Copyright © All Rights Reserved

Autetaan Eläimiä ry. Lahti / Adoptiokoirat Suomeen

Yhdistyksen rekisteröintipäivä 28.3.2014. Rekisteröintinumero 212.337. Traces-lupa FI15241

AUTETAAN ELÄIMIÄ RY, Lahti

 

SUOMESSA KOTIHOIDOSSA OLEVAT KOIRAT

 

Nämä koirat ovat jo saapuneet Suomeen kotia etsimään ja ovat adoptoitavissa kauttamme. Koirat ovat vapaaehtoisten kotihoitajiemme hellässä hoivassa eripuolilla Suomea. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja, sovitaan kotikäynnistä ja koiran kanssa tapaamisesta.

 

Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari viikossa.

Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.

 

(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)

LEYLA

 

Leyla tyttö on noin 6 vuotias hieman tukeva tyttönen.koska ei paljon tarhalla liikuntaa saa.Leyla on iloinen hieman varauksellinen alkuun uusia ihmisiä kohtaan ,tarvii aikaa totutteluun.Leyla tulee toimeen kaikkien koirien kanssa.Leylan pelasti Saksalainen rescue yhdistys tappo tarhalta monen muun koiran kanssa,eräänä päivänä tämä yhdistyksen henkilö ei koskaan enää tullutkaan tarhalle vaan jätti kaikki pelastamansa koirat sinne.Leyla on ollut nyt kolme vuotta tarhalla,pienessä häkissä viettää melkein kaikki päivät,Leyla on heiman surumielinen ja katse apea,kelläpä ei olisi jos vuosia olet ollut näkymättömänä eikä kukaan halua,nyt toivoisi jo ihanan Leylan saavan kokea sen onnen että oma koti löytyisi.Leyla tulee sterkattunut,verikokeet otettuna. Tulossa pian Turkuun kotihoitoon.

MAXIMO

 

Vesikoira mix(?) odottelee omaa kotiaan. Yhteistyökumppanimme on poikaa käynyt lenkittämässä Espanjassa ja ottanut hänet siipiensä suojaan ja alkanut valmiatelut kohti omaa kotia. Ikää pojalla 4v ja todella mukava, ihmisläheinen ja leikkisä luonne. Tulossa pian Turun lähelle kotihoitoon.

MILLIE

 

Tämä tyttö on löydetty 7 pennun kanssa, joista lähes kaikki jo saaneet omat kodit. Tyttö hoiti pentunsa todella hyvin. Yksi pennuista , Diesel, tullut Suomeenkin omaan kotiin. Aluksi ujo vieraita kohtaan ja tarkkailee kauempaa. Todella ystävällinen kun tutustuu. Tulee kaikkien koirien kanssa toimeen. Tulee varmasti toimeen myös ainoana koirana. Ei hauku juurikaan. Keskikoinen hoikkarakenteinen tyttö. Tykkää ulkoilusta. Synt 20.4.2017. Nuoreksi äidiksi hoiti pentunsa todella mallikkaasti. Rauhallinen koira. Millie asusteli kotihoitajan luona Espanjassa isossa koiralaumassa opetellen normaalia kotielämää. Millie on Turussa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

NIMBUS

 

Nimbus on erittäin herttainen ja kiltti poika. Ikää pojalla 3v ka painoa 8kg. Nimbus tulee kaikkien koirien kanssa hyvin toimeen ja on kaikille ihmisille ystävällinen. Asusteli jonkinnaikaa Espanjassa kotihoidossa ja tuli nyt Suomeen etsimään omaa kotia. Veritestit kunnossa, rokotettu ja kastroitu. Kotihoitoperheessä kissoja ja koiria ja hienosti sopeutui laumaan. Reipas poika ei tunnu olevan menneisyydestä painolastia. Nimbus on Lahdessa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

LOTTIE

 

