Copyright © All Rights Reserved

Autetaan Eläimiä ry. Lahti / Adoptiokoirat Suomeen

Yhdistyksen rekisteröintipäivä 28.3.2014. Rekisteröintinumero 212.337. Traces-lupa FI15241

AUTETAAN ELÄIMIÄ RY, Lahti

 

SUOMESSA KOTIHOIDOSSA OLEVAT KOIRAT

 

Nämä koirat ovat jo saapuneet Suomeen kotia etsimään ja ovat adoptoitavissa kauttamme. Koirat ovat vapaaehtoisten kotihoitajiemme hellässä hoivassa eripuolilla Suomea. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja, sovitaan kotikäynnistä ja koiran kanssa tapaamisesta.

 

Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari viikossa.

Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.

 

(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)

BRIE

 

Suloinen 4.10. syntynyt tyttö saapui Lahteen kotihoitoon. Hän oli turvassa jo parin kuukauden ajan ennen Suomeen tuloa kotihoidossa Espanjassa. Kiltti ja pennuksi todella rauhallinen. Oli kovin läheinen siskonsa kanssa ja tullessaan vähän masentunut kun joutui leikkikaverista eroon. Pian piristyi ja Briestä on alkanut kuoriutua iloinen ja leikkisä pentu. Tulee hyvin kaikkien koirien kanssa toimeen ja on pentumaisen alistuvainen ja haluaa miellyttää. Ihmisrakas tyttö jolla ei ole huonoja kokemuksia ihmisestä, iloisesti tulee jo kutsusta luokse ja hienosti oppi heti kävelemään hihnassa. Autoilee mallikkaasti. Rokotukset kunnossa. Häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

VERANO

 

Tämä 8,5-v pappa on pieni n. 5 kiloinen kirppu. Ihana nappinenä, joka on valitettavasti täysin kuuro. Lisäksi silmissä on iän mukanaan tuomaa kaihia.

Veranon kanssa opetellaan nyt kotihoitopaikassa viittomia ja opinnot sujuvat hyvin. Verano kaipaisi kodilta rauhallista ympäristöä, missä saisi rentoutua ja asiat tapahtuisi ikämiehelle sopivaan tahtiin. Kaipaa lisää koulutusta ja ymmärrystä, sillä sen kuuroutta ei varmasti ole huomioitu tai osattu huomioida aiemmassa kodissa Espanjassa.

Kotihoitaja kertoo, että Verano haluaa lempeyttä ja rapsuttelua erityisesti, kun on ensin saanut kasvattaa omiin ihmisiinsä luottamusta. Tulee hyvin toimeen perheen lasten kanssa ja myös muiden pienten kanssa, kun saa ensin omaan tahtiin tutustua. Oppivainen ikämies, joka on nopeasti asettunut kodiksi kotihoitoperheen luo. Osaa autoilla nätisti ja ruokailut sekä puruluiden nakertelut hoitokodin koiran kanssa onnistuu sulassa sovussa. Asetuttuaan Verano on vähän jo alkanut terrierimäisesti leikkiäkin.

Verano on Espoossa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti. Erityisadoptiokoira, yhdistys tukee adoptiokuluissa.

HONEY

 

Tämä kiltti, hiukan ujo tyttö on noin 2v. odotteli kotia Espanjassa kotihoidossa. Tulee hyvin muiden koirien ja kissojenkin kanssa toimeen. Painoa on hiukan alle 10kg, vartalo on viehättävä maastomallinen. Steriloitu, rokotukset kunnossa, veritestien mukaan terve. Valmiina omaan kotiin Suomessa. Honey on Turussa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

PONGO

 

Pongo (dalmis?) on 2013 syntynyt poika joka on alunperin Espanjaasta Suomeen tullut 2016 marraskuussa. Pongo on asunut perheessä koko tämän ajan mutta nyt perheen muuttuneiden tilanteiden vuoksi Pongolle joudutaan etsimään uusi koti.

