AUTETAAN ELÄIMIÄ RY, Lahti


SUOMESSA KOTIHOIDOSSA OLEVAT KOIRAT


Nämä koirat ovat jo saapuneet Suomeen kotia etsimään ja ovat adoptoitavissa kauttamme.  Koirat ovat vapaaehtoisten kotihoitajiemme hellässä hoivassa eripuolilla Suomea. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja, sovitaan kotikäynnistä ja koiran kanssa tapaamisesta.


Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari viikossa.

 Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.

 


(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)

JADE


Jade on 30.3. 2017 syntynyt suomalainen neito, joka etsii  uutta kotia. Juuri madotettu ja rokotetaan sekä sirutetaan ja steriloidaan luovutuskuntoon pian. Herkkä ja nöyrä koira joka tykkää kovasti kaikista koirakavereista. Arka ja kovin alistuvainen vielä, mutta reipastuu nopeasti oikeanlaisessa ohjauksessa. Tytölle etsitään rauhallista kotia jossa ei ole pieniä lapsia ja jossa on myös koirakaveri. Sisäsiisteys hyvin hallinnassa (hätäpissa voi vielä livahtaa) eikä tee tuhoja jäätyään yksin. Rakastaa lenkkeilyä mutta vaatii ihmisen joka ymmärtää herkästi karkaavan koiran tarpeet eli kunnolliset ulkoiluvälineet. Jade on Haminassa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

NEGRI


Mielettömän upea galgo/ staffi? mix poika joka on pelastettu pois tappotarhalta vuokramaamme tarhapaikaan. Syntynyt 7.10.2014. Todella hurmaava luonne ja leikki nätisti muiden koirien kanssa Steriloitu, rokotettu, veritestit otettu. Negri on innokas lenkkeilijä ja vetää jonkin verran hihnassa varsinkin kun vastaan tulee koiria. Negri haluaisi kaikkia tervehtiä, joten hihnakävelyä pitää harjoitella. Metsässä tulee luokse kutsusta ja osaa istua kun pyydetään. Kotihoidossa tällä hetkellä viiden muun koiran kanssa ja hienosti sujuu. Negri sopii hyvin myös ainokaiseksi koiraksi koska hän haluaa läheisyyttä ja olla ihmisen vieressä, nyt se ei aina ole mahdollista ja silloin hän hiukan vetäytyy omiin oloihinsa toiseen huoneeseen. Negri on halukas oppimaan ja aktiivinen koira josta varmasti saisi mainion harrastus ja lenkkeilykaverin. Negri on sisäsiisti eikä tuhoa kotia.

Negrillä on leishmania johon tarvitsee vielä jonkin aikaa tablettihoidon. Joulukuussa Negri oli verikokeissa, arvot laskeneet mutta vielä on lääkitys. 20.6.2018 Negri oli leishmania-verikokeissa ja arvot nyt negatiiviset! Lääkitys on puolitettu seuraavaksi 3 kuukaudeksi. Lokakuussa 2018 on uusi verikoe ja jos arvo on edelleen negatiivinen, voidaan lääkitys jättää kokonaan pois.

Erityisadoptio, yhdistys tukee adoptiokuluissa. Negri on Turun lähellä kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

DUKE


Duke on noin kaksi vuotias todella karismaattinen upea galgo poika. Kävelee hihnassa hienosti. Rauhallinen ja ystävällinen. Nojautuu lähelle hakemaan hellyyttä.

Duke saapui Suomeen kotihoitoon 14.3.19 ja oli heti lentökentällä hyvin tasapainoisen ja ystävällisen oloinen herra. Duke matkusti rauhallisesti autossa ja kotihoitopaikan kahden muun koiran kanssa ystävystyi heti. Erittäin miellyttävä luonteinen ja helpon oloinen poika joka suhtautuu tyynesti uusiin asioihin turhia stressaamatta. Enää puuttuu se oma koti tälle upealle miehelle. Dukeen pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Lahteen.


Taateli
Taateli1
Taateli2
Taateli3

TAIGA


Iloinen ja vauhdikas 10kk pentu joka etsii aktiivista ja jonkin verran koirakokemusta omaavaa kotia. Espanjassa sisarustensa kanssa pentuna löydetty ja otettu turvaan ihan pieninä. Kaikki muut sisarukset jo omissa kodeissaan. Taatelilla on peruskäskyt hyvin hallussa, hihnakävely vaatii harjoittelua koska pentumaista tohotusta vielä menossa. Oppii varmaan helposti uimaan koska selkeästi rannalle mentyä pian alkoi tykkäämään vedestä. Rokotukset kunnossa ja luovutetaan steriloituna. Tykkää lapsista ja ylipäätään kaikista ihmisistä. Hiukan arkuutta vielä uusissa tilanteissa mutta ohjautuu helposti. Tämä tyttö varmaan tykkäisi koirakaverista myös tulevassa kodissaan. Tulee heti kaikkien koirien kanssa toimeen. Kotihoidossa lapsiperheessä jossa muita koiria ja kissoja. Taateliin pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Lahteen.

