AUTETAAN ELÄIMIÄ RY, Lahti


SUOMESSA KOTIHOIDOSSA OLEVAT KOIRAT


Nämä koirat ovat jo saapuneet Suomeen kotia etsimään ja ovat adoptoitavissa kauttamme.  Koirat ovat vapaaehtoisten kotihoitajiemme hellässä hoivassa eripuolilla Suomea. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja, sovitaan kotikäynnistä ja koiran kanssa tapaamisesta.


Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari viikossa.

 Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.

 


(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)

JADE


Jade on 30.3. 2017 syntynyt suomalainen neito, joka etsii  uutta kotia. Juuri madotettu ja rokotetaan sekä sirutetaan ja steriloidaan luovutuskuntoon pian. Herkkä ja nöyrä koira joka tykkää kovasti kaikista koirakavereista. Arka ja kovin alistuvainen vielä, mutta reipastuu nopeasti oikeanlaisessa ohjauksessa. Tytölle etsitään rauhallista kotia jossa ei ole pieniä lapsia ja jossa on myös koirakaveri. Sisäsiisteys hyvin hallinnassa (hätäpissa voi vielä livahtaa) eikä tee tuhoja jäätyään yksin. Rakastaa lenkkeilyä mutta vaatii ihmisen joka ymmärtää herkästi karkaavan koiran tarpeet eli kunnolliset ulkoiluvälineet. Jade on Haminassa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

NEGRI


Mielettömän upea galgo/ staffi? mix poika joka on pelastettu pois tappotarhalta vuokramaamme tarhapaikaan. Syntynyt 7.10.2014. Todella hurmaava luonne ja leikki nätisti muiden koirien kanssa Steriloitu, rokotettu, veritestit otettu. Negri on innokas lenkkeilijä ja vetää jonkin verran hihnassa varsinkin kun vastaan tulee koiria. Negri haluaisi kaikkia tervehtiä, joten hihnakävelyä pitää harjoitella. Metsässä tulee luokse kutsusta ja osaa istua kun pyydetään. Kotihoidossa tällä hetkellä viiden muun koiran kanssa ja hienosti sujuu. Negri sopii hyvin myös ainokaiseksi koiraksi koska hän haluaa läheisyyttä ja olla ihmisen vieressä, nyt se ei aina ole mahdollista ja silloin hän hiukan vetäytyy omiin oloihinsa toiseen huoneeseen. Negri on halukas oppimaan ja aktiivinen koira josta varmasti saisi mainion harrastus ja lenkkeilykaverin. Negri on sisäsiisti eikä tuhoa kotia.

Negrillä on leishmania johon tarvitsee vielä jonkin aikaa tablettihoidon. Joulukuussa Negri oli verikokeissa, arvot laskeneet mutta vielä on lääkitys. 20.6.2018 Negri oli leishmania-verikokeissa ja arvot nyt negatiiviset! Lääkitys on puolitettu seuraavaksi 3 kuukaudeksi. Lokakuussa 2018 on uusi verikoe ja jos arvo on edelleen negatiivinen, voidaan lääkitys jättää kokonaan pois.

Erityisadoptio, yhdistys tukee adoptiokuluissa. Negri on Turun lähellä kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

OLLI (OREO)


Olli on reipas 9kk ikäinen pentu (Veronikan pentueesta). Syntynyt kotihoidossa Espanjassa ja saanut hyvän alun elämälleen. Leikkisä ja energinen poika joka vaatii aktiivisen ja koirakokemusta omaavan perheen. Tulee loistavasti muiden koirien kanssa toimeen. Ja lompsahti kotihoitaja 9 koiran laumaan mutkitta ja ilman mitään rähinöitä. Sisäsiisti, osaa jäädä yksin. Osaa peruskäskyt ja on innokas oppimaan. Touhukas nuori koiran alku joka ulos vapaaksi päästessään ottaa innoissaan ilohepuleita. Keskikokoinen poika joka ei varmaan enää kasva. Olliin pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitajan luokse Lahteen.


DUKE


Duke on noin kaksi vuotias todella karismaattinen upea galgo poika. Kävelee hihnassa hienosti. Rauhallinen ja ystävällinen. Nojautuu lähelle hakemaan hellyyttä.

