Copyright © All Rights Reserved

Autetaan Eläimiä ry. Lahti / Adoptiokoirat Suomeen

Yhdistyksen rekisteröintipäivä 28.3.2014. Rekisteröintinumero 212.337. Traces-lupa FI15241

AUTETAAN ELÄIMIÄ RY, Lahti

 

SUOMESSA KOTIHOIDOSSA OLEVAT KOIRAT

 

Nämä koirat ovat jo saapuneet Suomeen kotia etsimään ja ovat adoptoitavissa kauttamme. Koirat ovat vapaaehtoisten kotihoitajiemme hellässä hoivassa eripuolilla Suomea. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja, sovitaan kotikäynnistä ja koiran kanssa tapaamisesta.

 

Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari viikossa.

Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.

 

(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)

MISHA

 

Misha on 10/2017 syntynyt podecomix pentu. Sosiaalinen, iloinen ja rohkea tyttö. Sopeutui heti uuteen laumaan ja rakastaa lapsia. Ei säästele pusuissa. Säkä noin 40cm ja painoa n 10kg, hiukan varmaan kasvaa jääden keskikoiseksi. Helpon oloinen rauhallinen mukava pentu joka ollut kotihoodossa Espanjassa saaden hyvät lähtökohdat elämälleen. Misha on Lahdessa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

HELMI

 

Helmi on arviolta noin 2v galgo neito joka pelastettu tappotarhalta turvaan. Nyt rokotettu, loishäädetty, veritestit ok ja steriloitu. Galgomaisen rauhallinen ja aristokraattinen olemus. Kiltti tyttö kaikille. Hiljainen neito. Tulossa pian Helsinkiin kotihoitoon.

MANNY

 

Manny on noin 1v poika jonka olemus muistuttaa gorgia/manetoa. Painoa pojalla on 14 kg. Hänet on löydetty yksin vaeltamasta ja otettu turvaan. Tämä poika on vielä ujo mutta ei puolusta itseään mitenkään eikä hänessä ole tippaakaan aggressiivisuutta. Manny on hauska töppöjalka joka tulee varmasti rohkaistumaan. Veritestit ok, rokotettu ja kastroitu. Tykkää kovasti muista koirista joten reipas koirakaveri varmasti tulevassakin kodissa olisi Mannyn mieleen. Tulossa pian Keravalle kotihoitoon.

RICO

 

Tämä upea poika raahautui espanjalaisen yhteistyötarhamme portille syyskuun lopulla laihana ja huonokuntoisena viimeisillä voimillaan. Fiksu poika tajusi itse itselleen hakea apua. Onneksi ei ollut vielä liian myöhäistä ja poika sai tarvitsemaansa hoitoa eläinlääkärillä, alkoi toipua ja on nyt totisesti herännyt henkiin.

Rico on n. 2-vuotias (ell arvio spv. 29.9.2016) podenco-poika, joka haluaa ihmiskontaktia, iloitsee ja juoksentelee tarhan pihassa riehakkaasti ja onnellisena. Poika on toipunut upeaa vauhtia ja siitä on kuoriutunut upea komistus sisäisesti ja ulkoisesti. Sopisi täydellisesti aktiivisen perheen jäseneksi arjen puuhasteluun ja harrastuksiin. Oma koirakaveri kodissa sopii aktiiviselle, leikkisälle ja sosiaaliselle pojalle mainiosti. Tykkää kovasti muista koirista ja tulee kaikkien kanssa toimeen. Rico on havaittu tarhalla poikkeuksellisen älykkääksi ja on siksi aloittanut myös joka viikkosiet agility treenit. Poika tykkää oppimisesta ja sitä on helppo kouluttaa. Kouluttaja ei ole kuulemma vielä koskaan tavannut näin älykästä nuorta miestä eli Rico on "luokkansa tähtioppilas". Poika on ottanut nopeasti alkeet haltuunsa ja etenee jo astetta vaikeampiin juttuihin. Rico haluaisi kodin jossa voisi jatkaa jotain tällaista kivaa harrastusta yhdessä uuden omistajan kanssa.