Roman 1
Roman
Roman2
Roman3
Roma
Roma1

ROMAN


Roman on 3.5 v maneto mix poika. Roman sai kodin alkuvuodesta sisarensa Lilin kanssa, mutta Romanille kaupunkiympäristö oli liian stressaavaa joka purkautui mm remmiräyhäämisenä. Nyt Roman on kotihoidossa 5 muun koiran taloudessa rauhallisella alueella ja Roman ei ole rähjännyt remmissä. Tulee hienosti kaikkien koirien kanssa toimeen. Alkuun haukahtelee ihmisiä mikä johtuu hänen epävarmuudesta mutta jo pienen ajan kuluttua tulee Roman luokse rapsutettavaksi. Romanilla on vahva riistavietti joten vapaana häntä ei voi pitää muuta kuin hyvin aidatulla alueella. Poika on sisäsiisti. Sisällä rauhallinen ja nukkuu sikeästi läpi yön. Ihana koira kaikin puolin. Ei kuitenkaan kaupunki koiraksi vilkkaalle alueelle. Romanin pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Turun lähelle.

Donna
Donna1
Donna2

DONNA


Donna on yksi pellolta löytyneistä pennuista ja ikää neidillä nyt noin 6kk. Donna on vielä aika arka ja vaatii aikaa sekä kärsivällisyyttä. Lempipuuhaa on sohvalla löhöily mutta iltaisin iskee hiukan iltavillit ja silloin otetaan pikku juoksuhepulit. Erittäin kiltti tyttö joka opettelee kotielämän taitoja kotihoidossa parin koiran rohkaisevassa seurassa.
Rokotettu asianmukaisesti, eikä todettuja sairauksia. 
7.8.19 Donna on reipastunut vauhdilla ja ollut jo kotihoitajan mukana toimistokoiranakin. Edelleen ujo mutta kehittyy huimaa vaihtia ja sopueutuu uusiin asioihin nopeasti. Todellä ystävällinen ja yhteistyökykyinen nuori koira josta saa varmasti mainon kaverin vaikka harrastuksiin. Tulee hienosti toimeen myös muiden koirien kanssa. Kotihoidossa Espoossa.
Lisää kuvia ja tietoja pentujen alkuajoista täällä https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2065726193727152&type=3

Tina
Tina1
Tina2

TINA


Noin 6kk podenco mix neiti. Tina on hiukan hämmentynyt tyttönen savuttuaan Suomeen ja jouduttuaan eroon sisaruksistaan. Tina on vielä arka, mutta alkaa varmasti reipastua pian. Tarpeita on kuitenkin alkujännityksestä huolimatta tehnyt ulos ja sisäsiisteyttä harjoitellaan koko ajan. Kitti tyttö ujoudestaan huolimatta. Rokotettu asianmukaisesti, eikä todettuja sairauksia. Tina tykkäisi varmasti koirakaverista uudessa kodissa, ottaa kovasti mallia ja rohkeutta lajitovereista. Tinaan pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Hyvinkäälle. Lisää kuvia ja tietoja pentujen alkuajoista täällä

https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2065726193727152&type=3


Gupsy
Gupsy1
Gupsy2
Gupsy3

GUPSY


Gupsy on noin 9vuotias vesikoira mix uros. Painoa pojalla noin 19kiloa. Poika tuotiin kotihoitajallemme turvaan Espanjassa 16vuotta vanhan koirakaverinsa kanssa omistajan kuoleman vuoksi. Gupsy on nyt ajeltu nakuksi kun turkki oli huonossa kunnossa. Kastroidaan, laitetaan rokotukset ajan tasalle ja tehdään tarvittavat testit. Mukava poika joka sopeutunut kotielämään ja toivoisi vielä sen oman kodin löytyvän. Gupsy on ikänsä vuoksi erityisadoptio. Gupsyllä on todettu leishmania johon saa nyt lääkitystä.
Herra saapui Suomeen kotihoitoon 9.10.19. Ystävällinen ja utelias herra koira. Pitää ihmisistä ja tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Myös kissan jo tapasi kotihoitopaikassa. Hoitoon saavuttuaan tutustui kanssa eläjiin niin ihmisiin kuin eläimiinkin, tarkisti paikat ja vielä siihen kävelytuokio päälle jonka jälkeen tuli uni. Sopeutuvainen ja rauhallinen poika. Kotihoidossa Helsingissä.