Duke saapui Suomeen kotihoitoon 14.3.19 ja oli heti lentökentällä hyvin tasapainoisen ja ystävällisen oloinen herra. Duke matkusti rauhallisesti autossa ja kotihoitopaikan kahden muun koiran kanssa ystävystyi heti. Erittäin miellyttävä luonteinen ja helpon oloinen poika joka suhtautuu tyynesti uusiin asioihin turhia stressaamatta. Enää puuttuu se oma koti tälle upealle miehelle. Dukeen pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Lahteen.


EDI


Podenco-maneto mix poika. Ikää vajaa 2v. Reipas poika joka kävelee hihnassa hyvin, sisäsiisti. Erittäin leikkisä ja sopii lapsiperheeseen. Iloinen, ihmisrakas ja touhukas nuori mies. Veritestit puhtaat. Ei ainoaksi koiraksi koska ikävöi kovasti silloin ihmisen perään. Muiden koirien kanssa jää hienosti kotiin. Häntä "vakoiltiin" niin ensin katsoi hetken hiljaa ikkunasta sitten haki lelun ja alkoi itsekseen leikkiä. Rokotukset voimassa ja Suomessakin jo kertaalleen rokotettu ja tarkastettu. Kastroitu poika. Valmis kotikoira joka tottunut normaali perhe-elämään. Tulee ongelmitta toimeen muiden koirien kanssa.

Ediin pääsee tutustumaan sovitusti Lahteen kotihoitoon.


Taateli
Taateli1
Taateli2
Taateli3

TAIGA


Iloinen ja vauhdikas 10kk pentu joka etsii aktiivista ja jonkin verran koirakokemusta omaavaa kotia. Espanjassa sisarustensa kanssa pentuna löydetty ja otettu turvaan ihan pieninä. Kaikki muut sisarukset jo omissa kodeissaan. Taatelilla on peruskäskyt hyvin hallussa, hihnakävely vaatii harjoittelua koska pentumaista tohotusta vielä menossa. Oppii varmaan helposti uimaan koska selkeästi rannalle mentyä pian alkoi tykkäämään vedestä. Rokotukset kunnossa ja luovutetaan steriloituna. Tykkää lapsista ja ylipäätään kaikista ihmisistä. Hiukan arkuutta vielä uusissa tilanteissa mutta ohjautuu helposti. Tämä tyttö varmaan tykkäisi koirakaverista myös tulevassa kodissaan. Tulee heti kaikkien koirien kanssa toimeen. Kotihoidossa lapsiperheessä jossa muita koiria ja kissoja. Taateliin pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Lahteen.

Roman 1
Roman
Roman2
Roman3
Roma
Roma1

ROMAN


Roman on 3.5 v maneto mix poika. Roman sai kodin alkuvuodesta sisarensa Lilin kanssa, mutta Romanille kaupunkiympäristö oli liian stressaavaa joka purkautui mm remmiräyhäämisenä. Nyt Roman on kotihoidossa 5 muun koiran taloudessa rauhallisella alueella ja Roman ei ole rähjännyt remmissä. Tulee hienosti kaikkien koirien kanssa toimeen. Alkuun haukahtelee ihmisiä mikä johtuu hänen epävarmuudesta mutta jo pienen ajan kuluttua tulee Roman luokse rapsutettavaksi. Romanilla on vahva riistavietti joten vapaana häntä ei voi pitää muuta kuin hyvin aidatulla alueella. Poika on sisäsiisti. Sisällä rauhallinen ja nukkuu sikeästi läpi yön. Ihana koira kaikin puolin. Ei kuitenkaan kaupunki koiraksi vilkkaalle alueelle. Romanin pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Turun lähelle.

Donna
Donna1
Donna2

DONNA


Donna on yksi pellolta löytyneistä pennuista ja ikää neidillä nyt noin 5kk. Donna on vielä aika arka ja vaatii aikaa sekä kärsivällisyyttä. Lempipuuhaa on sohvalla löhöily mutta iltaisin iskee hiukan iltavillit ja silloin otetaan pikku juoksuhepulit. Erittäin kiltti tyttö joka opettelee kotielämän taitoja kotihoidossa parin koiran rohkaisevassa seurassa.
Rokotettu asianmukaisesti, eikä todettuja sairauksia. 
7.8.19 Donna on reipastunut vauhdilla ja ollut jo kotihoitajan mukana toimistokoiranakin. Edelleen ujo mutta kehittyy huimaa vaihtia ja sopueutuu uusiin asioihin nopeasti. Todellä ystävällinen ja yhteistyökykyinen nuori koira josta saa varmasti mainon kaverin vaikka harrastuksiin. Tulee hienosti toimeen myös muiden koirien kanssa. Kotihoidossa Espoossa.
Lisää kuvia ja tietoja pentujen alkuajoista täällä https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2065726193727152&type=3

