Copyright © All Rights Reserved

Autetaan Eläimiä ry. Lahti / Adoptiokoirat Suomeen

Yhdistyksen rekisteröintipäivä 28.3.2014. Rekisteröintinumero 212.337. Traces-lupa FI15241

AUTETAAN ELÄIMIÄ RY, Lahti

 

KOIRAT ESPANJASSA

 

Nämä kodittomat koirat ovat tällä hetkellä Espanjassa yhteistyötarhoillamme tai kotihoidossa, ja adoptoitavissa kauttamme. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja ja sovitaan kotikäynnistä.

 

 

Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari viikossa.

Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.

 

(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)

 

CHARLIE

 

Tämä tulossa tarhalle Espanjaan pian ilmeisesti suoraan kodista hylättynä. Ikää n.4v ja painoa 6,5kg, pienestä ja kiltistä pojasta siis kyse. Tietoja lisätään sitä mukaan kun saadaan.

BARNY JA NORA

 

Barny ja Nora (musta) ovat kiltit sisarukset joilla ikää nyt 6v. Ovat asuneet koko ikänsä yhdessä, pennusta asti kotikoirina Espanjassa. Perheen vanhemmat erosivat ja vaimo jäi yksin pienten lasten ja koirien kanssa. Hän kokee että koirat eivät saa ansaitsemaansa huomiota ja hoivaa koska yksin hänellä aika eikä voimat riitä. Hän haluaa löytää näille kahdelle paremman kodin ja koirat saavat olla kotonaan kunnes uusi hyvä koti löytyy. Näille siis halutaan löytää koti yhdessä. Tulevat hyvin muiden koirien kanssa toimeen sekä tykkäävät lapsista. Yhdistys tukee adoptiota mikäli yhteinen koti löytyy. Molemmat steriloitu, rokotukset kunnossa ja olleet terveitä ja hyvin hoidettuja.

WANDA

 

Wanda on bodequero-podenco-mix tyttö, ikää 6kk (synt 24.02.17). Tyttö on hyvin sosiaalistettu käynyt mm pentukurssin hyvin arvosanoin. Rakastaa ihmisiä, iloisesti pikkuinen tervehtii leveällä hymyllä kaikkia ja aina kun on iloinen..Wanda tykkää kovasti muista koirista. Koko sisaruslauma ovat pennusta asti hyvin hoidettuja, säännöllisesti madotettu, rokotettu, saaneet laadukasta penturuokaa, joten hyvä lähtökohta kunnialliseen koiranelämään. He ovat alusta asti viettäneet turvattua elämää yhteistyötarhallamme. Rotuna erittäin oppivaisia ja fiksuja. Näistä saa itselleen kivan kaverin lenkille, tokoon, agilityyn ja myös sohvalle rentoutumiseen. Nuoren iän vuoksi ei ole vielä steriloitu, mutta kikki rokotukset jo kunnossa ja valmiina matkustamaan omaan kotiin. Säkä n 35 -40cm, paino alle 10kg. Wandan jalka on pentuna murtunut mutta korjattu asianmukaisesti ja on täysin terveytynyt.

HOUSE

 

House on iso ja kiltti mastiffi poika. House on aktiivinen nuorimies (synt. 10.7.2013) ja tarvii aktiivisen kodin tai kokoistaan naisseuraa. Isoille uroksille hän hiukan ärhentelee mutta kaiken kokoiset tytöt ja pienet urokset on ok. Rokotettu, kastroitu,veritestit ok ja passi povarissa valmiina uusiin seikkailuihin.

MARLEY

 

Marley on upea noin 4v saksanpaimenkoira. Poika on erittäin älykäs ja innokas oppimaan. Uskollisempaa koiraa on kyllä vaikea löytää. Odotti oven takana leikkikaveriaan (tytärtäni) vaikka kuinka kauan, vartoi altaa vieressä eikä mennyt altaaseen uimaan, vaikka rakastaakin uimista ja mielellään tulee kauhomaan viereen. Leikkisä ja rakastaa palloleikkejä. pallojen puuttuessa nappaa pallon itselleen sitruuna- tai lime-puusta, sekä valitettavasi kantelee kiviä. Sisäsiisti, kiltti ja tottunut tulemaan kaikenlaisten koirien kanssa toimeen. Erittäin aktiivinen mies joka osaa rauhoittuakin. Rokotukset kunnossa ja kastroitu, veritestit ok. Tämä poika tarvitsee kodin jossa hänen kanssaan harrastetaan jotain, sohvaperunaksi poika ei lähde.

