AUTETAAN ELÄIMIÄ RY, Lahti


SUOMESSA KOTIHOIDOSSA OLEVAT KOIRAT


Nämä koirat ovat jo saapuneet Suomeen kotia etsimään ja ovat adoptoitavissa kauttamme.  Koirat ovat vapaaehtoisten kotihoitajiemme hellässä hoivassa eripuolilla Suomea. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja, sovitaan kotikäynnistä ja koiran kanssa tapaamisesta.


Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari viikossa.

 Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.

 


(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)

JADE


Jade on 30.3. 2017 syntynyt suomalainen neito, joka etsii  uutta kotia. Juuri madotettu ja rokotetaan sekä sirutetaan ja steriloidaan luovutuskuntoon pian. Herkkä ja nöyrä koira joka tykkää kovasti kaikista koirakavereista. Arka ja kovin alistuvainen vielä, mutta reipastuu nopeasti oikeanlaisessa ohjauksessa. Tytölle etsitään rauhallista kotia jossa ei ole pieniä lapsia ja jossa on myös koirakaveri. Sisäsiisteys hyvin hallinnassa (hätäpissa voi vielä livahtaa) eikä tee tuhoja jäätyään yksin. Rakastaa lenkkeilyä mutta vaatii ihmisen joka ymmärtää herkästi karkaavan koiran tarpeet eli kunnolliset ulkoiluvälineet. Jade on Haminassa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

DUKE


Duke on noin kaksi vuotias todella karismaattinen upea galgo poika. Kävelee hihnassa hienosti. Rauhallinen ja ystävällinen. Nojautuu lähelle hakemaan hellyyttä.

Duke saapui Suomeen kotihoitoon 14.3.19 ja oli heti lentökentällä hyvin tasapainoisen ja ystävällisen oloinen herra. Duke matkusti rauhallisesti autossa ja kotihoitopaikan kahden muun koiran kanssa ystävystyi heti. Erittäin miellyttävä luonteinen ja helpon oloinen poika joka suhtautuu tyynesti uusiin asioihin turhia stressaamatta. Enää puuttuu se oma koti tälle upealle miehelle. Dukeen pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Lahteen.


Olli
Olli1
Olli2
Olli3

OLLI


Olli on 1,5 urheilullinen nuorimies. Vaatii aikaa hiukan tottuakseen uusiin ihmisiin, mutta kun tämä kynnys on ylitetty, on varsinainen pusupoika joka rakastaa omia ihmisiään koko koiran kokoisella suurella sydämellä. Olli on tullut Suomeen pentuna ja kastroitu Suomessa. Suomessa todettu myös alhaisen tason leishmania joka hoidettu hyvin, pian saa poika jättää tabletit pois. Ollilla on hankittuna kaikki tarvittavat lääkkeet ja kertaalleen jo testitkin olleet negatiiviset. Todella energinen ja älykäs koira. Ei karkaa ja osaa peruskäskyt. Sisäsiisti eikä tuhoa paikkoja. Asunut maalla ja kaupungin lähiössä kerrostalossa sopeutuen aina hyvin. Kulkee hienosti hihnassa. Tulee loistavasti muiden koirien kanssa toimeen. Olli on erityisadoptio. Olliin pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Lahteen.

Ryder
Ryder1
Ryder2

RYDER


Ryder on kaks vuotias griffoni mix uros joka on hieman varautunut alkuun uusia ihmisiä kohtaan. Todella kiinnostunut ja tulee kyllä luokse muttei ole ihan varma miten päin pitäisi olla kun hieman ujostuttaa mutta samalla haluaisi leikkiä. Suomesta jo kodin saanut Sunny on Ryderin isä. Ryder on noin 25kg säkä vajaa 60cm. Karkeakarvainen partasuu. Hyvin aktiivinen ja iloinen avoin luonne. Leikkisä ja huumorintajuinen koira joka hassuttelee kun on niin intona saamastaan huomiosta. Saapui kotihoitoon Haminaan 21.10.2019. 

