Copyright © All Rights Reserved

Autetaan Eläimiä ry. Lahti / Adoptiokoirat Suomeen

Yhdistyksen rekisteröintipäivä 28.3.2014. Rekisteröintinumero 212.337. Traces-lupa FI15241

AUTETAAN ELÄIMIÄ RY, Lahti

 

SUOMESSA KOTIHOIDOSSA OLEVAT KOIRAT

 

Nämä koirat ovat jo saapuneet Suomeen kotia etsimään ja ovat adoptoitavissa kauttamme. Koirat ovat vapaaehtoisten kotihoitajiemme hellässä hoivassa eripuolilla Suomea. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja, sovitaan kotikäynnistä ja koiran kanssa tapaamisesta.

 

Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari viikossa.

Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.

 

(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)

JORDAN

 

Jordan on mukava 3v poika joka asustellut Suomessa jo jonkin aikaa. Jordanin perheessä puhkesi allergia ja poika etsii nyt uutta kotia. Tämä herrasmies osaa autoilla, kävelee hihnassa hyvin, ei karkaa vapaana, sisäsiisti, ei tee pahojaan ollessaan yksin, on täysin ok muiden koirien ja lasten kanssa. Jordanilla on rokotukset kunnossa ja hänet on kastroitu. Jordanilla on Espanjassa todettu leishmania joka siellä hoidettiin, tällä hetkellä pojalla ei ole lääkitystä, ensi kesänä vielä varmuudeksi kontrolliverikoe. Leishmania ei rajoita pojan elämää millään tavalla. Jordanin adoptiota tuetaan ja hän on erityisadoptio. Helppo kotikoira josta saa kivan kaverin lenkkeilyyn, metsäretkille ja vaikka johonkin harrastukseen. Jordan on Nurmijärvellä kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

CILLA

 

Cilla on todella herttainen hännänheiluttaja. Ikää tytöllä on 4v. Sopeutunut upeasti suomalaiseen elämänmenoon. Kotihoidossa kerrostalossa, ei haku talon äänille, eikä edes ovikellolle Tykkää lapsista ja tulee loistavasti toimeen kissojen kanssa. Iloinen veikistelijä joka oikein poseerasi kameralle eri asennoissa. Osaa käskyt istu, tassu ja maahan, hihnakävelyssä tarvitseee hiukan harjoitusta koska kiirehtii eteenpäin ja meinaa vetää. Ei räyhää ohikulkijoille. Helppo ja mukava perhekoira, sisäsiisti ja osaa olla yksin tuhoamatta mitään. Sopii ainoaksi koiraksi tai koirakaverin seuraan. Veritestien mukaan terve. Suomessa kotihoidossa, häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

SPIKE

 

Spike on nuori podeco (mix)poika, (ikää 1v.) joka on luonteltaan helppo ja rennon oloinen mies. Leikkisä ja älykäs, sisäsiisti. Kissat, muut koirat ja kaiken kokoiset ihmiset on hänen mielestään ok ja kivoja. Asusteli kotihoidossa Espanjassa, kunnes tuli Suomeen kotia etsimään. Veritestien mukaan terve, kastroitu, rokotettu ja passi kunnossa. Kooltaan 47 cm ja painoa 23 kg. Spike on Joutsenossa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

CHANCE

 

Tämä oranssinsävyinen kaunis tyttönen on nimeltään Chance. Chance oli hylätty taloon, josta se tuotiin huonossa kunnossa ja laihana Pat's Rescueen Ensimmäiset päivät tyttö vietti sairaalassa, hyvällä hoidolla se kuitenkin alkoi nopesti kuntoutua ja on nyt todella reipas ja iloinen haukku. Rotuarvaus on podenco-mix, mutta tytön luonteessa on myös labradorimaista iloisuutta, leikkisyyttä ja eloa.

Se on selvästi ollut metsästäjän koira ja menisi saman kokoluokan koiran kanssa hyvin tai ainoana koirana. Chance tykkää kovasti lapsista ja oppi pian että pentumainen leikkisyys ei ole sama ihmiselle kuin koiralle. Iloinen ja avoin koira, ei ehkä ihan pienien koirien seuraan koska saattaa olla leikeissään vielä pentumainen ja on kooltaan kuitenkin aika iso. Pienen Sisun kanssa osasi olla nätisti. Oppivainen tyttö ja makupaloilla todella helposti motivoitavissa. Tytöstä saa hvyän lenkki- ja harrastuskoirankin. Chance on syntynyt 07/04/16. N. 55 cm korkea ja n. 20 kiloa. Turussa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

VILI

 

Vili on kiltti ja ystävällinen pieni poika. Ikää miehellä 2v ja painoa 7-8kg. Kotihoidossa Espanjassa ja valmiina matkustamaan pian. Kastroidaan ennen lähtöä. Tulee loistavasti toimeen muiden koirien kanssa, leikkisä poika. Veritestien mukaan terve. Tulossa pian Suomeen kotihoitoon.

