Copyright © All Rights Reserved

Autetaan Eläimiä ry. Lahti / Adoptiokoirat Suomeen

Yhdistyksen rekisteröintipäivä 28.3.2014. Rekisteröintinumero 212.337. Traces-lupa FI15241

AUTETAAN ELÄIMIÄ RY, Lahti

 

SUOMESSA KOTIHOIDOSSA OLEVAT KOIRAT

 

Nämä koirat ovat jo saapuneet Suomeen kotia etsimään ja ovat adoptoitavissa kauttamme. Koirat ovat vapaaehtoisten kotihoitajiemme hellässä hoivassa eripuolilla Suomea. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja, sovitaan kotikäynnistä ja koiran kanssa tapaamisesta.

 

Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari viikossa.

Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.

 

(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)

JOSE

 

Tämä nuori pojan nassikka on vasta 8 kk ikäinen vauhtihirmu. Jose on kotihoitajan mukaan kiltti, älykäs, energinen ja iloinen poika, joka vaatii vielä perusasioiden opettelua kotielämässä. Jose viihtyy kotihoitajan oman koiran, kissojen ja lasten kanssa erinomaisesti. Sosiaalinen ja utelias pikku mies. Nauttii koirapuistossa kirmaamisesta, osaa leikkiä hienosti mutta myös rauhoittua, kun on sen aika. Jose on n. 55-60 cm korkea pitkäsääri ja painoa pojalla on n. 15 kiloa. Tuskin kasvaa enää, vähän voi miehistyä. Jose on Suomessa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

LAYLA

 

Todella hauska ihmisrakas nuori tyttö, reilun vuoden vanha, joka haluaa olla lähellä ihmistä eikä karkaa oman ihmisen luota. Helposti koulutetavissa ja motivoitavissa. Reipas ja mukava lenkkikaveri. Steriloitu, rokotettu ja veritestit ok. Sopuisasti viettää aikaa n. kymmenen koiran laumassa jossa isoja ja pieniä, narttuja ja uroksia. Lailan entisestä elämästä kertovat muutamat arvet naamassa häntä on joskus toinen koira purrut. Kovasti mielistelee muita koiriaa pusuttelemalla eikä varmasti haasta riitaa. Lasten kanssa tykkää olla. Ei ole yhtään arka. Painoa n 20kg ja säkä 45cm eli keskikoinen tyttö. Ei ole kova haukkumaan ja sisällä ollessaan on sisäsiisti. Tulossa pian Suomeen kotihoitoon.

OLLIE

 

Olliella on ikää arviolta 7 vuotta. Sen tarina ja matka on ollut pitkä ja vaiherikas. Ollie on pelastettu Etelä-Amerikasta koirien pelastustarhalta. Se oli pelastettu tarhalle huonossa jamassa, se oli sidottu jaloistaan metallisella langalla ja jalat/kyynärtaipeet olivat pahasti tulehtuneet. Tarhan vapaaehtoinen otti sen hoitaakseen ja koira jäi hänelle. Ollie muutti 3 vuodeksi Englantiin, josta sen tie on jatkunut Espanjaan.

Tähän asti Ollie on ollut perheen silmäterä, mutta nyt kotiin on syntynyt pieni vauva, jonka kanssa Ollie ei osaa elää. Se tarvitsee rauhallisen, omaa tilaa antavan ja rakastavan loppuelämän kodin, jossa saa käpyttää ulkona lenkillä ja kotona ottaa päiväunia omassa rauhassa, vaikka telkkarin tai takkatulen äärellä.

Ollie on n. 55 cm korkea ja painaa n. 20 kiloa. Lempeä ja rakastava, perusterve aikuinen mies. Vain tositarkoituksella. Tulossa pian Suomeen kotihoitoon.