Lottie on pikkunen ja reipas podeco mix tyttönen jolla ikää reilu vuosi. Lottie on käytökseltään vielä pentumainen ja erittäin leikkisä. Kissojen kanssa ok ja reippaiden sekä leikkisien koirien kanssa ok. Sopii myös ainoaksi koiraksi. Tykkää lapsista kovasti. Steriloitu, veritestit ok ja rokotettu sekä loishäädetty asianmukaisesti. Lottie on Helsingissä kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

DANI

 

Dani on noin 2 v podeco mix poika. Ihmisrakas ja hakee mielellään huomioita ja hellyyttä. Ei karkaa vapaana ollessaan vaan tulee kutsusta luokse. tottunut elelemään isossa koiralaumassa. todella herrkis poika. Säkä noin 45 cm. valmiina omaan kotiin, kastroitu, rokotukset kunnossa ja veritesteissä ei ole löydetty mitään sairauksia. Iloinen ja seurallinen poika. Älykkään oloinen ja helposti motivoitavissa oppimaan. Tulossa pian Lahteen kotihoitoon.

TIM

 

Tim on pieni joulukuussa vuoden täyttävä poika. Painoa noin 3kg. Aivan ihana ihmisten ja muiden koirien kanssa mutta samassa asunnossa olevaa kissaa tykkää jahdata, joten suosittelemme pojalle kissatonta kotia. Reipas pikkumies joka kastroitu ja rokotettu. Veritestit ok. Odottaa Espanjassa kotihoidossa oma kotiaan ja on valmiina matkustamaan Suomeen. Tulossa pian Lahteen kotihoitoon.

ROSA

 

Rosa on pikkuinen 8v tyttö. Kiltti muille koirille ja kaikille ihmisille. Elellyt jonkin aikaa kotihoidossa Espanjassa ja tulossa nyt Suomeen toiveenaan ikioma rakastava loppuelämän koti. Veritestit ok, steriloitu ja rokotettu. Tulossa pian Lahteen kotihoitoon.

SEPE

 

Pikkuinen podeco mix joka on syntynyt maaliskuussa 2018. Tulee jäämään varmasti suht pienikokoiseksi. . Tässä on reipas ja kiltti poika joka on iloisen touhukas ja todella ihmisläheinen pusuttelija . Fiksuna nuorena miehenä valmis oppimaan vaikka mitä. Tästä pojasta saa mukavan kaverin harrastuksiin, lenkille ja sohvalle. veritestit ok, kastroidaan heti iän salliessa ja rokotettu jo asianmukaisesti. Saanut hyvän alun kotihoidossa Espanjassa ja tottunut muihin koiriin. Tykkäisi kovasti olla sylissä ja tulee varmasti olemaan omistajalleen uskollinen kaveri. kovasti olisi leikkinyt myös lasten kanssa. Tulossa Suomeen kotihoitoon.

RAINE eli RIANNA

 

Raine/Rianna on n kolme vuotias mäyräkoiraa muistuttava mix tyttö. Tyttö löytyi campolta yksinään vaeltamasta ja hänet otettiin turvaan, sirua ei löytynyt, Raine on alkuun hiukan varauksellinen uusia ihmisiä kohtaan, mutta kun huomaa että on kiva tulla luokse rapsuteltavaksi, niin siinä viipyisi sitten pitkäänkin. Rianna on kotihoidossa Turun lähellä ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

DENZIL

 

Denzil on pian 6v täyttävä reipas ja leikkisä poika. Dezilin toiveena on koti jossa on sohva ja paljon leluja. Poika tulee loistavasti toimeen muiden koirien kanssa ja tykkää myös kissoista. Rokotettu, kastroitu ja veritestit ok. Painoa miehellä noin 10kg. Tykkää kaikista ihmisistä...etenkin niistä jotka suostuu pojan kanssa leikkimään...ja/tai makoilemaan sohvalla. Denzil on Helsingissä kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

POPPY

 

