AUTETAAN ELÄIMIÄ RY, Lahti

 

KOIRAT ESPANJASSA

 

Nämä kodittomat koirat ovat tällä hetkellä Espanjassa yhteistyötarhoillamme tai kotihoidossa, ja adoptoitavissa kauttamme. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja ja sovitaan kotikäynnistä.

 

 

Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari viikossa.

Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.

 

(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)

 

SAOIRSE

 

Saoirse-nimi tarkoittaa vapautta. Tämä tyttö löydettiin vaeltamasta tien vierestä Espanjassa ja otettiin turvaan. Saoirse oli aluksi arka ja vetäytyvä mutta on nyt reipastunut kotihoidossa kovasti ja menee häntä heiluen jo tervehtimään kaikkia vieraitakin. Ikää neidolla nyt n 7kk. Rokotettu ja veritestit ok. Steriloidaan pian. Tytössä on paljon colliemaisia piirteitä että voisi olla collie mix. Kaunis neito ja tulee hoitopaikan ihmis- ja koirakavereiden kanssa toimeen moitteettomasti.

OSCAR

 

Oscar on noin 5 v poika joka on löydetty Alorasta roskiksilta ruokaa etsimästä. Ihana ja rauhallinen luonne joka tulee myös pienempien koirien kanssa hyvin toimeen. Oscarista saa ihanan perhekoiran. Veritestit ok, kastroitu ja rokotettu. Valmiina omaan kotiin!

VERONICA

 

Veronica on kaunis n 2,5v tyttö joka on otettu huonoista oloista turvaan kotihoitajallemme. Veronican elämä on selkeästi ollut kovaa ja tyttö on kovin alistuvainen. Tulee hakemaan ryömien huomiota. Rohkaistuu nyt kokoajan ja varmasti rauhallinen ja rakastava kotielämä sekä ehkä myös reipas koirakaveri auttaisi tyttöä oikean kooranelämän alkuun. Painoa noin 35-40 kg. Steriloitu ja rokotettu. Veritestit ok. Valmiina lähtöön!

PONGO

 

Pongo on Veronican (yllä) reipas poika. Äiti Veronica on noutajan kokoinen ja tästä pojasta tulee vähintään äitinsä kokoinen. Pentue syntyi syntyi kotihoidossa joten saanut hyvää hoitoa alustavasti. Hienosti menee poika isossa koiralaumassa. Sosiaalinen nuorimies joka valmiina omaan kotiin.

JAGGER

 

Jagger on todella suloinen poika sekä ulkonäöltään että luonteeltaan. Syntynyt 10.2.2018. Poika on jo nyt hyvän kokoinen ja kasvaa isoksi pojaksi. Jagger odottaa kotiaan Espanjassa kotihoitajamme luona ja on tottunut alusta asti ihmisiin ja muihin koiriin. Sosiaalinen poika jolta saa ison suukon. Hellyyden kipeä ja rakastava. Ei hypi päin vaikka onkin Pentikäinen. Hauska nuorimies isoine tassuineen. Rokotettu ja säännöllisesti madotettu. Ei todettuja sairauksia veritesteissä.

GIGI

 

Nuori noin 1v mastiffityttö. Ollut arka mutta rohkaistunut nyt kovasti. Lempeä joka hienosti kokonsa tiedostaen tulee lähelle hakemaan hellyyttä. Ei hypi lapsiakaan vasten ja pitää lapsista. Hienosti elää isossa koiralaumassa. Hiljainen ja nöyrä. Upea äärimmäisen lempeä tyttö. Steriloitu, rokotettu, veritestit ok, passi valmiina ja kaikki kunnossa vain oma rakastava koti uupuu!

MARLEY

 

Marley on upea noin 4v saksanpaimenkoira. Poika on erittäin älykäs ja innokas oppimaan. Uskollisempaa koiraa on kyllä vaikea löytää. Odotti oven takana leikkikaveriaan (tytärtäni) vaikka kuinka kauan, vartoi altaa vieressä eikä mennyt altaaseen uimaan, vaikka rakastaakin uimista ja mielellään tulee kauhomaan viereen. Leikkisä ja rakastaa palloleikkejä. pallojen puuttuessa nappaa pallon itselleen sitruuna- tai lime-puusta, sekä valitettavasi kantelee kiviä. Sisäsiisti, kiltti ja tottunut tulemaan kaikenlaisten koirien kanssa toimeen. Erittäin aktiivinen mies joka osaa rauhoittuakin. Rokotukset kunnossa ja kastroitu, veritestit ok. Tämä poika tarvitsee kodin jossa hänen kanssaan harrastetaan jotain, sohvaperunaksi poika ei lähde.

