa jossa on muita koiria sekä kissatalo. Wulfi rakastaa perheen jokaista koiraa mutta kissojen hyväksymistä ei voida antaa varmuutta. Tämä on todellinen iso nallekarhu, säkä 70cm. Erittäin hurmaava poika joka mielellään lähtee kävelylle ja nauttii kovasti ihmisen huomiosta. Tulossa pian Turkuun kotihoitoon.

AMPANTO

 

Tämä eläväinen, vilkas ja iloinen 2.1.2012 syntynyt pallotyttö on pelastettu huonoista oloista pentutehtailijalta. Puhdasrotuinen Yorkshirenterrieri. Tulee hienosti toimeen kaikkien koirien kanssa. Rakastaa palloleikkejä ja leikkii mielellään muillakin leluilla. Painoa 3,9kg. Steriloitu, veritestit puhtaat, rokotukset kunnossa ja valmiina omaan kotiin. Tulossa pian Suomeen kotihoitoon.

CARA

 

Hyvin elegantti ja kiltti tyttöpentu.4kk ikäinen pentu joka olisi valmiina omaan kotiin. Kiltti, sosiaalinen hyvän lapsuuden saanut kasvaen kotihoidossa sisarusten kanssa . Osaa hienosti leikkiä myös pienten lasten kanssa. Roduista ei tietoa mutta erittäin elegantti kiltti tyttö ja jää pienikokoiseksi. Rokotukset kunnossa ja passi povarissa. Cara on Siilinjärvellä kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

FRASER

 

Ihana pikkuinen Fraser saapui kotihoitoon Suomeen. Pojalla ikää noin 5kk ja tulee jäämään pienikokoiseksi. Fraser on elänyt aina koirakavereiden kanssa joten tulee muiden kanssa hyvin toimeen, ja tykkää myös lapsista. Nyt Helsingissä kotihoidossa opettelemassa normaalia kotielämää. Fraseriin pääsee tutustumaan sovitusti.

SAMU

 

Samun arvioitu syntymäpäivä on 12.9.2016. Se on ollut koko lähes koko elämänsä ajan kotihoidossa, aluksi Espanjassa ja sitten Suomessa jo ihan pennsuta asti. Myös äiti sai kodin Suomesta Samu sai kodin helmikuussa mutta perhe joutuu nyt Samusta luopumaan.

Samu on pieni koira. Se painaa n. 8 kg ja säkäkorkeus on n. 35 cm. Samu on leikattu viime toukokuussa. Samu on kiltti sekä ihmisille että toisille koirille. Se on hyvin energinen ja leikkisä. Se tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Samu ei kuitenkaan ole tottunut pieniin lapsiin, koska ei ole ollut niiden kanssa tekemisissä. Samun kanssa on käyty pari perustottelevaisuuskoulutusta ja se on oppinut monia hyviä käytöstapoja.

Samu rakastaa muiden koirien kanssa leikkimistä ja tarvitsee kodin jossa on koirakaveri Nyt Samu on ollut pirkiä työpäiviä yksin ja jos hän ei pääse illalla leikkimään ja purkamaan energiaansa ilmenee se räksytyksenä isäntäväellä sekä pentumaisena näykkimisenä. Samun kanssa olsi hyvä varmaan myös aloittaa jokin harrastus jossa saisi aivoille töitä ja ylimääräinen pentutouhottaminen jäisi vähemmälle.

Samu on Helsingissä kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

BOOMER

 

Boomer on 2 v komea poika joka on saatu turvaan Espanjaan kotihoitoon. Tämä poika on erittäin ystävällinen kaikille ihmisille. Boomer rakastaa leikkimistä, juoksemista ja käy mielellään kävelylenkeillä. Tulee toimeen ihan kaikkien koirien kanssa kokoon, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Kissoista on kiinnsotunut hiukan liikaa joten kissakotiin emme välttämättä suosittele. Kastroitu, veritestit kunnossa, rokotukset kunnossa ja valmiina omaan kotiin. Innostuessaan saattaa hyppiä joten ihan pienet lapset voi vahingossa tönäistä nurin. Tulossa pian Suomeen kotihoitoon.

