AUTETAAN ELÄIMIÄ RY, Lahti


SUOMESSA KOTIHOIDOSSA OLEVAT KOIRAT


Nämä koirat ovat jo saapuneet Suomeen kotia etsimään ja ovat adoptoitavissa kauttamme.  Koirat ovat vapaaehtoisten kotihoitajiemme hellässä hoivassa eripuolilla Suomea. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja, sovitaan kotikäynnistä ja koiran kanssa tapaamisesta.


Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari viikossa.

 Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.

 


(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)

STAN


Stan etsii uutta kotia aikuisperheestä maalta.Stan on tullut Suomeen tammikuussa 2017,hän on nyt kaksi vuotias bodeguero mix säkä n 45cm ja painoa 13kiloa.kastroitu ja rokotettu.


Stan on aktiivinen,rakastaa metsässä ulkoilua ja omistajan kanssa yhdessä touhuamista,tykkää olla omistajan lähellä,on miellytä'mishaluinen ja oppii nopeasti,tykkää tehdä temppuja,käyttää paljon nenää,ja tykkää erilaisesesta aktivoinnista.tarvitsee liikunnan lisäksi myös aivo/nenätyöskentelyä, sisällä osaa myös lepäillä rauahssa,kaikki hoitotoimenpiteet sujuu hyvin. Turkki on helppohoitonen ja karvaa irtoaa todella vähän ja lika irtoaa turkista itsekseen. Kaikki ruoka ja namit maistuu hyvin,joten kouluttaminen namien avulla onnistuu hyvin.


Stan on vauhdikas rämäpää mutta toisaalla herkkä ja arka,kovasti jännittää vähän kaikkea.vieraita ihgmisiä,mopoja autoja traktoreita vieraita koiria, yleensäkin uusia tilanteita ja paikkoja,menee helpostio vieraassa paikassa ylikierroksille ja säntäilee tutussa rauhallisessa ympäristössä kulkee nätisti hihnassakoulutuksen avulla on pärjätty nykyisin muiden jännittävien asioiden kanssa ihan hyvin,mutta koirat aiheuttavat vielä remmirähjäystä,jos tulevat yllättäen liian lähelle.


Kodin tilanne on muuttunut ja perhe muutti maalta taajama-alueelle.Stan ei ole tottunut asumaan vilkkaassa ympäristössä ja stressaa aika paljon.eli koiria tulee paljon vastaan jolloin Stan on kovasti stressissä ja remmiräyhää,sekä kotiin tulevat vieraat ihmiset aiheuttaa Stanissa jännitystä,koska ovat Stanin mielestä epäilyttäviä ja jänniä,jolloin menee ylikierroksille ja käy rähjäämässä vieraille.joten siitä syytä aikuiskoti on parempi Stanille kuin lapsiperhe.Stan ei sovi kissakotiin koska jahtaa niitä.Stan sopii hyvin ainokaiseksi koiraksi taikka pienen keskikokoisen koiran kaveriksi.


Stan on Vantaalla kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.PELUCHE


Tämä poika on syntynyt 30.10.2007 ja ollut koko elämänsä uskollisena kotikoirana. Nyt kuitenkin omistaja toi tämän eläkepäivänsä ansainneen papan tarhalle eikä enää halua pitää sitä. Poika on todella kiltti, rauhallinen ja hiljainen mies. Hän tulee hyvin muiden tarhan koirien kanssa toimeen ja alkoipa jo leikkiäkin vähän. Terve mies ja kastroitu, rokotukset kunnossa. Poika painaa noin 16kg. Mukava kaveri kaiken kaikkiaan. Poika on yhdistyksen erityisadoptio. Peluche on kotihoidossa Helsingissä ja siihen pääsee tutustumaan sovitusti.

JADE


Jade on 30.3. 2017 syntynyt suomalainen neito, joka etsii  uutta kotia. Juuri madotettu ja rokotetaan sekä sirutetaan ja steriloidaan luovutuskuntoon pian. Herkkä ja nöyrä koira joka tykkää kovasti kaikista koirakavereista. Arka ja kovin alistuvainen vielä, mutta reipastuu nopeasti oikeanlaisessa ohjauksessa. Tytölle etsitään rauhallista kotia jossa ei ole pieniä lapsia ja jossa on myös koirakaveri. Sisäsiisteys hyvin hallinnassa (hätäpissa voi vielä livahtaa) eikä tee tuhoja jäätyään yksin. Rakastaa lenkkeilyä mutta vaatii ihmisen joka ymmärtää herkästi karkaavan koiran tarpeet eli kunnolliset ulkoiluvälineet. Jade on Haminassa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