Veritestit puhtaat, rokotukset kunnossa, säännöllisesti madotettu, passi ajan tasalla, kastroitu. Korkeus: 60 cm, Paino: n.15 kg. Rico on Lahdessa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

JESSIE

 

Tämä neito on iloinen ja kaikille ystävällinen, leikkisä ja hauska veijari. Ikää noin vuosi, kooltaan siro tyttö jolla painoa n 12 kg ja korkeutta 45 cm . Veritestit kunnossa, rokotukset voimassa ja steriloitu. Nauttii muiden koirien seurasta eikä ole yhtään arka ihmistenkään kanssa. Matkustaa hienosti autossa, ei ole haukkunut vielä ollenkaan joten sopisi varmaan myös kerrostaloon. Aktiivisen perheen koira, lenkkeily ja harrastuskaveriksi. Upea tasapainoinen luonne joka oppii nopeasti. Jessie on Turun lähellä kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

BREDA

 

Breda-tytöllä on ikää 2v, korkeutta reilu 50cm ja painoa 20kg. Tämä tyttö on todella sympaattinen kiltti neiti joka rakastaa ihmisen huomiota. Vaikka uusi ympäristö tulessa uuteen kotimaahan hiukan pelottikin niin reippaasti ja avoimin mielin Breda suhtautautui kaikkeen uuteen ja ihmeelliseen. Tyttö tulee kaikkien ihmisten kanssa toimeen kokoon, näköön, sukupuoleen tai ikään katsomatta. Breda tykkää autoilusta kovasti. Erittäin älykäs tyttö, hoitajan mukaan välillä vähän liiankin fiksu, osaten halutessa vähän vedättää ihmisiä.

Helposti koulutettavissa kunhan vaan ujous on voitettu ja luottamus saavutettu, sisäsiisti , osaa olla odottaa nätisti työpäivien ajan, ei karkaa vapaana ollessaan. Kävelee upeasti hihnassa eikä välitä vaikka vastaatuleva koira räksyttäisi vaan menee hienosti ohi. Breda tulee toimeen myös ainoana koirana tai yhden-kahden lempeän kaverin kanssa. On alistuvainen tyttö ja niinpä isossa laumassa tulee helposti " kiusatuksi". kiintyy vahvasti omaan ihmiseen ja on ns "ihmisen koira". Tottunut elämään kissa ja lapsiperheessä joten molemmat ok. Todella helppo kotikoira, herkkis tyttö. Breda on Porvoossa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

TANGO

 

Tango on syntynyt 21.3. 2013 ja hänet on hylätty kotoa jossa asunut ilmeisesti koko ikänsä. Otettu nyt turvaan kotihoitajallemme Espanjassa Todella upealuonteinen täysin luottavainen poika. Tango pärjää hyvin muiden koirien laumassa ja käpertyy illalla hoitajan jalkoihin uskollisena kaverina. Rokotukset kunnossa, kastroitu ja veritestit ok. Tango on Kotkassa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

COCO

 

Coco on yorkki (mix) joka painaa noin 3kg, eli pienestä miehestä on kyse. Nuori poika joka on koko elämänsä asunut kodissa Espanjassa. Hänestä luovuttiin kun perheeseen syntyi vauva. Kaikille kiltti, tulee hyvin toimeen kaikkien koirien kanssa. Ennen kastrointia taipuvaisuus liikaan lajitovereiden rakastamiseen on nyt huomattavasti rauhoittunut eikä yritä kenenkään selkään enää. Veritestit ja rokotukset kunnossa ja passi povarissa mies suuntaa kohti uusia seikkailuja ja kotia joka ei enää jätä. Saapui todella reippaana ja sosiaalisena kentälle tervehtien vastaanottajia iloisesti. Ihana pikkuinen poika. Coco on Turussa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

BEN

 

Ihana Ben, nallekarhu joka olisi vaan halunnut haleja ja rapsutuksia. Todella lempeä poika jolla olisi rakkautta jaettavana vaikka isommallekin porukalle. Kokoa ja komeaa ulkonäköä riittää. Nuori mies, ikää arviolta n 3vi. Ben on loistava ihmisten kanssa ja rakastaa lapsia mutta hänellä on huonoja kokemuksia muista koirista, Ben pelkäsi pieniä pentuja. Aikuisten koirien kanssa ok ja asusteli Espanjassa kotioloissa isossa koiralaumassa opetellen kotielämää ja elämää muiden koirien laumassa. Todella ihana poika joka olisi valmiina omaan kotiin. Kastroitu, rokotukset kunnossa ja veritestit puhtaat. Jos haluat kivaa ulkoilukaveria niin tässä sellainen olisi... Suomalaiseen säähän niin hyvin sopiva kaveri. Ben on Porvoossa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

ANSA

 