AMIR

 

Amir on komea 5kk ikäinen mastiffi (mix) poika. Pelastettu ihan pienenä äitinsä kanssa yhteistyötarhallemme turvaan ja saanut näin erittäin hyvän alun elämälleen. Amir oli aluksi hiukan hämmentynyt kun erotettiin sisaruksistaan ja laitettiin pitkälle matkalle Suomeen. Pian kuitenkin asiasta innostui ja sujuvasti mukaantui kotihoitoperheen laumaan. Hakeutui heti lapsen viereen sohvalle rentoutumaan.Kiltti poika joka rakastaa hellyyttä ja huomiota ja on tottunut muihin koiriin. Pojalla ei ole lapsuudesta kuin hyviä kokemuksia ihmisestä. Rokotukset kunnossa, Amir tulee kastroida kunhan ikä sen sallii. Amir on Lahdessa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

NELLY

 

Nelly on suloinen ja kiltti 5kk mastiffi (mix) tyttö joka on ihan pienenä emonsa ja sisarustensa kanssa pelastettu turvaan yhteistyötarhalalemme. Tämä tyttö on saanut hyvän lähtökohdan elämälleen saadeen alustata asiti rakaautta, sosíaalistumista muihin koiriin, hyvää ravintoa ja erittäin hyvän hoidon. Nelyllä on rokoukset kunnossa ja hänet on terveeksi todettu. Nelly tulee steriloida kun ikä sen sallii. Nelly on Lohjalla kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

BAMBI

 

Tämä tyttö oli hylätty Pohjois-Espanjassa ja saatiin turvaan tarhalle, missä se synnytti pentueen heinä-elokuun 2017 vaihteessa. Pennut pelastettiin ja nyt tämä iloinen ja itsekin vielä nuori (s. 1/2015) mami pääsi aloittamaan uuden elämän. Bambi on kiltti ja selvästi ollut kotikoirana, osaa kävellä taluttimessa ja hoitaa asiat ulkona. Rakastaa huomiota ja hellyyttä. On hyvin pehmeä ja alistuva luonteeltaan. Häntä heiluu vauhdikkaasti heti, kun sille juttelee. Bambi on pienikokoinen, n. 5 kiloa ja 35cm korkea tirpana. Tälle tytölle soisi ihanan, hellyydentäyteisen loppuelämän. Tulossa pian Lahteen kotihoitoon.

DOSO

 

Tämä arviolta n. 4-v (20.7.2013) terrierimix poika on karkeakarvainen pikku tepastelija. Painoa on n. 8-10 kg ja korkeutta n. 30-35 cm. Doso on selvästi ollut kotikoirana, sillä se osaa hienosti kävellä taluttimessa ja hoitaa asiat ulkona. Doso pelastettiin Pohjois-Espanjasta koiratarhalta, jossa se on ollut näkymätön pieni rassukka. Saapuessaan oli väsynyt pitkästä matkasta, mutta selvästi nähtävissä on läheisyydenkaipuuta. Reipas ja kiltti kaveri, joka haluaa syliin ja puskee nenällään heti, kun rapsutus loppuu. Ei sovi samaan kotiin dominoivan uroksen kanssa, sillä haluaa itse määräillä. Valmis omaan kotiin. Sisäsiisteys alkaa olla hyvällä mallilla. Kotihoitopaikassa nyt kissoja mutta ehkä liian innokas kissoista. Ei tee pahojaan työpäivän aikana kotona.

TAAVI

 

Taavi on reilu 1,5v nuori, pentumaisen leikkisä uros. Ollut Suomessa puolisen vuotta ja tarvitsee kodin, jossa perheellä on reilusti aikaa ja mielellään toisen koiran kaveriksi. On erittäin herttainen, alistuvainen koira joka rakastaa leikkiä niin lelujensa kuin toisten koirien kanssa. Kaipaa myös paljon huomioita ja rapsutuksia, osaa peruskäskyt. Ollut paljon vapaana aikaisemmassa perheessä joten hihnassa kävelyä harjoitellaan vielä. Hienosti kuitenkin sujui yhteislenkki kolmen koiran kanssa. Painoa Taavilla on noin. 12-14 kg, säkä n. 45cm. Tästä saisit mukavan lenkkikaverin, tästä koirasta ei ole sohvaperunaksi. Taavi on kotihoidossa Vantaalla ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

