Copyright © All Rights Reserved

Autetaan Eläimiä ry. Lahti / Adoptiokoirat Suomeen

Yhdistyksen rekisteröintipäivä 28.3.2014. Rekisteröintinumero 212.337. Traces-lupa FI15241

AUTETAAN ELÄIMIÄ RY, Lahti

 

KOIRAT ESPANJASSA

 

Nämä kodittomat koirat ovat tällä hetkellä Espanjassa yhteistyötarhoillamme tai kotihoidossa, ja adoptoitavissa kauttamme. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja ja sovitaan kotikäynnistä.

 

 

Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari viikossa.

Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.

 

(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)

 

OSCAR

 

Oscar on noin 5 v poika joka on löydetty Alorasta roskiksilta ruokaa etsimästä. Ihana ja rauhallinen luonne joka tulee myös pienempien koirien kanssa hyvin toimeen. Oscarista saa ihanan perhekoiran. Veritestit ok, kastroitu ja rokotettu. Valmiina omaan kotiin!

VERONICA

 

Veronica on kaunis n 2,5v tyttö joka on otettu huonoista oloista turvaan kotihoitajallemme. Veronican elämä on selkeästi ollut kovaa ja tyttö on kovin alistuvainen. Tulee hakemaan ryömien huomiota. Rohkaistuu nyt kokoajan ja varmasti rauhallinen ja rakastava kotielämä sekä ehkä myös reipas koirakaveri auttaisi tyttöä oikean kooranelämän alkuun. Painoa noin 35-40 kg. Steriloitu ja rokotettu. Veritestit ok. Valmiina lähtöön!

PONGO

 

Pongo on Veronican (yllä) reipas poika. Äiti Veronica on noutajan kokoinen ja tästä pojasta tulee vähintään äitinsä kokoinen. Pentue syntyi syntyi kotihoidossa joten saanut hyvää hoitoa alustavasti. Hienosti menee poika isossa koiralaumassa. Sosiaalinen nuorimies joka valmiina omaan kotiin.

PEDRO

 

Pedro on komea ja herttainen n. 1v bokserimix poika. Löydetty siskonsa kanssa kurjista oloista ja otettu turvaan kotihoitajallemme Espanjassa. Sisko sai jo kodin Suomesta ja on sopeutunut hyvin. Pedron kuono on potkaistu pienenä vinoon ja se on liittynyt väärin. Poika on sen vuoksi käynyt useimmissa erikoislääkärin tarkastuksissa. Viimeinen tarkastus on kun poika täyttää vuoden jolloin katsotaan että kaikki pysyvät hampaat mahtuu suuhun hyvin. Asia ei tule vaikuttamaan koiran elämään myöhemmin. Luonne on kultaa. Rakastaa kokemuksistaan huolimatta kaikkia ihmisiä vilpittömästi. Rauhallinen muiden koirien kanssa ja tulee kaikkien kanssa hyvin toimeen.

JAGGER

 

Jagger on todella suloinen poika sekä ulkonäöltään että luonteeltaan. Syntynyt 10.2.2018. Poika on jo nyt hyvän kokoinen ja kasvaa isoksi pojaksi. Jagger odottaa kotiaan Espanjassa kotihoitajamme luona ja on tottunut alusta asti ihmisiin ja muihin koiriin. Sosiaalinen poika jolta saa ison suukon. Hellyyden kipeä ja rakastava. Ei hypi päin vaikka onkin Pentikäinen. Hauska nuorimies isoine tassuineen. Rokotettu ja säännöllisesti madotettu. Ei todettuja sairauksia veritesteissä.

BAMBI

 

Bambi on suloinen podeco tyttö joka löydettiin tiineenä, hän synnytti 6 pentua joista vain 1 selviytyi. Pentu sai jo oman kodin mutta Bambi odottaa vielä onneaan. Bambi on steriloitu, rokotettu ja veritestien mukaan terve tyttö. Bambi tulee erittäin hyvin kaikenlaisten koirien kanssa toimeen ja voidaan tarvittaessa kissatestata. Bambi on myös kaikille ihmisille avoin ja ystävällinen. Painoa tytöllä 17kg mutta voisi saada muutaman kilon vielä lisää. Nuori tyttö , ikää arviolta 2-3v.

GIGI

 

Nuori noin 1v mastiffityttö. Ollut arka mutta rohkaistunut nyt kovasti. Lempeä joka hienosti kokonsa tiedostaen tulee lähelle hakemaan hellyyttä. Ei hypi lapsiakaan vasten ja pitää lapsista. Hienosti elää isossa koiralaumassa. Hiljainen ja nöyrä. Upea äärimmäisen lempeä tyttö. Steriloitu, rokotettu, veritestit ok, passi valmiina ja kaikki kunnossa vain oma rakastava koti uupuu!

MARLEY

 

Marley on upea noin 4v saksanpaimenkoira. Poika on erittäin älykäs ja innokas oppimaan. Uskollisempaa koiraa on kyllä vaikea löytää. Odotti oven takana leikkikaveriaan (tytärtäni) vaikka kuinka kauan, vartoi altaa vieressä eikä mennyt altaaseen uimaan, vaikka rakastaakin uimista ja mielellään tulee kauhomaan viereen. Leikkisä ja rakastaa palloleikkejä. pallojen puuttuessa nappaa pallon itselleen sitruuna- tai lime-puusta, sekä valitettavasi kantelee kiviä. Sisäsiisti, kiltti ja tottunut tulemaan kaikenlaisten koirien kanssa toimeen. Erittäin aktiivinen mies joka osaa rauhoittuakin. Rokotukset kunnossa ja kastroitu, veritestit ok. Tämä poika tarvitsee kodin jossa hänen kanssaan harrastetaan jotain, sohvaperunaksi poika ei lähde.