Rotunsa omaisesti Pongo on aktiivinen ja reipas koira joka kaipaa määrätietoisen mutta lempeästi ohjaavan omistajan, paljon liikuntaa ja aktiviteettia. Pongo ei karkaa vapaana ollessaan vaan pysyy oman ihmisen lähellä ja tulee luokse kutsusta, Pongo on sisäsisiti ja tottunut olemaan yksin 8-9 h työpäivät. Kävelee hihnassa hyvin ja ohitukset sujuu hyvin. Pongo osaa myös muita peruskäskyjä. Vaikka Pongo on asunut lapsiperheessä se edelleen pelkää lapsia ja tämä vaatii uudelta omistajalta vielä työstämistä. Rokotukset voimassa 3v, passi, veritestit puhtaat, hampaat hoidettu ( yksi hammas suositellaan tulevaisuudessa poistettavan), kastroitu. Pongo on pääkaupunkiseudulla kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

CIP

 

Cip on pieni 4 v tyttö joka haluaisi omaan kotiin. Odotteli sitä Romaniassa, mutta saapui nyt Suomeen. Kiltti ja ihmisläheinen joka elelee kissojen ja koirien laumassa. Mielellään käpertyisi illalla peiton alle oman omistajan viereen. Steriloitu, rokotettu ja passi kunnossa valmiina lähtöön. Painoa tytöllä 6,3 kg ja korkeutta 32cm. Cip on Tampereella kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

COCA

 

Coca on kaunis pikkuinen maastomallinen tyttö jota tarhalla luonnehditaan erityiseksi, on kuulemma niin mukava neito. Tytöllä ikää n 2v ja tottunut kissoihin ja isoon koiralaumaan. Tuli Romaniasta omaa kotia etsimään. Steriloitu ja rokotukset kunnossa. Coca on Lahdessa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

MONIQUE

 

Monique on kiltti, ihmisille ja muille koirille ystävällinen keskikokoinen tyttö. Voidaan tarvittaessa myös kissatestata. Tämä tyttö asusteli isossa koiralaumassa hyvin vaatimattomasti Romaniassa ja nyt haluaa päästä omaan kotiin ja oman ihmisen omaksi kullaksi. Ikää neidolla n 2v, rokotettu, steriloitu, passi on. Monique on Lahdessa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

ALMA

 

Alma on pikkuinen n 7v yorkki-tyttö joka etsii nyt Espanjassa loppuelämän kotia. Alma on otettu turvaan kotihoitoon ja on oikein mukava ja sosiaalinen luonteeltaan. Tykkää kaikista ihmisistä, tulee hyvin muiden koirien kanssa toimeen, ja pitää kovasti myös lapsista. Vereitestit ok, rokotetttu ja steriloitu. Reipas pikkuinen. Alma on Kuopiossa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

JORDAN

 

Jordan on mukava 3v poika joka asustellut Suomessa jo jonkin aikaa. Jordanin perheessä puhkesi allergia ja poika etsii nyt uutta kotia. Tämä herrasmies osaa autoilla, kävelee hihnassa hyvin, ei karkaa vapaana, sisäsiisti, ei tee pahojaan ollessaan yksin, on täysin ok muiden koirien ja lasten kanssa. Jordanilla on rokotukset kunnossa ja hänet on kastroitu. Jordanilla on Espanjassa todettu leishmania joka siellä hoidettiin, tällä hetkellä pojalla ei ole lääkitystä, ensi kesänä vielä varmuudeksi kontrolliverikoe. Leishmania ei rajoita pojan elämää millään tavalla. Jordanin adoptiota tuetaan ja hän on erityisadoptio. Helppo kotikoira josta saa kivan kaverin lenkkeilyyn, metsäretkille ja vaikka johonkin harrastukseen. Jordan on Nurmijärvellä kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

CILLA

 