Tämä herttainen tyttö tuli kotihoitoon Espanjasta etsimään loppuelämän kotia. Ansa on syntynyt marraskuussa. Kiltti ja hyvin sosiaalistettu pentu. Reipas ja iloinen sekä erittäin leikkisä. Rokotukset kunnossa ei todettuja sairauksia. Säännöllisesti madotettu ja hyvän alun elämälleen saanut kaikin puolin Vilpittömästi rakastaa kaikkia ihmisiä ja muita eläinkavereita. Kotihoidossa lapsiperheessä jossa kissoja ja muita koiria. Rotua voi vaan arvailla ja tulevaa kokoa myös mutta nykyisestä koosta voisi ennustaa kasvavan ainakin keskikokoiseksi. Ansa on Joutsenossa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

TOPI

 

Topi on 10kk iloinen ja energinen poika. Poika rakastaa kaikkia ihmisiä ja leikkisi heti kaikkien koirien kanssa. Hyvin tottelee alistuen kun vanhemmat koirat hillitsee nuoren miehen intoa. Kävelee hienosti hihnassa, sisäsiisti. Rokotettu ja kastroidaan pian. Osaa peruskäskyt. Topi rakastaa ulkoilua ja on pitkien lenkkien kaveri. Topilla on komean ulkonäkönsä lisäksi myös kokoa eli on korkea honkkelipoika. Topi on Lahdessa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

VERANO

 

Tämä 8,5-v pappa on pieni n. 5 kiloinen kirppu. Ihana nappinenä, joka on valitettavasti täysin kuuro. Lisäksi silmissä on iän mukanaan tuomaa kaihia.

Veranon kanssa opetellaan nyt kotihoitopaikassa viittomia ja opinnot sujuvat hyvin. Verano kaipaisi kodilta rauhallista ympäristöä, missä saisi rentoutua ja asiat tapahtuisi ikämiehelle sopivaan tahtiin. Kaipaa lisää koulutusta ja ymmärrystä, sillä sen kuuroutta ei varmasti ole huomioitu tai osattu huomioida aiemmassa kodissa Espanjassa.

Kotihoitaja kertoo, että Verano haluaa lempeyttä ja rapsuttelua erityisesti, kun on ensin saanut kasvattaa omiin ihmisiinsä luottamusta. Tulee hyvin toimeen perheen lasten kanssa ja myös muiden pienten kanssa, kun saa ensin omaan tahtiin tutustua. Oppivainen ikämies, joka on nopeasti asettunut kodiksi kotihoitoperheen luo. Osaa autoilla nätisti ja ruokailut sekä puruluiden nakertelut hoitokodin koiran kanssa onnistuu sulassa sovussa. Asetuttuaan Verano on vähän jo alkanut terrierimäisesti leikkiäkin.

Verano on Espoossa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti. Erityisadoptiokoira, yhdistys tukee adoptiokuluissa.

HONEY

 

Tämä kiltti, hiukan ujo tyttö on noin 2v. odotteli kotia Espanjassa kotihoidossa. Tulee hyvin muiden koirien ja kissojenkin kanssa toimeen. Painoa on hiukan alle 10kg, vartalo on viehättävä maastomallinen. Steriloitu, rokotukset kunnossa, veritestien mukaan terve. Valmiina omaan kotiin Suomessa. Honey on Turussa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

CIP

 

Cip on pieni 4 v tyttö joka haluaisi omaan kotiin, alun perin kotoisin Romaniasta mutta nyt kotihoidossa Tampereella. Cip on elellyt kissojen ja koirien laumassa. Cip on ollut kotihoidossa arka ja totuttelu on vienyt aikaa, nyt kuitenkin hoitajan kärsivällisellä avulla on päästy reilun harppauksin sopeutumisessa eteenpäin ja tyttö ulkoilee hihnassa reippaasti ja tulee jo hakemaan rapsutuksia. Tästä saa ihanan pienen kaverin kunhan antaa aikaa ja kärsivällisyyttä Cipille etsitään rauhallista kotia jossa saa edelleen rohkaistua lisää. Steriloitu, rokotettu ja passi kunnossa. Painoa tytöllä 6,3 kg ja korkeutta 32cm. Cipiin pääsee tutustumaan sovitusti.