Bowie
Bowie1
Bowie2

BOWIE


Tämä noin 5kk podeco (mix)? poika on kotihoidossa Imatralla lapsiperheessä. Hienosti on heti alkanut sopeutumaan Suomalaiseen elämän malliin ja kaikki tarpeetkin tullu vain ulos, hoitaja kuvaileekin hoidokkiaan erittäin älykkääksi. Nätisti on myös lasten kanssa vaikka aluksi vähän pelottaakin. Illalla kävi kiltisti nukkumaan ja nätisti nukkui koko ensimmäisen yön. Hiukan matkasta väsynyt joten eiköhän tästäkin herrasta vielä irtoa enemmän vilskettä matkaväsymyksen mennessä ohi. Rokotettu asianmukisesti ja ei tiedossa olevia sairauksia. Tulee kastroida iän salliessa. 

Kotihoitajan kuulumisia
Viikko Paavon kanssa on mennyt kyllä todella kivasti. Ollaan eletty normaalia elämää ja Paavolle se on ollut tietysti treeniä normikoiran elämään. Hihnassa kulkeminen sujuu erinomaisesti. Lenkillä Paavo arkailee vähän autoja mopoja pyöriä tms ja häntä menee koipien väliin mutta äkkiä palautuu eikä pelko jää päälle. Ehdottomasti paras paikka Paavon mielestä on oma peti jossa makaileekin suurimman osan ajasta. Meitä lähestyy pyydettäessä mutta ei ole kovin halukas itse hakemaan kontaktia vaan tykkää omista oloistaan enemmän. Todella rauhalliseen tuntuinen tapaus. Ottaa erittäin helposti käskyjä vastaan ja uskoo heti. Oikealla kasvatuksella tästä saa kelpo pojan! Yksinoloa on harjoiteltu joka pvä . Yksin ollessaan tykkää kaapata kenkiä tms eteisestä ja saattaa nakerrella jotain pientä. Nyt yksinoloa treenataan joka päivä ettei myöhemmin tule ongelmia. Ruoka maistuu . Sisäsiisteyttä opetellaan koko ajan. Tekee edelleen sisälle tarpeita. Lasten kanssa Paavo on todella hyvin ei arastele lapsia. Sopisi hyvin lapsiperheeseen. Suhtautuu lapsiin ystävällisesti kun huomasi alkuun ettei ne saa kiusata yhtään. Autossa matkustaa hienosti. Kotihoidossa Imatralla.


Charlie-galgo
Charlie-galgo1
Charlie-galgo3
Charlie-galgo2

CHARLIE


Charlie on noin 3 vuotias galgo neiti. Se on lempeä, kiltti ja ystävällinen ihmisrakas koira. Miellyttävä rauhallinen luonne eikä Charlie pidä turhaa meteliä itsestään. Charlie on kotia etsivien Happyn ja Stanin emä. Neiti saapui Suomeen kotihoitoon ja tuli itse rauhallisesti boksista ulos ja automatkakin sujui moitteetta. Kotioloissa oppinut heti nauttimaan kotikoiran elämästä ja neidistä kuoriutunut myös hassutteleva puoli nyt kun alku väsymystä on nukuttu pois. Sopeutuvainen ja kaikkien kanssa toimeen tuleva tyttö. Valmiina omaan rakastavaan kotiinsa. Charlie on kotihoidossa Turun lähellä johon siihen pääsee tutustumaan sovitusti.

Tina
Tina1
Tina2

TINA


Noin 5kk podenco mix neiti. Tina on hiukan hämmentynyt tyttönen savuttuaan Suomeen ja jouduttuaan eroon sisaruksistaan. Tina on vielä arka, mutta alkaa varmasti reipastua pian. Tarpeita on kuitenkin alkujännityksestä huolimatta tehnyt ulos ja sisäsiisteyttä harjoitellaan koko ajan. Kitti tyttö ujoudestaan huolimatta. Rokotettu asianmukaisesti, eikä todettuja sairauksia. Tina tykkäisi varmasti koirakaverista uudessa kodissa, ottaa kovasti mallia ja rohkeutta lajitovereista. Tinaan pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Hyvinkäälle. Lisää kuvia ja tietoja pentujen alkuajoista täällä

https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2065726193727152&type=3