Oscar
Oscar1
Oscar2
Oscar3

OSCAR


Oscar on noin 6 v poika joka on löydetty Alorasta roskiksilta ruokaa etsimästä. Ihana ja rauhallinen luonne joka tulee myös pienempien koirien kanssa hyvin toimeen. Oscarista saa ihanan perhekoiran. Veritestit ok, kastroitu ja rokotettu. Valmiina omaan kotiin.
Oscar saapui Suomeen kotihoitoon 10.10.19. Lempeä ja todella ihmisystävällinen poika joka suhtautui tyynen rauhallisesti uuteen paikkaan. Upea luonteinen herra etsii arvoistaan kotia. Oscariin pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Nurmijärvelle.

Bonnie
Bonnie1

BONNIE


Bonnie on yksi 8kpl podepennuista jotka löydettiin vuorilta keväällä. Bonnie on nyt noin 6kk tyttö ja lensi suomeen kotihoitoon 10.10.19
Ensi hetken kuulumiset kotihoitajalta: Nopeasti neiti on reipastunut vaikka ujo onkin. Alkuun oli hieman varuillaan ja muunmuassa remmiin laittaessa alistuu ja jännittää mutta nopeasti reipastuu. Rappuset menee hienosti ulos ja takaisin sisälle. Sisäsiisteyttä aloitettu nyt opettelemaan ja muita kotikoiran tapoja siinä samalla. Kiltti ja lempeä tyttö.
Koska Bonnie ei ole aiemmin kotioloissa elänyt tulee tulevan kodin varautua opettelemaan kaikki normaali kotikoiran tavat aivan kuten pienen pienen pennun kanssa sisäsiisteydestä lähtien sillä pikku tytölle tämä kaikki on uutta. Herttainen ja läheisyyden kipeä nuori neiti kunhan kuorestaan pääsee. Bonnieen pääsee tutustumaan sovitusti Lahteen.
Lisää kuvia ja tietoja pentujen alkuajoista täällä https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2065726193727152&type=3

Black angel
Black angel1
Black angel3
Black angel2

BLACK ANGEL


Black Angel on noin 1vuotias pieni tyttö joka painaa vajaa 7kg. Angel on löytynyt kadulta ilman sirua tai tietoa omistajasta.
Tyttö on luultavasti joskus jäänyt auton töytäisemäksi kun välillä aristaa toista puolta selästä ja lonkkaa.  Joten välillä ehkä hyvä viedä hierojalle mutta toki perus hyvällä ruoknnalla ja lenkkeilyllä lihaskunnon parantuminenkin korjaa paljon. Black Angel on erityisadoptio tämän vuoksi. Tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja muutenkin kiltti luonne.
Tyttö laitetaan lähtökuntoon ja sitten on valmis omaan kotiin. Black Angel tuli kotihoitoon Suomeen 10.10.19 ja ensi kuulumiset hoidosta on seuraavat. Angel on tosi herttainen pieni koira. Tulee erinomaisesti toimeen toisten koirien kanssa. Rakastaa omaa ihmistä yli kaiken ja käpertyy mielellään syliin. Pitää lenkkeilystä ja kulkee nätisti hihnassa. Aiemmasta jalkavammasta ei ole enää näkyviä merkkejä. Angeliin pääse tutustumaan sovitusti Helsinkiin.

DIESEL


Diesel on arviolta noin 4vuotias komea galgo poika. Hänet on löydetty huoltoasemalta nälkiintyneenä laihana ja otettu kotihoitajalle turvaan. Saatuaan ruokaa ja katon päänsä päälle on elämänilo palannut pojan silmiin ja iloinen ystävällinen luonne kuoriutunut esiin. Kiltti ja miellyttävä luonteinen nuori mies joka toivoisi oman kodin löytyvän. Tulee kastroituna, sirutettuna, rokotettuna ja passin kerä sekä verikokeet otetaan.
Diesel saapui Suomeen kotihoitoon 10.10.19 ja siihen pääsee tutustumaan sovitusti Lohjalle.

Linkki FB-kansioon

Copyright  ©  All Rights Reserved

Autetaan Eläimiä ry. Lahti / Adoptiokoirat Suomeen

Yhdistyksen rekisteröintipäivä 28.3.2014. Rekisteröintinumero 212.337. Traces-lupa FI15241