AUTETAAN ELÄIMIÄ RY, Lahti

 

KOIRAT ROMANIASSA

 

Nämä kodittomat koirat ovat tällä hetkellä Romaniassa ja adoptoitavissa kauttamme.

Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvitys sivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja ja sovitaan kotikäynnistä.

 

Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari viikossa. Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.

FIFI

 

Fifin veli Firicel on jo adoptoitu omaan kotiinsa ja Fifi vielä etsii sitä omaa ihmistään tai perhettään Romaniasta käsin. Todella ihana ja ihmisrakas läheisyydestä pitävä poika. On tottunut elämään kaikenlaisten koirien kanssa ja testataan tarvittaessa kissojen kanssakin. Kiltti kuuliainen poika joka on noin 3v vanha ja kooltaan keskikokoinen. Rokotukset kunnossa, terve, kastroitu ja passi lähtökunnossa.

BRAD

 

Brad on noin 4v vanha poika joka on löytynyt pikku pentuna sisarustensa kanssa roskisten luota hylättynä Romaniasta. Sisarukset ovat saaneet jo kodit mutta Brad vielä odottaa sen oman kodin löytymistä. Brad on kaikille ystävällinen mutta tarhalla eleltyään ja saatuaan melko vähän ihmiskontakteja se ei ole niin avoin ja sosiaalinen kuin mitä se oli löytyessään vaan vaatii hieman aikaa tottuakseen uusiin ihmisiin. Ystävällinen muille koirille. Tarhalla Brad haukkuu jonkin verran. Kastroitu, rokotettu, sirutettu, passi kunnossa.

 

 

ROMANIAN "MUSTIT"

 

Kaksi mustaa poikaa, joista kasvaa ehkä isojakin poikia. Todella iloisia, leikkisiä pentuja jotka Romaniassa tarhalla odottavat mahdollisuutta parempaan tulevaisuuteen ♥

 

Toinen veljeksistä on jo onnellisesti omassa kodissaan. Mutta toinen pojista odottelee edelleen sitä omaa loppuelämän kotiaan löytyväksi.

MUSTAVALKO VELJEKSET

 

Nämä nyt noin 3,5 vuotiaat pojat ovat löytyneet pentuina yhdessä sisaruksiensa kanssa. Pentueeseen kuului yhteensä 5pentua ja muut ovat jo matkanneet omaan kotiinsa. Pennut olivat löytymishetkelläämn noin puoli vuotiaita eli pojat ovat kasvaneet tarhalla turvallisessa ympäristössä ja saaneet elää yhdessä muiden koirien keskellä ja niin että niistä on aina huolehdittu tarhan työntekijöiden toimesta. Pojat ovat kiltteja ja ystävällisiä ja ne tulevat hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Toinen veljeksistä on hieman varovaisempi ja tulee kyllä moikkaamaan muttei ole joukon ensimmäisenä tungeksimassa vaan seurailee mieluummin sivummalta. Pojat on jo ehditty kastroida ja rokotukset ja passitkin herroilla on kunnossa eli enää puuttuu se oma koti.

Musette Shelter, Romania

 

Copyright © All Rights Reserved

Autetaan Eläimiä ry. Lahti / Adoptiokoirat Suomeen

Yhdistyksen rekisteröintipäivä 28.3.2014. Rekisteröintinumero 212.337. Traces-lupa FI15241