AMBER

 

Tämä hymyileväinen ja kaunis propellikorva mummeli on tasapainoinen koira, joka on elänyt kodissa tähän asti, kunnes omistaja menehtyi. Amber on rohkea ja iloinen, ei hätkähdä kovin pienistä. Se vaikuttaa tulevan hyvin toimeen kaikkien koirien kanssa. Kissoista on ollut aluksi vähän innostunut ja kiihtynyt, mutta tilannetta tarkkaillaan vielä...

Amber on syntynyt 19.6.2007 eli on vastikään täyttänyt 10-vuotta. Painoa 12-14 kiloa ja 55 cm korkeutta.

Tämä ihana podenco-tyttö kaipaa rakastavaa ja huolehtivaa kotia loppuelämäkseen. Ikänsä vuoksi Amber on yhdistyksen erityisadoptiokoira, yhdistys tukee adoptiokuluissa.

TOBY

 

Toby on 5 vuotias herttainen poika jossa verenperintonä ehkä hiukkasen vesikoiraa. Kiltti poika joka elää sopuisasti koiralaumassa ja tykkää kaikista ihmisistä ikään ja sukupuoleen katsomatta. Korkeutta tälla pojalla on 37 cm ja painoa 20kg (hiukan joutunut nyt laihikselle). Sirutettu, rokotettu, kastroitu ja veritestit ok. Toby tulee myös koiriin tottuneiden kissojen kanssa toimeen. Asustelee ihan kotioloissa tällä hetkellä Espanjassa.

ROSA JA PENNUT

 

Todella herttainen, ihmisystävällinen ja seurallinen emo pelastettu turvaan neljän pentunsa kanssa. Pennuista 2 on poikia ja yksi tyttö Lucy (musta-valko-ruskea). Pennut ovat terveitä, leikkisiä, ne on madotettu ja rokotukset aloitetaan. Kaikki myös jo sirutettu ja passit valmiina. Nämä ihanat veijarit valmiina omiin koteihin reilun kuukauden päästä. Kaikki ovat saaneet vain hyviä kokemuksia ihmisistä joten hyvä alku kotielämälle. Emo noin 45 cm ja painoa n 20kg joten keskikokoinen tyttö. Pennut jäävät varmaan samoihin mittoihin, urokset voi kasvaa äitiään isommiksi. Poikapennut Toby (ruskea) , Leo (pörheä ruskea)

WILLOW JA PENNUT

 

Äiti Willow ja 10 pientä pentua pelastettu Ribeiran tappotarhalta ja ovat nyt turvassa yhteistyötarhallamme. Äiti on hoivannut pentujaan todella mallikkasti ja pennut olivat kurjasta alusta huolimatta todella hyväkuntoisia. Äidin iäksi on arvioitu 5v, myös äidille etsitään omaa kotia. Pennut sirutettu ja niillä on jo passit, rokotusohjelma menossa. Saavat hyvää ravintoa ja madotetaan säännöllisesti. 3 poikaa muut tyttöjä. Pennut pääsevät matkustamaan Suomeen syyskuussa, äiti jo vähän aikaisemmin.

TOBY

 

Toby on mukava seurallinen herrasmies, jolla on hiukan elintasoa vyötäröllä ja haaveilee kesäkuntoon pääsystä oman lenkkikaverin kanssa. Toby on n 2v ja tulee hyvin toimeen muiden koirien ja kaiken kokoisten ja näköisten ihmisten kanssa. Toby ei oikein halua asua yksin ja toivoo koirakaveria itselleen oman ihmisen lisäksi. Ystävällinen ja kiltti perhekoira. Toby odottaa kotiaan Espanjassa, veritestien mukaan terve kastroitu poika. Kävelee hienosti hihnassa ja päässyt välillä vapaaehtoisten vieraaksi opettelemaan kotielämää. Tulee hyvin toimeen myös kissojen kanssa eikä jahtaa edes kanoja. Rakastaa pelata palloa lasten kanssa!

TURO

 

Turon äiti on bokseri mix Tina joka sai kodin suomesta, myös sisko Misty on kotihoidossa Suomessa ja pari muutakin sisarusta saanut jo kodit Suomesta. Turon äiti löydettiin viimeisillään tiineenä ja pennut ovat siis syntyneet kotihoitajan luona. Isä on ollut belgian paimenkoira.

 

Turo on syntynyt 5.10.2014. Turo pelkää miehiä hiukan ja vaatii aikaa että oppii luottamaan, kotihoitaja on nainen ja Turolla ei siis ole oikein ollut "isähahmoa". Turo on steriloitu ja valmiina matkustamaan omaan rakastavaan kotiin. Tästä pentueesta siis Turo ja Henri vielä odottavat omaan kotiin pääsyä Espanjassa, ja Misty sisko Suomessa. Kaikki perheet muut jäsenet ovat soputuneet kissoihin hyvin joten Turokin varmaan tottuisi kissaperheeseen.