FIO

 

Pikkuinen maneto mix (?) tyttö-pentu. Todella reipas ja tykkää kovasti lenkkeillä. Lapset on kivoja ja niin kaikki aikuisetkin sekä tietty koirakaverit. Saaneet turvallisen alun elämälleen aluksi omien vanhempien kanssa ja nyt kotihoidossa. Asianmukaisesti rokotettu ja madotettu, saaneet laadukasta penturuokaa alusta asti. Fio on Tampereella kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

FINN

 

Suloinen pikku manetomix (?) pentu. Reipas ja sosiaalinen, kissat, lapset ja muut koirat on kaikki kivoja kavereita. Leikkisä ja iloinen poika. Saanut turvallisen alun elämälleen aluksi omien vanhempien kanssa ja nyt kotihoidossa. Asianmukaisesti rokotettu ja madotettu, saanut laadukasta penturuokaa alusta asti. Finn on Lahdessa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

LEO

 

Leo- podenco poikapentu, yksi Rosan pennuista. Pennut ovat terveitä, leikkisiä, ne on madotettu, rokotettu, Kaikki myös jo sirutettu ja passit valmiina. Pennut ovat saaneet vain hyviä kokemuksia ihmisistä joten hyvä alku kotielämälle. Emo noin 45 cm ja painoa n 20kg joten keskikokoinen tyttö. Todella herttainen, ihmisystävällinen ja seurallinen emo. Pennut jäävät varmaan samoihin mittoihin, urokset voivat kasvaa äitiään isommiksi. Kaikki tykkäävät lapsista. Tarhalla ei ole kissoja. Vieressä oleskeleviin aaseihin eivät reagoineet. Pennut ovat kasvaneet reippaasti, painoa n. 10kg. Leo on Vantaalla kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

TOBY

 

Toby- podenco poikapentu, yksi Rosan pennuista. Pennut ovat terveitä, leikkisiä, ne on madotettu, rokotettu, Kaikki myös jo sirutettu ja passit valmiina. Pennut ovat saaneet vain hyviä kokemuksia ihmisistä joten hyvä alku kotielämälle. Emo noin 45 cm ja painoa n 20kg joten keskikokoinen tyttö. Todella herttainen, ihmisystävällinen ja seurallinen emo. Pennut jäävät varmaan samoihin mittoihin, urokset voivat kasvaa äitiään isommiksi. Kaikki tykkäävät lapsista. Tarhalla ei ole kissoja. Vieressä oleskeleviin aaseihin eivät reagoineet. Pennut ovat kasvaneet reippaasti, painoa n. 10kg. Toby on Lahdessa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

IRIS

 

Iris on suloinen ja todella ystävällinen n 2v todennäköisesti terrierin ja paimenkoiran risteytys. Painoa tytöllä on 16kg joten keskikokoinen neiti kyseessä. Iiris on asunut Espanjassa pienellä tarhalla pennusta asti. Iris tulee erinomaisesti toimeen muiden koirien ja kissojen kanssa, rakastaa lapsia ja ylipäätään kaikkia ihmisiä. Iloinen ja leikkisä tyttö valmiina lähtöön. Steriloitu, passi ok, veritestit ok, rokotukset ok. Erittäin älykäs tyttö joka on helppo saada oppimaan. Ei myöskään karkaa oman ihmisen luota vaikka ei olisikaan hihnassa. Iris on Lahdessa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

LUCY

 

Lucy on kaunis tyttö joka on saanut syntyä turvassa yhteistyötarhallamme. Tyttö on syntynyt 15.5.2017 ja veljiensä sekä emonsa kanssa kasvanut hyvässä hoidossa, saadeen ihmisistä vaih hyviä kokemuksia, hyvää ruokaa, säännölliset madotukset sekä asianmukaiset rokotukset ja ennenkaikkea paljon leikkiä lajitovereiden kanssa.Painoa tytöllä marraskuussa n 13kg ja tulee siis kasvamaan vielä hiukan (äiti 20kg). Iloinen ja reipas tyttö joka nyt opettelee normaalia kotielämää. Lucy on Porvoossa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

AMBER

 

Tämä hymyileväinen ja kaunis propellikorva mummeli on tasapainoinen koira, joka on elänyt kodissa tähän asti, kunnes omistaja menehtyi. Amber on rohkea ja iloinen, ei hätkähdä kovin pienistä. Se vaikuttaa tulevan hyvin toimeen kaikkien koirien kanssa. Kissoista on ollut aluksi vähän innostunut ja kiihtynyt, mutta tilannetta tarkkaillaan vielä...