SEPE

 

Pikkuinen Podenco mix joka on syntynyt maaliskuussa 2018. Tulee jäämään varmasti suht pienikokoiseksi. Tässä on reipas ja kiltti poika joka on iloisen touhukas ja todella ihmisläheinen pusuttelija . Fiksuna nuorena miehenä valmis oppimaan vaikka mitä ja olisikin innokkaasti mukana kaikessa. Tästä pojasta saa mukavan kaverin harrastuksiin, lenkille ja sohvalle. Veritestit ok, kastroidaan heti iän salliessa ja rokotettu jo asianmukaisesti. Saanut hyvän alun kotihoidossa Espanjassa ja tottunut muihin koiriin. Tykkäisi kovasti olla sylissä ja tulee varmasti olemaan omistajalleen uskollinen kaveri. Viihtyy hyvin myös lasten kanssa.

 

MOCCA

 

Mocca on noin 1,5vuotias narttu koira (synt. 26.5.2017). Mocca on hylätty tarhalle siskonsa ja kolmannen pentukoiran kanssa niiden ollessa vielä pieniä pentuja. Mocca on siis kasvanut tarhalla pikkupennusta saakka. Neiti on kiltti, hyvin sosiaalinen ja kiltti nuori koiran alku. Mocca on äärettömän energinen ja hoitajiensa mukaan sopisikin loistavasti agility, juoksu tai vaikka vaellus kaveriksi aktiiviseen paljon liikkuvaan kotiin. Neiti on myös hyvin älykäs ja rakastaa huomioita joten sille on helppo opettaa uusia asioita ja myös tämän vuoksi siitä saisi loistavan harrastus kaverin. Mocca selkeästi kaipaa virikkeitä ja toimintaa ja pelkkänä sohvaperunana se varmasti tylsistyy eli tytölle olisi hyvä löytyä koti jossa sen kanssa jaksetaan touhuta. Oikein näppärän kokoinen sutjakka tyttö kyseessä jolla painoa on noin 14kg ja korkeutta 50cm. Enää tältä upealta ilopilleriltä puuttuu se oma koti.

 

BENJI

 

Benji on reilu puoli vuotias vesikoira spanieli mix josta luovuttiin ajanpuutteen vuoksi. Benji on upea vauhdikas leikkisä nuori koira valmiina omaan kotiin. Sopisi hyvin harrastuskaveriksi sillä ottaa hienosti kontaktia ja on hyvin innokas ja motivoitunut oppimaan uutta. Osaakin jo istua käskystä ja kävelee upeasti hihnassa. Oppii uudet asiat nopeasti ja on selvästi hyvin älykäs nuorimies. Hauska karkea karva. Veritestit ok, rokotukset kunnossa, kastroitu. Tulee heti kaikkien ihmisten kanssa toimeen, ei ole yhtään arka vaan todella sosiaalinen. Tulee hyvin toimeen myös koirakavereiden kanssa. Mukava ja helpon oloinen koiruus jolla selkeästi ollut hyvä pentuaika.

 

FETA

 

Mastiffimix narttu, syntynyt 6/18. Itsevarma ja kiva pentu. Perus nuori koiran alku joka viihtyy hienosti niin muiden koirien kuin ihmistenkin kanssa. Leikkisä ja iloinen neiti. Uskoo hienosti kun pyydetään rauhottumaan tai jos koittaa hyppiä vasten. Hyvä luonteinen neiti joka on valmis lentämään Suomeen omaan kotiin.

 

DUKE

 

Duke on todella karismaattinen upea galgo poika. Kävelee hihnassa hienosti. Rauhallinen ja ystävällinen, sosiaalinen ihmisrakas luonne. Nojautuu lähelle hakemaan hellyyttä ja selvästi nauttii kun saa olla ihmisen kanssa. Kiltti ja miellyttävä kuuliainen herra.

 

MORANTI

 

Moranti on upea nuori galgo poika joka käyttäytyy arvokkaasti ja rauhallisesti. Suhtautuu kaikkiin ystävällisesti eli erittäin sosiaalinen nuori koira. Kävelee hienosti hihnassa. Ei turhia hötkyile ja nauttii selvästi saamastaan huomiosta.

 

LUMI

 

Upea valkoinen galgo neiti jolla ikää noin 3v. Elegantti tyttö, veritestit ok ja menossa pian sterilointiin.

Rauhallinen ja lempeä, kuuliaisen oloinen tyttö. Kulkee kiltisti hihnassa ja muutenkin käyttäytyy hyvin.

 

ZANDRA

 

Noin 3 vuotias upea luontoinen ystävällinen poika. Kulkee hienosti remmissä ja vapaana pidettäessä tulee kutsusta luokse. Ihmisrakas kiltti ja avoin luonne. Kooltaan herra on n.40cm korkea ja painoa vajaa 10kg. Erittäin miellyttävä nuori mies jolta puuttuukin enää se oma koti. Zandralla todettu alhainen leishmania taso johon hoitona tabletit kahdesti päivässä. Rokotettu ja kastroitu valmiina omaan kotiin.