Cilla on todella herttainen hännänheiluttaja. Ikää tytöllä on 4v. Sopeutunut upeasti suomalaiseen elämänmenoon. Kotihoidossa kerrostalossa, ei haku talon äänille, eikä edes ovikellolle Tykkää lapsista ja tulee loistavasti toimeen kissojen kanssa. Iloinen veikistelijä joka oikein poseerasi kameralle eri asennoissa. Osaa käskyt istu, tassu ja maahan, hihnakävelyssä tarvitseee hiukan harjoitusta koska kiirehtii eteenpäin ja meinaa vetää. Ei räyhää ohikulkijoille. Helppo ja mukava perhekoira, sisäsiisti ja osaa olla yksin tuhoamatta mitään. Sopii ainoaksi koiraksi tai koirakaverin seuraan. Veritestien mukaan terve. Suomessa kotihoidossa, häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

SPIKE

 

Spike on nuori podeco (mix)poika, (ikää 1v.) joka on luonteltaan helppo ja rennon oloinen mies. Leikkisä ja älykäs, sisäsiisti. Kissat, muut koirat ja kaiken kokoiset ihmiset on hänen mielestään ok ja kivoja. Asusteli kotihoidossa Espanjassa, kunnes tuli Suomeen kotia etsimään. Veritestien mukaan terve, kastroitu, rokotettu ja passi kunnossa. Kooltaan 47 cm ja painoa 23 kg. Spike on Joutsenossa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

CHANCE

 

Tämä oranssinsävyinen kaunis tyttönen on nimeltään Chance. Chance oli hylätty taloon, josta se tuotiin huonossa kunnossa ja laihana yhteistyöhoitajallemme Espanjassa. Ensimmäiset yöt tyttö vietti sairaalassa nesteytyksessä ja ravintotipassa, hyvällä hoidolla se kuitenkin alkoi nopesti kuntoutua ja on nyt todella reipas ja iloinen neiti. Rotuarvaus on podenco-noutajamix, tytön luonteessa on myös labradorimaista iloisuutta, leikkisyyttä ja eloa. Chance rakastaa poikkeuksetta kaikkia ihmisiä, lapsia ja aikuisia. Dominoivan koiran seuraan se ei sovi. Hoitopaikan galgo pojan kanssa ja pentujen kanssa leikki ja juoksu sujuu hyvin. Sopii myös ainoaksi koiraksi.

Chancen ongelmana on eroahdistus ja huutaa omistajan perään jonkin verran sekä saattaa raapia oven pieltä, eli tätä tyttöä ei sijoiteta kerrostaloon. Ei kuitenkaan ns revi paikkoja. Chance kävelee todella hienosti hihnassa, on sisäsiisti ja matkustaa autossa mallikkaasti. Oppivainen tyttö ja makupaloilla todella helposti motivoitavissa. Tytöstä saa hvyän lenkki- ja harrastuskoirankin. Chance on syntynyt 07/04/16. N. 55 cm korkea ja n. 20 kiloa. Steriloitu, rokotettu ja veritestit ok.

Chancelle halutaan löytää hyvä ja sitoutunut koti joka jaksaa työstää myös eroahdistusta. Yhdistyksen normaalikäytännöistä poiketen hyvän kodin löytyessä Chance luovutetaan aluksi kahden viikon kotikokeiluun jonka jälkeen päätetään lopullisesta adoptiosta. Chance on erityisadoptio eroahdistuksen vuoksi, yhdistys tukee adoptiokuluissa. Chance on Mäntsälässä kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

VILI

 

Vili on kiltti ja ystävällinen pieni poika. Ikää miehellä 2v ja painoa 7-8kg. Kotihoidossa Espanjassa ja valmiina matkustamaan pian. Kastroidaan ennen lähtöä. Tulee loistavasti toimeen muiden koirien kanssa, leikkisä poika. Veritestien mukaan terve. Tulossa pian Suomeen kotihoitoon.

