Copyright © All Rights Reserved

Autetaan Eläimiä ry. Lahti / Adoptiokoirat Suomeen

Yhdistyksen rekisteröintipäivä 28.3.2014. Rekisteröintinumero 212.337. Traces-lupa FI15241

AUTETAAN ELÄIMIÄ RY, Lahti

 

SUOMESSA KOTIHOIDOSSA OLEVAT KOIRAT

 

Nämä koirat ovat jo saapuneet Suomeen kotia etsimään ja ovat adoptoitavissa kauttamme. Koirat ovat vapaaehtoisten kotihoitajiemme hellässä hoivassa eripuolilla Suomea. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja, sovitaan kotikäynnistä ja koiran kanssa tapaamisesta.

 

Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari viikossa.

Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.

 

(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)

TURCO

 

Turco on kiltti vesikoira (mix?) joka on pelastettu kunnalliselta tarhalla kotihoitajamme luo. Ilmeisesti perheestä hylätty. Ikää pojalla arvioituvolevan n 9v. Virkeä iloinen ja kaikkien kaveri. Asustelee muiden koirien kanssa ilman ongelmia. Kastroitu, rokotettu ja veritestit kunnossa. Valmiina omaan kotiin. Tulossa pian Suomeen kotihoitoon.

POMPOM

 

Tämä pikkuinen poika painaa 4g ja on arviolta noin 4v ikäinen. Kiltti ja ystävällinen kaikille ihmisille, tulee toimeen muiden koirien ja kissojen kanssa. Suloinen pusuttelija joka olisi valmiina omaa kotiin. Kastroitu ja veritestit ok, rokotukset kunnossa. Odottaa kotiaan vielä Espanjassa. Tulossa pian Lahteen kotihoitoon.

SAFIRA

 

Safira on iloinen, erittäin sosiaalinen ja reipas pikkuinen pentu. Syntynyt 1.4.18. Rokotukset kunnossa, veritestit ok. Tässä tytössä on varmaan mäyräkoira. Ihana pikkuinen joka mielestä elämä on täynnä iloa ja riemua sekä ihania ihmisiä ja koirakavereita. Tämä pentue otettiin turvaan ihan pienenä joten on saanut hyvää hoitoa ja rakkautta alusta asti. Myös hiukan isompi sisko Siiri etsii myös kotihoidossa kotia. Safira on Kuopiossa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

SIIRI

 

Siiri on hauska ja iloinen tyttö joka vilpittömästi tykkää kaikista ihmisistä heti ja on tottunut myös muihin koiriin. Juoksuleikit alkaa heti jos vaan toinen koirakamu lähtee leikkiin mukaan. Syntynyt 1.4.18. Safiran sisko. Mäyriksen näköä päässä mutta pidemmät jalat. Rokotukset ja veritestit kunnossa. Ihana tyttö joka saanut hyvän alun elämälleen hyvässä hoidossa. Siiri on Kuopiossa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

JADE

 

Jade on 30.3. 2017 syntynyt suomalainen neito, joka etsii uutta kotia. Juuri madotettu ja rokotetaan sekä sirutetaan ja steriloidaan luovutuskuntoon pian. Herkkä ja nöyrä koira joka tykkää kovasti kaikista koirakavereista. Arka ja kovin alistuvainen vielä, mutta reipastuu nopeasti oikeanlaisessa ohjauksessa. Tytölle etsitään rauhallista kotia jossa ei ole pieniä lapsia ja jossa on myös koirakaveri. Sisäsiisteys hyvin hallinnassa (hätäpissa voi vielä livahtaa) eikä tee tuhoja jäätyään yksin. Rakastaa lenkkeilyä mutta vaatii ihmisen joka ymmärtää herkästi karkaavan koiran tarpeet eli kunnolliset ulkoiluvälineet. Jade on Lahdessa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

FRANCO

 

n 10 vuotias komea Franco poika tuli Gordobasta yhteistyötarhallemme. Franco on vilkas iloinen vauhdikas ikäisekseen. Vaikuttaa kuulemma enemmän pari vuotiaalta kuin 10 vuotiaalta. Franco on podenco n 10-kiloinen 40cm säkä, eli ei ole isosta kaverista kyse. Franco tykkää istuskella sylissä. Lenkillä virtaa riittää ja Franco hyppii innokkaasti joten hihnakävelyä pitää harjoitella mutta valmis poika matkaan. Verikokeet kaikki negatiiviset. Tulossa pian Turkuun kotihoitoon.

TIERRA

 

Tierra 8v on pelastettu Valencian tarhalta. Lisätietoa tulossa. Tulossa pian Suomeen kotihoitoon.

