Copyright © All Rights Reserved

Autetaan Eläimiä ry. Lahti / Adoptiokoirat Suomeen

Yhdistyksen rekisteröintipäivä 28.3.2014. Rekisteröintinumero 212.337. Traces-lupa FI15241

AUTETAAN ELÄIMIÄ RY, Lahti

 

SUOMESSA KOTIHOIDOSSA OLEVAT KOIRAT

 

Nämä koirat ovat jo saapuneet Suomeen kotia etsimään ja ovat adoptoitavissa kauttamme. Koirat ovat vapaaehtoisten kotihoitajiemme hellässä hoivassa eripuolilla Suomea. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja, sovitaan kotikäynnistä ja koiran kanssa tapaamisesta.

 

Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari viikossa.

Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.

 

(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)

ZIGGY

 

Ziggy poika on maaliskuussa syntynyt ja hänet löydettiin campolta, jonne joku oli hänet hyljännyt, Poika on ikäisekseen rauhallinen. Kultainen luonne ja tulee muitten koirien kanssa hyvin juttuun. Ziggyssä voi olla bokseria ja jotain muuta rotua. Ziggystä ei oleteta kasvavan keskikokoista suurempaa. Ziggy tulee kastroida iän salliessa. pojalla ei todettuja sairauksia. Tulossa pian Suomeen kotihoitoon.

LUIE

 

Luie on reipas n 3v poika joka löytyi surkeassa kunnossa. Hyvässä hoidossa poika toipui nopeasti ja on nykyisin todella hyvässä kunnossa ja terve poika. Herttainen ja kiltti poika kaikille koirille ja myös ihmisille. Rohkeasti ja sopuisasti menee isojen koirien keskellä. Sopii koirakavereiden kanssa mutta varmasti myös ainoaksi koiraksi.Hauska pikkukoira joka on varmasti myös reipas lenkkeilijä. Luie on tulossa pian Helsinkiin kotihoitoon.

FLO

 

Flo on nuori sharpei mix tyttö (11/2017) joka on alunperin kodistaan hylätty siskonsa kanssa. Flo on nyt kotihoidossa ja etsii sitä omaa pysyvää kotiaan. Ihmisrakas, vaikka aluksi uusia ihmisiä kohtaan ujo, ja tulee toimeen hyvin muiden koirien kanssa, Tottunut elelemään isossakin koiralaumassa. Rokotukset kunnossa, tyttö tulee steriloida kun ikä sen sallii. Rauhallisen oloinen neiti joka ei tee itsestään numeroa Ei juurikaan hauku, saattaa haukahtaa jos toiset koirakaverit oikein yllyttää. Itsenäinen tyttö joka ei kokoajan kiehnää hakemassa huomiota. pärjää mainiosti ainoanakin koirana ja kissojen kanssa. Säkä nyt noin 40cm , kasvaa ehkä hiukan vielä. Matkustaa hienosti autossa nukkuen rauhallisesti. Kävelee hienosti hihnassa eikä välitä vastaatulevista koirista. Sisäsiisti. Flo on Joutsenossa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

MARTTA

 

Martta on tullut Suomeen noin kolme vuotta sitten,hän on nyt noin 4 v ja painoa n 10kg. Martasta luovutaan koska oli puraissut perheen lasta korvasta. Nyt Martta on Joutsenossa kotihoitajan luona ja etsii siis uutta kotia. Martta ei pidä liian iholle tulevista toisista korista mutta kun saa itse rauhassa tutustua muihin koiriin niin on ok. Marttaan pääsee tutustumaan sovitusti.

PACO

 

Paco on keskikokoinen reipas poika joka on syntynyt 15.5.2016. Kastroitu, rokotukset kunnossa, ja veritestit ok. Eloisa ja hauska koira joka sopisi ulkoilua tai retkeilyä harrastavalle liikkujalle. Rakastaa leikkiä ja juosta muiden koirien kanssa mutta osaa myös rauhoittua. Kiltti vieraallekin ja tuli hienostuneesti hakemaan huomiota. Upeasti kävelee hihnassa. Todella sosiaalinen poika. Odottanut koko elämänsä pennusta asti omaa kotia Espanjassa. Tulossa pian Lahteen kotihoitoon.

PLUTO

 

Pluto herra täyttää pian 10v ja toivoo vielä loppuelämän kotia itselleen. Tämä poika on todella herttainen ja erittäin hellyyden kipeä. Nauttii saamastaan huomiosta ja tulee lähelle hakemaan hellyyttä. Kävelee upeasti hihnassa. Säkäkorkeus n 60cm ja painoa 24kg. Rokotettu, kastroitu ja veritestien mukaan kunnossa. Pluto rakastaa vilpittömästi omaa ihmistään ja on valmiina auttamaan parhaansa mukaan. Oli hoitajansa kanssa lenkillä kun hoitua liukastui kuivaan heinää ja kaatui. Pluto oli salamana paikalla ja tuli viereen. Hoitaja otti valjaista kiinni ja Pluto veti lenkkikaverin takasin jaloilleen. Tämä mies ei jätä pulaan naistaan! Tulossa pian Lahteen kotihoitoon.