MONIQUE

 

Monique on kiltti, ihmisille ja muille koirille ystävällinen keskikokoinen tyttö. Voidaan tarvittaessa myös kissatestata. Tämä tyttö asusteli isossa koiralaumassa hyvin vaatimattomasti Romaniassa ja nyt haluaa päästä omaan kotiin ja oman ihmisen omaksi kullaksi. Ikää neidolla n 2v, rokotettu, steriloitu, passi on. Monique on Lahdessa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

LAYLA

 

Todella hauska ihmisrakas nuori tyttö, reilun vuoden vanha, joka haluaa olla lähellä ihmistä eikä karkaa oman ihmisen luota. Helposti koulutetavissa ja motivoitavissa. Reipas ja mukava lenkkikaveri. Steriloitu, rokotettu ja veritestit ok. Sopuisasti viettää aikaa n. kymmenen koiran laumassa jossa isoja ja pieniä, narttuja ja uroksia. Lailan entisestä elämästä kertovat muutamat arvet naamassa häntä on joskus toinen koira purrut. Kovasti mielistelee muita koiriaa pusuttelemalla eikä varmasti haasta riitaa. Lasten kanssa tykkää olla. Ei ole yhtään arka. Painoa n 20kg ja säkä 45cm eli keskikoinen tyttö. Ei ole kova haukkumaan ja sisällä ollessaan on sisäsiisti. Tulossa pian Suomeen kotihoitoon.

NEGRI

 

Mielettömän upea galgo/ staffi? mix poika joka on pelastettu pois tappotarhalta vuokramaamme tarhapaikaan. Syntynyt 7.10.2014. Todella hurmaava luonne ja leikki nätisti muiden koirien kanssa Steriloitu, rokotettu, veritestit otettu. Negri on innokas lenkkeilijä ja vetää jonkin verran hihnassa varsinkin kun vastaan tulee koiria. Negri haluaisi kaikkia tervehtiä, joten hihnakävelyä pitää harjoitella. Metsässä tulee luokse kutsusta ja osaa istua kun pyydetään. Kotihoidossa tällä hetkellä viiden muun koiran kanssa ja hienosti sujuu. Negri sopii hyvin myös ainokaiseksi koiraksi koska hän haluaa läheisyyttä ja olla ihmisen vieressä, nyt se ei aina ole mahdollista ja silloin hän hiukan vetäytyy omiin oloihinsa toiseen huoneeseen. Negri on halukas oppimaan ja aktiivinen koira josta varmasti saisi mainion harrastus ja lenkkeilykaverin. Negri on sisäsiisti eikä tuhoa kotia.

Negrillä on leishmania johon tarvitsee vielä jonkin aikaa tablettihoidon. Joulukuussa Negri oli verikokeissa, arvot laskeneet mutta vielä on lääkitys. Erityisadoptio, yhdistys tukee adoptiokuluissa. Negri on Turun lähellä kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

TEDDY

 

Teddy on leikkisä ja kiltti 1v podemix poika. Teddy hylättiin eräälle hevostallille Espanjassa ja päätimme auttaa poikaa kodin etsinnässä. Teddy laitetaan lähtökuntoon, steriloidaan ja rokotetaan sekä otetaan veritestit. Hauska poika jolla painoa n 20kg. Teddyllä todettu leishmania. Yhdistys tukee pojan adoptiota eli poika on ns erityisadoptio. Teddy on Vantaalla kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

SASHA

 

Sasha on rauhallisen oloinen noin 4 v tyttö, todellinen kultamussu. Tulee vastaan rauhallisesti häntä heiluen ja kestää myös ympärillä riekkuvat mastiffin pennut tyynen rauhallisesti. Suhtautuu upeasti lapsiin. Sasha on steriloitu, rokotettu ja veritestien mukaan terve tyttö. Sashalla ei vaikuta olevan huonoja kokemuksia ihmisitä vaan luottaen suhtautuu heti vieraisiinkin, hakee rapsut ja huomion antaa pusun palkaksi. ei ole mikään perässsä roikkuja vaan touhuilee huomion saamisen jälkeen itsekseen. Säkä reilut 60 cm ja painoa sopivasti. En kuullut Sashan haukkuvan. Tulossa pian Espooseen kotihoitoon.

BRANIA

 

Kaunis n 2v saksanpaimenkoira mix tyttö vailla omaa kotia. On syntynyt turvassa kotihoitajan luona Espanjassa ja saanut siten erittäin hyvän alun elämälleen, kunnollista ravintoa sekä madotukset ja rokotukset niinkuin pitää. Todella iloinen ja kiltti. Hakeutuu ihmisen lähelle ja rakastaa kaikkea huomiota mitä saa. On koko elämänsä asunut muiden koirien kanssa joten on oppinut tulemaan kaiken ikäisten ja -kokoisten kanssa toimeen. Leikkisä tyttö josta saa kaveria lenkille. Älykkäältä vaikuttava neitonen. Brania on Joutsenossa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

Linkki FB-kansioon