AUTETAAN ELÄIMIÄ RY, Lahti


SUOMESSA KOTIHOIDOSSA OLEVAT KOIRAT


Nämä koirat ovat jo saapuneet Suomeen kotia etsimään ja ovat adoptoitavissa kauttamme.  Koirat ovat vapaaehtoisten kotihoitajiemme hellässä hoivassa eripuolilla Suomea. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja, sovitaan kotikäynnistä ja koiran kanssa tapaamisesta.


Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari viikossa.

 Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.

 


(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)

JADE


Jade on 30.3. 2017 syntynyt suomalainen neito, joka etsii  uutta kotia. Juuri madotettu ja rokotetaan sekä sirutetaan ja steriloidaan luovutuskuntoon pian. Herkkä ja nöyrä koira joka tykkää kovasti kaikista koirakavereista. Arka ja kovin alistuvainen vielä, mutta reipastuu nopeasti oikeanlaisessa ohjauksessa. Tytölle etsitään rauhallista kotia jossa ei ole pieniä lapsia ja jossa on myös koirakaveri. Sisäsiisteys hyvin hallinnassa (hätäpissa voi vielä livahtaa) eikä tee tuhoja jäätyään yksin. Rakastaa lenkkeilyä mutta vaatii ihmisen joka ymmärtää herkästi karkaavan koiran tarpeet eli kunnolliset ulkoiluvälineet. Jade on Haminassa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

DUKE


Duke on noin kaksi vuotias todella karismaattinen upea galgo poika. Kävelee hihnassa hienosti. Rauhallinen ja ystävällinen. Nojautuu lähelle hakemaan hellyyttä.

Duke saapui Suomeen kotihoitoon 14.3.19 ja oli heti lentökentällä hyvin tasapainoisen ja ystävällisen oloinen herra. Duke matkusti rauhallisesti autossa ja kotihoitopaikan kahden muun koiran kanssa ystävystyi heti. Erittäin miellyttävä luonteinen ja helpon oloinen poika joka suhtautuu tyynesti uusiin asioihin turhia stressaamatta. Enää puuttuu se oma koti tälle upealle miehelle. Dukeen pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Lahteen.


Roman 1
Roman
Roman2
Roman3
Roma
Roma1

ROMAN(varattu)


Roman on 3.5 v maneto mix poika. Roman sai kodin alkuvuodesta sisarensa Lilin kanssa, mutta Romanille kaupunkiympäristö oli liian stressaavaa joka purkautui mm remmiräyhäämisenä. Nyt Roman on kotihoidossa 5 muun koiran taloudessa rauhallisella alueella ja Roman ei ole rähjännyt remmissä. Tulee hienosti kaikkien koirien kanssa toimeen. Alkuun haukahtelee ihmisiä mikä johtuu hänen epävarmuudesta mutta jo pienen ajan kuluttua tulee Roman luokse rapsutettavaksi. Romanilla on vahva riistavietti joten vapaana häntä ei voi pitää muuta kuin hyvin aidatulla alueella. Poika on sisäsiisti. Sisällä rauhallinen ja nukkuu sikeästi läpi yön. Ihana koira kaikin puolin. Ei kuitenkaan kaupunki koiraksi vilkkaalle alueelle. Romanin pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Turun lähelle.

Ryder
Ryder1
Ryder2

RYDER


Ryder on kaks vuotias griffoni mix uros joka on hieman varautunut alkuun uusia ihmisiä kohtaan. Todella kiinnostunut ja tulee kyllä luokse muttei ole ihan varma miten päin pitäisi olla kun hieman ujostuttaa mutta samalla haluaisi leikkiä. Suomesta jo kodin saanut Sunny on Ryderin isä. Ryder on noin 25kg säkä vajaa 60cm. Karkeakarvainen partasuu. Hyvin aktiivinen ja iloinen avoin luonne. Leikkisä ja huumorintajuinen koira joka hassuttelee kun on niin intona saamastaan huomiosta. Saapui kotihoitoon Haminaan 21.10.2019. 

