AUTETAAN ELÄIMIÄ RY, Lahti


SUOMESSA KOTIHOIDOSSA OLEVAT KOIRAT


Nämä koirat ovat jo saapuneet Suomeen kotia etsimään ja ovat adoptoitavissa kauttamme.  Koirat ovat vapaaehtoisten kotihoitajiemme hellässä hoivassa eripuolilla Suomea. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja, sovitaan kotikäynnistä ja koiran kanssa tapaamisesta.


Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari viikossa.

 Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.

 


(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)PELUCHE


Tämä poika on syntynyt 30.10.2007 ja ollut koko elämänsä uskollisena kotikoirana. Nyt kuitenkin omistaja toi tämän eläkepäivänsä ansainneen papan tarhalle eikä enää halua pitää sitä. Poika on todella kiltti, rauhallinen ja hiljainen mies. Hän tulee hyvin muiden tarhan koirien kanssa toimeen ja alkoipa jo leikkiäkin vähän. Terve mies ja kastroitu, rokotukset kunnossa. Poika painaa noin 16kg. Mukava kaveri kaiken kaikkiaan. Poika on yhdistyksen erityisadoptio. Peluche on kotihoidossa Helsingissä ja siihen pääsee tutustumaan sovitusti.

JADE


Jade on 30.3. 2017 syntynyt suomalainen neito, joka etsii  uutta kotia. Juuri madotettu ja rokotetaan sekä sirutetaan ja steriloidaan luovutuskuntoon pian. Herkkä ja nöyrä koira joka tykkää kovasti kaikista koirakavereista. Arka ja kovin alistuvainen vielä, mutta reipastuu nopeasti oikeanlaisessa ohjauksessa. Tytölle etsitään rauhallista kotia jossa ei ole pieniä lapsia ja jossa on myös koirakaveri. Sisäsiisteys hyvin hallinnassa (hätäpissa voi vielä livahtaa) eikä tee tuhoja jäätyään yksin. Rakastaa lenkkeilyä mutta vaatii ihmisen joka ymmärtää herkästi karkaavan koiran tarpeet eli kunnolliset ulkoiluvälineet. Jade on Haminassa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

PLUTO


Pluto täyttää pian 10v ja toivoo vielä loppuelämän kotia. Poika on todella herttainen ja erittäin hellyydenkipeä. Nauttii saamastaan huomiosta ja tulee lähelle hakemaan hellyyttä. Kävelee upeasti hihnassa. Säkäkorkeus n 60cm ja painoa 24kg. Rokotettu, kastroitu ja veritestien mukaan kunnossa. Rakastaa vilpittömästi omaa ihmistään ja on valmiina auttamaan parhaansa mukaan. Oli hoitajansa kanssa lenkillä kun hoitua liukastui kuivaan heinää ja kaatui. Pluto oli salamana paikalla ja tuli viereen. Hoitaja otti valjaista kiinni ja Pluto veti hoitajan takasin jaloilleen. Tämä mies ei jätä pulaan naista! Pluto on Kuopiossa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

NEGRI


Mielettömän upea galgo/ staffi? mix poika joka on pelastettu pois tappotarhalta vuokramaamme tarhapaikaan. Syntynyt 7.10.2014. Todella hurmaava luonne ja leikki nätisti muiden koirien kanssa Steriloitu, rokotettu, veritestit otettu. Negri on innokas lenkkeilijä ja vetää jonkin verran hihnassa varsinkin kun vastaan tulee koiria. Negri haluaisi kaikkia tervehtiä, joten hihnakävelyä pitää harjoitella. Metsässä tulee luokse kutsusta ja osaa istua kun pyydetään. Kotihoidossa tällä hetkellä viiden muun koiran kanssa ja hienosti sujuu. Negri sopii hyvin myös ainokaiseksi koiraksi koska hän haluaa läheisyyttä ja olla ihmisen vieressä, nyt se ei aina ole mahdollista ja silloin hän hiukan vetäytyy omiin oloihinsa toiseen huoneeseen. Negri on halukas oppimaan ja aktiivinen koira josta varmasti saisi mainion harrastus ja lenkkeilykaverin. Negri on sisäsiisti eikä tuhoa kotia.

Negrillä on leishmania johon tarvitsee vielä jonkin aikaa tablettihoidon. Joulukuussa Negri oli verikokeissa, arvot laskeneet mutta vielä on lääkitys. 20.6.2018 Negri oli leishmania-verikokeissa ja arvot nyt negatiiviset! Lääkitys on puolitettu seuraavaksi 3 kuukaudeksi. Lokakuussa 2018 on uusi verikoe ja jos arvo on edelleen negatiivinen, voidaan lääkitys jättää kokonaan pois.