 

ANIKA

 

Anika on noin 1.5 vuotias tyttönen, uusin tulokas Faman tarhalla. Anika on kultainen pikku pötkylä jolla ei ole huonoja kokemuksia ihmisistä. Anika rakastaa kaikkia eikä ole mitään agressioita ruokaa tai muuta kohtaan. Neiti on äärettömän sosiaalinen ja leikkisä nuori koira joka viettää päivänsä juoksennellen ja leikkien muiden koirien kanssa vapaana tarhan alueella. Se on hyvä käytöksinen ja miellyttävä luonteinen pieni koira. Anika on noin kuusi kiloinen matala runkoinen näppärä tyttö. Se tulee Suomeen steriloituna, verikokeet otettuna, passi valmiina.

 

HUNTLEY ja PALMER

Noin 1 vuotiaat nuoret miehet, oletettavasti veljekset. Tämä upea kaksikko pelasti itse itsensä kadulta vaeltamasta päädyttyään erään eläinsuojelijan oven taakse. Pojat olivat äärettömän väsyneitä ja todella laihassa kunnossa. Huntleyllä ja Palmerilla kävi tuuri sillä ne saivat melko lailla suoraan kotihoitopaikan Espanjasta johon ne pääsivät saamaan tarvitsemaansa huomiota ja ravintoa, jotta niille saatiin lihaa luiden ympärille. Ne ovatkin nyt eläneet hyvässä rakastavassa hoidossa Espanjalaisella kotihoitajalla oppimassa tärkeitä kotikoiran tapoja. Pojat viettävät päivänsä leikkien ja touhuten hoitajansa pihamaalla. Rakastavat lenkkeilyä ja pysyvät hyvin myös vapaana. Erittäin ihmisystävällisiä ja kilttejä nuoria koiria. Luonteeltaan sosiaalisia, ystävällisiä ja miellyttäviä reippaita koiria. Korkeutta herroilla on noin 50cm eli keskikokoisia. Pojat on rokotettu, kastroitu ja valmiina matkaamaan Suomeen ikiomaan kotiinsa. Pojat voidaan sijoittaa joko yhdessä tai erikseen, mutta tietysti hienointa olisi mikäli nämä yhdessä eläneet pojat pääsisivät samaan kotiin.

 

GOMEZ

 

21.09.2015 syntynyt komea Gomez poika on pelastettu lyhyen kettingin päästä eräältä autokorjaamolta. Vapaaehtoinen oli käynyt ruokkimassa Gomezia jo pitkään. Gomez satutti jalkansa ja tarvitsi lääkärin apua jolloin poika saatiin puhuttua pois entiseltä "omistajalta" . Vapaaehtoinen kustansi koko pojan hoidon ja ruokinnan hyväkuntoiseksi, myös rokotukset ja kastrointi hoidettiin. Gomez on tanskandoggi mix, isokokoinen ja vahva. Poika tarvitsee paljon liikuntaa , hän on hiukan riehakas joten ei suositella pikkulapsiperheeseen. Gomez sopii nartun kaveriksi mutta ei ihan pienten koirien kanssa suuren koon vuoksi. Ystävällinen ja todella ihmisrakas, ei oikein tiennyt miten päin olisi ollut kun sai huomiotamme. Iloisena loikki ja olisi mielellään lähtenyt pidemmällekin lenkille.

 

GEORGIE

 

Noin 6 vuotias narttu koira (synt 4.3.2013. Georgie on adoptoitu tarhalta sen ollessa pieni pentu mutta juuri ennen 1 vuotias päiviään se tuotiin takaisin sillä se oli alkanut jahtaamaan kodin kissaa. Eli kissatalous ei ole tälle neidolle se sopivin paikka. Vuodesta 2014 Georgie on elänyt tarhalla ja odotellut omaa kotiaan. Luonteeltaan neiti on aktiivinen, iloinen ja kiltti. Se on hyvin miellyttämisen haluinen ja siksi helppo koulutettava. Georgie kulkee hienosti hihnassa ja osaa joitakin käskyjä. Erittäin sosiaalinen ja tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa. Valmis omaan kotiinsa.

 

SUNNY

 

Sunny on noin 7 vuotias todella suloinen ja kiltti griffon mix poika. Rauhallinen ja sosiaalinen poika joka tulee heti tervehtimään iloisesti ja nojautuu viereen hakemaan rapsutuksia. upea karkeakarvainen turkki. Sopii varmasti hvyin myös lapsiperheeseen. Ihana kaveri lenkille ja illalla sohvalle. Kastroitu, rokotukset kunnossa eikä todettuja sairauksia.

 

Copyright © All Rights Reserved

Autetaan Eläimiä ry. Lahti / Adoptiokoirat Suomeen

Yhdistyksen rekisteröintipäivä 28.3.2014. Rekisteröintinumero 212.337. Traces-lupa FI15241