Poppy neitokainen on n 10kk ikäinen iloinen vesseli, joka on löytynyt pentuna ja ollut kotikoirana Espanjassa. Mutta tyttö jatkoi kasvuaan ja tarvii paljon liikuntaa jota perheen ei ollut mahdollista tarjota ajanpuutteen vuoksi. Siksi Poppy vietiin tarhalle. Nyt neitokainen elelee kerrostalossa ja on valmiina omaan kotiin.steriloitu,verikokeet negatiiviset. Kiltti ja todella leikkisä pentu joka oppii nopeasti uusia asioita, opettelee kulkemaan julkisilla ja muitakin city-koiran vaatimia taitoja. Sopisi varmasti hyvin myös koirakaveriksi jollekin kiltille ja leikkisälle kaverille.Poppy haukahtelee krstalon ääniä jonkun verran,joten ehkä hälle parempi rivitalo,oktalo missä ei niin paljon naapuroston äänet häiritse.Poppy on myös varsinainen vesipeto,rakastaa veden kanssa lutraamista, joten pikku allas pihalla olis typyn mieleen! Poppy on Vantaalla kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

TURCO

 

Turco on kiltti vesikoira (mix?) joka on pelastettu kunnalliselta tarhalla kotihoitajamme luo. Ilmeisesti perheestä hylätty. Ikää pojalla arvioitu olevan n 9v. Virkeä iloinen ja kaikkien kaveri. Asustelee muiden koirien kanssa ilman ongelmia, vähän toisille pojille pörhistelee välillä mutta rauhoittunee kun hormaanit tasaantuu kastraation jälkeen.. Kastroitu, rokotettu ja veritestit kunnossa. Valmiina omaan kotiin. Vaikuttaa olevan sisäsiisti. Turco on Turussa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

JADE

 

Jade on 30.3. 2017 syntynyt suomalainen neito, joka etsii uutta kotia. Juuri madotettu ja rokotetaan sekä sirutetaan ja steriloidaan luovutuskuntoon pian. Herkkä ja nöyrä koira joka tykkää kovasti kaikista koirakavereista. Arka ja kovin alistuvainen vielä, mutta reipastuu nopeasti oikeanlaisessa ohjauksessa. Tytölle etsitään rauhallista kotia jossa ei ole pieniä lapsia ja jossa on myös koirakaveri. Sisäsiisteys hyvin hallinnassa (hätäpissa voi vielä livahtaa) eikä tee tuhoja jäätyään yksin. Rakastaa lenkkeilyä mutta vaatii ihmisen joka ymmärtää herkästi karkaavan koiran tarpeet eli kunnolliset ulkoiluvälineet. Jade on Haminassa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

TIERRA

 

Tierra 8v on pelastettu Valencian tarhalta.Tierra-tyttönen on suht arka, surumielinen, ilme on kovia kokenut. Nyt on lentänyt Suomeen kotihoitoon ja varmasti siitä piristyy kun saa lämpöä ja rakkautta. Tierra on Helsingissä kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

ARCHIE

 

Archie on tammikuussa -18 syntynyt pointteria muistuttava poika joka on löydetty hylättynä Espanjassa. Tulee todella hyvin muiden koirien kanssa toimeen ja on ystävällinen ja iloinen koira rakastaen kaikkia ihmisiä. Archieta liikenteen häly pelottaa eikä ole paras koira kaupungin keskustaan. Archielle etistään kotia suht rauhallisten lenkkeilymaastojen läheltä ja sellaista omistajaa joka kärsivällisesti totuttaa poikaa myös tarvittaessa kaupungin vilskeeseen. Veritestit puhtaat, rokotukset kunnossa ja kastroidaan pian. Älykäs poika joka on varmasti helppo kouluttaa ja josta saa kivan lenkki- ja harrastuskaverin. Archie on Haminassa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

NALA

 