Erityisadoptio, yhdistys tukee adoptiokuluissa. Negri on Turun lähellä kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

OLLI (OREO)


Olli on reipas 9kk ikäinen pentu (Veronikan pentueesta). Syntynyt kotihoidossa Espanjassa ja saanut hyvän alun elämälleen. Leikkisä ja energinen poika joka vaatii aktiivisen ja koirakokemusta omaavan perheen. Tulee loistavasti muiden koirien kanssa toimeen. Ja lompsahti kotihoitaja 9 koiran laumaan mutkitta ja ilman mitään rähinöitä. Sisäsiisti, osaa jäädä yksin. Osaa peruskäskyt ja on innokas oppimaan. Touhukas nuori koiran alku joka ulos vapaaksi päästessään ottaa innoissaan ilohepuleita. Keskikokoinen poika joka ei varmaan enää kasva. Olliin pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitajan luokse Lahteen.


DUKE


Duke on noin kaksi vuotias todella karismaattinen upea galgo poika. Kävelee hihnassa hienosti. Rauhallinen ja ystävällinen. Nojautuu lähelle hakemaan hellyyttä.

Duke saapui Suomeen kotihoitoon 14.3.19 ja oli heti lentökentällä hyvin tasapainoisen ja ystävällisen oloinen herra. Duke matkusti rauhallisesti autossa ja kotihoitopaikan kahden muun koiran kanssa ystävystyi heti. Erittäin miellyttävä luonteinen ja helpon oloinen poika joka suhtautuu tyynesti uusiin asioihin turhia stressaamatta. Enää puuttuu se oma koti tälle upealle miehelle. Dukeen pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Lahteen.


EDI


Podenco-maneto mix poika. Ikää vajaa 2v. Reipas poika joka kävelee hihnassa hyvin, sisäsiisti. Erittäin leikkisä ja sopii lapsiperheeseen. Iloinen, ihmisrakas ja touhukas nuori mies. Veritestit puhtaat. Ei ainoaksi koiraksi koska ikävöi kovasti silloin ihmisen perään. Muiden koirien kanssa jää hienosti kotiin. Häntä "vakoiltiin" niin ensin katsoi hetken hiljaa ikkunasta sitten haki lelun ja alkoi itsekseen leikkiä. Rokotukset voimassa ja Suomessakin jo kertaalleen rokotettu ja tarkastettu. Kastroitu poika. Valmis kotikoira joka tottunut normaali perhe-elämään. Tulee ongelmitta toimeen muiden koirien kanssa.

Ediin pääsee tutustumaan sovitusti Lahteen kotihoitoon.


MORANTI


Moranti on upea nuori galgo poika joka käyttäytyy arvokkaasti ja rauhallisesti. Suhtautuu kaikkiin ystävällisesti eli erittäin sosiaalinen nuori koira. Kävelee hienosti hihnassa. Ei turhia hötkyile ja nauttii selvästi saamastaan huomiosta.

Moranti saapui kotihoitoon Suomeen 9.4.19 ja herraan pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitajan luo Hämeenlinnaan.

SUNNY


Sunny on noin 7 vuotias todella suloinen ja kiltti griffon mix poika. Rauhallinen ja sosiaalinen poika joka tulee heti tervehtimään iloisesti ja nojautuu viereen hakemaan rapsutuksia. Upea karkeakarvainen turkki. Sopii varmasti hyvin myös lapsiperheeseen. Ihana kaveri lenkille ja illalla sohvalle. Kastroitu, rokotukset kunnossa eikä todettuja sairauksia. Sunny saapuu kotihoitoon Suomeen 21.4.19 ja herraan pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitajan luo Haminaan.

Taateli
Taateli1
Taateli2
Taateli3

TAATELI


Iloinen ja vauhdikas 10kk pentu joka etsii aktiivista ja jonkin verran koirakokemusta omaavaa kotia. Espanjassa sisarustensa kanssa pentuna löydetty ja otettu turvaan ihan pieninä. Kaikki muut sisarukset jo omissa kodeissaan. Taatelilla on peruskäskyt hyvin hallussa, hihnakävely vaatii harjoittelua koska pentumaista tohotusta vielä menossa. Oppii varmaan helposti uimaan koska selkeästi rannalle mentyä pian alkoi tykkäämään vedestä. Rokotukset kunnossa ja luovutetaan steriloituna. Tykkää lapsista ja ylipäätään kaikista ihmisistä. Hiukan arkuutta vielä uusissa tilanteissa mutta ohjautuu helposti. Tämä tyttö varmaan tykkäisi koirakaverista myös tulevassa kodissaan. Tulee heti kaikkien koirien kanssa toimeen. Kotihoidossa lapsiperheessä jossa muita koiria ja kissoja. Taateliin pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Lahteen.