Amber on syntynyt 19.6.2007 eli on vastikään täyttänyt 10 vuotta. Painoa 12-14 kiloa ja 55 cm korkeutta.

Tämä ihana podenco-tyttö kaipaa rakastavaa ja huolehtivaa kotia loppuelämäkseen. Ikänsä vuoksi Amber on yhdistyksen erityisadoptiokoira, yhdistys tukee adoptiokuluissa. Tulossa pian Turkuun kotihoitoon.

DUNA

 

Duna on juuri täyttänyt 1v. Kaunis ja lempeä suklaan ruskea tyttönen jolla korkeutta noin 50 cm. Kiltti kaikille muille koirille kuten myös ihmisille. Ei karkaa vapaana ollessaan. Duna on myös kävelylenkeillä tavannut hevosia eikä niitäkään arastellut, myös hevoset tuntuivat pitävän tästä tytöstä. Mukava ja leikkisä lenkkikaveri. Duna sopii myös lapsiperheeseen. Todella hyväluoneinen tyttö. Tästä saa mukavaa lenkkiseuraa. Tulossa pian Turkuun kotihoitoon.

ROSA

 

Rosa (passissa Lulu) tyttönen on juuri täyttänyt vuoden. Tyttö löydettiin viimeisilläään tiineenä ja pääsi yhteistyötarhallemme turvaan synnyttämään. Tämä nuori äiti hoiti 5 pentuaan kunnialla ja pennut ovat tulossa/ jo Suomessa. Kaunis karkeakarvaine n podemix tyttö jonka luonne on pelkkää kultaa. Kävelee hihnassa hienosti, matkustaa autossa pitkänkin matkan hiljaa maisemia katsellen. Tulee heti mutkattomasti toimeen muiden koirien kanssa ja vilpittömästi rakastaaa kaikkia ihmisiä. Steriloitu ja veritestit puhtaat.. Mukava perhekoira joka pitää myös lapsista. Painoa 17kg ja korkeutta 45 cm. Rosa on Turussa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

TURO - varattu

 

Tämä komea poika on hyvin lojaali ystävä. Se on aiemmin adoptoidun Tinan viimeinen pentu, jotka ovat kasvaneet pennusta asti kotihoitajallamme. Kaikki muut pennut saivat jo Suomesta kodit. Turon adoptoiva perhe saa ikuisen ystävän, joka seuraa kaikkialle ja haluaa osallistua tapahtumiin. Jostain syystä se kuitenkin on hyvin varuillaan miesten seurassa, vaikka sillä ei ole tapahtunut mitään tiettävää pelottavaa tai negatiivista kokemusta miesten kanssa hoitajan mukaan. Myös sen adoptoitu veli samasta pentueesta pelkää miehiä. Turon adoptoivalta perheeltä odotetaan lujaa sitoutumista ja pitkäjännitteisyyttä alkuun. Tutustuttuaan tämä poika rakastaa ihmisiä. Turo on 60 cm korkea ja painaa 25-30 kg. Päivitys 4.8.17 Turo on rohkaistunut kovasti ja uteliaana heti seuraa vierasta perässä ja jo kohta tulee rapsuteltavaksi. Tästä ujosta pojasta on kuoritunut hellyyttä rakastava sylikoira. Turo on Turussa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

BUFFY

 

Buffy on todella kaunis ja jotenkin arvokkaan oloinen nuori podeco neito. Ikää 2v korkeutta 50cm ja painoa 16kg. Tulee loistavasti toimeen kaikenkokoisten koirien kanssa ja myös kissojen kanssa mikäli kissat ovat koiriin tottuneet. Ihmisille ystävällinen , vierailta silmäili hetken ja sitten tuli vierelle hakemaan huomiota. Buffy on Lahdessa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

AMPANTO

 

Tämä eläväinen, vilkas ja iloinen 2.1.2012 syntynyt pallotyttö on pelastettu huonoista oloista pentutehtailijalta. Puhdasrotuinen Yorkshirenterrieri. Tulee hienosti toimeen kaikkien koirien kanssa. Rakastaa palloleikkejä ja leikkii mielellään muillakin leluilla. Painoa 3,9kg. Steriloitu, veritestit puhtaat, rokotukset kunnossa ja valmiina omaan kotiin. Tulossa pian Suomeen kotihoitoon.

