Copyright © All Rights Reserved

Autetaan Eläimiä ry. Lahti / Adoptiokoirat Suomeen

Yhdistyksen rekisteröintipäivä 28.3.2014. Rekisteröintinumero 212.337. Traces-lupa FI15241

AUTETAAN ELÄIMIÄ RY, Lahti

 

SUOMESSA KOTIHOIDOSSA OLEVAT KOIRAT

 

Nämä koirat ovat jo saapuneet Suomeen kotia etsimään ja ovat adoptoitavissa kauttamme. Koirat ovat vapaaehtoisten kotihoitajiemme hellässä hoivassa eripuolilla Suomea. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja, sovitaan kotikäynnistä ja koiran kanssa tapaamisesta.

 

Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari viikossa.

Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.

 

(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)

LUCAS

 

Lucas on pikkuinen 3v poika joka on pelastettu kunnalliselta tarhalta kotihoitoon Espanjassa. Poika on ilmeisesti kotoaan sinne hyvälly sekä aika kovalla kädellä kasvatettu koska on hiukan pelokas vielä. Kun tutustuu ja huomaa ettei hänelle tehdä pahaa rohkaisutuu kyllä. Veritestit ok, rokotettu, kastroitu. Herttainen poika joka tulee hyvin toimeen isossakin koiralaumassa. Lucas on Hämeenlinnassa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

OSCAR

 

Pikku mies Oscar on hijalinen ja kiltti mies, joka tulee kaikkien kanssa juttuun ikään, kokoon tai rotuun katsomatta :). Hieman tanakka poika tällä hetkellä, painoa noin 5 kg ja ikää n 6v. Poika elelee nyt kotihoidossa Suomessa kerrostalossa tosen koiran kaverina. Hienosti sopeutunut Suomaliseeen elämänrytmiin. Kastroitu, kaikki veritestit kunnossa ja rokotettu. Mukava ja helppo koira kaveriksi sohvalle ja lenkille. Oscar on Vantaalla kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

GYPSY

 

Gypsy on 1v poika jolla painoa 5kg, herttainen ja kiltti poika. Poika tulee muiden koirien kanssa toimeen sekä on kiltti myös kissoille. Veritestit ok, kastroitu ja rokotettu. Helppo kotikoira joka solahti kotihoitoperheen arkeen sujuvasti muiden koirien kanssa. Käyttäytyy hienosti myös julkisilla paikoilla ja tervehtii vierailtakin ihmisiä aina kohteliaasti... ei hypi vasten vaan on huomaavainen herra. Kävelee hienosti hihnassa. Sopii myös kerrostaloon. Gypsy on Hämeenlinnassa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

RUBY

 

Ruby on n puoli vuotias vauhdikas neitokainen joka muistuttaa kovasti pointteria. Ei tule kuitenkaan kasvamaan kovin isokokoiseksi.,Ruby on sopeutunut hienosti kotihoidossa kotielämään, Kävelee upeasti hihnassa ja autoilee mallikkaasti, ei ole yhtään pelokas tai arka ketään kohtaan. Tulee upeasti toimeen myös lasten kanssa. Rokotettu ja veritestien mukaan terve tyttö. Tästä koirasta saa varmaan kivan harrastuskaverinkin ja ainakin varman kumppanin lenkkeilyyn. Ruby on Nurmijärvellä kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

BOBBY

 

Pikkuinen Bobby-poika jolla painoa noin 8kg ja ikää 6v. Herttainen pieni poika joka tykkää kaikista ihmisistä ja tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. veritestit ok, rokotettu ja kastroitu. valmiina ikiomaan kotiin. Helppo koira joka oli Espanjassa jonkin aikaa kotihoidossa isohkossa koiralaumassa. Bobby on Sipoossa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

SCOOBY

 

Reipas ja pienikokoinen poika. Todella kiltti ja sujahti kotihoitoperheen laumaan heti. Tykkää lapsista. Ikää pojalla noin vuosi ja painoa noin 8 kg. Helppo ja hiljainen poika. Kävelee hienosti hihnassa, sisäsiisti. Scooby on Lahdessa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

MEGAN

 

Elokuussa syntynyt dalmatialaismix tyttö. Hyvin sosiaalinen ja ottaa kontaktia ihmisiin. Tulee kasvamaan n. keskikokoiseksi. Tulossa pian Suomeen kotihoitoon.