PLUTO


Pluto täyttää pian 10v ja toivoo vielä loppuelämän kotia. Poika on todella herttainen ja erittäin hellyydenkipeä. Nauttii saamastaan huomiosta ja tulee lähelle hakemaan hellyyttä. Kävelee upeasti hihnassa. Säkäkorkeus n 60cm ja painoa 24kg. Rokotettu, kastroitu ja veritestien mukaan kunnossa. Rakastaa vilpittömästi omaa ihmistään ja on valmiina auttamaan parhaansa mukaan. Oli hoitajansa kanssa lenkillä kun hoitua liukastui kuivaan heinää ja kaatui. Pluto oli salamana paikalla ja tuli viereen. Hoitaja otti valjaista kiinni ja Pluto veti hoitajan takasin jaloilleen. Tämä mies ei jätä pulaan naista! Pluto on Kuopiossa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

NEGRI


Mielettömän upea galgo/ staffi? mix poika joka on pelastettu pois tappotarhalta vuokramaamme tarhapaikaan. Syntynyt 7.10.2014. Todella hurmaava luonne ja leikki nätisti muiden koirien kanssa Steriloitu, rokotettu, veritestit otettu. Negri on innokas lenkkeilijä ja vetää jonkin verran hihnassa varsinkin kun vastaan tulee koiria. Negri haluaisi kaikkia tervehtiä, joten hihnakävelyä pitää harjoitella. Metsässä tulee luokse kutsusta ja osaa istua kun pyydetään. Kotihoidossa tällä hetkellä viiden muun koiran kanssa ja hienosti sujuu. Negri sopii hyvin myös ainokaiseksi koiraksi koska hän haluaa läheisyyttä ja olla ihmisen vieressä, nyt se ei aina ole mahdollista ja silloin hän hiukan vetäytyy omiin oloihinsa toiseen huoneeseen. Negri on halukas oppimaan ja aktiivinen koira josta varmasti saisi mainion harrastus ja lenkkeilykaverin. Negri on sisäsiisti eikä tuhoa kotia.

Negrillä on leishmania johon tarvitsee vielä jonkin aikaa tablettihoidon. Joulukuussa Negri oli verikokeissa, arvot laskeneet mutta vielä on lääkitys. 20.6.2018 Negri oli leishmania-verikokeissa ja arvot nyt negatiiviset! Lääkitys on puolitettu seuraavaksi 3 kuukaudeksi. Lokakuussa 2018 on uusi verikoe ja jos arvo on edelleen negatiivinen, voidaan lääkitys jättää kokonaan pois.

Erityisadoptio, yhdistys tukee adoptiokuluissa. Negri on Turun lähellä kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

JOSE


Jose on noin vuoden ikäinen bordercollie mix uros. Sillä on painoa noin 17kg ja korkeutta 55cm. Jose on löydetty kadulta vaeltamasta eli menneisyydestä tai siitä miten Jose päätyi kadulle ei ole tietoa. Tämä nuori mies on iloinen, eloisa ja touhukas nuori koiran alku. Luonteeltaan Jose on äärettömän kiltti, lempeä ja helpon oloinen koira. Se tulee muitta mutkitta toimeen kaikkien kanssa ja sopeutuu uuteen paikkaan todella helposti. Jose saapui kotihoitoon Suomeen 31.1.2019 ja oli heti kuin olisi ollut hoitopaikassa pidempäänkin. Kulkee nätisti hihnassa ja nauttii hoitotoimista kuten turkin harjaamisesta. Leikkii onnellisena leluilla ja nauttii muutenkin selvästi kotikoiran arjesta. Missä olisi tälle upealle nuorelle miehelle se oma loppuelämän koti? Joseen pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitajan luokse Tampereelle.

RUBY


Ruby on kääpiöpinseri neito jolla ikää arvion mukaan on noin 7,5vuotta (arvioitu syntymäaika 7/2011). Ruby on tullut tarhalle lokakuussa 2012 eli asunut siellä jo hyvän tovin. Rubyllä on ollut koti mutta siitä on luovuttu muuton vuoksi. Ruby on kääpiöpinserimäiseen tapaan energinen ja aktiivinen pieni koira. Se on alkuun hieman ujohko uusien ihmisten kanssa, mutta tutustuu melko nopeasti jonka jälkeen on hyvin mielellään huomioitavana ja hellittävänä. Rubyn suurin intohimo on ruoka ja neiti on hyvin perso kaikille herkuille. Miellyttävä pieni tyttö. Kulkee nätisti remmissä.Ruby saapui kotihoitoon Lohjalle 26.2.19 ja siihen pääsee tutustumaan sovitusti.