 

LAYLA

 

Todella hauska ihmisrakas nuori tyttö, reilun vuoden vanha, joka haluaa olla lähellä ihmistä eikä karkaa oman ihmisen luota. Helposti koulutetavissa ja motivoitavissa. Reipas ja mukava lenkkikaveri. Steriloitu, rokotettu ja veritestit ok. Sopuisasti viettää aikaa n. kymmenen koiran laumassa jossa isoja ja pieniä, narttuja ja uroksia. Lailan entisestä elämästä kertovat muutamat arvet naamassa häntä on joskus toinen koira purrut. Kovasti mielistelee muita koiriaa pusuttelemalla eikä varmasti haasta riitaa. Lasten kanssa tykkää olla. Ei ole yhtään arka. Painoa n 20kg ja säkä 45cm eli keskikoinen tyttö. Ei ole kova haukkumaan ja sisällä ollessaan on sisäsiisti. Tulossa pian Suomeen kotihoitoon.

OLLIE

 

Olliella on ikää arviolta 7 vuotta. Sen tarina ja matka on ollut pitkä ja vaiherikas. Ollie on pelastettu Etelä-Amerikasta koirien pelastustarhalta. Se oli pelastettu tarhalle huonossa jamassa, se oli sidottu jaloistaan metallisella langalla ja jalat/kyynärtaipeet olivat pahasti tulehtuneet. Tarhan vapaaehtoinen otti sen hoitaakseen ja koira jäi hänelle. Ollie muutti 3 vuodeksi Englantiin, josta sen tie on jatkunut Espanjaan.

Tähän asti Ollie on ollut perheen silmäterä, mutta nyt kotiin on syntynyt pieni vauva, jonka kanssa Ollie ei osaa elää. Se tarvitsee rauhallisen, omaa tilaa antavan ja rakastavan loppuelämän kodin, jossa saa käydä ulkona lenkillä ja kotona ottaa päiväunia omassa rauhassa, vaikka telkkarin tai takkatulen äärellä.

Ollie on n. 55 cm korkea ja painaa n. 20 kiloa. Lempeä ja rakastava, perusterve aikuinen mies. Vain tositarkoituksella. Ollie on Turun lähellä kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

LEO

 

Leo- podenco poikapentu, yksi Rosan pennuista. Pennut ovat terveitä, leikkisiä, ne on madotettu, rokotettu, Kaikki myös jo sirutettu ja passit valmiina. Pennut ovat saaneet vain hyviä kokemuksia ihmisistä joten hyvä alku kotielämälle. Emo noin 45 cm ja painoa n 20kg joten keskikokoinen tyttö. Todella herttainen, ihmisystävällinen ja seurallinen emo. Pennut jäävät varmaan samoihin mittoihin, urokset voivat kasvaa äitiään isommiksi. Kaikki tykkäävät lapsista. Tarhalla ei ole kissoja. Vieressä oleskeleviin aaseihin eivät reagoineet. Pennut ovat kasvaneet reippaasti, painoa n. 10kg. Leo on Vantaalla kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

AMBER

 

Tämä hymyileväinen ja kaunis propellikorva mummeli on tasapainoinen koira, joka on elänyt kodissa tähän asti, kunnes omistaja menehtyi. Amber on rohkea ja iloinen, ei hätkähdä kovin pienistä. Se vaikuttaa tulevan hyvin toimeen kaikkien koirien kanssa. Kissoista on ollut aluksi vähän innostunut ja kiihtynyt, mutta tilannetta tarkkaillaan vielä.

Amber on syntynyt 19.6.2007 eli on täyttänyt 10 vuotta. Painoa 12-14 kiloa ja 55 cm korkeutta. Tämä ihana podenco-tyttö kaipaa rakastavaa ja huolehtivaa kotia loppuelämäkseen. Ikänsä vuoksi yhdistyksen erityisadoptio, yhdistys tukee adoptiokuluissa. Amber on Turussa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

NELLY

 

Nelly on suloinen ja kiltti 5kk mastiffi (mix) tyttö joka on ihan pienenä emonsa ja sisarustensa kanssa pelastettu turvaan yhteistyötarhalalemme. Tämä tyttö on saanut hyvän lähtökohdan elämälleen saadeen alustata asiti rakaautta, sosíaalistumista muihin koiriin, hyvää ravintoa ja erittäin hyvän hoidon. Nelyllä on rokoukset kunnossa ja hänet on terveeksi todettu. Nelly tulee steriloida kun ikä sen sallii. Nelly on Lohjalla kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