DENZIL

 

Denzil on pian 6v täyttävä reipas ja leikkisä poika. Denzilin toiveena on koti jossa on sohva ja paljon leluja. Tulee loistavasti toimeen muiden koirien kanssa ja tykkää myös kissoista. Rokotettu, kastroitu ja veritestit ok. Painoa miehellä noin 10kg. Tykkää kaikista ihmisistä, etenkin niistä jotka suostuu pojan kanssa leikkimään ja/tai makoilemaan sohvalla. Hiukan vaikeaa on ollut totutella yksinoloon ilman koirakaveria, joten tämän pojan toiveissa on koti jossa on myös koirakaveri, kissojakin voi olla mutta koirasta saisi enemmän turvaa. Sopeutunut hyvin kerrostaloelämään ja suomalaiseen elämänrytmiin. Denzil on Lahdessa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

FLORENCE

 

Florence tyttönen noin vuoden ikäinen painoa 6.5 kiloa,steriloitu,verikokeet negatiiviset. Tyttö on valmiina omaan kotiin! Tulee toimeen hienosti kaikkien koirien kanssa,narttujen ja urosten kaiken kokoisten,on iloinen reipas leikkisä tyttö. Florence on Espoossa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

LEYLA

 

Leyla tyttö on noin 6 vuotias hieman tukeva tyttönen.koska ei paljon tarhalla liikuntaa saa.Leyla on iloinen hieman varauksellinen alkuun uusia ihmisiä kohtaan ,tarvii aikaa totutteluun.Leyla tulee toimeen kaikkien koirien kanssa.Leylan pelasti Saksalainen rescue yhdistys tappo tarhalta monen muun koiran kanssa,eräänä päivänä tämä yhdistyksen henkilö ei koskaan enää tullutkaan tarhalle vaan jätti kaikki pelastamansa koirat sinne.Leyla on ollut nyt kolme vuotta tarhalla,pienessä häkissä viettää melkein kaikki päivät,Leyla on heiman surumielinen ja katse apea,kelläpä ei olisi jos vuosia olet ollut näkymättömänä eikä kukaan halua,nyt toivoisi jo ihanan Leylan saavan kokea sen onnen että oma koti löytyisi. Leyla on sterkattu ja verikokeet otettu. Leyla on Turussa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

MAXIMO

 

Vesikoira. Ikää pojalla 3v ja todella mukava, ihmisläheinen ja leikkisä luonne. Maximo on ollut kotikoirana ja hänet on noin komesti vuodessa viety lomien ajaksi la calassa sijaitsevaan koirahotelliin kunnes sitten viimeisen kerran kun hänet sinne vietiin eivät omistajat enää tulleetkaan hakemaan... Mukava ja energinen koira joka jaksaa lenkkeillä eikä karkaa pihasta tai lenkillä. Veritestit puhtaat ja rokotettu sekä kastroitu. Tulee hyvin toimeen kaikkien koirien kanssa tosin leikkisä luonne voi ihan vanhuskoirille olla liikaa. Menee hyvin ainokaisena tai toisen koiran kaverina. Ei kissakotiin. Autoilee mallikkaasti. Sisäsiisti. Kävelee hienosti hihnassa. Tottelee hienosti käskyt istu ja tänne. Maximo on Lahdessa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

SEPE

 

Pikkuinen podeco mix joka on syntynyt maaliskuussa 2018. Tulee jäämään varmasti suht pienikokoiseksi. . Tässä on reipas ja kiltti poika joka on iloisen touhukas ja todella ihmisläheinen pusuttelija . Fiksuna nuorena miehenä valmis oppimaan vaikka mitä. Tästä pojasta saa mukavan kaverin harrastuksiin, lenkille ja sohvalle. veritestit ok, kastroidaan heti iän salliessa ja rokotettu jo asianmukaisesti. Saanut hyvän alun kotihoidossa Espanjassa ja tottunut muihin koiriin. Tykkäisi kovasti olla sylissä ja tulee varmasti olemaan omistajalleen uskollinen kaveri. kovasti olisi leikkinyt myös lasten kanssa. Tulossa Suomeen kotihoitoon.