RAMBO

 

Rambo, 6 vuotias, kovan onnen poika, ei ole juuri saanut kodin lämmöstä nauttia. Silti on edelleen iloinen, positiivinen, leikkisä hurmuri. Rambo oli tappotarhalla ja lopetuspäivä oli jo määrätty, mutta Rambon aika ei ollut tullut vaan hänet pelastettiin. Rambo pääsi tarhalle missä ei koiria lopeteta, mutta koska luultiin, että Rambo rotunsa vuoksi (pittimix) on vaaraksi muille koirille, pidettiin häntä eristyksissä muista 8kk. Sitten vaihdettiin Rambo toiselle tarhalle missä sai leikkiä muiden kanssa, mutta tarhan pitäjä hylkäsi Rambon ja 40 muuta koiraa. Taas piti etsiä uusi paikka. Rambo on viettänyt yli neljä vuotta tarhoilla eikä kukaan ole kysynyt. Nyt Rambo on samalla tarhalla Akroksen kanssa. Toivoisi vihdoin onnen jo kohtaavan näitä kahta kovan onnen koiraa. Rambo tulee toimeen muiden koirien kanssa eikä kissoistakaan ollut moksiskaan. Rambo rakastaa kaikkia, miehiä, naisia lapsia. Rambo tulee kastroituna, verikokeet otetaan, sirutettuna, passi ym tarpeellinen. Tulossa pian Suomeen kotihoitoon.

ARCHIE

 

Archie on tammikuussa 2018 syntynyt pointteria kovasti muistuttava poika joka on löysetty hylättynä. Nyt turvassa Espanjassa kotihoidossa. Arcie tulee todella hyvin muiden koirien kanssa toimeen ja on ystävällinen ja iloinen koira rakastaen kaikkia ihmisiä. Archieta liikenteen häly pelottaa eikä ole paras koira kaupungin keskustaan. Archielle etistään kotia suht rauhallisten lenkkeilymaastojen läheltä ja sellaista omistajaa joka kärsivällisesti totuttaa poikaa myös tarvittaessa kaupungin vilskeeseen. Veritestit puhtaat, rokotukset kunnossa ja kastroidaan pian. Älykäs poika joka on varmasti helppo kouluttaa ja josta saa kivan lenkki- ja harrastuskaverin. Tulossa pian Haminaan kotihoitoon.

NALA

 

Nala on noin 6kk vanha oleva pentu joka otettu turvaan Espanjassa kahden sisaruksen kanssa ihan pienenä. Mukava ja iloinen tyttö joka tykkää kaikista ihmisistä ja tulee heti luokse jakamaan pusuja. Kotiaetsivä Lobo on tämän kaunokaisen veli. Rotuja voi arvailla mutta söpöjä karvaturriaisia molemmat. Kasvaa vielä jonkin verran korkeutta nyt noin 45 cm. Rokotettu ja veritestit puhtaat. Älykkäät sisarukset Nala ja veljensä Lobo. Tästä saa varmaan kivan harrastuskoirankin halutessaan. Tulossa pian Suomeen kotihoitoon.

JASPER

 

Faman tarhalta pentuaitauksesta löytyi pieni hymyilevä podepoikanen joka löydetty yksin harhailemasta. Näin liikuttavan ihanaa ja rauhallista pentua harvoin näkee. Tämä pienokainen olisi vaan nauttinut sylittelystä. Ikää noin 12 viikkoa ja saanut ensimmäiset penturokotteet. Tykkää kaikista ihmistä sekä myös koirakavereista.

Elämä alkanut sujua mallikkaasti kotihoidossa Lahdessa. Tarpeet tekee hienosti ulos, tykkää koirakavereista ja hienosti sopeutunut heti suomalaiseen elämänmenoon.

CHULO

 

Pikkuinen chihuahua-tyyppinen parivuotias poika löydettiin Espanjassa kadulta harhailemasta, ei sirua. Tulee kaikkien koirien kanssa loistavasti toimeen, mutta kissoista poika on liian kiinnostunut joten ei sovellu kissakotiin. Voi olla hiukan pomottava muille koirille, mikä on rodulle tyypillistä. Chulo on Turussa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

MARTTA

 

Martta on tullut Suomeen noin kolme vuotta sitten,hän on nyt noin 4 v ja painoa n 10kg. Martasta luovutaan koska oli puraissut perheen lasta korvasta. Nyt Martta on Lahdessa kotihoitajan luona ja etsii siis uutta kotia. Martta ei pidä liian iholle tulevista toisista korista mutta kun saa itse rauhassa tutustua muihin koiriin niin on ok. Marttaan pääsee tutustumaan sovitusti.