Nala on noin 6kk vanha oleva pentu joka otettu turvaan Espanjassa kahden sisaruksen kanssa ihan pienenä. Mukava ja iloinen tyttö joka tykkää kaikista ihmisistä ja tulee heti luokse jakamaan pusuja. Kotiaetsivä Lobo on tämän kaunokaisen veli. Rotuja voi arvailla mutta söpöjä karvaturriaisia molemmat. Kasvaa vielä jonkin verran korkeutta nyt noin 45 cm. Rokotettu ja veritestit puhtaat. Älykkäät sisarukset Nala ja veljensä Lobo. Tästä saa varmaan kivan harrastuskoirankin halutessaan. Nala on Lahdessa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

MARTTA

 

Martta on tullut Suomeen noin kolme vuotta sitten,hän on nyt noin 4 v ja painoa n 10kg. Martasta luovutaan koska oli puraissut perheen lasta korvasta. Nyt Martta on Lahdessa kotihoitajan luona ja etsii siis uutta kotia. Martta ei pidä liian iholle tulevista toisista korista mutta kun saa itse rauhassa tutustua muihin koiriin niin on ok. Marttaan pääsee tutustumaan sovitusti.

PLUTO

 

Pluto täyttää pian 10v ja toivoo vielä loppuelämän kotia. Poika on todella herttainen ja erittäin hellyydenkipeä. Nauttii saamastaan huomiosta ja tulee lähelle hakemaan hellyyttä. Kävelee upeasti hihnassa. Säkäkorkeus n 60cm ja painoa 24kg. Rokotettu, kastroitu ja veritestien mukaan kunnossa. Rakastaa vilpittömästi omaa ihmistään ja on valmiina auttamaan parhaansa mukaan. Oli hoitajansa kanssa lenkillä kun hoitua liukastui kuivaan heinää ja kaatui. Pluto oli salamana paikalla ja tuli viereen. Hoitaja otti valjaista kiinni ja Pluto veti hoitajan takasin jaloilleen. Tämä mies ei jätä pulaan naista! Pluto on Kuopiossa kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

NEGRI

 

Mielettömän upea galgo/ staffi? mix poika joka on pelastettu pois tappotarhalta vuokramaamme tarhapaikaan. Syntynyt 7.10.2014. Todella hurmaava luonne ja leikki nätisti muiden koirien kanssa Steriloitu, rokotettu, veritestit otettu. Negri on innokas lenkkeilijä ja vetää jonkin verran hihnassa varsinkin kun vastaan tulee koiria. Negri haluaisi kaikkia tervehtiä, joten hihnakävelyä pitää harjoitella. Metsässä tulee luokse kutsusta ja osaa istua kun pyydetään. Kotihoidossa tällä hetkellä viiden muun koiran kanssa ja hienosti sujuu. Negri sopii hyvin myös ainokaiseksi koiraksi koska hän haluaa läheisyyttä ja olla ihmisen vieressä, nyt se ei aina ole mahdollista ja silloin hän hiukan vetäytyy omiin oloihinsa toiseen huoneeseen. Negri on halukas oppimaan ja aktiivinen koira josta varmasti saisi mainion harrastus ja lenkkeilykaverin. Negri on sisäsiisti eikä tuhoa kotia.

Negrillä on leishmania johon tarvitsee vielä jonkin aikaa tablettihoidon. Joulukuussa Negri oli verikokeissa, arvot laskeneet mutta vielä on lääkitys. 20.6.2018 Negri oli leishmania-verikokeissa ja arvot nyt negatiiviset! Lääkitys on puolitettu seuraavaksi 3 kuukaudeksi. Lokakuussa 2018 on uusi verikoe ja jos arvo on edelleen negatiivinen, voidaan lääkitys jättää kokonaan pois.

Erityisadoptio, yhdistys tukee adoptiokuluissa. Negri on Turun lähellä kotihoidossa ja häneen pääsee tutustumaan sovitusti.

Linkki FB-kansioon