POPPY

 

Poppy neitokainen on n 10kk ikäinen iloinen vesseli, joka on löytynyt pentuna ja ollut kotikoirana Espanjassa. Mutta tyttö jatkoi kasvuaan ja tarvii paljon liikuntaa jota perheen ei ollut mahdollista tarjota ajanpuutteen vuoksi. Siksi Poppy vietiin tarhalle. Nyt neitokainen elelee kerrostalossa ja on valmiina omaan kotiin.steriloitu,verikokeet negatiiviset. Kiltti ja todella leikkisä pentu joka oppii nopeasti uusia asioita, opettelee kulkemaan julkisilla ja muitakin city-koiran vaatimia taitoja. Sopisi varmasti hyvin myös koirakaveriksi jollekin kiltille ja leikkisälle kaverille.Poppy haukahtelee krstalon ääniä jonkun verran,joten ehkä hälle parempi rivitalo,oktalo missä ei niin paljon naapuroston äänet häiritse.Poppy on myös varsinainen vesipeto,rakastaa veden kanssa lutraamista, joten pikku allas pihalla olis typyn mieleen! Poppy on Vantaalla kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

TURCO - ei adoptoitavissa toistaiseksi

 

Turco on kiltti vesikoira (mix?) joka on pelastettu kunnalliselta tarhalla kotihoitajamme luo. Ilmeisesti perheestä hylätty. Ikää pojalla arvioitu olevan n 9v. Virkeä iloinen ja kaikkien kaveri. Asustelee muiden koirien kanssa ilman ongelmia, vähän toisille pojille pörhistelee välillä mutta rauhoittunee kun hormaanit tasaantuu kastraation jälkeen.. Kastroitu, rokotettu ja veritestit kunnossa. Valmiina omaan kotiin. Vaikuttaa olevan sisäsiisti. Turco on Turussa kotihoidossa.

JADE

 

Jade on 30.3. 2017 syntynyt suomalainen neito, joka etsii uutta kotia. Juuri madotettu ja rokotetaan sekä sirutetaan ja steriloidaan luovutuskuntoon pian. Herkkä ja nöyrä koira joka tykkää kovasti kaikista koirakavereista. Arka ja kovin alistuvainen vielä, mutta reipastuu nopeasti oikeanlaisessa ohjauksessa. Tytölle etsitään rauhallista kotia jossa ei ole pieniä lapsia ja jossa on myös koirakaveri. Sisäsiisteys hyvin hallinnassa (hätäpissa voi vielä livahtaa) eikä tee tuhoja jäätyään yksin. Rakastaa lenkkeilyä mutta vaatii ihmisen joka ymmärtää herkästi karkaavan koiran tarpeet eli kunnolliset ulkoiluvälineet. Jade on Haminassa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

TIERRA

 

Tierra 8v on pelastettu Valencian tarhalta.Tierra tyttönen on suht arka,surumielinen,ilme on kovia kokenut,nyt on Tierra lentänyt suomeen kotihoitoon ja varmasti siitä piristyy kun saa lämpöä ja rakkautta. Tierra on kotihoidossa kerrostalossa jossa on muita koiria ja kissoja, hienosti on soputunut tyttö porukkaan. Helppo ja hiljainen kotikoira mukaan lenkille ja sovaperunaksi sohvalle. Rokotettu, veritestit ok, steriloitu. Tierra on Helsingissä kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

ARCHIE

 

Archie on tammikuussa -18 syntynyt pointteria muistuttava poika joka on löydetty hylättynä Espanjassa. Tulee todella hyvin muiden koirien kanssa toimeen ja on ystävällinen ja iloinen koira rakastaen kaikkia ihmisiä. Archieta liikenteen häly pelottaa eikä ole paras koira kaupungin keskustaan. Archielle etistään kotia suht rauhallisten lenkkeilymaastojen läheltä ja sellaista omistajaa joka kärsivällisesti totuttaa poikaa myös tarvittaessa kaupungin vilskeeseen. Veritestit puhtaat, rokotukset kunnossa ja kastroidaan pian. Älykäs poika joka on varmasti helppo kouluttaa ja josta saa kivan lenkki- ja harrastuskaverin. Archie on Haminassa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