NEGRI

 

Mielettömän upea galgomix poika joka on pelastettu pois tappotarhalta Espanjassa vuokramaamme tarhapaikaan. Syntynyt 7.10.2014. Todella hurmaava luonne ja leikki nätisti muiden koirien kanssa Steriloitu, rokotettu, veritestit otettu ja terve. Terve poika valmiina lähtöön. Negri kulkee hienosti hihnassa,on pentumaisen leikkisä. Tulee luokse kutsusta ja osaa istua kun pyydetään. Vuorilenkillä poika sai kulkea vapaana eikä lähtenyt kauas ja totteli tänne kutsua hienosti. Hienosti käyttäytyvä nuori mies joka kärsii kovasti tarhaelämästä ja kaipaisi kovasti omaan kotiin. Negri on halukas oppimaan ja aktiivinen koira josta varmasti saisi mainion harrastus ja lenkkeilykaverin. Negrillä on leishmania johon tarvitsee vielä jonkin aikaa tablettihoidon. Negri on Turun lähellä kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti. Erityisadoptio, yhdistys tukee adoptiokuluissa.

BLANCO

 

Blanco on suloinen perhoskoirapoika, joka on syntynyt 6.12 2016, eli nuori mies on kyseessä. Oli tarhalle tullessaan hyvin arka ja pelokas, mutta on nopeasti virkistynyt ja reipastunut, esiin on kuoriutunut leikkisä ja iloinen pikku nappinenä. Pienikokoinen ja kiltti muille koirille sekä ihmisille. Veritestit puhtaat. Painoa n. 5 kg. Blanco on Lahdessa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

FRED

 

Fred on 2 vuotias ratonero/bodequero poika, suloinen sylivauva. Tulee erittäin hyvin muiden koirien kanssa toimeen ja asustelee Espanjassa kotihoidossa isossa koiralaumassa. Tulee myös hyvin toimeen kissojen kanssa mikäli kissat ovat tottuneet koiriin. Pitää kovasti myös lapsista ja on nuorena koirana myös leikkisä. Kiva kaveri lenkille ja vaikka johonkin harrastukseen mukaan. Korkeutta 35cm, rokotukset kunnossa , kastroitu, veritestit ok, valmiina omaan rakastavaan kotiin. Tulossa pian Poriin kotihoitoon.

GITO

 

Gito on 8-vuotias herra, oikea gentleman. Todella herttainen ja ystävällinen pikkukoira joka mielellään illalla käpertyy viereesi sohvalle. Asustelee kotihoidossa koiralaumassa jossa sekä isoja että pieniä koiria. Tykkää kaikista ihmisistä, loistava myös lasten kanssa. Ei kiusaa kissojakaan.vaan tulee niiden kanssa tosi hyvin juttuun. Säkäkorkeutta pojalla 34 cm, poika on vartaloltaan maastomallinen. Kastroitu, sirutettu, rokotukset ajan tasalla ja eritestit ok. Valmis lenkki- ja sohvakaveriksi kunhan sopiva koti löytyy. Gito on Helsingissä kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

TEDDY

 

Teddy on leikkisä ja kiltti 1v podemix poika. Teddy hylättiin eräälle hevostallille Espanjassa ja päätimme auttaa poikaa kodin etsinnässä. Teddy laitetaan lähtökuntoon, steriloidaan ja rokotetaan sekä otetaan veritestit. Hauska poika jolla painoa n 20kg. Teddyllä todettu leishmania. Yhdistys tukee pojan adoptiota eli poika on ns erityisadoptio.

SASHA

 

Sasha on rauhallisen oloinen noin 4 v tyttö, todellinen kultamussu. Tulee vastaan rauhallisesti häntä heiluen ja kestää myös ympärillä riekkuvat mastiffin pennut tyynen rauhallisesti. Suhtautuu upeasti lapsiin. Sasha on steriloitu, rokotettu ja veritestien mukaan terve tyttö. Sashalla ei vaikuta olevan huonoja kokemuksia ihmisitä vaan luottaen suhtautuu heti vieraisiinkin, hakee rapsut ja huomion antaa pusun palkaksi. ei ole mikään perässsä roikkuja vaan touhuilee huomion saamisen jälkeen itsekseen. Säkä reilut 60 cm ja painoa sopivasti. En kuullut Sashan haukkuvan. Tulossa pian Espooseen kotihoitoon.