FRANKIE

 

Frankie on noin puoli vuotias. Frankie poika annettiin tarhalle koska perheeseen syntyi vauva, eikä perheen aika riittänyt ihmisvauvalle ja koira vauvalle. Frankie on sosiaalinen poju, mutta kuitenkin mustasukkainen jos istuskelee jonkun sylissä ja toinen koira tulee viereen. Varmasti koulutettavissa pois, Frankie on kelpo poika ja elokuussa valmiina omaan kotiin. Tulossa pian Turun lähelle kotihoitoon.

JACOB

 

Tämä pikkuinen poika on suloinen 4 vuotias ja neljäkiloinen rakkauspakkaus, jonka omistajat hylkäsi tarhalle. jacob on vielä hieman ujo koska on hämillään uudesta tilanteesta ja mihin on joutunut. Kuitenkin tykkää olla ihmisten lähellä ja antaa hyvin itseään kosketella ja käsitellä Jakob pojan ujous varmasti häviää kun on joitakin päiviä mennyt ja tutustunut uuteen ympäristöön ja uusiin kavereihin kunnolla.Pikkuinen etsii nyt uutta mahdollisuutta Suomesta ja odottaa kotiaan Espanjassa. Poika tulee kastroituna, rokotettuna ja madotettuna. Veritestit ok. Tulossa pian Turkuun kotihoitoon.

LOLA

 

Lola on suloinen pötkylä jossa ehkä mäyristä. Neidolla ikää 8v. Elänyt koko elämänsä hemmoteltuna kotikoirana ja kun omistaja kuoli, joutui kodittomaksi. Ollut ainokainen ja varsinainen sohvaperuna. Nyt on hyvin jo tottunut koirakavereihin, tosin ei innostu nuoren ja innokkaan Indian leikkeihin. Sopeutuu hyvin joukkoon mutta ei pidä siitä että tullaa iholle. Tottunut nyt kävelylenkkeihin ja mennä töpöttää hihnassa hienosti. Jutteleva koira joka tykkää kommentoida eri asioista. Ei räksytä mutta tulee välillä kertomaan miten asiat pitäisi hoitaa. Tykkää kaikista ihmisistä eikä ole yhtään arka. Ei karkaa vapaana ollessaan ja tulee kutsusta luo.

Lola on Turussa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti. Kuulumisia kotihoidosta: Lola mussukalla on olo Suomessa mennyt hyvin. Tyttö kävelee hienosti hihnassa eikä hauku vastaantulijoita, ei ihmisiä eikä koiria. Ainoat "haukut" saan minä, kun tulen töistä, luultavasti oon siellä Lolan mielestä liian kauan. Lisäksi hän ilmoittaa, kun ollaan lähdössä ulos, että häntä ei saa unohtaa! Matkustaa hienosti autossa, antaa tehdä hoitotoimenpiteet ja kävelee korkeammatkin portaat, vaikka on niin lyhyet jalat. Aivan mahtava koiruli!

MISHA

 

Misha on 10/2017 syntynyt podecomix pentu. Sosiaalinen, iloinen ja rohkea tyttö. Sopeutui heti uuteen laumaan ja rakastaa lapsia. Ei säästele pusuissa. Säkä noin 40cm ja painoa n 10kg, hiukan varmaan kasvaa jääden keskikoiseksi. Helpon oloinen rauhallinen mukava pentu joka ollut kotihoodossa Espanjassa saaden hyvät lähtökohdat elämälleen. Misha on Lahdessa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

HELMI

 

Helmi on arviolta noin 2v galgo neito joka pelastettu tappotarhalta turvaan. Nyt rokotettu, loishäädetty, veritestit ok ja steriloitu. Galgomaisen rauhallinen ja aristokraattinen olemus. Kiltti tyttö kaikille. Hiljainen neito. Tulossa pian Helsinkiin kotihoitoon.

MANNY

 

Manny on noin 1v poika jonka olemus muistuttaa gorgia/manetoa. Painoa pojalla on 14 kg. Hänet on löydetty yksin vaeltamasta ja otettu turvaan. Tämä poika on vielä ujo mutta ei puolusta itseään mitenkään eikä hänessä ole tippaakaan aggressiivisuutta. Manny on hauska töppöjalka joka tulee varmasti rohkaistumaan. Veritestit ok, rokotettu ja kastroitu. Tykkää kovasti muista koirista joten reipas koirakaveri varmasti tulevassakin kodissa olisi Mannyn mieleen. Tottunut kissoihin. Matkustaa autossa hienosti. Manny on Joutsenossa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

BEN

 

Ihana Ben, nallekarhu joka olisi vaan halunnut haleja ja rapsutuksia. Todella lempeä poika jolla olisi rakkautta jaettavana vaikka isommallekin porukalle. Kokoa ja komeaa ulkonäköä riittää. Nuori mies, ikää arviolta n 3vi. Ben on loistava ihmisten kanssa ja rakastaa lapsia mutta hänellä on huonoja kokemuksia muista koirista, Ben pelkäsi pieniä pentuja. Aikuisten koirien kanssa ok ja asusteli Espanjassa kotioloissa isossa koiralaumassa opetellen kotielämää ja elämää muiden koirien laumassa. Todella ihana poika joka olisi valmiina omaan kotiin. Kastroitu, rokotukset kunnossa ja veritestit puhtaat. Jos haluat kivaa ulkoilukaveria niin tässä sellainen olisi... Suomalaiseen säähän niin hyvin sopiva kaveri. Ben on Porvoossa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

VERANO

 

Tämä 8,5-v pappa on pieni n. 5 kiloinen kirppu. Ihana nappinenä, joka on valitettavasti täysin kuuro. Lisäksi silmissä on iän mukanaan tuomaa kaihia.