NALA

 

Nala on noin 6kk vanha oleva pentu joka otettu turvaan Espanjassa kahden sisaruksen kanssa ihan pienenä. Mukava ja iloinen tyttö joka tykkää kaikista ihmisistä ja tulee heti luokse jakamaan pusuja. Kotiaetsivä Lobo on tämän kaunokaisen veli. Rotuja voi arvailla mutta söpöjä karvaturriaisia molemmat. Kasvaa vielä jonkin verran korkeutta nyt noin 45 cm. Rokotettu ja veritestit puhtaat. Älykkäät sisarukset Nala ja veljensä Lobo. Tästä saa varmaan kivan harrastuskoirankin halutessaan. Nala on Lahdessa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

MARTTA

 

Martta on tullut Suomeen noin kolme vuotta sitten,hän on nyt noin 4 v ja painoa n 10kg. Martasta luovutaan koska oli puraissut perheen lasta korvasta. Nyt Martta on Lahdessa kotihoitajan luona ja etsii siis uutta kotia. Martta ei pidä liian iholle tulevista toisista korista mutta kun saa itse rauhassa tutustua muihin koiriin niin on ok. Marttaan pääsee tutustumaan sovitusti.

PLUTO

 

Pluto täyttää pian 10v ja toivoo vielä loppuelämän kotia. Poika on todella herttainen ja erittäin hellyydenkipeä. Nauttii saamastaan huomiosta ja tulee lähelle hakemaan hellyyttä. Kävelee upeasti hihnassa. Säkäkorkeus n 60cm ja painoa 24kg. Rokotettu, kastroitu ja veritestien mukaan kunnossa. Rakastaa vilpittömästi omaa ihmistään ja on valmiina auttamaan parhaansa mukaan. Oli hoitajansa kanssa lenkillä kun hoitua liukastui kuivaan heinää ja kaatui. Pluto oli salamana paikalla ja tuli viereen. Hoitaja otti valjaista kiinni ja Pluto veti hoitajan takasin jaloilleen. Tämä mies ei jätä pulaan naista! Pluto on Kuopiossa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

NEGRI

 

Mielettömän upea galgo/ staffi? mix poika joka on pelastettu pois tappotarhalta vuokramaamme tarhapaikaan. Syntynyt 7.10.2014. Todella hurmaava luonne ja leikki nätisti muiden koirien kanssa Steriloitu, rokotettu, veritestit otettu. Negri on innokas lenkkeilijä ja vetää jonkin verran hihnassa varsinkin kun vastaan tulee koiria. Negri haluaisi kaikkia tervehtiä, joten hihnakävelyä pitää harjoitella. Metsässä tulee luokse kutsusta ja osaa istua kun pyydetään. Kotihoidossa tällä hetkellä viiden muun koiran kanssa ja hienosti sujuu. Negri sopii hyvin myös ainokaiseksi koiraksi koska hän haluaa läheisyyttä ja olla ihmisen vieressä, nyt se ei aina ole mahdollista ja silloin hän hiukan vetäytyy omiin oloihinsa toiseen huoneeseen. Negri on halukas oppimaan ja aktiivinen koira josta varmasti saisi mainion harrastus ja lenkkeilykaverin. Negri on sisäsiisti eikä tuhoa kotia.

Negrillä on leishmania johon tarvitsee vielä jonkin aikaa tablettihoidon. Joulukuussa Negri oli verikokeissa, arvot laskeneet mutta vielä on lääkitys. 20.6.2018 Negri oli leishmania-verikokeissa ja arvot nyt negatiiviset! Lääkitys on puolitettu seuraavaksi 3 kuukaudeksi. Lokakuussa 2018 on uusi verikoe ja jos arvo on edelleen negatiivinen, voidaan lääkitys jättää kokonaan pois.

Erityisadoptio, yhdistys tukee adoptiokuluissa. Negri on Turun lähellä kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

Linkki FB-kansioon