NILO

 

Nilo on keskikoinen (20kg) vanhempi herra joka on löydetty Ribieran kauhutarhalta odottamassa lopetuspiikkiä. Päätimme kuitenkin ottaa pojan adoptoitavien listoille ja näin Nilon henkiriepu säilyi. Vapaaehtoiseten keräämin varoin Nilo on nyt matkaamassa Malagan alueelle koirahoitolaan jossa hänet laitetaan lähtökuntoon ja matka Suomeen voi alkaa. Nilo on hyvin vaatimaton, hiljainen ja ihmisille ystävällinen poika. Toivottavasti Nilolle löydetään koti jossa saadaan silmiin vähän iloisempi ilme.

Ikäarvio Nilolle on 10v. Kastroitu ja veritestit otettu. Nilon elämä on ilmeiseti ollut todella kovaa ja hän on ollut erittäin pahoinpidelty. Poika on todella pelokas ja vaatii aikaa , rakkautta ja kärsivällisyyttä. Nilo on erityisadoptio, yhdistys tukee adoptiokuluissa. Olisiko kenelläkään tarjota papalle turvallista eläkepaikkaa? Tulossa pian Suomeen kotihoitoon.

AIRA

 

Aira 2v on kiltti, hiljainen ja rauhallinen tyttö. Sopii myös lapsiperheeseen mikäli lapset osaavat käsitellä koiraa. Keskikoinen neiti joka on pelastettu pohjois Espanjasta tappotarhalta lopetusuhan alta. Airan olemus kertoo kovasta elämästä takana mutta luottamus ihmiseen on kaikesta huolimatta säilynyt, tyttö tulee heti luokse saamaan huomiota ja hellyyttä.Veritestit ok, steriloitu ja rokotukset ajantasalla.

Aira ei välitä ohikulkevista kissoista. Ihmisiä rakastaa ja mielellään hakee rapsuja sekä tutuilta että tuntemattomilta. Rakastaa ulkoilua ja löhöilyä vastapainoksi. Sisäsiisti. Kotihoidossa perheessä jossa kissoja. Aira on Lahdessa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

BONNIE JA BRANIA

 

Kauniit n 2v saksanpaimenkoira mix tytöt vailla omaa kotia. He ovat syntyneet turvassa kotihoitajan luona Espanjassa ja saaneet siten erittäin hyvän alun elämälleen, kunnollista ravintoa sekä madotukset ja rokotukset niinkuin pitää. Nämä kaksi tyttöä ovat vielä jäljellä 8 pentueen joukosta. Tytöt ovat todella iloisia ja kilttejä. Hakeutuvat ihmisen lähelle ja rakastavat kaikkea huomiota mitä saavat. Ovat myös koko elämänsä asuneet muiden koirien kanssa joten ovat oppineet tulemaan kaiken ikäisten ja -kokoisten kanssa toimeen. Iloiset ja leikkisät tytöt joista saa kaveria lenkille. Älykkäiltä vaikuttavia neitosia. Tytöt ovat Joutsenossa kotihoidossa ja heihin pääsee tutustumaan sovitusti.

DALI (erityisadoptio)

 

Dali on pieni maastomallinen poika joka on syntynyt 13.7.2009. Dali tulee aivan loistavasti toimeen kaikkien koirien kanssa mutta ihmisiä hiukan arastelee. Dali on otettu toisinaan aian sisätiloihin opettelemaan kotikoiran elämää mutta eniten Dali tuntuu kyllä nauttivan muiden koirien seurasta ulkona. Dali ei puolusta itseään mitenkään vaikka pelkää vierasta ihmistä, hän vaan väistää syrjemmälle. Dali vaatii perheen jossa hänelle annetaan aikaa tutustua ja jossa ympäristö on rauhallinen. Dali tarvitsee myös ehdottomasti rohkean koirakaverin malliksi. Dalin kotiutumista halutaan tukea joten yhdistys auttaa kulukorvauksissa, Dali on ns erityisadoptio. Rokotukset kunnossa, kastroitu, veritestit ok. Dali on Helsingissä kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

Linkki FB-kansioon