Donna
Donna1
Donna2

DONNA


Donna on yksi pellolta löytyneistä pennuista ja ikää neidillä nyt noin 6kk. Donna on vielä aika arka ja vaatii aikaa sekä kärsivällisyyttä. Lempipuuhaa on sohvalla löhöily mutta iltaisin iskee hiukan iltavillit ja silloin otetaan pikku juoksuhepulit. Erittäin kiltti tyttö joka opettelee kotielämän taitoja kotihoidossa parin koiran rohkaisevassa seurassa.
Rokotettu asianmukaisesti, eikä todettuja sairauksia. 
7.8.19 Donna on reipastunut vauhdilla ja ollut jo kotihoitajan mukana toimistokoiranakin. Edelleen ujo mutta kehittyy huimaa vaihtia ja sopueutuu uusiin asioihin nopeasti. Todellä ystävällinen ja yhteistyökykyinen nuori koira josta saa varmasti mainon kaverin vaikka harrastuksiin. Tulee hienosti toimeen myös muiden koirien kanssa. Kotihoidossa Espoossa.
Lisää kuvia ja tietoja pentujen alkuajoista täällä https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2065726193727152&type=3

Noa1
Noa
Noa2
Noa3
Noa4

NOA


Noa on perreran puolelta haettu noin 2vuotias pointteri mix tyttö.painoa n 20kiloa säkä 55cm vielä on hieman hermostunut mutta Staceyn hyvässä hoidossa päivä päivältä rohkaistuu. On metsästäjän hylkäämä.
11/19 Noa on nykyään reipas ja iloinen tyttö. Juoksee onnessaan vapaana ja leikkii koira kavereiden kanssa iloisesti. Noa olisi valmis omaan kotiin. Tulee sterkattuna, rokotukset ok, verikokeet otetaan, passi ja siru löytyy.
Noa saapui Suomeen kotihoitoon 18.11.2019 ja ensimmäiset päivät on sujuneet hyvin. Tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja sopeutui kotioloihin helposti. Neitiin pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Turun lähelle.

Stan.
Stan1
Stan2
Stan3

STAN(varattu)


Stan on noin 2 vuotias todella mukava ja herttainen galgo poika. Espanjassa myös kotia etsivän Happyn veli. Tulee hyvin toimeen kaikkien koirien kanssa ikään ja sukupuoleen katsomatta ja asustelee samassa pihassa myös hevosen seurana. Ihana poika joka tulee hienosti luokse ja nojautuu lähelle hakien hellyyttä. Kiltti ja lempeä luonteinen nuori mies. Tulee kastroituna ja rokotettuna, veritestit ok. Stan saapui Suomeen kotihoitoon 6.11.2019 ja siihen pääsee tutustumaan sovitusti hoitajan luo Mäntsälään.

Sam
Sam2
Sam3
Sam1

SAM


Jotkut varmasti muistavatkin tämän urhean pojan joka löydettiin joenuomasta viime maaliskuussa loukkaantuneena ja jätettynä. Takajaloissa oli vamma ja poika ei päässyt kävelemään. Yhdistys keräsi rahaa ja ihanien lahjoittajien avulla poika saatiin kuntoon. Näin poikaa toukokuussa Espanjassa ja lupasin että koti löydetään, koti joka rakastaa ja ymmärtää ja samalla lupasin kotihoitopaikan. Täällä hän nyt on Lahdessa osana laumaamme.
Sam on varmaan sekoitus bretonia ja spanielia ja ehkä jotain muutakin. Ikää 2v arviolta. Iloinen, seurallinen ja kaikkia ihmisiä heti vilpittömästi rakastava. Steriloitu ja rokotettu ja veritestit ok. Tykkää muista koirista ja on todella sopuisa. Isot koirat vielä Tuula jännittää mutta vaan väistää niitä. Sisäsiisteys tosi hyvä kunhan pääsee ulos tarpeeksi tiheästi. Takajalat hiukan vielä ns harottavassa asennossa etenkin toinen mutta ei haittaa liikkumista eikä aiheuta muita toimenpiteitä kuin ymmärrystä liikunnan järkevästä lisäämisestä ja määrästä. Reipas lenkkeilijä, kävelee upeasti hihnassa, autoilee hienosti eikä juurikaan ole haukkunut. Todella herttainen, kiltti luonne. Sirokokoinen, painoa noin 10kg. Ei jää itkemään perään vaikka jää ihan yksin. Nukkuu yöt rauhallisesti omalla paikalla. Samiin pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Lahteen.