OLLI (OREO)


Olli on reipas 9kk ikäinen pentu (Veronikan pentueesta). Syntynyt kotihoidossa Espanjassa ja saanut hyvän alun elämälleen. Leikkisä ja energinen poika joka vaatii aktiivisen ja koirakokemusta omaavan perheen. Tulee loistavasti muiden koirien kanssa toimeen. Ja lompsahti kotihoitaja 9 koiran laumaan mutkitta ja ilman mitään rähinöitä. Sisäsiisti, osaa jäädä yksin. Osaa peruskäskyt ja on innokas oppimaan. Touhukas nuori koiran alku joka ulos vapaaksi päästessään ottaa innoissaan ilohepuleita. Keskikokoinen poika joka ei varmaan enää kasva. Olliin pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitajan luokse Lahteen.


DUKE


Duke on noin kaksi vuotias todella karismaattinen upea galgo poika. Kävelee hihnassa hienosti. Rauhallinen ja ystävällinen. Nojautuu lähelle hakemaan hellyyttä.

Duke saapui Suomeen kotihoitoon 14.3.19 ja oli heti lentökentällä hyvin tasapainoisen ja ystävällisen oloinen herra. Duke matkusti rauhallisesti autossa ja kotihoitopaikan kahden muun koiran kanssa ystävystyi heti. Erittäin miellyttävä luonteinen ja helpon oloinen poika joka suhtautuu tyynesti uusiin asioihin turhia stressaamatta. Enää puuttuu se oma koti tälle upealle miehelle.


EDI


Podenco-maneto mix poika. Ikää vajaa 2v. Reipas poika joka kävelee hihnassa hyvin, sisäsiisti. Erittäin leikkisä ja sopii lapsiperheeseen. Iloinen, ihmisrakas ja touhukas nuori mies. Veritestit puhtaat. Ei ainoaksi koiraksi koska ikävöi kovasti silloin ihmisen perään. Muiden koirien kanssa jää hienosti kotiin. Häntä "vakoiltiin" niin ensin katsoi hetken hiljaa ikkunasta sitten haki lelun ja alkoi itsekseen leikkiä. Rokotukset voimassa ja Suomessakin jo kertaalleen rokotettu ja tarkastettu. Kastroitu poika. Valmis kotikoira joka tottunut normaali perhe-elämään. Tulee ongelmitta toimeen muiden koirien kanssa.

Ediin pääsee tutustumaan sovitusti Lahteen kotihoitoon.


HUNTLEY


Huntley on noin 1,5 vuotias erittäin reipas poika joka rakastaa kaikkia ihmisiä heti ja tulee hakemaan hienosti huomiota. Kävelee hihnassa hyvin, Sisäsiisti, matkustaa autossa hienosti. Todella mallikelpoinen ja valmis kotikoira joka sopii myös lapsiperheeseen. Hiukan veljeään Palmeria pienempi. Huntleyllä on todettu alhaisella tasolla oleva leishmania johon saa nyt toistaiseksi pillerin päivässä. Huntley on erityisadoptio. Läpäisi kissatestin. Huntley ja Palmer haluaisivat mielellään yhteisen kodin mutta voidaan kotiuttaa erikseenkin. Todella helppoja yhdessä. Kotihoidossa Lahdessa.

Veljesten tausta tarina: Tämä upea kaksikko pelasti itse itsensä kadulta vaeltamasta päädyttyään erään eläinsuojelijan oven taakse. Pojat olivat äärettömän väsyneitä ja todella laihassa kunnossa. Huntleyllä ja Palmerilla kävi tuuri sillä ne saivat melko lailla suoraan kotihoitopaikan Espanjasta johon ne pääsivät saamaan tarvitsemaansa huomiota ja ravintoa, jotta niille saatiin lihaa luiden ympärille. Ne ovatkin nyt eläneet hyvässä rakastavassa hoidossa Espanjalaisella kotihoitajalla oppimassa tärkeitä kotikoiran tapoja. Pojat viettävät päivänsä leikkien ja touhuten hoitajansa pihamaalla. Rakastavat lenkkeilyä ja pysyvät hyvin myös vapaana. Erittäin ihmisystävällisiä ja kilttejä nuoria koiria. Luonteeltaan sosiaalisia, ystävällisiä ja miellyttäviä reippaita koiria. Korkeutta herroilla on noin 50cm eli keskikokoisia. Pojat on rokotettu ja kastroitu.


MORANTI


Moranti on upea nuori galgo poika joka käyttäytyy arvokkaasti ja rauhallisesti. Suhtautuu kaikkiin ystävällisesti eli erittäin sosiaalinen nuori koira. Kävelee hienosti hihnassa. Ei turhia hötkyile ja nauttii selvästi saamastaan huomiosta.