BOOMER

 

Boomer on 2 v komea poika joka on saatu turvaan Espanjaan kotihoitoon. Tämä poika on erittäin ystävällinen kaikille ihmisille. Boomer rakastaa leikkimistä, juoksemista ja käy mielellään kävelylenkeillä. Tulee toimeen ihan kaikkien koirien kanssa kokoon, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Kissoista on kiinnsotunut hiukan liikaa joten kissakotiin emme välttämättä suosittele. Kastroitu, veritestit kunnossa, rokotukset kunnossa ja valmiina omaan kotiin. Innostuessaan saattaa hyppiä joten ihan pienet lapset voi vahingossa tönäistä nurin. Boomer on Espoossa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

AMIR

 

Amir on komea 5kk ikäinen mastiffi (mix) poika. Pelastettu ihan pienenä äitinsä kanssa yhteistyötarhallemme turvaan ja saanut näin erittäin hyvän alun elämälleen. Amir oli aluksi hiukan hämmentynyt kun erotettiin sisaruksistaan ja laitettiin pitkälle matkalle Suomeen. Pian kuitenkin asiasta innostui ja sujuvasti mukaantui kotihoitoperheen laumaan. Hakeutui heti lapsen viereen sohvalle rentoutumaan.Kiltti poika joka rakastaa hellyyttä ja huomiota ja on tottunut muihin koiriin. Pojalla ei ole lapsuudesta kuin hyviä kokemuksia ihmisestä. Rokotukset kunnossa, Amir tulee kastroida kunhan ikä sen sallii. Amir on Lahdessa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

NELLY

 

Nelly on suloinen ja kiltti 5kk mastiffi (mix) tyttö joka on ihan pienenä emonsa ja sisarustensa kanssa pelastettu turvaan yhteistyötarhalalemme. Tämä tyttö on saanut hyvän lähtökohdan elämälleen saadeen alustata asiti rakaautta, sosíaalistumista muihin koiriin, hyvää ravintoa ja erittäin hyvän hoidon. Nelyllä on rokoukset kunnossa ja hänet on terveeksi todettu. Nelly tulee steriloida kun ikä sen sallii. Nelly on Lohjalla kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

NEGRI

 

Mielettömän upea galgomix poika joka on pelastettu pois tappotarhalta Espanjassa vuokramaamme tarhapaikaan. Syntynyt 7.10.2014. Todella hurmaava luonne ja leikki nätisti muiden koirien kanssa Steriloitu, rokotettu, veritestit otettu ja terve. Terve poika valmiina lähtöön. Negri kulkee hienosti hihnassa,on pentumaisen leikkisä. Tulee luokse kutsusta ja osaa istua kun pyydetään. Vuorilenkillä poika sai kulkea vapaana eikä lähtenyt kauas ja totteli tänne kutsua hienosti. Hienosti käyttäytyvä nuori mies joka kärsii kovasti tarhaelämästä ja kaipaisi kovasti omaan kotiin. Negri on halukas oppimaan ja aktiivinen koira josta varmasti saisi mainion harrastus ja lenkkeilykaverin. Negrillä on leishmania johon tarvitsee vielä jonkin aikaa tablettihoidon. Negri on Turun lähellä kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti. Erityisadoptio, yhdistys tukee adoptiokuluissa.

TEDDY

 

Teddy on leikkisä ja kiltti 1v podemix poika. Teddy hylättiin eräälle hevostallille Espanjassa ja päätimme auttaa poikaa kodin etsinnässä. Teddy laitetaan lähtökuntoon, steriloidaan ja rokotetaan sekä otetaan veritestit. Hauska poika jolla painoa n 20kg. Teddyllä todettu leishmania. Yhdistys tukee pojan adoptiota eli poika on ns erityisadoptio.