Black angel
Black angel1
Black angel3
Black angel2

BLACK ANGEL/ ANI(varattu)


Black Angel on noin 1vuotias pieni tyttö joka painaa vajaa 7kg. Angel on löytynyt kadulta ilman sirua tai tietoa omistajasta.
Tyttö on luultavasti joskus jäänyt auton töytäisemäksi kun välillä aristaa toista puolta selästä ja lonkkaa.  Joten välillä ehkä hyvä viedä hierojalle mutta toki perus hyvällä ruoknnalla ja lenkkeilyllä lihaskunnon parantuminenkin korjaa paljon. Black Angel on erityisadoptio tämän vuoksi. Tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja muutenkin kiltti luonne.
Tyttö laitetaan lähtökuntoon ja sitten on valmis omaan kotiin. Black Angel tuli kotihoitoon Suomeen 10.10.19 ja ensi kuulumiset hoidosta on seuraavat. Angel on tosi herttainen pieni koira. Tulee erinomaisesti toimeen toisten koirien kanssa. Rakastaa omaa ihmistä yli kaiken ja käpertyy mielellään syliin. Pitää lenkkeilystä ja kulkee nätisti hihnassa. Aiemmasta jalkavammasta ei ole enää näkyviä merkkejä. Anille kiva olisi koti missä koirakaveri josta saa turvaa sillä ulkona jotkut asiat hieman jännittää.

Aniin pääse tutustumaan sovitusti Helsinkiin.

Miki
Miki0
Miki3
Miki1

MIKI


Miki on n 8 vuotias, pieni ja todella herttainen reipas mnies. Painoa tällä suloisuudella on noin 5 kg. Miki tuli reippaana ulos lentoboksista ja katsoi itselleen heti syötävää pitkän matkan jälkeen. Ei ollut minkäänlaista paniikkia lentomatkasta. Autossa matkustaa hienosti ja tulee heti kaikkien koirien kanssa juttuun. Nyt kotihoidossa kahden muun koiran seurana sekä kahden kissan kaverina. Hienosti on poika heti soputunut. Tarpeet ulos onnistuu vaikka lumi tassujen alla onkin vierasta materiaalia. Reipas ja kiltti poika josta joku saa todella hienon kaverin. Rokotuksen kunnossa ja veritestit puhtaat. Mikiin pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Lahteen.

Dolly1
Dolly2
Dolly3

DOLLY (varattu)


Dolly on 7 vuotias galgo kaunokainen. Tyttö on entinen metsästäjän koira. Metsästäjä hylkäsi Dollyn kun neidistä ei enää ollut hänelle hyötyä metsästykseen, joten tyttö jäi "tarpeettomaksi". Dolly on reipas ja iloinen, tykkää muista koirista ja ihmiset on myös Dollyn mielestä kivoja. Dolly etsii omaa kotia tositarkoituksella, hän tulee sterkattuna rokotettuna passi ja siru on. Veritestit ok. Dolly asustelee kotihoitajan luona Espanjassa. Dollylla on toisessa silmässä heikompi näkö jonka vuoksi Dolly on erityisadoptio, ei kuitenkaan vaikuta normaali arjessa.
Dolly saapui Suomeen kotihoitoon 6.11.2019 ja neitiin pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitajan luo Viitasaarelle.

IMG-20191126-WA0000
IMG-20191126-WA0001
IMG-20191126-WA0003
IMG-20191126-WA0005

BERTIE


Bertie on yksi Salsan pennuista jotka kasvaneet Espanjassa yhteistyökumppanimme luona ja saapuivat Suomeen 24.11.2019.  Yksi pojista matkasi suoraa omaan kotiinsa ja Bertie sekä siskonsa Daisy tulivat kotihoitoon odottamaan sitä oman kodin löytymistä. Pikkuherra on syntynyt 27.6.2019. Korkeutta pojalla on noin 25cm ja painoa vajaa viitisen kiloa. Bertie on todella reipas ja utelias nuori koiran alku. Se on luonteeltaan kiltti ja hyvin ihmisrakas. Antaa hienosti käsitellä itseään ja sopeutuu uusiin asioihin todella nopeasti. Tulee mainiosti toimeen muiden koirien sekä kissojen kanssa. Kävellyt alusta saakka hienosti remmissä vaikkakin vielä pentumaiseen tapaan sinkoilee mutta oppii nopeasti. Perso ruualle joka tietysti auttaa motivoinnin kanssa kun opetellaan uusia asioita. Fiksu ja kekseliäs luonne, oivaltanut heti miten saa vauhdilla pienestä koostaan huolimatta itsensä sohvalle ja sänkyyn. Haukahtelee ja murisee uusia ääniä joita tullut vastaan kotihoitopaikassa naapurustosta mutta ei mikään turha räksyttäjä. Erittäin iloinen ja leikkisä avoin pieni pentu joka odottelee sitä ihka oman kodin löytymistä. Bertieen pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Kirkkonummelle.