Moranti saapui kotihoitoon Suomeen 9.4.19 ja herraan pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitajan luo Espooseen.

LUCAS


Lucas on kiltti ja sosiaalinen yorkkipoika. Asustelee sopuisasti isossa koira laumassa ja tulee mielellään syliin ja jakaa heti parit pusut. Ikää pojalla on noin 7v, ollut terve, kastroitu, rokotukset kunnossa ja valmiina omaan kotiin. Herttainen pikkukoira jolla painoa noin 6kg. Lucas tuli Suomeen kotihoitoon 9.4.19. Reipas pikkumies saapui lentoboksista ihan kun olisi aina matkustanut ja hyppäsi syliin. Autossa matkalla kotihoitopaikkaan rauhoittui nätisti nukkumaan. Eli hyvin helpon ja miellyttävän oloinen mahtava luonteinen pieni mies. Lucakseen pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Lahteen.


PANCHITO


Panchito on noin 10kk ikäinen pikku poika, jolla painoa vajaa 5 kiloa. Panchito toivoisi kovin jo pääsevänsä omaan kotiin. Panchito on kastroitu ja verikokeet kunnossa ja rokotettu asianmukaisesti. Ystävällinen ja iloinen pikkukoira joka tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa. Panchitoa on luultavasti lyöty koska hän pelkää takaa tulevaa kättä ja silloin murisee ja haukkuu, aika varmasti tekee tehtävänsä ja poika tajuaa ettei sille tehdä enää pahaa. Panchitoa ei luovuteta perheeseen jossa alle kouluikäisiä lapsia.

Todella reipas poika saapui lennolta kotihoitoon 9.4.19. Panchitoon pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Tampereelle.


LILI


Lili on yksi Lassien pennuista. Lassie äiti on jo matkustanut omaan kotiin suomeen. Lili on noin 5 kk ikäinen neiti, painoa tällä hetkellä noin 7kiloa ja säkä n35cm. Lili tulee sterkata iän salliessa, muuten tyttö on valmiina jo omaan kotiin. Pennut on kaikki iloisia leikkisiä.

Lili saapui kotihoitoon Suomeen 10.4.19 ja kentällä hieman jännitti lennon jälkeen, mutta antoi nätisti käsitellä ja tutkia itseään. Hetken kuluttua jo vähän häntä heilui ja sylissä tarkkaili kiinnostuneena ympärillä tapahtuvaa hälinää. Kovasti oli tarjoamassa pusuja ja varovaisesti hakeutui lähelle. Herttainen pieni neiti.
Kotihoitoon päästyään tutkinut reippaasti uudet paikat ja nukkuu yöt vieressä pikkuruisena keränä. Rakastaa huomiota ja on todella ihmisrakas pentu. Osaa rauhoittua nätisti nukkumaan eikä häslää turhia vaikka leikkisä ja pentumainen vielä onkin.  Opettelee mielellään uutta ja hyvin motivoitavissa nameilla, loistava kaveri siis vaikka harrastuksiin. Upea luonteinen pieni tyttö. Liliin pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Nurmijärvelle.

LEILA


Leila on yksi Lassien pennuista. Lassie äiti on jo matkustanut omaan kotiin suomeen. Leila on nyt noin 5 kk ikäinen, painoa tällä hetkellä noin 9kiloa ja säkä n 40cm. Leila tulee steriloida iän salliessa, muuten tyttö on valmiina jo omaan kotiin. Pennut on kaikki iloisia leikkisiä.

Leila saapui Suomeen kotihoitoon 10.4.2019. Kentällä hieman jännitti mutta hetken kuluttua neiti jo heilutteli häntää ja pari pusuakin vastaanottajille annettiin. Kotihoitopaikassa touhusi innoissaan sohvatyynyjen keskellä ja tutki ympäristöä. Uudet asiat hieman ujostuttaa mutta reipastuu kaiken aikaa huimaa vauhtia ja yöt nukkuu rauhallisesti pedissä. Sisäsiisteyttä ja remmissä kulkemista harjoitellaan kaiken aikaa ja omaksuu uudet asiat hyvin. Ihastuttava nuori neiti valmiina ikiomaan kotiinsa. Leilaan pääsee tutustumaan sovitusti kotihoitopaikkaan Turkuun.

Linkki FB-kansioon

Copyright  ©  All Rights Reserved

Autetaan Eläimiä ry. Lahti / Adoptiokoirat Suomeen

Yhdistyksen rekisteröintipäivä 28.3.2014. Rekisteröintinumero 212.337. Traces-lupa FI15241