NEGRI

 

Mielettömän upea galgomix poika joka on pelastettu pois tappotarhalta Espanjassa vuokramaamme tarhapaikaan. Syntynyt 7.10.2014. Todella hurmaava luonne ja leikki nätisti muiden koirien kanssa Steriloitu, rokotettu, veritestit otettu ja terve. Terve poika valmiina lähtöön. Negri kulkee hienosti hihnassa,on pentumaisen leikkisä. Tulee luokse kutsusta ja osaa istua kun pyydetään. Vuorilenkillä poika sai kulkea vapaana eikä lähtenyt kauas ja totteli tänne kutsua hienosti. Hienosti käyttäytyvä nuori mies joka kärsii kovasti tarhaelämästä ja kaipaisi kovasti omaan kotiin. Negri on halukas oppimaan ja aktiivinen koira josta varmasti saisi mainion harrastus ja lenkkeilykaverin. Negrillä on leishmania johon tarvitsee vielä jonkin aikaa tablettihoidon. Negri on Turun lähellä kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti. Erityisadoptio, yhdistys tukee adoptiokuluissa.

TEDDY

 

Teddy on leikkisä ja kiltti 1v podemix poika. Teddy hylättiin eräälle hevostallille Espanjassa ja päätimme auttaa poikaa kodin etsinnässä. Teddy laitetaan lähtökuntoon, steriloidaan ja rokotetaan sekä otetaan veritestit. Hauska poika jolla painoa n 20kg. Teddyllä todettu leishmania. Yhdistys tukee pojan adoptiota eli poika on ns erityisadoptio. Teddy on Vantaalla kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

SASHA

 

Sasha on rauhallisen oloinen noin 4 v tyttö, todellinen kultamussu. Tulee vastaan rauhallisesti häntä heiluen ja kestää myös ympärillä riekkuvat mastiffin pennut tyynen rauhallisesti. Suhtautuu upeasti lapsiin. Sasha on steriloitu, rokotettu ja veritestien mukaan terve tyttö. Sashalla ei vaikuta olevan huonoja kokemuksia ihmisitä vaan luottaen suhtautuu heti vieraisiinkin, hakee rapsut ja huomion antaa pusun palkaksi. ei ole mikään perässsä roikkuja vaan touhuilee huomion saamisen jälkeen itsekseen. Säkä reilut 60 cm ja painoa sopivasti. En kuullut Sashan haukkuvan. Tulossa pian Espooseen kotihoitoon.

BONNIE JA BRANIA

 

Kauniit n 2v saksanpaimenkoira mix tytöt vailla omaa kotia. He ovat syntyneet turvassa kotihoitajan luona Espanjassa ja saaneet siten erittäin hyvän alun elämälleen, kunnollista ravintoa sekä madotukset ja rokotukset niinkuin pitää. Nämä kaksi tyttöä ovat vielä jäljellä 8 pentueen joukosta. Tytöt ovat todella iloisia ja kilttejä. Hakeutuvat ihmisen lähelle ja rakastavat kaikkea huomiota mitä saavat. Ovat myös koko elämänsä asuneet muiden koirien kanssa joten ovat oppineet tulemaan kaiken ikäisten ja -kokoisten kanssa toimeen. Iloiset ja leikkisät tytöt joista saa kaveria lenkille. Älykkäiltä vaikuttavia neitosia. Tytöt ovat Joutsenossa kotihoidossa ja heihin pääsee tutustumaan sovitusti.

DALI (erityisadoptio)

 

Dali on pieni maastomallinen poika joka on syntynyt 13.7.2009. Dali tulee aivan loistavasti toimeen kaikkien koirien kanssa mutta ihmisiä hiukan arastelee. Dali on otettu toisinaan aian sisätiloihin opettelemaan kotikoiran elämää mutta eniten Dali tuntuu kyllä nauttivan muiden koirien seurasta ulkona. Dali ei puolusta itseään mitenkään vaikka pelkää vierasta ihmistä, hän vaan väistää syrjemmälle. Dali vaatii perheen jossa hänelle annetaan aikaa tutustua ja jossa ympäristö on rauhallinen. Dali tarvitsee myös ehdottomasti rohkean koirakaverin malliksi. Dalin kotiutumista halutaan tukea joten yhdistys auttaa kulukorvauksissa, Dali on ns erityisadoptio. Rokotukset kunnossa, kastroitu, veritestit ok. Dali on Helsingissä kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

Linkki FB-kansioon