Donna
Donna1
Donna2

DONNA


Donna on yksi pellolta löytyneistä pennuista ja ikää neidillä nyt noin 6kk. Donna on vielä aika arka ja vaatii aikaa sekä kärsivällisyyttä. Lempipuuhaa on sohvalla löhöily mutta iltaisin iskee hiukan iltavillit ja silloin otetaan pikku juoksuhepulit. Erittäin kiltti tyttö joka opettelee kotielämän taitoja kotihoidossa parin koiran rohkaisevassa seurassa.
Rokotettu asianmukaisesti, eikä todettuja sairauksia. 
7.8.19 Donna on reipastunut vauhdilla ja ollut jo kotihoitajan mukana toimistokoiranakin. Edelleen ujo mutta kehittyy huimaa vaihtia ja sopueutuu uusiin asioihin nopeasti. Todellä ystävällinen ja yhteistyökykyinen nuori koira josta saa varmasti mainon kaverin vaikka harrastuksiin. Tulee hienosti toimeen myös muiden koirien kanssa. Kotihoidossa Espoossa.
Lisää kuvia ja tietoja pentujen alkuajoista täällä https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2065726193727152&type=3

Noa1
Noa
Noa2
Noa3
Noa4

NOA


Noa on perreran puolelta haettu noin 2vuotias pointteri mix tyttö.painoa n 20kiloa säkä 55cm vielä on hieman hermostunut mutta Staceyn hyvässä hoidossa päivä päivältä rohkaistuu. On metsästäjän hylkäämä.
11/19 Noa on nykyään reipas ja iloinen tyttö. Juoksee onnessaan vapaana ja leikkii koira kavereiden kanssa iloisesti. Noa olisi valmis omaan kotiin. Tulee sterkattuna, rokotukset ok, verikokeet otetaan, passi ja siru löytyy.
Noa saapui Suomeen kotihoitoon 18.11.2019 ja ensimmäiset päivät on sujuneet hyvin. Tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja sopeutui kotioloihin helposti. Neitiin pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Turun lähelle.

Stan.
Stan1
Stan2
Stan3

STAN


Stan on noin 2 vuotias todella mukava ja herttainen galgo poika. Espanjassa myös kotia etsivän Happyn veli. Tulee hyvin toimeen kaikkien koirien kanssa ikään ja sukupuoleen katsomatta ja asustelee samassa pihassa myös hevosen seurana. Ihana poika joka tulee hienosti luokse ja nojautuu lähelle hakien hellyyttä. Kiltti ja lempeä luonteinen nuori mies. Tulee kastroituna ja rokotettuna, veritestit ok. Stan saapui Suomeen kotihoitoon 6.11.2019 ja siihen pääsee tutustumaan sovitusti hoitajan luo Mäntsälään.

Ronja
Ronja2
Ronja1

RONJA (ent. Azeeza)


Ronja on kohta kaks vuotta täyttävä noin 18kiloa painava narttu koira. Ronja on jo kaksi kertaa Suomessa kodin saanut, ensimmäinen koti luopui neidistä allergian vuoksi ja nyt kun Ronja on asunut kerrostalossa niin on tullut valituksia haukkumisesta. Ronja haukkuu leikkiessään sekä ääniä rapusta ja muutenkin neiti käyttää ääntään herkästi. Ronja on hyvin ihmisrakas ja tulee hienosti toimeen kaikkien koirien kanssa. Se on leikkisä ja touhukas nuori koira. Ronjalle etsitään kotia ensisijaisesti omakotitalosta. Ronja on steriloitu.

Bonnie
Bonnie1

BONNIE


Bonnie on yksi 8kpl podepennuista jotka löydettiin vuorilta keväällä. Bonnie on nyt noin 6kk tyttö ja lensi suomeen kotihoitoon 10.10.19
Ensi hetken kuulumiset kotihoitajalta: Nopeasti neiti on reipastunut vaikka ujo onkin. Alkuun oli hieman varuillaan ja muunmuassa remmiin laittaessa alistuu ja jännittää mutta nopeasti reipastuu. Rappuset menee hienosti ulos ja takaisin sisälle. Sisäsiisteyttä aloitettu nyt opettelemaan ja muita kotikoiran tapoja siinä samalla. Kiltti ja lempeä tyttö.
Koska Bonnie ei ole aiemmin kotioloissa elänyt tulee tulevan kodin varautua opettelemaan kaikki normaali kotikoiran tavat aivan kuten pienen pienen pennun kanssa sisäsiisteydestä lähtien sillä pikku tytölle tämä kaikki on uutta. Herttainen ja läheisyyden kipeä nuori neiti kunhan kuorestaan pääsee. Bonnieen pääsee tutustumaan sovitusti Lahteen.
Lisää kuvia ja tietoja pentujen alkuajoista täällä https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2065726193727152&type=3