 

LAYLA

 

Todella hauska ihmisrakas nuori tyttö, reilun vuoden vanha, joka haluaa olla lähellä ihmistä eikä karkaa oman ihmisen luota. Helposti koulutetavissa ja motivoitavissa. Reipas ja mukava lenkkikaveri. Steriloitu, rokotettu ja veritestit ok. Sopuisasti viettää aikaa n. kymmenen koiran laumassa jossa isoja ja pieniä, narttuja ja uroksia. Lailan entisestä elämästä kertovat muutamat arvet naamassa häntä on joskus toinen koira purrut. Kovasti mielistelee muita koiriaa pusuttelemalla eikä varmasti haasta riitaa. Lasten kanssa tykkää olla. Ei ole yhtään arka. Painoa n 20kg ja säkä 45cm eli keskikoinen tyttö. Ei ole kova haukkumaan ja sisällä ollessaan on sisäsiisti. Tulossa pian Suomeen kotihoitoon.

LEO

 

Leo- podenco poikapentu, yksi Rosan pennuista. Pennut ovat terveitä, leikkisiä, ne on madotettu, rokotettu, Kaikki myös jo sirutettu ja passit valmiina. Pennut ovat saaneet vain hyviä kokemuksia ihmisistä joten hyvä alku kotielämälle. Emo noin 45 cm ja painoa n 20kg joten keskikokoinen tyttö. Todella herttainen, ihmisystävällinen ja seurallinen emo. Pennut jäävät varmaan samoihin mittoihin, urokset voivat kasvaa äitiään isommiksi. Kaikki tykkäävät lapsista. Tarhalla ei ole kissoja. Vieressä oleskeleviin aaseihin eivät reagoineet. Pennut ovat kasvaneet reippaasti, painoa n. 10kg. Leo on Vantaalla kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

AMBER

 

Tämä hymyileväinen ja kaunis propellikorva mummeli on tasapainoinen koira, joka on elänyt kodissa tähän asti, kunnes omistaja menehtyi. Amber on rohkea ja iloinen, ei hätkähdä kovin pienistä. Se vaikuttaa tulevan hyvin toimeen kaikkien koirien kanssa. Kissoista on ollut aluksi vähän innostunut ja kiihtynyt, mutta tilannetta tarkkaillaan vielä.

Amber on syntynyt 19.6.2007 eli on täyttänyt 10 vuotta. Painoa 12-14 kiloa ja 55 cm korkeutta. Tämä ihana podenco-tyttö kaipaa rakastavaa ja huolehtivaa kotia loppuelämäkseen. Ikänsä vuoksi yhdistyksen erityisadoptio, yhdistys tukee adoptiokuluissa. Amber on Turussa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

NELLY

 

Nelly on suloinen ja kiltti 5kk mastiffi (mix) tyttö joka on ihan pienenä emonsa ja sisarustensa kanssa pelastettu turvaan yhteistyötarhalalemme. Tämä tyttö on saanut hyvän lähtökohdan elämälleen saadeen alustata asiti rakaautta, sosíaalistumista muihin koiriin, hyvää ravintoa ja erittäin hyvän hoidon. Nelyllä on rokoukset kunnossa ja hänet on terveeksi todettu. Nelly tulee steriloida kun ikä sen sallii. Nelly on Lohjalla kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

NEGRI

 

Mielettömän upea galgomix poika joka on pelastettu pois tappotarhalta Espanjassa vuokramaamme tarhapaikaan. Syntynyt 7.10.2014. Todella hurmaava luonne ja leikki nätisti muiden koirien kanssa Steriloitu, rokotettu, veritestit otettu ja terve. Terve poika valmiina lähtöön. Negri kulkee hienosti hihnassa,on pentumaisen leikkisä. Tulee luokse kutsusta ja osaa istua kun pyydetään. Vuorilenkillä poika sai kulkea vapaana eikä lähtenyt kauas ja totteli tänne kutsua hienosti. Hienosti käyttäytyvä nuori mies joka kärsii kovasti tarhaelämästä ja kaipaisi kovasti omaan kotiin. Negri on halukas oppimaan ja aktiivinen koira josta varmasti saisi mainion harrastus ja lenkkeilykaverin. Negrillä on leishmania johon tarvitsee vielä jonkin aikaa tablettihoidon. Negri on Turun lähellä kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti. Erityisadoptio, yhdistys tukee adoptiokuluissa.

