Copyright © All Rights Reserved

Autetaan Eläimiä ry. Lahti / Adoptiokoirat Suomeen

Yhdistyksen rekisteröintipäivä 28.3.2014. Rekisteröintinumero 212.337. Traces-lupa FI15241

AUTETAAN ELÄIMIÄ RY, Lahti

 

KOIRAT ESPANJASSA

 

Nämä kodittomat koirat ovat tällä hetkellä Espanjassa yhteistyötarhoillamme tai kotihoidossa, ja adoptoitavissa kauttamme. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja ja sovitaan kotikäynnistä.

 

 

Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari viikossa.

Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.

 

(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)

 

PENNUT

 

Nämä pikkuiset pennut on löydetty ilman emoa ja otettu turvaan kotihoitajallemme Espanjassa. Ensimmäinen ruskea mustin merkein on poika muut ovat tyttöjä. Pennut ovat arviolta nyt n 5 viikkoa vanhoja ja ne saavat nyt asianmukaista hoitoa, säännölliset ell tarkastukset, madotukset , rokotukset, rakkauta ja hoivaa. Pennuille etsitään nyt rakastavia koteja ja ne pääsevät matksutamaan noin 16 viikon ikäisenä kun kaikki rokotukset on kunnossa. Nämä pikkuiset varmasti kasvavat ainakin keksikokoisiksi koiriksi. Rotuja voi vain arvailla. Painoa viisiviikkoisina noin 1kg joten ennusteena on että jäävät pieniksi/ kasvavat maksimissaan keskikokoisiksi koiriksi isona.

ANA JA EROS

 

Nämä pennut löydettiin yhdessä Espanjan maaseudulta laihoina, kirppuisina ja täynnä punkkeja. Nyt hyvin kuntoutuneina ja reippaasti kasvaen nämä onnekkaat sisarukset ovat kotihoidossa Espanjassa. Eläinlääkärin arvion mukaan syntymäaika on 01/11/2017. Kasvavat keskikokoisiksi koiriksi aikuisina.

ASLAM

 

Aslam on mastiffi mix poika johon sopii kuvaus "iso mutta ystävällinen" . Todella herttainen 1v poika joka odottelee Espanjassa kotihoidossa omaa kotiaan. Aslam on rauhallinen ja todella oppivainen koira joka tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja on sosiaalinen myös ihmisten seurassa. Aslam ei valitettavasti tule kissojen kanssa juttuun. Hihnassa poika kävelee hienosti, älykäs poika kaikin puolin.

GIGI

 

Nuori noin 1v mastiffityttö. Ollut arka mutta rohkaistunut nyt kovasti. Lempeä joka hienosti kokonsa tiedostaen tulee lähelle hakemaan hellyyttä. Ei hypi lapsiakaan vasten ja pitää lapsista. Hienosti elää isossa koiralaumassa. Hiljainen ja nöyrä. Upea äärimmäisen lempeä tyttö. Steriloitu, rokotettu, veritestit ok, passi valmiina ja kaikki kunnossa vain oma rakastava koti uupuu!

CASSIE

 

Bokseri-mastiffimix tyttöpentu 14 vko. Sosiaalinen, rakastaa ihmisiä leikkisä. Todella herttainen. Löydetty huonoista oloista ja nyt todella hyvässä kunnossa. Aivan ihana,varsinainen pusukone. Sosiaalinen kaikkien koirien kanssa.

BEN

 

Ihana Ben, nallekarhu joka olisi vaan halunnut haleja ja rapsutuksia. Todella lempeä poika jolla olisi rakkautta jaettavana vaikka isommallekin porukalle. Kokoa ja komeaa ulkonäköä riittää. Nuori mies, ikää arviolta n 2v. Beniä suositellaan ainoaksi koiraksi. Hän on loistava ihmisten kanssa ja rakastaa lapsia mutta hänellä on huonoja kokemuksia muista koirista. Ben pelkää muita koiria koosta riippumatta ja ylireagoi mm muiden leikkeihin ja aiheuttaa riitaa.

MARLEY

 

Marley on upea noin 4v saksanpaimenkoira. Poika on erittäin älykäs ja innokas oppimaan. Uskollisempaa koiraa on kyllä vaikea löytää. Odotti oven takana leikkikaveriaan (tytärtäni) vaikka kuinka kauan, vartoi altaa vieressä eikä mennyt altaaseen uimaan, vaikka rakastaakin uimista ja mielellään tulee kauhomaan viereen. Leikkisä ja rakastaa palloleikkejä. pallojen puuttuessa nappaa pallon itselleen sitruuna- tai lime-puusta, sekä valitettavasi kantelee kiviä. Sisäsiisti, kiltti ja tottunut tulemaan kaikenlaisten koirien kanssa toimeen. Erittäin aktiivinen mies joka osaa rauhoittuakin. Rokotukset kunnossa ja kastroitu, veritestit ok. Tämä poika tarvitsee kodin jossa hänen kanssaan harrastetaan jotain, sohvaperunaksi poika ei lähde.