Roman 1
Roman
Roman2
Roman3
Roma
Roma1

ROMAN


Roman on 3.5 v maneto mix poika. Roman sai kodin alkuvuodesta sisarensa Lilin kanssa, mutta Romanille kaupunkiympäristö oli liian stressaavaa joka purkautui mm remmiräyhäämisenä. Nyt Roman on kotihoidossa 5 muun koiran taloudessa rauhallisella alueella ja Roman ei ole rähjännyt remmissä. Tulee hienosti kaikkien koirien kanssa toimeen. Alkuun haukahtelee ihmisiä mikä johtuu hänen epävarmuudesta mutta jo pienen ajan kuluttua tulee Roman luokse rapsutettavaksi. Romanilla on vahva riistavietti joten vapaana häntä ei voi pitää muuta kuin hyvin aidatulla alueella. Poika on sisäsiisti. Sisällä rauhallinen ja nukkuu sikeästi läpi yön. Ihana koira kaikin puolin. Ei kuitenkaan kaupunki koiraksi vilkkaalle alueelle. Romanin pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Turun lähelle.

Carmela3
Carmela
Carmela1
Carmela2

CARMELA


Carmela on erittäin kiltti ja ystävällinen tyttö. Noin 14kg ja korkeutta 45 cm, steriloitu, veritestit kunnossa. Ei karkaa vapaana, vaan osaa tulla hienosti luokse. Mukava lenkkikaveri. Ikää 2v (synt. 13.2.2017). Carmela saapui kotihoitoon 28.5.19. Carmela on todella iloinen pirteä, leikkisä tyttö joka rakastaa peuhata muiden koirien kanssa ja juosta kilpaa. Hihnassa vetää jonkin verran ainakin alkumetreillä, on rohkea eikä ihmisvilinässäkään hämmentynyt, autossa matkustaa hienossa ja on ollut sisäsiisti, hienosti tulee kaikki tarpeet ulos. Yönsä nukkuu rauhassa ,mahtava pikku neitonen. Äärettömän miellyttävä ja hyvä luonteinen nuori neiti. Osaa jo peruskäskyt, istu paikka ja tulee luokse upeasti kun kutsuu. Enää uupuu se ikioma koti. Carmelaan pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Turun lähelle.

Maggie
Maggie1
Maggie3
Maggie2

MAGGIE(varattu)


Maggie adoptoitiin omaan kotiin jokin aikaa sitten, mutta joutuu etsimään uuden kodin allergian vuoksi. Maikki on n.9kg. Syntynyt 18.12.2018. Todella oppivainen, toisaalta myös hyvin kekseliäs ja omatoiminen. Reipas ja iloinen kaveri. Aivan ihana rakkauspakkaus ❤ Viihtyy sylissä ja rakastaa läheisyysttä. Neiti ei oikein pidä vesisateesta. Leikkivät kissan kanssa "kissa ja koira"- leikkiä, vielä vähän jahtaa kotihoitopaikassa kissoja mutta tulee kyllä nopeasti oppimaan elämän niidenkin kanssa. Vauhtia ei puutu. Kaikki suunnat hallussa, hän osaa myös kenguruhyppyjä. Toisten koirien kohtaaminen lenkillä aiheuttaa vielä epävarmuutta ja murinaa, mutta siitä nyt opetellaan aktiivisesti pois. Pennustahan on kyse joten epävarmuus aika normaalia. Kaikista ihmisistä Maikki tykkää ja rakastaa lapsia. Kotihoitopaikan muiden koirien kanssa tulee hyvin toimeen, mm luun syönti samassa punkassa ei tuota ongelmia. Hienosti nukkuu yöt omalla paikallaan, sisäsiisteyttä vielä harjoitellaan mutta varmaan pian alkaa onnistumaan. Kerrostalon äänistä vähän ilmoittelee vielä. Upea luonteinen ihana tyttö vailla omaa loppuelämän kotiaan. Maggieen pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitajan luo Lahteen.

Fruit
Fruit1
Fruit3
Fruit2

FRUIT SALLAD


Fruit on vielä aika arka, mutta osoittaa kuitenkin kiinnostusta ihmisiä kohtaan. Heiluttelee häntäänsä aamuisin iloisesti. Tulee kutsusta luokse, kun ollaan lähdössä ulos ja tekee kaikki tarpeensa ulos. Tuntemattomat ihmiset pelottavat vielä kovasti, mutta pikkuhiljaa hän alkaa taas luottaa ihmisiin. Fruit tykkää nuuskutella ulkona hajuja ja viihtyy hyvin parvekkeella, josta katselee ulos ja tarkkailee maailmaa kiinnostuneena. Fruit tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Voisi sopia ainoaksi koiraksi. On todella rauhallinen ulkona ja sisällä. Miellyttävä luonteinen koira joka varmasti rohkaistuu nopeasti. Fruitiin pääsee tutustumaan sovitsti kotihoitajan luo Keravalle.

Linkki FB-kansioon


Copyright  ©  All Rights Reserved

Autetaan Eläimiä ry. Lahti / Adoptiokoirat Suomeen

Yhdistyksen rekisteröintipäivä 28.3.2014. Rekisteröintinumero 212.337. Traces-lupa FI15241