PACO

 

Paco on keskikokoinen reipas poika joka on syntynyt 15.5.2016. Kastroitu, rokotukset kunnossa, ja veritestit ok. Eloisa ja hauska koira joka sopisi ulkoilua tai retkeilyä harrastavalle liikkujalle. Rakastaa leikkiä ja juosta muiden koirien kanssa mutta osaa myös rauhoittua. Kiltti vieraallekin ja tuli hienostuneesti hakemaan huomiota. Upeasti kävelee hihnassa. Todella sosiaalinen poika. Odottanut koko elämänsä pennusta asti omaa kotia Espanjassa. Paco on Lahdessa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

PLUTO

 

Pluto täyttää pian 10v ja toivoo vielä loppuelämän kotia. Poika on todella herttainen ja erittäin hellyydenkipeä. Nauttii saamastaan huomiosta ja tulee lähelle hakemaan hellyyttä. Kävelee upeasti hihnassa. Säkäkorkeus n 60cm ja painoa 24kg. Rokotettu, kastroitu ja veritestien mukaan kunnossa. Rakastaa vilpittömästi omaa ihmistään ja on valmiina auttamaan parhaansa mukaan. Oli hoitajansa kanssa lenkillä kun hoitua liukastui kuivaan heinää ja kaatui. Pluto oli salamana paikalla ja tuli viereen. Hoitaja otti valjaista kiinni ja Pluto veti hoitajan takasin jaloilleen. Tämä mies ei jätä pulaan naista! Pluto on Lapväärtissä kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

MISHA

 

Misha on 10/2017 syntynyt podecomix pentu. Sosiaalinen, iloinen ja rohkea tyttö. Sopeutui heti uuteen laumaan ja rakastaa lapsia. Ei säästele pusuissa. Säkä noin 40cm ja painoa n 10kg, hiukan varmaan kasvaa jääden keskikoiseksi. Helpon oloinen rauhallinen mukava pentu joka ollut kotihoodossa Espanjassa saaden hyvät lähtökohdat elämälleen. Misha on Lahdessa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

MANNY

 

Manny on noin 1v poika jonka olemus muistuttaa gorgia/manetoa. Painoa pojalla on 14 kg. Hänet on löydetty yksin vaeltamasta ja otettu turvaan. Tämä poika on vielä ujo mutta ei puolusta itseään mitenkään eikä hänessä ole tippaakaan aggressiivisuutta. Manny on hauska töppöjalka joka tulee varmasti rohkaistumaan. Veritestit ok, rokotettu ja kastroitu. Tykkää kovasti muista koirista joten reipas koirakaveri varmasti tulevassakin kodissa olisi Mannyn mieleen. Tottunut kissoihin. Matkustaa autossa hienosti. Manny on Joutsenossa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

NEGRI

 

Mielettömän upea galgo/ staffi? mix poika joka on pelastettu pois tappotarhalta vuokramaamme tarhapaikaan. Syntynyt 7.10.2014. Todella hurmaava luonne ja leikki nätisti muiden koirien kanssa Steriloitu, rokotettu, veritestit otettu. Negri on innokas lenkkeilijä ja vetää jonkin verran hihnassa varsinkin kun vastaan tulee koiria. Negri haluaisi kaikkia tervehtiä, joten hihnakävelyä pitää harjoitella. Metsässä tulee luokse kutsusta ja osaa istua kun pyydetään. Kotihoidossa tällä hetkellä viiden muun koiran kanssa ja hienosti sujuu. Negri sopii hyvin myös ainokaiseksi koiraksi koska hän haluaa läheisyyttä ja olla ihmisen vieressä, nyt se ei aina ole mahdollista ja silloin hän hiukan vetäytyy omiin oloihinsa toiseen huoneeseen. Negri on halukas oppimaan ja aktiivinen koira josta varmasti saisi mainion harrastus ja lenkkeilykaverin. Negri on sisäsiisti eikä tuhoa kotia.

Negrillä on leishmania johon tarvitsee vielä jonkin aikaa tablettihoidon. Joulukuussa Negri oli verikokeissa, arvot laskeneet mutta vielä on lääkitys. 20.6.2018 Negri oli leishmania-verikokeissa ja arvot nyt negatiiviset! Lääkitys on puolitettu seuraavaksi 3 kuukaudeksi. Lokakuussa 2018 on uusi verikoe ja jos arvo on edelleen negatiivinen, voidaan lääkitys jättää kokonaan pois.

Erityisadoptio, yhdistys tukee adoptiokuluissa. Negri on Turun lähellä kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

Linkki FB-kansioon