Copyright © All Rights Reserved

Autetaan Eläimiä ry. Lahti / Adoptiokoirat Suomeen

Yhdistyksen rekisteröintipäivä 28.3.2014. Rekisteröintinumero 212.337. Traces-lupa FI15241

AUTETAAN ELÄIMIÄ RY, Lahti

 

TARHAT JOITA TUEMME

 

Lahjoituskohteet

Autetaan Eläimiä ry. Lahti järjestää tapahtumia, tilaisuuksia ja tempauksia sekä voi vastaanottaa raha- ja tarvikelahjoituksia. Varat ja tarvikkeet lahjoitetaan apua tarvitseville koirille. Yhdistys on keräämillään varoilla tukenut eläintyötä mm. alla mainituissa kohteissa.

 

4 Paws Adoption

Autetaan Eläimiä Lahti ry. sponsoroi Espanjassa toimivaa 4 Paws Adoption -kenneliä helmikuusta 2015 alkaen. Yhdistys maksaa kennelille kuukausittain vuokrarahaa 150 euroa. 4 Paws Adoption toimii vapaaehtoisvoimin. Kenneliin otetaan turvaan välittömässä lopetusvaarassa olevia eläimiä ns. tappotarhalta. Eläimet pääsevät kenneliin odottamaan Suomeen tuloa ja kotiutumista.

 

Musette Shelter Galati, Romania

Hylättyjen koirien ja kissojen tarha. Erityisesti talvisin olosuhteet ovat vaikeat. Yhdistys pyrkii tukemaan toimintaa taloudellisesti ja mm. toimittamalla ruokaa sekä etsimällä tarhalla oleville koirille koteja Suomesta.

 

Benalmadenan tarha, Espanja

Hylättyjen koirien pienimuotoinen tarha, kerrallaan tarhassa on vain noin 40 koiraa. Uusi koira pääsee tarhalle, kun joku siellä olevista saa kodin. Yhdistys pyrkii tukemaan toimintaa taloudellisesti ja mm. toimittamalla ruokaa sekä etsimällä tarhalla oleville koirille koteja Suomesta.

 

Pat's Rescue Retreat, Espanja

Yksityishenkilön ylläpitämä kodinomainen hoitokoti hylätyille koirille. Yhdistys pyrkii tukemaan toimintaa taloudellisesti sekä etsimällä tarhalla oleville koirille koteja Suomesta.

 

Last Chance Animal Rescue, Espanja

Pelastaa koiria El Paraison tappotarhalta ja pyrkii etsimään niille uusia koteja. Yhdistys pyrkii tukemaan tarhan toimintaa taloudellisesti ja osallistumalla mm. sairaiden koirien hoitokuluihin sekä etsimällä tarhalla oleville koirille koteja Suomesta.

 

FAMA, Espanja

Pieni tarha, joka on pelastanut muutaman tuhat koiraa ja toiminut jo 15 vuotta. Koirilla on ihana, iso ulkoilualue ja siistit tilat. Toimii lahjoitusvaroin, rahoittaa toimintaansa myös järjestämällä tapahtumia.

YHTEISTYÖKUMPPANI TARHAT

Musette Shelter, Romania

 

Benalmadenan tarha, Espanja

 

Pat's Rescue Retreat, Espanja

Last Chance Animal Rescue, Espanja

4 Paws Adoptions, Espanja

F.A.M.A Espanja