SASHA

 

Sasha on rauhallisen oloinen noin 4 v tyttö, todellinen kultamussu. Tulee vastaan rauhallisesti häntä heiluen ja kestää myös ympärillä riekkuvat mastiffin pennut tyynen rauhallisesti. Suhtautuu upeasti lapsiin. Sasha on steriloitu, rokotettu ja veritestien mukaan terve tyttö. Sashalla ei vaikuta olevan huonoja kokemuksia ihmisitä vaan luottaen suhtautuu heti vieraisiinkin, hakee rapsut ja huomion antaa pusun palkaksi. ei ole mikään perässsä roikkuja vaan touhuilee huomion saamisen jälkeen itsekseen. Säkä reilut 60 cm ja painoa sopivasti. En kuullut Sashan haukkuvan. Tulossa pian Espooseen kotihoitoon.

NILO

 

Nilo on keskikoinen (20kg) vanhempi herra joka on löydetty Ribieran kauhutarhalta odottamassa lopetuspiikkiä. Päätimme kuitenkin ottaa pojan adoptoitavien listoille ja näin Nilon henkiriepu säilyi. Vapaaehtoiseten keräämin varoin Nilo on nyt matkaamassa Malagan alueelle koirahoitolaan jossa hänet laitetaan lähtökuntoon ja matka Suomeen voi alkaa. Nilo on hyvin vaatimaton, hiljainen ja ihmisille ystävällinen poika. Toivottavasti Nilolle löydetään koti jossa saadaan silmiin vähän iloisempi ilme.

Ikäarvio Nilolle on 10v. Kastroitu ja veritestit otettu. Nilon elämä on ilmeiseti ollut todella kovaa ja hän on ollut erittäin pahoinpidelty. Poika on todella pelokas ja vaatii aikaa , rakkautta ja kärsivällisyyttä. Nilo on erityisadoptio, yhdistys tukee adoptiokuluissa. Olisiko kenelläkään tarjota papalle turvallista eläkepaikkaa? Tulossa pian Suomeen kotihoitoon.

BONNIE JA BRANIA

 

Kauniit n 2v saksanpaimenkoira mix tytöt vailla omaa kotia. He ovat syntyneet turvassa kotihoitajan luona Espanjassa ja saaneet siten erittäin hyvän alun elämälleen, kunnollista ravintoa sekä madotukset ja rokotukset niinkuin pitää. Nämä kaksi tyttöä ovat vielä jäljellä 8 pentueen joukosta. Tytöt ovat todella iloisia ja kilttejä. Hakeutuvat ihmisen lähelle ja rakastavat kaikkea huomiota mitä saavat. Ovat myös koko elämänsä asuneet muiden koirien kanssa joten ovat oppineet tulemaan kaiken ikäisten ja -kokoisten kanssa toimeen. Iloiset ja leikkisät tytöt joista saa kaveria lenkille. Älykkäiltä vaikuttavia neitosia. Tytöt ovat Joutsenossa kotihoidossa ja heihin pääsee tutustumaan sovitusti.

DALI (erityisadoptio)

 

Dali on pieni maastomallinen poika joka on syntynyt 13.7.2009. Dali tulee aivan loistavasti toimeen kaikkien koirien kanssa mutta ihmisiä hiukan arastelee. Dali on otettu toisinaan aian sisätiloihin opettelemaan kotikoiran elämää mutta eniten Dali tuntuu kyllä nauttivan muiden koirien seurasta ulkona. Dali ei puolusta itseään mitenkään vaikka pelkää vierasta ihmistä, hän vaan väistää syrjemmälle. Dali vaatii perheen jossa hänelle annetaan aikaa tutustua ja jossa ympäristö on rauhallinen. Dali tarvitsee myös ehdottomasti rohkean koirakaverin malliksi. Dalin kotiutumista halutaan tukea joten yhdistys auttaa kulukorvauksissa, Dali on ns erityisadoptio. Rokotukset kunnossa, kastroitu, veritestit ok. Dali on Helsingissä kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

Linkki FB-kansioon