20191125_211716
20191125_133511
20191125_133515
20191125_204041

DAISY


Daisy on yksi Salsan pennuista jotka kasvaneet Espanjassa yhteistyökumppanimme luona ja saapuivat Suomeen 24.11.2019.  Yksi pojista matkasi suoraa omaan kotiinsa ja Daisy sekä veljensä Bertie tulivat kotihoitoon odottamaan sitä oman kodin löytymistä. Pikkuneiti on syntynyt 27.6.2019. Korkeutta tällä sirolla tytöllä on noin 30-35cm ja painoa 5-6kg. Rakenteeltaan Daisy on siro ja sulava erittäin sopusuhtainen nuori koiran alku. Se on kiltti ja lempeä. Hieman varovainen ja harkitseva muttei missään nimessä kuitenkaan arka. Nopeasti huomattuaan että uusi asia ei ole paha se intoutuu hassuttelemaan ja neidin hauska leikkisä puoli tulee esiin. Antaa käsitellä itseään ongelmitta. Daisy tulee mainiosti kaikkien koirien kanssa toimeen ja käyttäytyy kunnioittavasti vanhempiaan kohtaan. Ensimmäinen yö kotihoidossa meni rauhallisesti pedissä nukkuen ja muutenkin neiti rauhoittuu hienosti lepäämään touhuilun ja ulkoilun jälkeen. Jo ensimmäisenä päivänään tyttö on kulkenut remmissä iloisesti häntä heiluen hoitopaikan muiden koirien mukana ja tutkii uteliaana uutta ympäristöään. Erittäin avoin ja miellyttävä luonteinen pentu. Daisyyn pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Vantaalle.

Pupo
Pupo1
Pupo2

PUPO


Tässä on kyllä todellinen herrasmies jollekin. Rauhallinen ja kiltti poika. Maastomallinen pötkylä joka tulee muiden koirien kanssa hyvin toimeen. Ikää 9v. Reipas ja leikkisä poika. Kävelee todella hienosti hihnassa ja nauttii kovasti kävelyretkistä. Ei reagoi vastaantulijoihin eikä pelkää liikennettä. On sisäsiisti kunhan pääsee tarpeeksi tiheästi ulos. Tykkää kaikista ihmisistä. Veritestit puhtaat. Hurmaavaan herraan pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Lahteen.

Paloma0
Paloma1
Paloma2
Paloma3

PALOMA


Paloma on noin 7 vuotias keskikokoinen podenco mix tyttö. Palomalla on alhaisen tason leishmania, johon saa nyt lääkitystä ja hyvin mahdollista että arvo laskee pian ja lääkitys voidaan jossain vaiheessa lopettaa kokonaan. Palomalla on useamman kuukauden lääkkeet jo hankittuna joten kustannukset taudin hoidossa jäävät todella pieniksi. Palomalla säkäkorkeus 50 cm ja painoa n 14 kiloa. Paloma on iloinen ja rauhallinen tyttö. Tulee kaikkien muiden koirien kanssa hyvin toimeen. Hiukan ujo uusille ihmisille aluksi, mutta tutustuu pian eikä ole vihainen kenellekään vaan väistää hiukan ja katselee kauempaa. Leimaantuu nopeasti omaan ihmiseen. Sisäsiisti, matkustaa upeasti autossa, eikä tee pahojaan jäädessään yksin. Rokotukset kunnossa. ihana karkea karva. Äärimmäisen kiltti ja helppo tyttö. Palomaa pääsee näkemään kotihoitopaikkaan Lahteen.

Sadie
Sadie1

SADIE


Sadie on noin 6 -vuotias noin 35 kiloinen tyttö joka on löydetty kadulta vaeltamasta. Sadie on reipas, iloinen ja tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa. Ystävällinen ihmisille ja luonteeltaan hyvin kiltti.
Sadie tulee Suomeen steriloituna, rokotettuna ja sirutettuna sekä verikokeet otettuna passin kera.
Sadie saapuu kotihoitoon Suomeen 21.11.2019

Linkki FB-kansioon

Copyright  ©  All Rights Reserved

Autetaan Eläimiä ry. Lahti / Adoptiokoirat Suomeen

Yhdistyksen rekisteröintipäivä 28.3.2014. Rekisteröintinumero 212.337. Traces-lupa FI15241