Black angel
Black angel1
Black angel3
Black angel2

BLACK ANGEL/ ANI


Black Angel on noin 1vuotias pieni tyttö joka painaa vajaa 7kg. Angel on löytynyt kadulta ilman sirua tai tietoa omistajasta.
Tyttö on luultavasti joskus jäänyt auton töytäisemäksi kun välillä aristaa toista puolta selästä ja lonkkaa.  Joten välillä ehkä hyvä viedä hierojalle mutta toki perus hyvällä ruoknnalla ja lenkkeilyllä lihaskunnon parantuminenkin korjaa paljon. Black Angel on erityisadoptio tämän vuoksi. Tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja muutenkin kiltti luonne.
Tyttö laitetaan lähtökuntoon ja sitten on valmis omaan kotiin. Black Angel tuli kotihoitoon Suomeen 10.10.19 ja ensi kuulumiset hoidosta on seuraavat. Angel on tosi herttainen pieni koira. Tulee erinomaisesti toimeen toisten koirien kanssa. Rakastaa omaa ihmistä yli kaiken ja käpertyy mielellään syliin. Pitää lenkkeilystä ja kulkee nätisti hihnassa. Aiemmasta jalkavammasta ei ole enää näkyviä merkkejä. Anille kiva olisi koti missä koirakaveri josta saa turvaa sillä ulkona jotkut asiat hieman jännittää.

Aniin pääse tutustumaan sovitusti Helsinkiin.

Dolly1
Dolly2
Dolly3

DOLLY 


Dolly on 7 vuotias galgo kaunokainen. Tyttö on entinen metsästäjän koira. Metsästäjä hylkäsi Dollyn kun neidistä ei enää ollut hänelle hyötyä metsästykseen, joten tyttö jäi "tarpeettomaksi". Dolly on reipas ja iloinen, tykkää muista koirista ja ihmiset on myös Dollyn mielestä kivoja. Dolly etsii omaa kotia tositarkoituksella, hän tulee sterkattuna rokotettuna passi ja siru on. Veritestit ok. Dolly asustelee kotihoitajan luona Espanjassa. Dollylla on toisessa silmässä heikompi näkö jonka vuoksi Dolly on erityisadoptio, ei kuitenkaan vaikuta normaali arjessa.
Dolly saapui Suomeen kotihoitoon 6.11.2019 ja neitiin pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitajan luo Viitasaarelle.

TIFFANY


Tiffany on n 10kk ikäinen vesikoira mix tyttönen jolla painoa noin 10 kiloa. Tyttön omistaja on tuonut hänet lääkäriin viimeiselle matkalle, mutta lääkäri ei halunnut lopettaa nuorta tervettä koiraa vaan soitti kotihoitajallemme Espanjassa joka otti neidin turvaan. Kiltti nuori neiti. Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, steriloituna ja passin kera sekä verikokeet otettuna.
Saapuu kotihoitoon 21.11.2019


Sadie
Sadie1

SADIE


Sadie on noin 6 -vuotias noin 27 kiloinen tyttö joka on löydetty kadulta vaeltamasta. Sadie on reipas, iloinen ja tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa. Ystävällinen ihmisille ja luonteeltaan hyvin kiltti.
Sadie tulee Suomeen steriloituna, rokotettuna ja sirutettuna sekä verikokeet otettuna passin kera.
Sadie saapuu kotihoitoon Suomeen 21.11.2019

Linkki FB-kansioon

Copyright  ©  All Rights Reserved

Autetaan Eläimiä ry. Lahti / Adoptiokoirat Suomeen

Yhdistyksen rekisteröintipäivä 28.3.2014. Rekisteröintinumero 212.337. Traces-lupa FI15241