Copyright © All Rights Reserved

Autetaan Eläimiä ry. Lahti / Adoptiokoirat Suomeen

Yhdistyksen rekisteröintipäivä 28.3.2014. Rekisteröintinumero 212.337. Traces-lupa FI15241

AUTETAAN ELÄIMIÄ RY, Lahti

 

KOIRAT ESPANJASSA

 

Nämä kodittomat koirat ovat tällä hetkellä Espanjassa yhteistyötarhoillamme tai kotihoidossa, ja adoptoitavissa kauttamme. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja ja sovitaan kotikäynnistä.

 

 

Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari viikossa.

Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.

 

(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)

 

CALA

 

Cala on 6v mastiffimix joka on koko elämänsä asunut kotikoirana. Nyt Calan omistajat ovat joutuneet muuttamaan terveydentilansa vuoksi pois maaseutuasunnostaan ja Cala on jäänyt sinne yksin. Häntä käydään ruokkimassa mutta kauaa ei tämä tilanne voi jatkua, joten Calalle etsitään paikkaa kotihoito/ kotia mahdollisimman pian. Cala tulee hyvin toimeen kaikkien ihmisten kanssa ja tykkää kovasti myös koirakavereista. Todella kilttiluonteinen ja rauhallinen ihanuus jolla painoa noin 40 kg. Ei kerrostaloon vaan omakotitaloon. Tämä tyttö kävelee hienosti hihnassa.

BAMBI

 

Bambi on suloinen podeco tyttö joka löydettiin tiineenä, hän synnytti 6 pentua joista vain 1 selviytyi. Pentu sai jo oman kodin mutta Bambi odottaa vielä onneaan. Bambi on steriloitu, rokotettu ja veritestien mukaan terve tyttö. Bambi tulee erittäin hyvin kaikenlaisten koirien kanssa toimeen ja voidaan tarvittaessa kissatestata. Bambi on myös kaikille ihmisille avoin ja ystävällinen. Painoa tytöllä 17kg mutta voisi saada muutaman kilon vielä lisää. Nuori tyttö , ikää arviolta 2-3v.

GIGI

 

Nuori noin 1v mastiffityttö. Ollut arka mutta rohkaistunut nyt kovasti. Lempeä joka hienosti kokonsa tiedostaen tulee lähelle hakemaan hellyyttä. Ei hypi lapsiakaan vasten ja pitää lapsista. Hienosti elää isossa koiralaumassa. Hiljainen ja nöyrä. Upea äärimmäisen lempeä tyttö. Steriloitu, rokotettu, veritestit ok, passi valmiina ja kaikki kunnossa vain oma rakastava koti uupuu!

MARLEY

 

Marley on upea noin 4v saksanpaimenkoira. Poika on erittäin älykäs ja innokas oppimaan. Uskollisempaa koiraa on kyllä vaikea löytää. Odotti oven takana leikkikaveriaan (tytärtäni) vaikka kuinka kauan, vartoi altaa vieressä eikä mennyt altaaseen uimaan, vaikka rakastaakin uimista ja mielellään tulee kauhomaan viereen. Leikkisä ja rakastaa palloleikkejä. pallojen puuttuessa nappaa pallon itselleen sitruuna- tai lime-puusta, sekä valitettavasi kantelee kiviä. Sisäsiisti, kiltti ja tottunut tulemaan kaikenlaisten koirien kanssa toimeen. Erittäin aktiivinen mies joka osaa rauhoittuakin. Rokotukset kunnossa ja kastroitu, veritestit ok. Tämä poika tarvitsee kodin jossa hänen kanssaan harrastetaan jotain, sohvaperunaksi poika ei lähde.