Copyright © All Rights Reserved

Autetaan Eläimiä ry. Lahti / Adoptiokoirat Suomeen

Yhdistyksen rekisteröintipäivä 28.3.2014. Rekisteröintinumero 212.337. Traces-lupa FI15241

AUTETAAN ELÄIMIÄ RY, Lahti

 

KOIRAT ROMANIASSA

 

Nämä kodittomat koirat ovat tällä hetkellä Romaniassa ja adoptoitavissa kauttamme.

Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvitys sivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja ja sovitaan kotikäynnistä.

 

Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari viikossa. Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.

PAMELA

 

Pamela 3v odottaa omaa kotiaan Romaniassa. Näin tytön tarhalla ensimmäisen kerran kaksi vuotta sitten ja hän jäi kyllä tiukasti mieleen. Todella herttainen ja jotenkin erittäin sympaattinen tyttö. Kaunis ja viisaan oloinen, joissain koirissa vaan on sitä jotain ja tässä tytössä sitä on. Uskon että tästä saisi upean kaverin. Kauan on tyttö jo odottanut omaa perhettä. Steriloitu ja rokotuksetkin kunnossa, valmiina omaan kotiin.

BRAD

 

Brad on n 7kk vanha poika pentu joka on löytynyt sisarustensa kanssa roskisten luota hylättynä Romaniasta. Siskot ovat saaneet jo kodit mutta Brad vielä odottaa sen oman kodin löytymistä. Brad on kaikille ystävällinen ja hänestä tulee varmasti hyvä perhekoira. Ystävällinen myös muille koirille. Kastroitu, rokotettu, sirutettu, passi kunnossa.

 

ROMANIAN "VIISIKKO" PENNUT

 

 

Nämä n. Puolivuotiaat pennut odottavat omaa rakastavaa kotiaan Romaniassa. Pennuista 2tyttöä ja 2 poikaa ovat mustavalkoisia, yksi tyttö on musta-ruskea. Kilttejä ja tottuneet ihmisiin sekä elämään isossa koiralaumassa. Pennut tuodaan Suomeen asianmukaisesti rokotettuna ja jos ikä vain salliin niin myös steriloituna ♥

 

ROMANIAN "MUSTIT"

 

Kaksi mustaa poikaa, joista kasvaa ehkä isojakin poikia. Todella iloisia, leikkisiä pentuja jotka Romaniassa tarhalla odottavat mahdollisuutta parempaan tulevaisuuteen ♥

 

BROWNIE

 

 

Tämä nuori tyttönen 5kk odottaa kotiaa Romaniassa. Asustelee tarhalla isossa laumassa ilman ongelmia ja tulee hyvin toimeen kaikkien ihmisten kanssa. Painoa n. 8kg ja korkeutta 40cm, kasvaa ehkä hiukan vielä.

Ystävällinen ja herttainen neito ♥

ROMANIAN SISKOKSET

 

 

Sanomattikin on selvä että suloisia ovat! Nämä Neljä tyttöpentua uneksivat omasta kodista. He ovat nyt noin 3kk ikäisiä, mutta kokeneet kovia. Heidät oli tuotu hyvin pienenä ja erittäin huonokuntoisena tarhalle, jätetty vain sinne..kaikki kuusi pentua. Valitettavasti kaksi sisaruksista ei selvinnyt yrityksistä huolimatta. Pennut ovat leikkisiä ja hyvin sosiaalisia♥

Musette Shelter, Romania