Copyright © All Rights Reserved

Autetaan Eläimiä ry. Lahti / Adoptiokoirat Suomeen

Yhdistyksen rekisteröintipäivä 28.3.2014. Rekisteröintinumero 212.337. Traces-lupa FI15241

AUTETAAN ELÄIMIÄ RY, Lahti

 

KOIRAT ESPANJASSA

 

Nämä kodittomat koirat ovat tällä hetkellä Espanjassa yhteistyötarhoillamme tai kotihoidossa, ja adoptoitavissa kauttamme. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja ja sovitaan kotikäynnistä.

 

 

Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari viikossa.

Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.

 

(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)

 

CHANCE

 

Tämä oranssinsävyinen kaunis tyttönen on nimeltään Chance. Chance oli hylätty taloon, josta se tuotiin huonossa kunnossa ja laihana Pat's Rescueen Ensimmäiset päivät tyttö vietti sairaalassa, hyvällä hoidolla se kuitenkin alkoi nopesti kuntoutua ja on nyt todella reipas ja iloinen haukku. Rotuarvaus on podenco-mix, mutta tytön luonteessa on myös labradorimaista iloisuutta, leikkisyyttä ja eloa.

Se on selvästi ollut metsästäjän koira ja menisi saman kokoluokan koiran kanssa hyvin tai ainoana koirana. Chance tykkäi kovasti lapsista ja oppi pian että pentumainen leikkisyys ei ole sama ihmiselle kuin koiralle. Iloinen ja avoin koira, ei ehkä ihan pienien koirien seuraan koska saattaa olla leikeissään vielä pentumainen ja on kooltaan kuitenkin aika iso. Pienen Sisun kanssa osasi olla nätisti. Oppivainen tyttö ja makupaloilla todella helposti motivoitavissa. Tytöstä saa hvyän lenkki- ja harrastuskoirankin. Chance on syntynyt 07/04/16. N. 55 cm korkea ja n. 20 kiloa.

GIGI

 

Nuori noin 1v mastiffityttö. Ollut arka mutta rohkaistunut nyt kovasti. Lempeä joka hienosti kokonsa tiedostaen tulee lähelle hakemaan hellyyttä. Ei hypi lapsiakaan vasten ja pitää lapsista. Hienosti elää isossa koiralaumassa. Hiljainen ja nöyrä. Upea äärimmäisen lempeä tyttö. Steriloitu, rokotettu, veritestit ok, passi valmiina ja kaikki kunnossa vain oma rakastava koti uupuu!

CAROLA

 

Todella herttainen arviolta vuoden ikäinen podenco tyttönen joka löydetty joen uomasta ja otettu turvaan. Rakastaa kaikkia ihmisiä ja tykkää kovasti heti lapsistakin. Melko pieni kokoinen säkä noin 45cm ja painoa ehkä juuri 10kg. Hiljaisen oloinen en ole nyt täällä vieraillessani pariin päivään kuullut sanovan mitään. Tulee loistavasti kaikkien muiden koirien kanssa toimeen. Steriloitu ja veritestit kunnossa.

CASSIE

 

Bokseri-mastiffimix tyttöpentu 14 vko. Sosiaalinen, rakastaa ihmisiä leikkisä. Todella herttainen. Löydetty huonoista oloista ja nyt todella hyvässä kunnossa. Aivan ihana,varsinainen pusukone. Sosiaalinen kaikkien koirien kanssa.

KATRIN

 

Tämä suloinen, eläinlääkärin arvion mukaan n. 1-2 vuotias podenco-tyttö on hellyydenkipeä ja rakastava pieni söpöläinen. Tulee rohkeasti uusienkin ihmisten luo ja haluaa rapsutusta ja haleja. Ihana poden hymy ja iloisuus sekä elävyys. Katrin on n. 45 cm korkea ja n. 12 kiloa.

BEN

 

Ihana Ben, nallekarhu joka olisi vaan halunnut haleja ja rapsutuksia. Todella lempeä poika jolla olisi rakkautta jaettavana vaikka isommallekin porukalle. Kokoa ja komeaa ulkonäköä riittää. Nuori mies, ikää arviolta n 2v. Beniä suositellaan ainoaksi koiraksi. Hän on loistava ihmisten kanssa ja rakastaa lapsia mutta hänellä on huonoja kokemuksia muista koirista. Ben pelkää muita koiria koosta riippumatta ja ylireagoi mm muiden leikkeihin ja aiheuttaa riitaa.

MARLEY

 

Marley on upea noin 4v saksanpaimenkoira. Poika on erittäin älykäs ja innokas oppimaan. Uskollisempaa koiraa on kyllä vaikea löytää. Odotti oven takana leikkikaveriaan (tytärtäni) vaikka kuinka kauan, vartoi altaa vieressä eikä mennyt altaaseen uimaan, vaikka rakastaakin uimista ja mielellään tulee kauhomaan viereen. Leikkisä ja rakastaa palloleikkejä. pallojen puuttuessa nappaa pallon itselleen sitruuna- tai lime-puusta, sekä valitettavasi kantelee kiviä. Sisäsiisti, kiltti ja tottunut tulemaan kaikenlaisten koirien kanssa toimeen. Erittäin aktiivinen mies joka osaa rauhoittuakin. Rokotukset kunnossa ja kastroitu, veritestit ok. Tämä poika tarvitsee kodin jossa hänen kanssaan harrastetaan jotain, sohvaperunaksi poika ei lähde.

TOBY

 

Toby on 5 vuotias herttainen poika jossa verenperintonä ehkä hiukkasen vesikoiraa. Kiltti poika joka elää sopuisasti koiralaumassa ja tykkää kaikista ihmisistä ikään ja sukupuoleen katsomatta. Korkeutta tälla pojalla on 37 cm ja painoa 20kg (hiukan joutunut nyt laihikselle). Sirutettu, rokotettu, kastroitu ja veritestit ok. Toby tulee myös koiriin tottuneiden kissojen kanssa toimeen. Asustelee ihan kotioloissa tällä hetkellä Espanjassa.

TOBY

 

Toby on mukava seurallinen herrasmies, jolla on hiukan elintasoa vyötäröllä ja haaveilee kesäkuntoon pääsystä oman lenkkikaverin kanssa. Toby on n 2v ja tulee hyvin toimeen muiden koirien ja kaiken kokoisten ja näköisten ihmisten kanssa. Toby ei oikein halua asua yksin ja toivoo koirakaveria itselleen oman ihmisen lisäksi. Ystävällinen ja kiltti perhekoira. Toby odottaa kotiaan Espanjassa, veritestien mukaan terve kastroitu poika. Kävelee hienosti hihnassa ja päässyt välillä vapaaehtoisten vieraaksi opettelemaan kotielämää. Tulee hyvin toimeen myös kissojen kanssa eikä jahtaa edes kanoja. Rakastaa pelata palloa lasten kanssa!