Wonder
Wonder1
Wonder2

WONDER


Wonder on noin 5kk podenco mix poikanen. Kiltti ja sosiaalinen joka rakastaa kaikkia. Osoittautunut rohkeaksi ja reippaaksi pojaksi kunhan saa hetken aikaa tutustua. Sisarustensa kansa löydetty pellolta joten isää ja äitiä voi vain arvailla. Pennut tuodaan kaikki kotihoitoon/ suoraan omiin koteihin. Pennut otettiin turvaan Espanjassa hoitolaan joten kotielämä täytyy opettaa tällekin pojalle alusta saakka ja kotihoidossa onkin lähtenyt jo kotikoiran elämän ensiaskeleet hienosti sujumaan. Hienosti nukkuu yön omalla paikallaan, antaa pestä nätisti, innostunut jo pihalla hiukan juoksemaan. Rokotettu eikä tiedossa mitään sairauksia. Tulee kastroida iän salliessa. Wonderiin pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Pornaisiin. Lisää kuvia ja tietoja pentujen alkuajoista täällä https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2065726193727152&type=3

Mufley
Mufley1
Mufley2
Mufley3

MUFLEY

Mufley on pikkuinen maltan mix poika, jolla on ikää 11 vuotta. Hän on elänyt Espanjassa vanhemman rouvan koirana, mutta koti ei pystynyt enää hänestä huolehtimaan. Mufley on tullut Sevillasta ja hänet laitettiin lähtökuntoon Espanjassa kotihoitajamme luona. Poika on asianmukisesti rokotettu, veritestit ok. Äärimmäisen kiltti ja reipas poika jota ikä ei todellakaan paina vaan mennä viuhtoo kotihoitokavereiden kanssa Suomessa nyt iloiten elämästään täysillä. Ihana ja kiltti poika joka sopeutui suomalaiseen elämään heti ja tulee loistavasti toimeen muiden koirien kanssa. Mufley on ikänsä vuoksi erityisadoptio. Herraan pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Haminaan.

Helmi
Helmi1
Helmi2
Helmi3

HELMI


Helmi on maaliskuun lopulla 2019 syntynyt todella hurmaava tyttöpentu. Iloinen ja leikkisä joka pienen alun varovaisuuden jälkeen tulee tekemään tuttavuutta. Painoa nyt noin 12 kg ja tulee vielä jonkin verran kasvamaan. Tykkää muista koirista ja tuleekin hienosti toimeen kaikkien kanssa. Todella kiltti ja pehmeä luonteinen kaunokainen josta saa ihanan ystävän moneen menoon. Osaa myös upeasti rauhoittua ja matkustaa autossa hienosti. Helmi kotihoidossa muiden koirien, lasten ja kissojen keskellä ja elämä sujuu sopuisasti. Yksi Sophien pennuista joista oma albumi pentu ajan kuvien kera https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2100258570273914&type=3
Helmi on kotihoidossa Lahdessa ja neitiin pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitajan luo.

Jacko
Jacko1
Jacko2

JACKO


Jacko on noin 6 vuotias pikkunen n 8-10 kiloinen poika. Jacko on löytynyt  vuoristosta granadasta eikä sen taustoja siksi tiedetä. Jackon toinen silmä on hiukan viottunut ja näkö siinä heikompi, ei kuitenkaan haittaa normali elämää. Tulee hienosti toimeen isossa koira laumassa kaikkien kanssa eli hyvin sosiaalinen poika. Luonteeltaan herttainen, leikkisä iloinen mukava pikku seurakoira. Jacko on Suomeen saapumisen seurauksena hieman ujo mutta rohkaistuu nopeasti ja kunhan alku jännityksestä päästään tulee pojan oma leikkisä puoli varmasti pian esiin. Kaivautuu kotihoidossa hoitajan syliin hakemaan huomiota.
Enää puuttuu koti tälle suloiselle pikku miehelle johon pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitajan luo Helsinkiin.

Linkki FB-kansioon

Copyright  ©  All Rights Reserved

Autetaan Eläimiä ry. Lahti / Adoptiokoirat Suomeen

Yhdistyksen rekisteröintipäivä 28.3.2014. Rekisteröintinumero 212.337. Traces-lupa FI15241