TEDDY

 

Teddy on leikkisä ja kiltti 1v podemix poika. Teddy hylättiin eräälle hevostallille Espanjassa ja päätimme auttaa poikaa kodin etsinnässä. Teddy laitetaan lähtökuntoon, steriloidaan ja rokotetaan sekä otetaan veritestit. Hauska poika jolla painoa n 20kg. Teddyllä todettu leishmania. Yhdistys tukee pojan adoptiota eli poika on ns erityisadoptio. Teddy on Vantaalla kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

SASHA

 

Sasha on rauhallisen oloinen noin 4 v tyttö, todellinen kultamussu. Tulee vastaan rauhallisesti häntä heiluen ja kestää myös ympärillä riekkuvat mastiffin pennut tyynen rauhallisesti. Suhtautuu upeasti lapsiin. Sasha on steriloitu, rokotettu ja veritestien mukaan terve tyttö. Sashalla ei vaikuta olevan huonoja kokemuksia ihmisitä vaan luottaen suhtautuu heti vieraisiinkin, hakee rapsut ja huomion antaa pusun palkaksi. ei ole mikään perässsä roikkuja vaan touhuilee huomion saamisen jälkeen itsekseen. Säkä reilut 60 cm ja painoa sopivasti. En kuullut Sashan haukkuvan. Tulossa pian Espooseen kotihoitoon.

BONNIE JA BRANIA

 

Kauniit n 2v saksanpaimenkoira mix tytöt vailla omaa kotia. He ovat syntyneet turvassa kotihoitajan luona Espanjassa ja saaneet siten erittäin hyvän alun elämälleen, kunnollista ravintoa sekä madotukset ja rokotukset niinkuin pitää. Nämä kaksi tyttöä ovat vielä jäljellä 8 pentueen joukosta. Tytöt ovat todella iloisia ja kilttejä. Hakeutuvat ihmisen lähelle ja rakastavat kaikkea huomiota mitä saavat. Ovat myös koko elämänsä asuneet muiden koirien kanssa joten ovat oppineet tulemaan kaiken ikäisten ja -kokoisten kanssa toimeen. Iloiset ja leikkisät tytöt joista saa kaveria lenkille. Älykkäiltä vaikuttavia neitosia. Tytöt ovat Joutsenossa kotihoidossa ja heihin pääsee tutustumaan sovitusti.

DALI (erityisadoptio)

 

Dali on pieni maastomallinen poika joka on syntynyt 13.7.2009. Dali tulee aivan loistavasti toimeen kaikkien koirien kanssa mutta ihmisiä hiukan arastelee. Dali on otettu toisinaan aian sisätiloihin opettelemaan kotikoiran elämää mutta eniten Dali tuntuu kyllä nauttivan muiden koirien seurasta ulkona. Dali ei puolusta itseään mitenkään vaikka pelkää vierasta ihmistä, hän vaan väistää syrjemmälle. Dali vaatii perheen jossa hänelle annetaan aikaa tutustua ja jossa ympäristö on rauhallinen. Dali tarvitsee myös ehdottomasti rohkean koirakaverin malliksi. Dalin kotiutumista halutaan tukea joten yhdistys auttaa kulukorvauksissa, Dali on ns erityisadoptio. Rokotukset kunnossa, kastroitu, veritestit ok. Dali on Helsingissä kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

Linkki FB-kansioon