Veranon kanssa opetellaan nyt kotihoitopaikassa viittomia ja opinnot sujuvat hyvin. Verano kaipaisi kodilta rauhallista ympäristöä, missä saisi rentoutua ja asiat tapahtuisi ikämiehelle sopivaan tahtiin. Kaipaa lisää koulutusta ja ymmärrystä, sillä sen kuuroutta ei varmasti ole huomioitu tai osattu huomioida aiemmassa kodissa Espanjassa.

Kotihoitaja kertoo, että Verano haluaa lempeyttä ja rapsuttelua erityisesti, kun on ensin saanut kasvattaa omiin ihmisiinsä luottamusta. Tulee hyvin toimeen perheen lasten kanssa ja myös muiden pienten kanssa, kun saa ensin omaan tahtiin tutustua. Oppivainen ikämies, joka on nopeasti asettunut kodiksi kotihoitoperheen luo. Osaa autoilla nätisti ja ruokailut sekä puruluiden nakertelut hoitokodin koiran kanssa onnistuu sulassa sovussa. Asetuttuaan Verano on vähän jo alkanut terrierimäisesti leikkiäkin.

Verano on Espoossa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti. Erityisadoptiokoira, yhdistys tukee adoptiokuluissa.

LAYLA

 

Todella hauska ihmisrakas nuori tyttö, reilun vuoden vanha, joka haluaa olla lähellä ihmistä eikä karkaa oman ihmisen luota. Helposti koulutetavissa ja motivoitavissa. Reipas ja mukava lenkkikaveri. Steriloitu, rokotettu ja veritestit ok. Sopuisasti viettää aikaa n. kymmenen koiran laumassa jossa isoja ja pieniä, narttuja ja uroksia. Lailan entisestä elämästä kertovat muutamat arvet naamassa häntä on joskus toinen koira purrut. Kovasti mielistelee muita koiriaa pusuttelemalla eikä varmasti haasta riitaa. Lasten kanssa tykkää olla. Ei ole yhtään arka. Painoa n 20kg ja säkä 45cm eli keskikoinen tyttö. Ei ole kova haukkumaan ja sisällä ollessaan on sisäsiisti.

Layla on Turussa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti. Kuulumisia kotihoidosta: iloinen ja aktiivinen koira, joka tulee toimeen kaikkien ihmisten ja eläinten (myös kissojen) kanssa. Aktiiviseen kotiin sopiva perhekoira, joka kaipaa runsaasti liikuntaa. Kotona sisällä ottaa rennosti. Sohva kelpaa köllöttelyyn.

NEGRI

 

Mielettömän upea galgo/ staffi? mix poika joka on pelastettu pois tappotarhalta vuokramaamme tarhapaikaan. Syntynyt 7.10.2014. Todella hurmaava luonne ja leikki nätisti muiden koirien kanssa Steriloitu, rokotettu, veritestit otettu. Negri on innokas lenkkeilijä ja vetää jonkin verran hihnassa varsinkin kun vastaan tulee koiria. Negri haluaisi kaikkia tervehtiä, joten hihnakävelyä pitää harjoitella. Metsässä tulee luokse kutsusta ja osaa istua kun pyydetään. Kotihoidossa tällä hetkellä viiden muun koiran kanssa ja hienosti sujuu. Negri sopii hyvin myös ainokaiseksi koiraksi koska hän haluaa läheisyyttä ja olla ihmisen vieressä, nyt se ei aina ole mahdollista ja silloin hän hiukan vetäytyy omiin oloihinsa toiseen huoneeseen. Negri on halukas oppimaan ja aktiivinen koira josta varmasti saisi mainion harrastus ja lenkkeilykaverin. Negri on sisäsiisti eikä tuhoa kotia.

Negrillä on leishmania johon tarvitsee vielä jonkin aikaa tablettihoidon. Joulukuussa Negri oli verikokeissa, arvot laskeneet mutta vielä on lääkitys. 20.6.2018 Negri oli leishmania-verikokeissa ja arvot nyt negatiiviset! Lääkitys on puolitettu seuraavaksi 3 kuukaudeksi. Lokakuussa 2018 on uusi verikoe ja jos arvo on edelleen negatiivinen, voidaan lääkitys jättää kokonaan pois.

Erityisadoptio, yhdistys tukee adoptiokuluissa. Negri on Turun lähellä kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

Linkki FB-kansioon